Γεια σου Ελι μου. Καλα εχουν τρεξει τα σαλια μου με τη χτεσινη σου διατροφή.
αρία μου η ζούμπα είναι διασκέδαση τρελή. Την πρώτη φορά μόνο κόλλησα γιατί προσπαθούσα να μάθω τα βήματα, είναι χορός με απλές όμως κινήσεις και πολύ διασκεδαστικές και κυρίως πολύ αστείες. Κάθε φορά η χορογραφία είναι η ίδια οπότε μπορείς πηγαίνοντας με τον καιρό να την μάθεις καλά και είναι τρελή γυμναστική, μιλάμε ο ιδρώτας τρέχει ποτάμι και η πλάκα είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις γιατί περνάς ωραία!
Ακριβως έτσι μου την εχουν περιγραψει και εμένα. να δω πότε θα ξεκουνησω να πάω γιατι εγώ ειμαι και λιγάκι της παρέας.
Μαρία μου μην ανησυχείς για το βάρος σου όσο μπορείς, καλά έκανες και έκρυψες την ζυγαριά, η άτιμη είναι τρελό άγχος εγώ έχω μονίμως απόκλιση 2 κιλών
Δυστυχως εχοντας περασει και απο 100 κιλά και απο 40 το άγχος δε λεει να φυγει. Καλά το διαχειρίζομαι πολύ καλύτερα απο οτι πέρσι για παραδειγμα αλλά οταν βλέπεις οτι παχαινεις κανοντας τοσο συντηρητική διατροφή και στερεισαι πραγματα κακά τα ψέμματα ε σε πιάνει το παράπονο.
ʼσχετα με τη ζυγαριά και το βάρος σου, όταν σε βλέπεις στον καθρέπτη νιώθεις όμορφα; Τα ρούχα σου σου κάνουν; Τα σχόλια που λαμβάνεις από τους οικείους σου είμαι σίγουρη ότι είναι θετικά ;). Σίγουρα μετά από την ταλαιπωρία που έχεις υποβάλλει τον εαυτό σου θα κάνεις ακόμη κατακρατήσεις. Με τον καιρό θα περάσει και αυτό. Εγώ μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μετά από ένα χρόνο και, που κάνω αυτή τη διατροφή, ότι δεν βάζω καθόλου εδώ και πάρα πολλούς μήνες, ίσα ίσα χάνω λίγο αλλά με ρυθμούς χελώνας. Απλά και εγώ έχω ταλαιπορήσει τόσο τον μεταβολισμό μου που δεν χάνω πια καθόλου εύκολα :grind:. Πόσο καιρό κάνεις την διατροφή;
Δεν εχω απαντηση. Αλλες φορες αισθανομαι καλά αλλές οχι. Τα ρουχα μου δε μου κανουν. Δηλαδη τα παντελόνια μου ειναι καποια πλεον πολύ στενά. Ενταξει δε με βλεπω στον καθρέφτη και λέω καλα τι χοντρή που είσαι απλά δυστυχως με βασανιζει ογαμωαριθμός της ζυγαριάς.
Τώρα εχω να ζυγιστω πάνω απο δέκα μέρες και η φαντασία μου έχει οργιάσει. Κανω σωστη διατροφή απο τελος αυγούστου δηλαδη κοντευουμε το εξάμηνο. Στν αρχη ολα ρολόι. Τα ρουχα το ίδιο. Λιγο πριν τις γιορτες άρχισα να ανεβαινω χωρις καποιον λόγο. Στις γιορτες κρατήθηκα και παω ζυγιζομαι και βλεπω οτι ειχα παρει κιολας ε και την ιδια στιγμη επιασα την πιατελα με τα μελομακαρονα. Πρωτη φορα μετα απο μήνες που με επιασε κρίση. Αριχσα να τρωω, τρόμαξα οτι παλι ειχε γυρισει ο εφιάλτης τελικά σταματησα στα 8. Μετα τις γιορτες αφουν ειχαν περάσει να σου πάλι + 2 κιλά ετσι με διατροφη οπως αυτη που βλεπεις πιο πάνω. Και φουλ γυμναστική. Επαθα κριση φυσικά. Ήμουν ετοιμη να τα παρατήσω. Να ανοιξω το ψυγειο. Λεω αφου παχαινεις που παχαινεις μη γινεται με γιαούρτι.
Τι να πω το σωμα μάλλον αρνειται. Προς το παρόν επιμένω. Εχω θεσει ως οριο το τελος του μηνα. Τοτε θα ξαναζυγιστώ και αν δω καμιά κουλαμάρα τότε δεν ορκίζομαι χαχαχαχα. Νομ΄ζιω θα πάω ζαχαροπλαστείο
Ξέρεις θα ήθελα να σου ζητήσω μία χαρούλα... διάβασα το τόπικ σου στην ανορεξία και πραγματικά συγκλονίστηκα με τον αγώνα σου να ξεφύγεις από την ανορεξία. Παιδί μου έχεις καταφέρει τόσα πολλά! Η χάρη λοιπόν που θα ήθελα να σου ζητήσω είναι να γράψεις ξανά στο τόπικ σου την υπόλοιπη σου ιστορία μέχρι τώρα. Πολύ θα ήθελα να μας πεις σχεδόν μετά από ένα χρόνο τι έχεις καταφέρει και τι έχεις κάνει όλους αυτούς τους μήνες. Ξέρω είναι δύσκολο να βγάζεις τα σώψυχα σου αλλά θα το ήθελα πολύ, αν δεν νιώθεις έτοιμη δεν πειράζει
Το εκανα. Εγραψα μερικές πρώτες σκέψεις. Αν τα λόγια μου μπορέσουν και βοηθησουν έστω και μια κοπέλα θα ναι κάτι για μένα.