ti ωραια!τελειο συναισθημα να ειναι το 6 μποστα απο τα κιλα!παιρνω δυναμη μηπως καποια στιγμη το δω και γω!
απο 97 ειμαι 93.αλλα θελω πολυ δρομο και υπομονη μεχρι τα65!φιλακια και καλη δυναμη σε ολους!
Printable View
ti ωραια!τελειο συναισθημα να ειναι το 6 μποστα απο τα κιλα!παιρνω δυναμη μηπως καποια στιγμη το δω και γω!
απο 97 ειμαι 93.αλλα θελω πολυ δρομο και υπομονη μεχρι τα65!φιλακια και καλη δυναμη σε ολους!
Θα έρθει και για σένα αυτή η στιγμή Barby, προσπάθησε το
και θα το πετύχεις.
Είναι αρκετός δρόμος, όμως αν τον ακολουθήσεις πιστά,
θα έρθει και το αποτέλεσμα. :)
Απουσίες , απουσίες θα σας μαλώσω, που είσαστε όλες??
Ποιός παραπονέθηκε για μοναξιές? που είναι σήμερα?
Τέλος πάντων ας γράψω τα δικά μου τα σημερινά
1) γάλα με κακάο 1/2 λίτρο
2) 3 μανταρίνια
3) μακαρόνια αλ πέστο, ψητά λαχανικά, 2 ποτηράκια κρασί
4) κοτόπουλο σχάρας, μπρόκολο σαλάτα
νερό 1,5 λίτρο, ποδήλατο 1 ώρα
τσάι πράσινο 3 κούπες
αυτά για σήμερα, άυριο θα φάω έξω και θα κάνω χρήση του ελεύθερου
γεύματος. Έχω κανονίσει τρέξιμο για αύριο.
Ο Θεός βοηθός, ...
φιλιά!
xαίρετε!!!Επανήλθαμε βλέπω...Λίλη! Χαμός γίνεται με τις δουλειές σου, ε; Σκέψου το τριήμερο της καθαράς Δευτέρας..ξέρω, ξέρω με το μελομακάρονο στον οισοφάγο τι Απόκριες να κάνουμε;; Εγώ οργανώνω και πάρτυ το άλλο Σάββατο και μου λένε όλοι πως τους δουλεύω,όταν λέω ότι είναι μασκέ, χαχα!
Μπάρμπι μου, καλώς ήρθες! Μπορεί να έχεις δρόμο, όπως λες, αλλά κοίτα τη Λίλη...μαραθώνιο έτρεξε επιτυχώς!
Λοιπόν τα χτεσινά μου:
Κράκερς με ταχίνι και μέλι
μακαρόνια με σαλτσούλα+2 φρούτα
πίτα με μέλι
πίτα με κουβερτούρα...ΚΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑ� �ΑΙΑΙΑ!!!!!!!!λίγα, μάλλον αρκετά, φιστίκια Αιγίνης (και ήταν και μπαγιάτικα, γαμώτο!)
Σήμερα, δε σας λέω γιατί είναι το ελεύθερο, δεν είναι;;;(Θα μου πείτε χτες το βράδυ με τα φιστίκια, τί ήταν , σκλαβωμένο;;)
Φιλιά σε όλες!!!
Χα χα tidekpe μου είσαι μια απόλαυση, θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο
του να γράφεις τουλάχιστον ευθυμογραφήματα :P
Καλή εβδομάδα να σας ευχηθώ, καλό μήνα, καλές απόκριες, μα πάνω απ'όλα καλές απώλειες!!
Που χαθήκατε όλες, που είναι η Ζωίτσα μας?
πολλά φιλιά κορίτσια, θα μπώ αργότερα για ενημέρωση
Καλό μήνα, κοριτσάκια και απο εμένα. Πάνω που ξεφορτώθηκα το δίκιλο των Χριστουγέννων, με βλέπω να φορτώνομαι πάλι λόγω Απόκρεω(αρχαιστί)...Λίλη μου, ευθυμογράφημα είναι η σχέση μου με το φαγητό και γι'αυτό προκύπτει γέλιο...η πιο κωμικοτραγική σχέση της ζωής μου...
Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!Κα� �ένα νέο;
Χαχαχα τόχεις φιλενάδα, τόχεις ακόμα και ο αυτοσαρκασμός σου είναι η ελίτ
του χιούμορ!
Νάσαι καλά !
Η Ζωή εξαφανίστηκε, μάλλον πρέπει να την μαλώσουμε ... χαιδευτικά ε τι λές?
Θα έχεις πάθει με την αργοπορία στην επικοινωνία μου...θέλω κάνα δίωρο να πιάσω ότι έχεις απαντήσει...αχ αυτή η τεχνολογία..λοιπόν τη Ζωίτσα, ελαφρώς αλλά καθέτως, θα τη μαλώσουμε που χάθηκε...γιατί η μια παίρνει κουράγιο από την άλλη..δεν είσαι πλέον μόνη σου, Ζωή, δεν το έχεις καταλάβει;;;;
xaxaxa γεια σας παιδιά...μια χαρά είμαι απλά έχω πολύ δουλειά...όλα καλά
συνεχίζουμε...:)
Ουφ, επιτέλους εμφανίστηκε η Ζωή..οπότε ήρεμα και σταθερά παραθέτω τα σημερινά μου:
2 κρακερς με ταχίνι και μελάκι
λουκάνικο με τυράκι
καφέ με γάλα
κατσίκι με τυράκι (όλα τα ελαφρά και υγιεινά κρεατικά...)
