Σήμερα:
π- γάλα με κορνφλέικς
δ- δυο cream crackers
μ- τρεις κ.σ. φακές + δυο μπουκιές χοιρινό
α- μισό βραστό καλαμπόκι
β- ένα καλαμάκι χοιρινό σουβλάκι
Printable View
Σήμερα:
π- γάλα με κορνφλέικς
δ- δυο cream crackers
μ- τρεις κ.σ. φακές + δυο μπουκιές χοιρινό
α- μισό βραστό καλαμπόκι
β- ένα καλαμάκι χοιρινό σουβλάκι
αχ....περιμένω πως και πως την επανεξέταση του τριμήνου να μάθω αν μπορώ να φάω ψητό καλαμποκάκι που λατρεύω!!!
Καλησπέρα.
Σήμερα έχουμε
Λίγο γάλα (μου ήπιε το υπόλοιπο ο μικρός)
Ρύζι με κοτόπουλο (Συνολικά 3 μπουκιές) και λίγο γιαούρτι
Χυμό πορτοκάλι
Φρυγανιά με 1μιση φέτα τυρί
γάλα+5 μινι digestive
εγω δεν είμαι και πολύ fan των ξηρών καρπών αλλά λόγω χαμηλού ψευδαργύρου πρέπει να τους τρώω . επιπλέον με μπουκώνουν πάρα πολύ και μπορώ και σταματάω με μεγάλη ευκολία σε όσους έχω πει ότι θα φάω. Η διαιτολόγος από την αρχή με προέτρεπε να τους τρώω και εγώ κατάφερα μόλις πριν λίγο καιρό να τους εντάξω στον διατροφολόγιο μου ( με το ζόρι) . Μόλις κατάλαβα ότι μου κόβουν την όρεξη μόλις τρώω μερικούς τους αγάπησα και τους έκανα συνήθειαQuote:
Originally posted by monahoiot
Kaτερινάκι, μια και βλέπω ότι τους τιμάς τους ξηρούς καρπούς και εσύ, μπορείς και σταματάς στους τρεις? Εγώ από τη μέρα που συνειδητοποίησα ότι στο στομαχάκι των 50 ml , κάλλιστα χωράνε περισσότεροι από τρεις, και επιπλέον επειδή είμαι τρομερά επιρρεπής στα ξηροκάρπια, τους έκοψα! Με φοβάμαι! κλαψ
χθες λοιπόν
π-- 1/2 μπάρα δημητριακών
δεκ- 1/2 τόστ με τυρι
μεσ-- 3 μπουκιές κοτόπουλο φιλέτο ψητο και 2-3 κ.γ. ρύζι με μανιτάρια
απ-- 4 ξηρούς καρπούς
βρ-- 1 φρυγανια και 20γρ κασέρι λαιτ
πιο βραδυ- 2 κομματια καρπούζι
απο περιέργεια ζύγισα το φαγητό μου το μεσημέρι να δώ πόσο τρώω, το μεσημεριανό μου όλο ζύγιζε 65γρ. και είχα σκάσει . ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ???
και εγώ το λατρεύω !!! έφαγα πρίν καμια 20ρια μέρες κατι λιγότερο απο μισο και είναι ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΚΩΤΙΚΟ!! απογευμα το έφαγα και μετά ξαναφαγα την επόμενη μερα.Quote:
Originally posted by aggeloydaki
αχ....περιμένω πως και πως την επανεξέταση του τριμήνου να μάθω αν μπορώ να φάω ψητό καλαμποκάκι που λατρεύω!!!
καλησπερα σε ολους!!παιδια αν γνωριζετε θελω ιδεες για τα αλεσμενα ας μου πει καποιος ευχαριστω!!
Καλησπέρα!
Σήμερα είχαμε
Πρωί μισή φρυγανιά και μισή φέτα τυράκι
Μεσ. Λίγες πατατούλες (ήμασταν έξω βόλτα με τον μικρό)
Απογ. Μισή φρυγανιά+ μισή φέτα τυρί+5 αμύγδαλα
Βρ. Ντοματίνια ψημένα με αυγό (Θα έφαγα περίπου 2μισι ντοματίνια και 1/4 του αυγού) + λίγο ρύζι+ γιαούρτι
Δεν έχει τίποτα άλλο γιατί αύριο πάω για αναλύσεις!!!!
χθες
πρωινο και δεκ-- 1 κουλουρι θεσ/νικης και 1 φρεντο
μεσ-- 90γρ παπαρδελλες με ασπρη σαλτσα και λαχανικα
απ-- 4 ξηρους καρπους και 1/2 λεπτη φετα καρπουζι
βρ- 1κσ τζατζικι, 3 κομματακια σουβλακι χοιρινο , 3 πατατες τηγ.
