μιτσοκολο ελα μσν αμεσως γιατι θα υποθεσω πως με εχεις μπλοκαρισμενη διαφορετικα...
Printable View
μιτσοκολο ελα μσν αμεσως γιατι θα υποθεσω πως με εχεις μπλοκαρισμενη διαφορετικα...
zwhtsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa τι ειναι αυτα που ΄λεςςςςςςςςς γιατι να σε μπλοκαρω βρε απλα δεν μπαινω συχνα μσν :( :(
σε πειραζει κουκλακι :) μην μου αγχωνεσαι!
Στείλτε μου pm να ανταλλάξουμε ονόματα στο fb. Δεν σας βρίσκω!
ti einai to pm eimai asxeti :(
Επέστρεψαααααααα
Καλά μιτσόκολο αυτό δεν είναι παιδάκι είναι τερατάκι. Θα συμφωνήσω με την απάντηση της Αva & της Lily & της evelina (δηλαδή όλων).
Μη μασας.
Κορίτσια θα σας στείλω και εγω πρόσκληση στο facebook - το δικό μου είναι Georgia Papadopoulou.
Βρε κορίτσια (και αγόρια γιατί εντόπισα λίγα) ανακοίνωσα χτες στη μητερα μου την απόφαση για την επέμβαση και μου έθεσε ένα ερώτημα που δεν το είχα σκεφτεί.
Το υπόλοιπο κομμάτι από το στομάχι που ράβεται μένει έτσι ανενεργό? Υπάρχει κίνδυνος να σαπίσει?
Από ό,τι διάβασα στην ιστοσελίδα του Σκρέκα δεν υπάρχει σηπτικη επιπλοκή, αλλά τότε που τον είδα δε σκέφτηκα να τον ρωτήσω. Τη Δευτέρα θα τηλ στο ιατρείο του να ρωτήσω τη Barbie.
Εσείς ξέρετε τίποτα σχετικά?
Πάντως επειδή έχω ως ζωντάνο παράδειγμα την Τζένη, μιας και ταιριάζουμε και στα κιλά (που ήταν βέβαια πριν κάνει την επέμβαση) δε νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα.
Πείτε μου όμως και τη δική σας γνώμη
Μ' ακούει κανείς?????????????
Hello!!!!
Που είσαστε βρε κορίτσια σήμερα?
Νωρίτερα μίλησα με μία φίλη του πατέρα μου, η οποία πριν 13 μήνες έκανε sleeve στο Λαϊκό και τη χειρούργησε ο Διαμαντής. Είναι ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα και κυρίως με το γιατρό.
Πριν 12 χρόνια περίπου είχε κάνει ξανά τετοιου είδους επέμβαση. Μου είπε ότι τοτε της ράψανε το στομάχι με συρραπτικό και ενω ειχε χάσει κιλά στα 8 χρόνια άρχησε να παρουσιάζει κάτι προβλήματα, που οπως μου ειπε προέκυψαν από το τμήμα του στομάχου που αχρηστεύτηκε.
Θα τηλ αυριο να μαθω και απο το γιατρο να δω τι γινεται και βεβαια να ακούσω την αποψη του. Ισως τελικά να κάνω και εγω τη sleeve.
Αν ξέρετε κι εσεις κάτι ολα τα σχολια δεκτά.
Φιλάρες
GeorgiaP μου καλησπερα! σκευτεσαι να κανεις σλιβ και εσυ? το υπολοιπο κομματι του στομαχου που αναφερεις το βγαζουν βρε!!! λες να μας αφηναν ενα κομματο απο στομαχι μεσα μας να κολυμπαει? :P :D αν κανεις σλιβ να πας ΜΟΝΟ στον κ.Σκρεκα , οσο για την φιλη του μπαμπα σου χμμ.. πριν 12 χρονια... ειναι πολλα , ειναι πολλα γιατι πλεον ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ η συγκεκριμενη επεμβαση βελτιωνετε , καλο θα ειναι οτι αποριες εχεις να τις ρωτας ειτε στον γιατρο ειτε στην Μπαρμπι καλο θα ειναι πριν μπεις στο χειρουργειο να μην εχεις ΚΑΜΙΑ απορια και να εισαι συνηδιτοποιημενη το τι επροκειτο να συμβει, και τι θα ακολουθησει μετα απο αυτο και να ακολουθησεις κατα γραμμα το