φρουτάκια
Α!Έχω και απορία:ο χαλβάς, εν όψει των ημερών ,είναι απο ταχίνι και κάτι άλλο...σε ποια κατηγορία ανήκει; (γιατί αν ανήκει σε αυτή με το ψωμί....γιουρούουουουσι!!!!!!) ΦΙΛΙΑ, ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ, πάω να προβάρω το χασάπικο με τη μεγάλη..την κοράκλα μου, εννοώ.
Επανήλθα κορίτσια μετά από πολύ ταλαιπωρία σήμερα, και απίστευτη δουλειά
μετά μπλεξίματος.... άστα να πάνε...
Ζωίτσα, μην εξαφανίζεσαι, θα σε μαλώσουμε να ξέρεις !
tidekpe, γλυκιά μου, έχεις μαλώσει με τα λαχανικά γενικώς ε? μα σκέτο κρέας με τυρί?
νομίζω οτι πρέπει να το δείς αυτό, γιατί κάποια στιγμή κι ο οργανισμός σου θα διαμαρτυρηθεί
και δε θα έχει άδικο ε! τι λές?
τώρα ο φίλος μας ο ...χαλβάς που πολύ τον πάω κι εγώ, δυστυχώς υπολογίζεται στα γλυκίσματα
άνευ βουτύρου, π.χ. λουκούμια κ.λ.π. οπότε θα πρέπει να καταναλωθεί σε πολύ λογικές ποσότητες,
το κάτι τις άλλο του είναι δυστυχώς λιπαρά και ζάχαρη :P
τα δικά μου τώρα, τα χθεσινά επειδή είχα το ελεύθερο μου γεύμα καλύτερα μη τα αναφέρω να μη σας κολάζω κιόλας :P
ελπίζω να μην έχουν αντίκτυπο στο αυριανό μου ζύγισμα μόνο....
Σήμερα, καλά μια ρουτίνα όπως πάντα, αφού κι εγώ δεν είμα καθόλου ευέλικτη με το φαγητό μου, έτσι λοιπόν
1) 1/2 λίτρο γάλα ελαφρύ
2) κουλούρι σησαμένιο
3) φιλέτο ψάρι σχάρας με χόρτα
4) μήλο,μπανάνα, μανταρίνια φρουτοσαλάτα με λίγο μέλι
Αυτά, περπάτημα 1 ώρα στο γρήγορο, και νερό ικανοποιητική ποσότητα.
Σας φιλώ όλες και καλό βράδυ ...
την Καλημέρα μου για να μην με μαλώνετε....χαχαχα
δεν μπήκα τις προηγούμενες ημέρες γιατί το ΣΚ τα χάλασα
ολίγον τι..μην πω πολύ...ΑΛΛΑ συνεχίζουμε...:)
Καλημέρα κορίτσια, ημέρα ζυγίσματος και ναι είναι γεγονός!
1200 κάτω σήμερα!
Θα πάω τώρα να αλλάξω το τικεράκι μου 66.800 παρακαλώ!
Τέλειο γιατί όσο νάναι έρχονται και δύσκολες ημέρες, πάρτυ γιορτές κ.λ.π.
πειρασμοί.
φιλιά σε όλες
Kαλημέρα, κορίτσια...Από πού να πρωτοξεκινήσω; Καταρχήν, Λίλη, μήπως έχεις κληρονομικό χάρισμα, είσαι απόγονος της Κατίνας (βλέπε οι μάγισσες της Σμύρνης) ή τέλος πάντων, έχεις σχέση με κάποια μαγγανεία, καθότι εχτές το βράδυ εντοπίζεις διατροφικά λάθη μου, σήμερα το πρωί που δειλά-δειλά ανεβαίνω στη ζυγαριά, την ακούω να φωνάζει"σιγά-σιγά, ρε παιδιά, ένας-ένας"...αντιλαμβάνεστε τί συνέβη:ΣΥΝ ΕΝΑ παλιόκιλο..πάει το εξαράκι, πάλι βοηθα Παναγιά μου...είχα κάνει και τις παρασπονδίες μου αλλά σίγουρα δεν ακολούθησα της διατροφή καταναλώνοντας όλα τα είδη...Βρε Λιλάκι, πεθαίνω για σαλατικά αλλά έχω καθαρίσει τόσες σαλάτες στη ζωή μου που τελευταία βαριέμαι..θα καταφύγω στην ασφαλή λύση του βραστού κουνουπιδιού ή μπρόκολου...
Ζωούλα, ποιος δε τη χάλασε, όπως αντιλήφθηκες, αφού σκέφτομαι τώρα τις Απόκριες να ντυθώ πάλι Αγιος-Βασίλης...είναι η μόνη στολή που μου χωράει...και είναι και επίκαιρη. Ευχές για μια συγκρατημένη (μόνο στο φαγητό) μέρα.
Λίλη μου, τώρα το είδα! ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ (χωρίς τη ρίμα) Τέλεια βρε θηρίο! Μιλάμε για ατσαλένια θέληση. Σε περιμένι το πενταράκι μέχρι το Πάσχα. Μπράβο σου!!!!