πριν κατι μηνες, 163 βγηκα, σημερα που με μετρησε η μανα μου, βγηκα 159. Μαλλον χανω και υψος!Quote:
Originally posted by polinaki1983
MerryMaker σου έστειλα γιου του γιου.
Απορία: Τί ύψος έχεις?
Printable View
πριν κατι μηνες, 163 βγηκα, σημερα που με μετρησε η μανα μου, βγηκα 159. Μαλλον χανω και υψος!Quote:
Αν είσαι τόσο ύψος τότε νομίζω μην χάσεις άλλος βάρος. Δεν νομίζω να θες να φένεσε σκελετομένη!!!!
Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, πάντα ένιωθα όμορφα με το σώμα όσα κιλά και να ήμουνα, και γιαυτό τον λόγο έχω δεκτεί και κάπιες επιθέσεις από άτομα εδώ μέσα, αλλά δεν με νοιάζει. Εγώ πάντα ένιωθα όμορφη,και παντα θα νιώθω όμορφη!
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=2887&page=41
Εδώ είμαι χθες!!!!
Στην αρχη ηθελα να γυρισω στα 45 κιλα, το παλιο μου και κατωτερο βαρος, και γενικα βαζω μεγαλους στοχους, ωστε αν τα παρατησω στη μεση παλι κοντα να'μαι.Quote:
Αν είσαι τόσο ύψος τότε νομίζω μην χάσεις άλλος βάρος. Δεν νομίζω να θες να φένεσε σκελετομένη!!!!
Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, πάντα ένιωθα όμορφα με το σώμα όσα κιλά και να ήμουνα, και γιαυτό τον λόγο έχω δεκτεί και κάπιες επιθέσεις από άτομα εδώ μέσα, αλλά δεν με νοιάζει. Εγώ πάντα ένιωθα όμορφη,και παντα θα νιώθω όμορφη!
ΑΛΛΑ!
μετα απο συζητηση με εναν φιλο μου που γυμναζεται, και αρχισα εγω τη κλασσικη μου γκρινια που ειχα σε ολα μου τα κιλα, μου ειπε οτι για να φτιαξω τη χαλαρωση σε ενα σεβαστο σημειο για να αποφυγω χειρουργια κτλ, να κανω "ανταλλαγη" μυς με λιπος, να τεντωσει το δερμα. Ουσιαστικα, εκει που εχω 20% λιπος να το κανω 10% με γυμνασμενους μυς, θα'μαι καπου στα 45 (λεει αυτος) με μαζα λιπους αθλητη. Και λεω να το βγαλω το 40 οταν ξαναλλαξω το τικερακι.
Δεν εχω ιδεαν αν βγαινει νοημα απο αυτο που λεω, δηλαδη, τωρα ο στοχος μου ειναι πιο πολυ το λιπος παρα το βαρος μετα απο τη συζητηση με το παιδι. Και 80 κιλα να ειμαι, αν εχω 10% λιπος και δεν δειχνω σαν τον σβατσενεγκερ, δε θα με ενοχλουσε καθολου. Αλλα επειδη δεν θα φουσκωσω παρα θα κοιταξω να κανω γραμμεμενους μυς, λιιιγο ογκο θα τον χασω απο τα τοπικα μερη.
Στο κεφαλι μου μεσα βγαζω νοημα παντως... για τους υπολοιπους δεν εχω ιδεα αν βγαινει νοημα >.<
Και αυτο εχει παντα σημασια, να νιωθεις ανετα με τον εαυτο σου. Ειλικρινα δεν ξερω ποτε θα νιωσω ανετα, αλλα ελπιζω μια μερα να εχω τη αυτοπεποιθηση σου, ειτε ειμαι 20 κιλα, ειτε 200 :tumble: Ειναι μεγαλο πραγμα, και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ για ολα!
Νομίζω κατάλαβα τι εννοείς!!!!
Για το θέμα αυτοπεποιήθησης όλα ξεκινάν από μέσα μας. Διάβασε το μουντ μου και θα καταλάβεις!
Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Στην αρχη ηθελα να γυρισω στα 45 κιλα, το παλιο μου και κατωτερο βαρος, και γενικα βαζω μεγαλους στοχους, ωστε αν τα παρατησω στη μεση παλι κοντα να'μαι.Quote:
ΑΛΛΑ!
