Quote:
Originally posted by karamela
-600 σήμερα, πολύ χάρηκα, αντε και αυριο να βλεπω 136,...
μπραβο karamela μου πολυ χαρηκααα
Printable View
Quote:
Σε ευχαριστω κοριτσαρα μου κι εσυ μια χαρα πας, αν και αδιαθετη -200 , μπράααααβοQuote:
Originally posted by pennou
Quote:
Karamelitsa μπραβο, εχεις απωλεια και παλι.Κι εσυ pennou μου.Κοριτσια οσες ξεκινατε καλη αρχη σας ευχομαι και καλη καθοδο.:)
ακουσε με,συνεχισε κανονικα τη διαιτα και ΜΗΝ ΖΥΓΙΣΤΕΙΣ για τις 3 πρωτες μερες.θα δεις οτι θα χασεις ΣΙΓΟΥΡΑ απλα κανε λιγο υπομονη.Quote:
Originally posted by brazil
+300 grammaria simera... xwris na exw kanei kati lathos... giati arage?
Exw ki egw ta lipotox edw, lete na xekinisw na ta pairnw (1 to prwi kai apo 2 prin apo kathe geuma= 5 sunolika) gia na dw ena apotelesma?
Giati apogoiteuomai eukola kai fobamai oti an apogoiteutw tha me parei pali i katw bolta...
μπραβο κοριτσαρες μου!!!!εγω φοβαμαι να ζυγιστω γιατι αδιαθετησα..αλλα μαλλον μεθαυριο θα το τολμήσω!Quote:
Originally posted by pennou
Quote:
Μωρε καμια φορα συμβαινουνε και κουλα.Κι εγω αδιαθετησα χθες και σημερα ειχα χασει κι αλλο.Σωμα μου φτιαγμενο απο κουλο που λεει και ο Σφακιανακης.:p
καλα ολες μαζι αδιαθετήσαμε???χιχιχιχQuote:
Originally posted by Constance
Μωρε καμια φορα συμβαινουνε και κουλα.Κι εγω αδιαθετησα χθες και σημερα ειχα χασει κι αλλο.Σωμα μου φτιαγμενο απο κουλο που λεει και ο Σφακιανακης.:p
μπραβο για το κιλακι..εγω παντως λεω να μην το ρισκαρω γιατι ηδη ειμαι λιγο down μη δω κ κανα κουλο νουμερο στη ζυγαρια κ πεσω στα πατωματα!
Ελα ντε.χεχε!Αν ειναι να σε ριξει καλα κανεις.Εγω ειμαι λιγο μαζοχα και ειναι και η μονη παρασπονδια που κανω απο οσα μου λεει η διαιτολογος.Ζυγιζομαι πιο συχνα δε μπορω να περιμενω.:p
αντε βρε κοριτσια οντως μαζι παμε...χαχαχα
και γω σημερα -200 ημουν παρολο που αδιαθετησα...
Μπράβο σε όλες για τις απώλειες κορίτσια,!
Απίστευτο! Όλο το φόρουμ είναι αδιάθετο! χεχε κι εγώ σήμερα τα ίδια, και είμαι -300 γρμ.!! (72.400)
Ε αυτό κι αν είναι κουλό!
Κ γω αδιαθετησα. Δεν κατέβηκα. Είμαι 90 άντε να δω το 8 μπροστά να πάρω θάρρος
Quote:
Originally posted by BettyG
Μπράβο σε όλες για τις απώλειες κορίτσια,!
Απίστευτο! Όλο το φόρουμ είναι αδιάθετο! χεχε κι εγώ σήμερα τα ίδια, και είμαι -300 γρμ.!! (72.400)
Ε αυτό κι αν είναι κουλό!
λες για αυτο να ειχα καθηστερηση?? για να αδιαθετησουμε ολες μαζι???? χαχαχαχαχα....
Ναιιι!! χιχιχι
Ακριβως στα ιδια!
84... mallon kanw kati lathos...
Bevaia, exw kai to aiwnio provlima, den exw paei toualeta gia meres... mporei na einai ki auto...