προγραμμα που θα σου δοθει! Εγω τωρα θα περασω απο επιτροπη στο ΙΚΑ ευελπιστω σε ενα μηνα να ειμαι ετοιμη, το ξεψαχνιζω το θεμα σλιβ εδω και 2μισι χρονια οταν γνωρισα μια γυναικα.. εμενε στο ξενοδοχειο μας στην Κερκυρα ηταν λιγο γεματουλα και μου επιασε την κουβεντα.. μου λεει '' ενδιαφερεσε να χειρουργηθεις?'' και της κουναω το κεφαλι αρνητικα γεματη φοβο και χιλιαδες αποριες και μου ξαναλεει ''σε 2 χρονια θα με παρεις τηλεφωνο'' (το γραφω και ανατριχιαζω) η γυναικα αυτη λοιπον ζυγιζε 180 κιλα χειρουργιθηκε στον Σκρεκα,και μετα δουλευε για αυτον για 6 μηνες... την γνωρισα στα 100 κιλα .. πριν ενα μηνα την πηρα τηλεφωνο! (μετα απο 2 χρονια που μου ειχε πει) και της λεω ''Μαρια δεν αντεχω αλλο θελω να χειρουργηθω!'' την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε ραντεβου εξω απο το ιατρειο του Σκρεκα και ειδα μια γυναικα 75 κιλα!!! απο 180!!!πηρα πολυ θαρρος μπηκαμε μαζι μεσα και ειδα τουλαχιστον αλλα 5-6 χειρουργημενα ατομα, οπου ακουσα τις καλητερες εντυπωσεις ετσι λοιπον πηρα ΑΚΟΜΑ πιο πολυ θαρρος και πλεον ειμαι ετοιμη για να αλλαξω τη ζωη μου, να κανω πραγματα που γουσταρω να βουλωσω μερικα στοματα που με εριξαν ψυχολογικα στο παρελθον ! να ζησω! GeorgiaP μια τελευταια συμβουλη πολυ φιλικη! μην ακους πολλες γνωμες θα μπερδευτεις! και μην ακους τους γυρω σου γιατι θα σε επιρεασουν! πηγαινε μπροστα στον καθρευτη σου και ρωτα τον ευατο σου τι πραγματικα θελει ειναι η δικη σου ζωη και οχι των αλλων , λοιπον εσυ και ο γιατρος μονο.. και παμε κοριτσαρες να κανουμε το 2010 το 10 το καλο!!!!! :D :D :D
Quote:
Originally posted by GeorgiaP
Επέστρεψαααααααα
Καλά μιτσόκολο αυτό δεν είναι παιδάκι είναι τερατάκι. Θα συμφωνήσω με την απάντηση της Αva & της Lily & της evelina (δηλαδή όλων).
Μη μασας.
Κορίτσια θα σας στείλω και εγω πρόσκληση στο facebook - το δικό μου είναι Georgia Papadopoulou.
Βρε κορίτσια (και αγόρια γιατί εντόπισα λίγα) ανακοίνωσα χτες στη μητερα μου την απόφαση για την επέμβαση και μου έθεσε ένα ερώτημα που δεν το είχα σκεφτεί.
Το υπόλοιπο κομμάτι από το στομάχι που ράβεται μένει έτσι ανενεργό? Υπάρχει κίνδυνος να σαπίσει?
Από ό,τι διάβασα στην ιστοσελίδα του Σκρέκα δεν υπάρχει σηπτικη επιπλοκή, αλλά τότε που τον είδα δε σκέφτηκα να τον ρωτήσω. Τη Δευτέρα θα τηλ στο ιατρείο του να ρωτήσω τη Barbie.
Εσείς ξέρετε τίποτα σχετικά?
Πάντως επειδή έχω ως ζωντάνο παράδειγμα την Τζένη, μιας και ταιριάζουμε και στα κιλά (που ήταν βέβαια πριν κάνει την επέμβαση) δε νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα.
Πείτε μου όμως και τη δική σας γνώμη
καλησπερα, την ερωτηση αυτη την εκανα και εγω στον γιατρο, μου ειπε πως τα υγρα κυκλοφορουν και στο αλλο κομματι του στομαχιου που δεν πηγαινει τροφη, ετσι δεν υπαρχει καποιο προβλημα να σαπισει... δεν θυμαμαι ακριβως τι μου απαντησε γιατι εχει περασει καιρος.. αλλα κατι τετοιο ηταν το νοημα, πως δεν υπαρχει φοβος για σηψαιμια!
