Quote:
Originally posted by Helena
\'\'δυο πραγματα ειναι απεραντα.το συμπαν και η ανθρωπινη ηλιθιοτητα.για το πρωτο δεν ειμαι και τοσο σιγουρος\'\' α.αισταιν
Κλασικό! Και αληθινό...
Printable View
Quote:
Originally posted by Helena
\'\'δυο πραγματα ειναι απεραντα.το συμπαν και η ανθρωπινη ηλιθιοτητα.για το πρωτο δεν ειμαι και τοσο σιγουρος\'\' α.αισταιν
Κλασικό! Και αληθινό...
Στο καλό, καληνύχτα και καλή τύχη.
ολα στον κοσμο ειναι χαρτινα...εκτοσ απο το χαρτι που ειναι απο ξυλο.
Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι
Πολλοί είστε εδώ μέσα που καλύπτετε τα ψυχικά κενά σας με τους καβγάδες.
Πολλοί είστε εδώ μέσα που θα σας έκανε καλό να απομακρυνθείτε για λιγάκι από την οθόνη σας.
Πολλοί είσαστε εδώ μέσα που ρίχνετε κάθε μέρα το επίπεδό σας όλο και πιο χαμηλά.
Ας προστατέψει ο καθένας τον εαυτό του, ας κοιτάξει τα δικά του μελανά σημείο και ας αφήσει του αλλουνού στην άκρη.
Σωστα...βγειτε εξω περπατηστε...παρτε βαθιες αναπνοες..πιειτε ενα καφε με κανα φιλο
Tο πιο μαλακό, το πιο ελεύθερο, πιο εύκαμπτο και πιο ευμετάβλητο συστατικό της ζωής είναι το μυαλό - συγχρόνως δε, είναι το πιο σκληρό και το πιο αλύγιστο.
Charlotte Perkins Gilman (1860–1935)
Πρέπει να μάθουμε ότι οι επιθυμίες μας δεν βρίσκουν πραγματική απήχηση στον κόσμο. Πρέπει να δεχτούμε ότι οι άνθρωποι που αγαπάμε δεν μας αγαπούν, ή αν μας αγαπούν, δεν μας αγαπούν με τον τρόπο που προσδοκούμε. Πρέπει να αποδεχθούμε την προδοσία και την απιστία, και, το πιο σκληρό απ\' όλα, το ότι κάποιοι είναι καλύτεροι απ\' όσο εμείς σε χαρακτήρα ή ευφυΐα.
Márai Sándor (1900-1989
Στα ιδανικά μας κρύβονται τα στραβά μας.
Jean Rostland
Η αποτελεσματική επικοινωνία επιτυγχάνεται με την συνειδητοποίηση της διαφορετικότητας του καθενός μας και την χρήση αυτής ως οδηγός για επικοινωνία.
Tony Robbins
Μια καραμέλα θα γλυκάνει μέχρι να λιώσει. Η τσίχλα που κολλάει όμως θα πεταχτεί σαν σκουπίδι.
Μόνο ο άνθρωπος που μασάει αντιλαμβάνεται την γλύκα που θα λιώσει και την γλύκα που θα πετάξει. Ότι δηλαδή όση γλύκα και να του δώσεις ποτέ δεν θα συνεχίζει να επιθυμεί μόνο γλυκά.
Πίστευε τίποτα από όσα ακούς, και τα μισά από όσα βλέπεις.
(συμβουλή για να έχετε μια ισορροπημένη ψυχική διάθεση)
:)
Κάτι που διάβασα και μου έκανε πολύ εντύπωση... απο ένα άλλο σαιτ, αγγλικό.
\"Μην προσπαθήσεις να πείσεις ένα άλογο να πιει νερό. Προσπάθησε όμως να οδηγήσεις το άλογο στο νερό έτσι ώστε εκείνο να αποφασίσει μόνο του.\"
Πίστευε τίποτα από όσα ακούς, και τα μισά από όσα βλέπεις.
(συμβουλή για να έχετε μια ισορροπημένη ψυχική διάθεση)
Πόσο συμφωνώ vince
Χαίρομαι που συμφωνείς giota. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να συμφωνήσω περισσότερο με τον εαυτό μου.. Θα μου έκανε καλό πιστεύω... ίσως απλά να καθίσω και εγώ σαν καλός συνεπιβάτης στο τρένο και να περιμένω την στάση μου. Ούτε ταραχή ούτε μάχη ούτε τίποτα.