μετα απο συζητηση με εναν φιλο μου που γυμναζεται, και αρχισα εγω τη κλασσικη μου γκρινια που ειχα σε ολα μου τα κιλα, μου ειπε οτι για να φτιαξω τη χαλαρωση σε ενα σεβαστο σημειο για να αποφυγω χειρουργια κτλ, να κανω "ανταλλαγη" μυς με λιπος, να τεντωσει το δερμα. Ουσιαστικα, εκει που εχω 20% λιπος να το κανω 10% με γυμνασμενους μυς, θα'μαι καπου στα 45 (λεει αυτος) με μαζα λιπους αθλητη. Και λεω να το βγαλω το 40 οταν ξαναλλαξω το τικερακι.
Δεν εχω ιδεαν αν βγαινει νοημα απο αυτο που λεω, δηλαδη, τωρα ο στοχος μου ειναι πιο πολυ το λιπος παρα το βαρος μετα απο τη συζητηση με το παιδι. Και 80 κιλα να ειμαι, αν εχω 10% λιπος και δεν δειχνω σαν τον σβατσενεγκερ, δε θα με ενοχλουσε καθολου. Αλλα επειδη δεν θα φουσκωσω παρα θα κοιταξω να κανω γραμμεμενους μυς, λιιιγο ογκο θα τον χασω απο τα τοπικα μερη.
Στο κεφαλι μου μεσα βγαζω νοημα παντως... για τους υπολοιπους δεν εχω ιδεα αν βγαινει νοημα >.<
Και αυτο εχει παντα σημασια, να νιωθεις ανετα με τον εαυτο σου. Ειλικρινα δεν ξερω ποτε θα νιωσω ανετα, αλλα ελπιζω μια μερα να εχω τη αυτοπεποιθηση σου, ειτε ειμαι 20 κιλα, ειτε 200 :tumble: Ειναι μεγαλο πραγμα, και ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ για ολα!
απλα μια παρεμβαση,για να αντικαταστησεις το λιπος με μυς θελει πολυ καλη διατροφη(+ασκηση φυσικα)...
και επειδη εχω παρατηρησει οτι τρως πολυ λιγο γενικα δυστηχως με τετοια υποθερμιδικη διατροφη οι μυες καιγονται...
φαντάσου οτι μου έχει συμβεί να κανονίσω να βγώ, να ειμαι 1 ωρα στον καθρέφτη και τελικά να το ακυρώσω.να κλειστώ στο δωμάτιο να κλαίω και να μην μιλιέμαι.Quote:
Originally posted by sourkouna
Καταλαβαινω ακριβως τι θες να πεις.Quote:
Originally posted by loukouloukou
σε αυτούς που σε ξέρουν δεν θα είσαι όχι..σε αυτούς που δεν σε ξέρουν, κωλύομαι να σ απαντήσω. εγώ το βίωσα και με ΄πείραζε. άλλοι είναι πιο χαλαροί..τι να πω..
Εχω ενα φιλο που μου λεει εδω και 3χρονια να παμε για καφε οταν παω στο πατρικο μου και επειδη εχει 9χρονια να βρεθουμε ντρεπομαι να παω γιατι με γνωρισε με 65κιλα.Πως να εμφανιστω και να του πω εχασα και 11κιλα κιολας?:sniffle:
ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!φτου φτου φτου!!!!!Quote:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=2887&page=41
Εδώ είμαι χθες!!!!
χαχαχαχαχαχ....και θες να πας 40??????????ΗΜΑΡΤΟΝQuote:
καλα, 40 δε παω, απλα εβαλα τοσο μεγαλο στοχο γιατι η γειτονισσα μου ειναι λιιιγο πιο κοντη απο μενα και ειναι 34 κιλα, χωρις να φαινεται ασχημο, εχει στητο στηθος, μικρο μεν αλλα γεματο και στητο σαν αγαλμα, μυς στον πισινο, μικρος αλλα τρουλοτος, και οταν ειχα φτιαξει το τικερακι, ημουν στη νοοτροπια να προσπαθησω να γινω κατι παραπλησιο της κοπελας. Δεν της πεταγονται κοκκαλα (το οποιο το βρισκω πολυ περιεργο), τη εχω δει χωρις ρουχα γιατι παμε μαζι στη αισθητικο για αποτριχωση και συνηθως καθομαστε και οι 2 στο δωματιο για να μιλαμε, να μη βαριομαστε. Ουτε στη πλατη της της πεταγεται ο σπονδυλας, τιποτα.. τη πειραζω οτι μαλλον ασιατης ειναι ο πατερας της, ειναι πραγματικα μινατουρα. Οταν εφτιαξα το τικερακι ημουν 53, αλλα τωρα 3,5 κιλα κατω, βλεπω οτι εχει μεγαλη διαφορα, σε συγκριση που πριν, ημουν 5 πανω, 5 κατω δεν φαινοταν. Μαλλον θα το φτιαξω τωρα το τικερακι γιατι ολο λεω θα το φτιαξω οταν αλλαξουν οι αριθμοι αλλα ειμαι πιο σταθερη και απο ζογκλερ πανω σε σκοινι με ενα δισκο ποτηρια.Quote:
Originally posted by loukouloukou
χαχαχαχαχαχ....και θες να πας 40??????????ΗΜΑΡΤΟΝQuote:
ΛΟΙΠΟΝ! κοριτσια, βρηκα αυτα στο σουπερ μαρκετ στα βιολογικα
http://www.healthysupplies.co.uk/pic...spbread-GG.jpg
στο συγκεκριμενο ηταν 2 ευρω το πακετο που ειναι 100γρ. Με 10 κομματια μεσα.