Quote:
Originally posted by μιτσοκολο
GeorgiaP μου καλησπερα! σκευτεσαι να κανεις σλιβ και εσυ? το υπολοιπο κομματι του στομαχου που αναφερεις το βγαζουν βρε!!! λες να μας αφηναν ενα κομματο απο στομαχι μεσα μας να κολυμπαει? :P :D αν κανεις σλιβ να πας ΜΟΝΟ στον κ.Σκρεκα , οσο για την φιλη του μπαμπα σου χμμ.. πριν 12 χρονια... ειναι πολλα , ειναι πολλα γιατι πλεον ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ η συγκεκριμενη επεμβαση βελτιωνετε , καλο θα ειναι οτι αποριες εχεις να τις ρωτας ειτε στον γιατρο ειτε στην Μπαρμπι καλο θα ειναι πριν μπεις στο χειρουργειο να μην εχεις ΚΑΜΙΑ απορια και να εισαι συνηδιτοποιημενη το τι επροκειτο να συμβει, και τι θα ακολουθησει μετα απο αυτο και να ακολουθησεις κατα γραμμα το προγραμμα που θα σου δοθει! Εγω τωρα θα περασω απο επιτροπη στο ΙΚΑ ευελπιστω σε ενα μηνα να ειμαι ετοιμη, το ξεψαχνιζω το θεμα σλιβ εδω και 2μισι χρονια οταν γνωρισα μια γυναικα.. εμενε στο ξενοδοχειο μας στην Κερκυρα ηταν λιγο γεματουλα και μου επιασε την κουβεντα.. μου λεει '' ενδιαφερεσε να χειρουργηθεις?'' και της κουναω το κεφαλι αρνητικα γεματη φοβο και χιλιαδες αποριες και μου ξαναλεει ''σε 2 χρονια θα με παρεις τηλεφωνο'' (το γραφω και ανατριχιαζω) η γυναικα αυτη λοιπον ζυγιζε 180 κιλα χειρουργιθηκε στον Σκρεκα,και μετα δουλευε για αυτον για 6 μηνες... την γνωρισα στα 100 κιλα .. πριν ενα μηνα την πηρα τηλεφωνο! (μετα απο 2 χρονια που μου ειχε πει) και της λεω ''Μαρια δεν αντεχω αλλο θελω να χειρουργηθω!'' την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε ραντεβου εξω απο το ιατρειο του Σκρεκα και ειδα μια γυναικα 75 κιλα!!! απο 180!!!πηρα πολυ θαρρος μπηκαμε μαζι μεσα και ειδα τουλαχιστον αλλα 5-6 χειρουργημενα ατομα, οπου ακουσα τις καλητερες εντυπωσεις ετσι λοιπον πηρα ΑΚΟΜΑ πιο πολυ θαρρος και πλεον ειμαι ετοιμη για να αλλαξω τη ζωη μου, να κανω πραγματα που γουσταρω να βουλωσω μερικα στοματα που με εριξαν ψυχολογικα στο παρελθον ! να ζησω! GeorgiaP μια τελευταια συμβουλη πολυ φιλικη! μην ακους πολλες γνωμες θα μπερδευτεις! και μην ακους τους γυρω σου γιατι θα σε επιρεασουν! πηγαινε μπροστα στον καθρευτη σου και ρωτα τον ευατο σου τι πραγματικα θελει ειναι η δικη σου ζωη και οχι των αλλων , λοιπον εσυ και ο γιατρος μονο.. και παμε κοριτσαρες να κανουμε το 2010 το 10 το καλο!!!!! :D :D :D
Μιτσόκολο καλημέρα. Εχω ήδη μιλήσει με το Σκρέκα και γνώρισα και τη Μπαρμπι. Εχω μείνει ενθουσιασμένη, όπως και εσύ. Δε μιλάω για τη sleeve αλλά για αυτή που ειναι χωρίς αφαίρεση στομάχου. Την έχει κάνει η Τζένη. Τότε που πήγα στο γιατρό δε σκέφτηκα να ρωτήσω για το υπόλοιπο κομμάτι που μένει. Θα πάρω όμως τηλ σημερα το απόγευμα που θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλα πράγματα και θα τα ρωτήσω όλα.
Αν εξαρτιώταν μόνο από εμένα θα είχα ήδη κάνει επέμβαση στον Σκρέκα την επομένη που τον επισκέφτηκα.
Φαντάζομαι ότι και εσύ σημερίζεσαι αυτην την άποψη μου.
Που ξέρεις μπορεί να συναντηθούμε και στο χειρουργείο!!!!!
gerogiap σου απαντησα πιο πανω αλλα μαλλον δεν το προσεξες... εχω κανει και εγω πτυχωση.... και ειχα την ιδια αποροια με εσενα... αλλα με καθυσυχασε πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα..
ναι Ζωή μου την είδα την απάντησή σου, εγώ στο Μιτσόκολο απάντησα. Το ξέρω ότι και εσύ έχεις κάνεις, βλέπω άλλωστε ήδη τα εκπληκτικά αποτελέσματα στο τικεράκι σου.
Pm είναι ότι έχεις προσωπικό μήνυμα!Quote:
Originally posted by μιτσοκολο
ti einai to pm eimai asxeti :(
Επάνω δεξιά εκεί που πατάς αποσύνδεση, από πάνω λογικά θα λέει ότι έχεις 1-2 προσωπικά μηνύματα. Πατά να διαβάσεις!
Θέλω να μιλάμε και στο facebook μωρέ αλλά να μην γράφω ονοματεπώνυμο εδώ μέσα κλπ.
Επίσης όποια άλλη θέλει να μιλάμε και στο fb, ας μου στείλει μήνυμα!
απλως επειδη απαντησουσα στην αποροια σου μου εκανε εντυπωση που δεν το ειδες.... οκ παντως..
ρε παιδια πως να σαπισει το αλλο κοματι αφου ερχεται σε επαφη κανονικα με τα υγρα του στομαχου
το ραψιμο ειναι σαν πιετα δεν απομονωνεται το αλλο κοματι
δεν ειναι εκει ο φοβος
ο μονος φοβος μου ειναι μην ξαναανοιξει
τιποτε αλλο
να μαστε καλα