-
χαχαχαχα!!αντε ναι!!!τωρα μετρουσα εν τω μεταξυ τις μερες: 19 μερες=-4 κιλα!!λογικα πρεπει να κανω "συντηρηση" για τις επομενες 12 μερες για να πιασω το στοχο του μηνα!!!αλλα θα δειξει γιατι η επομενη εβδομαδα ειναι ψιλοκρισιμη!!ασε που και 52,5(λεμεεεε τωρα) να ειμαι στις 28/12 δε με χαλαει!!!;);););)
-
Λοιπον,λοιπον!!εχω να δηλωσω οτι πηγα και πηρα ψηφιακη ζυγαρια!!!22Ε μαλλι αλλα βαριομουνα να ψαξω αλλου περα απο τη γειτονια!βασικα 17 εκανε η ζυγαρια και καπου 4,5 η μπαταρια 9V(δεν ειχε μεσα)...τεσπα μολις ζυγισα τα μανταρινια για να δω κατα ποσο μεσα πεφτω στους υπολογισμους μου;);)
ελπιζω να αξιζει η...επενδυση;)
και το απογευμα θα βγω να παρω τα χαπακια του σιδηρου και θα ρωτησω και για βηματομετρητη...
δεν παμε καλα...:rolleyes:
-
Πηρες εννοεις ζυγαρια κουζινας;
-
ναι ναι κουζινας!!
ελενη δεν πηρα βηματομετρητη τελικα γιατι σκεφτηκα να μη με παρασυρει παλι η παρορμηση!
λοιπον σημερα:
2 ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ(XL) 205
3 ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ 200ΓΡ 106
ΣΑΛΑΤΑ:ΑΓΓΟΥΡΙ,ΝΤΟΜΑΤΑ,ΠΙΠ� �ΡΙΑ,ΚΡΕΜΜΥΔΙ,100ΓΡ ΜΙΛΝΕΡ,2 ΚΡΙΣΠΙΣ+2ΚΓΛ ΛΑΔΙ 433
2 ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠ`ΕΞΩ 180ΓΡ 350
συνολο θερμιδων:1094
και περπατημα 1 ωρα και 10 λεπτα!
-
γεία σας κ χαρά σας!!!!!!! είμαι εντελώς καινούργια στο φόρουμ κ εντελώς παλιά στις δίαιτες εννοείται.
καταρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους που κατάφεραν να χάσουν κιλά, να κάνουν τόσα χιλιομετρα κ οτιδήποτε είδους γυμναστική κ να τρώνε 2 προφιτερόλ κ να τα χαίρονται.δεν θα σκάσουμε κιόλας.:bouncy:
μπήκα στο <νέο ξεκίνημα> γιατί για ακόμα μια φορά σκέφτομαι να κάνω ένα,αλλά αυτή τη φορά να έχω κ συμπαράσταση μπας κ γίνει κάτι καλύτερο.αυτόν το χρόνο δοκίμασα αρκετές δίαιτες γιατί το καλοκαίρι γινόταν ο άντρας μου κουμπάρος κ έπρεπε να είμαι καθωσπρέπει,δλδ να χωράω σε ρούχο κ όχι σε ριχτάρια καναπέ.:( έχασα αφού γίναμε κουμπάροι, κ αφού μετά τις δίαιτες είδα ότι δεν γίνεται κάτι,σκέφτηκά να κόψω το βραδυνό.
το νέο ξεκίνημα θα το κάνω εννοείται μετά τις γιορτές αποφεύγοντας όσο μπορώ το βραδυνό κ ίσως να δοκιμάσω με κάποιο βοήθημα αυτή τη φορα, δεν ξέρω:question:
αυτά είχα να πω :D
-
γεια σου αναστασια!
κατ`αρχην ενα νεο ξεκινημα οσο το αναβαλλουμε τοσο δεν ερχεται,λογικο να περιμενεις να τελειωσουν οι γιορτες αλλα τοτε μπορει να προκυψει κατι αλλο...
με καλη προθεση στο λεω μιας και πιστευω οτι ενα νεο ξεκινημα πρεπει να γινεται μπαμ και κατω(απο προεργασια εχουμε κανει...αλλο τιποτα) :)
αλλα ισως δεν πιανει σε ολους το μπαμ και κατω θα μου πεις!
βασικα με πετυχαινεις σημερα να σκεφτομαι ποσο πιο χαλαρη θα ημουν τωρα και ανεμελη αν δεν τα ειχα παρατησει 2 μηνες...
