Πολύ σοβαρά δεν ειναι αυτα τα θέματα για να μας φτιάξουν το κέφι?
νιωθω χάλια...εβαλα ν'ακουσω ΑΒΒΑ μηπως φτιάξει...
Printable View
Πολύ σοβαρά δεν ειναι αυτα τα θέματα για να μας φτιάξουν το κέφι?
νιωθω χάλια...εβαλα ν'ακουσω ΑΒΒΑ μηπως φτιάξει...
Μπορεί να μην είμαι εντελώς νορμάλ αλλά εμένα μου φτιάχνει το κέφι όταν μαθαίνω καινούργια πράγματα κι όταν νιώθω πως υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που βλέπουν τον κόσμο όπως εγώ...
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και οι ΑΒΒΑ δεν μπορούν να βοηθήσουν! :)
Καληνύχτα Cat! :)
sex!
απο το πρωι μου παει τελεια η μερα ενω ειναι γεματη δυσκολιες!
όταν απλώς βαριεμαι μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα,σήμερα όμως είμαι πολυ στεναχωρημενη για να ξεχαστω. ουτε οι ΑΒΒΑ δε βοηθησαν...
καληνύχτα κορίτσια,ονειρα γλυκα :)
γιατι βρε κατ μου? οταν εισαι στεναχωρημενη κατσε μονη στο μπαλκονι, να χτυπα λιγο αερακι να σκεφτεις να χαλαρωσεις...
..απλως δεν καταλαβαινω τι κανω λαθος. συνεννοηση 0. Κριμα,είναι.
με εσενα συννενοηση 0 ή με καποιον αλλο?
ναι βρε,με αλλον!λες να μιλαω με τον εαυτο μου και να μην μπορω να συννενοηθω κιολας? καλα,ενταξει,θα μπορουσε να συμβει κι αυτο :P
χαχαχαχαχαχα κι ομως ειναι ενα ενδεχομενο, κι αν δεν ειναι πρεπει να κοιταχτω :P
με ποιον αν επιτρεπεται?
με ποιον αλλον...αυτον.μυγα τον τσιμπησε,δεν εξηγειται!απο τη μια στιγμη στην αλλη στραβωσε,και δε μου ελεγε και γιατι.μετα στραβωσε χειροτερα που ρωτουσα,μεχρι που μου το κλεισε.συμπεριφορα 5χρονου.τι να πω πια...Quote:
Originally posted by badgirl11
χαχαχαχαχαχα κι ομως ειναι ενα ενδεχομενο, κι αν δεν ειναι πρεπει να κοιταχτω :P
με ποιον αν επιτρεπεται?
τελικα για γελια ειναι η φαση,οχι για να στεναχωριεμαι κιολας!αντε απο εκει!
οντως, αλλα επειδη οι αντρες τελικα ειναι σαν 5χρονα σε καποιες πτυχες της ζωης τους, παρε μια πιπιλα, κ σε τρελα νευρα κανε κ συ πιπιλα να μη τρως ή καπνισεις :P
να ρωτησω, δεν βγαζω ακρη, ισως σεχω ξαναρωτησει, ποσα κιλα εισαι?
cat μου μη χαλιεσαι για κανεναν.Αν ο αλλος στην τελικη χαλιεται και δε μπαινει καν στον κοπο να εξηγησει γιατι, τι να κανεις κι εσυ δηλαδη να μυρισεις τα νυχια σου? Ελεος με αυτα τα παιδιαστικα πραγματικα!
62.3 με εδειξε τελευταια φορα η ζυγαρια!,Quote:
Originally posted by badgirl11
οντως, αλλα επειδη οι αντρες τελικα ειναι σαν 5χρονα σε καποιες πτυχες της ζωης τους, παρε μια πιπιλα, κ σε τρελα νευρα κανε κ συ πιπιλα να μη τρως ή καπνισεις :P
να ρωτησω, δεν βγαζω ακρη, ισως σεχω ξαναρωτησει, ποσα κιλα εισαι?
σημερα ξεπερασα τις 1200 οριακα,ενιωθα πολυ αδυναμη,και ειχα εκνευριστει και με το μοσχαρισιο σνιτσελ που ηταν νεροβραστο και σαν τσιχλα,αλλα ειχε τοσες θερμιδες!
xaxaxaxaxa ναι μαμακια τελειως να προσπαθεις να ριξεις τις θερμιδες κ μετα να μη τρωγεται...λες α στο καλο!