πιο βραδυ πεθαινα για γλυκο και αντι αυτο , εφαγα 1 φρυγανια και 20γρ κασερι λαιτ , μπουκωσα και πηγα για υπνο.
Καλό τριήμερο σε όλους . Φεύγω για διακοπές . Τα λέμε από Σεπτέμβρη !!!!!
Καλησπέρα!
Σήμερα είχαμε
Πρ. Φρυγανιά + 1 φέτα τυρί
Δεκ. 1/4 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
Μεσ. 2 μικρά Μαντί σπιτικά στο μέγεθος μισής παλάμης το καθένα(φύλλο σπιτικό με κιμά και ντομάτα συνοδευμένα με σάλτσα γιαουρτιού)
Απογ. χυμό Robinsons και μισό μαντί (χωρίς της σάλτσα γιαουρτιού)
Βράδυ Το άλλο μισό μαντί
Πιο μετά θα πιω και το γάλα μου με τα 3 μινι digestive μου!!!
Xτες:
π-γάλα με κορνφλέικς
δ-μισή μπανάνα
μ-3 τηγ. γαυράκια μικρού μεγέθους+ μια φέτα τηγ.κολοκυθάκι+σαλάτα ντομάτα
α- 1/4 βραστό καλαμπόκι
β- 1/3 μπιφτέκι στα κάρβουνα και λίγη γραβιέρα
Βγάζω φωτογραφίες για να ποστάρω μόλις ξαναγυρίσω Αθήνα και θα έχω γρήγορο ιντερνετ...
Νινα, τα αλεσμένα για μένα ήταν η πιο δύσκολη φάση διατροφικά γιατί σχεδόν καμία τροφή από τις επιτρεπόμενες δεν με ευχαριστούσε αλεσμένη. Το μόνο που βρήκα ενδιαφέρον γευστικά ήταν η αλασμένη φακή αλλά είναι βαριά και δεν ξέρω αν την αντέχουν όλοι οι χειρουργημένοι σε αυτή τη φάση. Δυστυχώς μάλλον δεν μπορώ να σε βοηθήσω..Quote:
Originally posted by Nina90
καλησπερα σε ολους!!παιδια αν γνωριζετε θελω ιδεες για τα αλεσμενα ας μου πει καποιος ευχαριστω!!
Καλημέρα σας!!! Χτες είχαμε
Πρωί 1 γάλα σοκολατούχο
Δεκατιανό μισό αυγό βραστό
Μεσημέρι χυμό + 1 μπισκότο
Απογευμα Πορτοκαλάδα ροβινσονς
Βράδυ κοτόπουλο ρόλό (μισό κομματάκι) και μακλούμπα (1 μεγάλη κουταλιά)
1 κουταλιά κρέμα
Χτες είχαμε ξένους και έτρεχα όλη μέρα να καθαρίσω το σπίτι και να μαγειρέψω. Πήγα και για ψώνια και δευτέρα ξεκινάει η διατροφή κατά γράμμα ανά μέρα όπως στο πρόγραμμά μου. Καλή μου επιτυχία λοιπόν.
Χτες , δεκαπενταύγουστος, ημέρα της γιορτής μου, η ζυγαριά μου έκανε ένα πολύ ωραίο δώρο...
Διατροφή τώρα:
π- γάλα με σοκολατούχα κορνφλέικς (είπα να το ρίξω έξω λόγω ημέρας!)
δ- μισή μπανάνα
μ- μισό μπουτάκι από κοτόπουλο+ τριμμένη γραβιέρα από πάνω
α- ένα μπισκότο με γεύση μελιού+ λίγο φρέντο
β- ένα παϊδάκι
πιο β- μια μπουκιά κίτρινο τυρί
Έβγαλα και φωτό, τις πόσταρα στο πριν και το μετά, και τώρα ανυπομονώ να φτάσω τα -30 για να ξαναποστάρω! Γιούχου!
"Γιούχου";Quote:
Originally posted by monahoiot
Χτες , δεκαπενταύγουστος, ημέρα της γιορτής μου, η ζυγαριά μου έκανε ένα πολύ ωραίο δώρο...
Έβγαλα και φωτό, τις πόσταρα στο πριν και το μετά, και τώρα ανυπομονώ να φτάσω τα -30 για να ξαναποστάρω! Γιούχου!
Κάποια χαίρεται την απώλεια της;
Κοίτα να δεις τι ακούει κανείς πουρνό πουρνό!
Την καλημέρα μου και τα φιλιά μου! :love:
σήμερα:
π- γάλα με κορνφλέικς
δ- μισή μπανάνα
μ- 2 κ.σ κιμά με λίγο κατίκι Δομοκού
α- ένα κριτσίνι
β- ένα καλάμακι χοιρινό