αχ, μπραβο, μπραβο , μπραβο κοριτσακια :):tumble::spin:
Printable View
αχ, μπραβο, μπραβο , μπραβο κοριτσακια :):tumble::spin:
δεν είναι οτι έκανα κάτι σήμερα για μένα σημαντικό, αλλά κατάφερα αυτές τις μερες και μπήκα σε εντατικό πρόγραμα διαβάσματος (βέβαια αφού καίγεται ο κ@λος μου...:cul: ) και σήμερα το βράδυ πεινούσα απιστευτα.... και τελικά ήπια τσάι..
απλά νιωθω πολυ καλά που διαβάζω, γιατι σιγα σιγά φευγουν οι υποχρεώσεις, αν κ μεχρι μεσα φλεβαρη έχω ΠΟΛΥ δρομο.. με παρα πολυ διάβασμα..... αλλά με ιντριγκάρει αν θα καταφέρω να ανταπεξέλθω..:smirk:
πηγα σινεμα σε μια απαιχτη ταινια
ποια??????Quote:
Originally posted by lessing
πηγα σινεμα σε μια απαιχτη ταινια
ναι για πες μας :)
(εγω θελω να δω τη ζωη μετα... πιστευω οτι θα μ αρεσει... )
ξυπνησα πιο νωρις, εκανα 20 λεπτα διαδρομο, εκανα μπανιο, λουστηκα, εφτιαξα μαλλι, βαφτηκα, εφαγα πρωινο κ ηρθα στη δουλεια μονο με 20 λεπτα καθυστερηση :dork: κ τωρα η βαριεμαι η νυσταζω :P
Καλα τιποτα ενδιαφερον στη δουλεια σημερα;:spin:Quote:
Originally posted by smart
ξυπνησα πιο νωρις, εκανα 20 λεπτα διαδρομο, εκανα μπανιο, λουστηκα, εφτιαξα μαλλι, βαφτηκα, εφαγα πρωινο κ ηρθα στη δουλεια μονο με 20 λεπτα καθυστερηση :dork: κ τωρα η βαριεμαι η νυσταζω :P
Σικώθηκα στις 6, ετοίμασα τα ταπεράκια μας, ντύθηκα, έντησα τον μικρό και φύγαμε. Τώρα είμαι δουλια αλλα τα μάτια μου είναι θολά και όλα γύρω γιρίζουν και νιώθω τα πόδια μου μουδιασμένα....... κατα τα άλλα ψυχικά είμαι πολύ καλά, και συνεχίζω ακάθεκτη την διατροφή μου!
αχ...:starhit:Quote:
Originally posted by lessing
Καλα τιποτα ενδιαφερον στη δουλεια σημερα;:spin:Quote:
Originally posted by smart
20' διαδρομο
40' βαρη
καλα ηταν σημερα, κουραστηκα αρκετα
ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΩ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ.
κλικ τελειο βιντεακιιιιιιιιι!!ετσι κανει περιπου και ο μικρος μου βρωμογατος:love:
τι έκανα για πάρτη μου τι έεεεεεεεεεεεκανα για μένααααααααααααααααααα;;;;;; ;;;;;; πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Η γατα του Σαιμον κορυφη!:thumbup::thumbup::thumbup:
καλα ξυπνησα σημερα ευτυχως... γιατι χτες ηταν κωλομερα, δε φτιαχνοταν με τιποτα.
πηγα γυμναστηριο 20' διαδρομο 20' ποδηλατο 40' βαρη
ωραια ηταν