Τα στοιχεια του
Typical Values per 100g
Energy 223 calories
Protein 14.9g
Fat 5.3g
of which saturates 1.0g
Carbohydrate 29.9g
of which sugars 3.3g
Sodium 0.4g
Fibre (AOAC) 42.1g
Για καθε φετα, διαιρουμε με το 10. Οποτε το καθ'ενα εχει 22 θερμιδες και 3 υδαντανθρακες. Καλο για σνακ
μερυμαικερ_μιζερυ, η γειτόνεισα σου λογικά θα ειναι πιο κοντη απο εσενα.
γιατι αν ειναι πανω απο 1.60 κ 34 κιλα δε θα ζει.
και προφανως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
Δηλ. τα κοκκαλα που λες, εμενα πχ φαίνοντε τα κοκκαλα αν πάω στα 45 κιλά.
και στης αδερφής μου στα 65 κιλά(πανω απο το ύψος της!)
οπότε ο καθένας μας δεν χάνει το ίδιο.
Παλι ξεχασα να προσθεσω, ναι, ελεγα οτι εφοσον εβλεπα τη μεγαλη διαφορα στα 3,5 κιλα, κατελληξα οτι ειναι το καλουπι της. Αυτη ειναι 1.58, αλλα εχει κανονικα περιοδο, δεν εχει αδυναμιες, τρωει ζαχαρη/γλυκα/τζανκ φουντ/μαγειρεμενα απο μενα, ο,τι γουσταρει, απλα δε πλακωνεται σαν εμενα. Αυτη μπορει και 1 μπουκια να τη αφησει στο πιατο, εγω και χορτατη να ειμαι, αν μου εχει μεινει μια μπουκια, θα τη φαω, το βλεπω και νιωθω οτι ΠΡΕΠΕΙ να το φαω. Αυτο προσπαθω να σταματησω να κανω γιατι το εχω με ολα. Αν βγαλω ενα ταπερακι με τυρι ας πουμε, θα φυγει ολο το τυρι. Δεν μπορω να το εξηγησω, αυτοελεγχος; βαρεμαρα; καλλος στον εγκεφαλο; θα δειξει!Quote:
Originally posted by Ciciliana
μερυμαικερ_μιζερυ, η γειτόνεισα σου λογικά θα ειναι πιο κοντη απο εσενα.
γιατι αν ειναι πανω απο 1.60 κ 34 κιλα δε θα ζει.
και προφανως δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
Δηλ. τα κοκκαλα που λες, εμενα πχ φαίνοντε τα κοκκαλα αν πάω στα 45 κιλά.
και στης αδερφής μου στα 65 κιλά(πανω απο το ύψος της!)
οπότε ο καθένας μας δεν χάνει το ίδιο.
Αλλα ναι, αυτο που ελεγα, κατεληξα οτι δεν θα μπορεσω να παρω το σωματοτυπο της γιατι ειναι το καλουπι της αυτο. Ειναι οντως 34, εχει κατσει σε ζυγαρια δικια μου. Τωρα παιζει να'ναι 36 γιατι πλακωθηκε στις σοκολατες κανα μηνα τωρα, τρωει μια μεγαλη ΙΟΝ αμυγδαλου τη ημερα γιατι θελουν να τη στειλουν για εξετασεις ανορεχιας, ενω το κοριτσι τρωει, απλα δεν παιρνει.
τι να πω!
Εγώ είμαι όσο η γειτόνισά σου 1.58 και στην εφηβία μου όταν είχα φτάσει 45-46 ήμουν φτερό στον άνεμο... (κατάλαβες τι εννοώ).
Πραγματικά δε μπορώ να πιστέψω πως ζει..
ή είναι πιο κοντή, ή έχει "τρελό" μεταβιλισμό... who knows..:shocked2:
Ρε παιδιά τί λέτε? Η κολλιτή μου είναι 1.48 και 40 κιλά και είναι φτερό στον άνεμο. Οχι 1.60 και 34 κιλά!!!!