s'aresei? θελω να εχω χασει 9 κιλα ως τα χριτουγεννα γιατι ειναι 9 βδομαδες και ειπα να κανω αυτο....τι λες?
Printable View
s'aresei? θελω να εχω χασει 9 κιλα ως τα χριτουγεννα γιατι ειναι 9 βδομαδες και ειπα να κανω αυτο....τι λες?
Πολύ ωραίο Γεωργία μου, άλλαξα και εγώ τώρα το δικό μου!
TextText
ωραια αλλαγες.... ειδες τι εγραφα πριν? ολα καλα πηγαν
Ναι το είδα και πολύ χέρομε, άντε προχώρα έτσι ήρεμα με την σχέση σου και θα δεις αμέσως ότι και τα κιλά σου θα φύγουν....
Μακάρι να ίσχιε το ίδιο και για μένα...
γιατι το λες αυτο? εγινε κατι? για τη σχεση το λες ή για τα κιλα?
τελειο ειναι...εγω αμα δω εφταρακι μεχρι χριστουγεννα θα ειμαι ευχαριστημενη δηλαδη εξι κιλα...προλαβαινουμε?Quote:
Originally posted by georgina
9 ειναι μεχρι πρωτοχρονια....ρε συ εφυγε το εικονακι μου που πηγε? καλα ειμια για γελια ε?
αντεγραψες τον html code αντι για τον bb code
Και για τα δύο.... Δεν γίνετε να τον επιστρέψω σαν ελαττοματικό προϊόν? :)Quote:
γιατι το λες αυτο? εγινε κατι? για τη σχεση το λες ή για τα κιλα?
click που ησουν σε χασαμε?
σας αρεσει το νεο μου ticket?
πωλινακι εισαι καλα; εχεις κατι; σε νιωθω λιγο....καπως
αααααααααααα χριστουγεννιατικο!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
τι ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:starhit:
ναι γιατι ερχονται σε λιγο καιρο και θελω να θυμαμαι πως θα ειμαι αδυνατη!καλα εννοω πιο αδυνατη απο οτι τωρα! θα εχω παει αισιως την πρωτοχρονια 77!Quote:
Originally posted by click
αααααααααααα χριστουγεννιατικο!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
τι ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:starhit:
Δεν είμαι λίγο κάπως αγάπη μου.... είμαι πολύ κάπως.....Quote:
click που ησουν σε χασαμε?
σας αρεσει το νεο μου ticket?
πωλινακι εισαι καλα; εχεις κατι; σε νιωθω λιγο....καπως
κι εγω θελω πολυ να δω το 7 και τα χριστουγεννα με 75 κιλα θα ειμαι υπερευχαριστημενη!
απο 1/11 θα βαλω και γω χριστουγεννιατικο τικερακι! :smilegrin:
κοιτα αν θες να το συζητησεις να το βγαλεις απο μεσα σου οκ δεν θελω να σε πιεσω! μη μου στενοχωριεσαι παντως.....