εσυ ξερεις καλυτερα ποτε θα ξεκινησεις φυσικα!
ποσα κιλα εισαι/θες να εισαι???και ποσο ετων(αν επιτρεπεται)???
-
επιτρέπεται κ παραεπιτρέπεται πλέον δεν έχω κολλήμα με αυτά. είμαι 97,7 επιεικώς γιατί πλέον δεν ζυγίζομαι κάθε μέρα κ νομίζω οτί στα 70 νομίζω δείχνω καλά γιατί απ'τη φύση μου είμαι ζουμερή.το στήθος μου από μόνο του είναι 5 κιλά τουλάχιστον! είμαι 25 στα 26 κ από μικρή έχω πρόβλημα με τα κιλά.
όσο για το πότε θα ξεκινήσω,καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά ξέρω οτί γιορτές με τα πεθερίκα κ τα λοιπά δεν μπορώ να πω <δεν τρώω βράδυ ή προσέχω> θα με μπουκώσουν κ δεν θέλω να πέφτω για ύπνο κ να σκέφτομαι γιατί έφαγα αυτό κ εκείνο,χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα τρώω ασυναίσθητα τα πάντα. λίγο προσοχή κ λίγες τύψεις!
-
καλα ναι ειναι κολαση οι γιορτες!και εγω...ευτυχως που ειμαι αχαιρευτη και δε φτιαχνω γλυκα,και μαγειρευω μονο για μενα που και που!!!:bigsmile:
να ζυγιζεσαι για να ξερεις που πατας και που βρισκεσαι εστω και αν αυτο δεν σου αρεσει!
και φυσικα μην ξεχασεις να ξεκινησεις!!
καλη επιτυχια!!:starhit:
-
Kαλως ηλθες Αναστασια!
Πανω κατω,μαλλον εχουμε τον ιδιο σωματοτυπο..Αφου λες στα 70 εισαι μια χαρα και το στηθος σου ειναι τουλ. 5 κιλα, ε! σα να διαβαζω εμενα :P
Καλο ξεκινημα θα σου ευχηθω οποτε κι αν ειναι αυτο αν και εχει δικιο η αμπσολουτ, καλυτερο ειναι το "απο τωρα" και οχι μετα τις γιορτες ομως εσυ ξερεις καλυτερα! ;)
-
καλημερα!+200 απο το πουθενα!!!!!!
...53,4:mad:
-
λες ελενιτσα???11 μερες μενουν, αρα του πο@στη πια...
τελικα απο οτι ειδα το ημερολογιο μου ειχα αδιαθετησει 25/11, λες να ξεκινησε απο τωρα η κατακρατηση????
-
γεία σας! ευχαριστώ για τα καλοσωρίσματα:blush: δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινίσω κ να αφήσω άλλο το σώμα μου κ τον εαυτό μου. θέλω να χάσω κιλά πριν παντρευτώ κ αρχίσω να σκέφτομαι για παιδία. ΥΓ: πιο πάνω γράφω για τον άντρα μου κ τα πεθερικά αλλά δεν είμαι παντρεμένη,συζώ 3 χρόνια,το μόνο που λείπει έιναι η κουλούρα.
onelifeonechange βρε θυρίο πώς έχασες τόσα κιλά; κ σε πόσο χρόνο;
-
Αναστασια μου, με διαιτα απο διαιτολογο και υπομονη σε περιπου 9 μηνες! :)
-
σημερα 900 θερμιδες μονο και 1 ωρα περπατημα...
αλλα εχω ξενερωσει απιστευτα και ισως το γυρισω στις 1400 και οτι γινει.............
δεν νιωθω οτι πειναω αλλα εχω βαρεθει να τρωω τα ιδια και τα ιδια(οχι καθε μερα, εννοω ολο σαλατες,ολο φρουτα,ολο κοτοπουλα και τα συναφη) και να μη χανω κιολας..
ωρες ωρες η υπομονη μου εξαντλειται, ελπιζω αυριο να τα βλεπω ολα πιο λογικα...:sniffle:
-
ΣΩΣΤΑ!!!δεν το ειχα σκεφτει οτι αν τρωω 1400 θα παρω!!!η πρωτη μου σκεψη ηταν οτι απλα θα χανω αργα-αργααα-αργααααααα
το νορμαλ δλδ για αλλους ανθρωπους για μενα θα ειναι πολυ...
σκ@ταααααα