Μπα, κολλημένη είναι ακόμα Πηνελόπη μου, απλά έβαλα το βάρος ακριβώς όσα το δείχνει!!!!!
Printable View
Μπα, κολλημένη είναι ακόμα Πηνελόπη μου, απλά έβαλα το βάρος ακριβώς όσα το δείχνει!!!!!
E σιγα-σιγα Πωλινακι μου,υπομονη..
Δεν μας εχεις πει τι λεει ο αντρας σου για την ολη κατασταση!!
Τί να λέει? Μια λέει ότι μου φάνηκε η απώλεια, μια μουρμουρά ότι δεν κάνω τίποτα, μια λέει κάτσε και μην κάνεις τίποτα, μια λέει ότι έφυγαν τα μάγουλα μου και δεν θα έχει να τσιμπάει, μια λέει ότι ομορφηνα πολύ!!!
Βασικά δεν ξέρει τί θέλει!!! χαχαχα
Μαρουλακι μου σας ζηλευω (καλοπροαιρετα ολες τις μανικομενες ) που το καλοκαιρι θα ειστε κορμαρες στην παραλια ...........Quote:
Originally posted by maroulaki
εχασε 36 κιλα σε 3 μηνες σληβ!!!!!!!!
πω πω 36 κιλα σε 3 μηνες ! Και εγω σε 3 μηνες παρα κατι 7 κιλα ...........Ειναι άδικο.............σνιφ σνιφ σνιφ ....(εδω εχει κλαμα )
polinaki1983 εσενα θέλει αλλα με τις συνθηκες αυτε κάνει υπομονή !:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
Κορούδες καλησπέρα σας!!!
Πωλίνα μου διάβασα όλα τα post απο την αρχή και μου βγήκε η πίεση...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! Δέν θα αντεχα να περιμένω τόσον καιρό...
Τώρα όλα τέλειωσαν, να βλέπεις μόνο μπροστά και όλα θα πάνε καλά!
Έχεις και καλή ομάδα πίσω σου ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
Όσο για το φόρεμα και τα άλλα ρούχα, πάρε μια βαλίτσα και βάλε την κάτω από το κρεβατι σου και κάθε παντελόνι που θα σου πέφτει ρίχνε το μέσα και μην το ξαναφορέσεις, Προς το παρών για 2-2.5 μήνες θα είσαι οκ με τα ρουχα σου, μετά πάρε 1-2 κολάν και θα είσαι πάντα μέσα.
Χάρηκα πολύ που μλήσαμε απόψε, σίγουρα θα τα λέμε πιο συχνά τώρα!!!
Την αγάπη μου!!!
:yes: αχαχαχαχ εισαι απιστευτη πωλινακι μας!:spin:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Όσο για τον άντρα σου μήν ανησυχείς, δώστου λιγο χρόνο να το συνηθίσει...Είναι και για αυτόν μια μεγάλη αλλαγή.
Μήν του μιλάς πολύ και συνέχεια για την επέμβαση. ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟ!!!
Απο τώρα και στο εξής, θα είσαι η σέξι και όμορφη Πωλίνα...
Θα αλλάξουν πολλά πραγματα τους επόμενους μήνες, προς το καλύτερο, σου το υπόσχομαι!!!
Καλημέρα!!!!!!!!!!!
Αννυ μου καταρχάς να σε καλως ορίσω στην παρέα μας και να ευχυθω πως θα μείνεις για να μας δείνεις τις πολύτιμες εμπειρίες σου αλλά και να λύνεις τις απωρείες σου από τους πιο παλιούς!!!!!
Εχω αρκετή υπομονή, γιαυτό και άντεξα την όλη καθυστέρηση!!!!!! Τώρα ξεκίνησε η κατυφόρα!!!!
Εδώ θα βρείς πολλά άτομα σαν εμάς που δεν κολλάν ούτε στο να μειραστούν εμπειρίες αλλά ούτε στο να βοηθήσουν αλλα άτομα.
Εχουμε πολλά τόπικ όπως θα είδες, όμως έχουμε και 2 βασικά που ασχολούντε με τις επεμβάσεις. Το ένα είναι το SLEEVE (Επιμήκης Γαστρεκτομή) στο οποίο μπορείς να ρωτήσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί σχετικά με την επέμβαση και να μειραστείς μαζί μας την δικιά σου εμπειρία για να διαβάζουν και οι άλλοι, καθώς και το πανεπιστημιακο νοσοκομειο ριου στο οποίο στην ουσία είναι παιδιά που έχουν χειρουργηθει στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αλλά είναι πάντα πρόθυμα (και πάντα πανταχού παρών) να λύσουν οποιαδήποτε απορία έχεις.
Πίστεψέ με, εδώ θα γνωρίσεις άτομα και θα βρεις την "συμπαράσταση" που δεν βρηκες έξω!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά!!!! Θα περιμένουμε όλοι με αγωνία τα νέα σου!!! Και εννοείτε πως εμείς θα τα λέμε και από τηλεφώνου συχνά πια!!!
Το ξέρω μπαντ μου!!!! Γιαυτό δεν μαγαπάτε? :P:P:PQuote:
Originally posted by badgirl11
:yes: αχαχαχαχ εισαι απιστευτη πωλινακι μας!:spin:Quote:
Πωλινάκι μου, διαβάζω τα νέα σου καθημερινα αλλά δεν αντεχω να γραψω τίποτα... τώρα είμαι δουλεια και ξεκλέβω 2 λεπτακια γα να σου πω πόσο πολύ χαιρομαι που όλα πανε μαι χαρά και που πλέον βλεπεις τον κόσμο με άλλο ματι!!! Μπραβο κοριτσάκι μου, μπραβο!!!
Λοιπόν!!!!!!!! Καλημέρα και πάλι!!!!!!!!!!!!!!1 Σε ευχαριστώ πολύ Angel μου!!!!
Σήμερα πήγα για κούρεμα και γενικός αλλαγή!!! Εχω γίνει μια κούκλα (πιο κούκλα από πριν δηλαδή)!!!!!!!!!!1 :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:: smilegrin:
Επίσεις η ζυγαριά ξεκόλλησε!!!! Μου έκανε την χάρη!!!!
Δύο βδομάδες ακριβώς λοιπόν του χειρουργείου και είμαι 10.6kg μείον!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα ξεκίνησα και το γάλα και τα αλεσμένα. Βασικά τώρα ζέστανα μισό φλυτζάνι γάλα χωρίς λακτόζη και το πίνω σιγά σιγά, και το απόγευμα θα φτιάξω λίγο πουρέ!!!!!!!
megeia!!!!!! πηρες υποθετακια? μπραβο κουκλα!!!
o λαός σου απαιτεί να δει φώτο :DQuote:
Σήμερα πήγα για κούρεμα και γενικός αλλαγή!!! Εχω γίνει μια κούκλα (πιο κούκλα από πριν δηλαδή)!!!!!!!!!!1 :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:: smilegrin:
είδες που ξεκόλησες βρε?μην αγχώνεσαι με το παραμικρό,ήδη τα 10 κιλά είναι πολλά για 2 εβδομάδες!
Πώς σας φένομαι?
σημείωση: είμαι άβαφτη, κτλ κτλ, αλλά και πάλη κούκλα!!!!
σημείωση2: Πρώτη φορά μετά από πολλλλλλλαααααααααααα χρόνια έχω τόσο κοντό μαλλί!!!