Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by sabb
weird, δεν έχω κάτι να πω...Το θρεντ σου μ \' αφήνει άναυδο...Αν δίνω την εντύπωση πως συμπαθώ τον Κρίνο και αντιπαθώ τον Εμπνευστή, τέτοια πρόθεση δεμ έχω, αν και οφείλω να ομολογήσω πως σαν άνθρωπος δεν μπορώ να μην αξιολογήσω ότι:
- Όταν με βρίσανε ο Κρίνος ήταν εκεί να μιλάει εξ ονόματος όλου του φόρουμ , όταν ο Εμπνευστής και όλοι οι άλλοι ( ..πλην nature & NikosD..), λουφάξανε...
Απλά Σ\'αββα μου, μην είσαι σίγουρος οτι όλοι οι άλλοι βλέπουν κάθετι που γράφεις, ή οτι όλοι όσοι δεν σε υποστρήριξαν, το έκαναν για κάποιον συγκεκριμένο λόγο που είχε να κάνει με εσένα. - Μέχρι και σήμερα ο Εμπνευστής δείχνει σύμπνοια με τον υβριστή (προφανώς λόγω ιδεολογικής ταύτισης)
- Αντιστέκομαι στην θρησκοληψία γιατί την θεωρώ τροχοπέδη προς την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου.. Αναφέρομαι φυσικά στην φανατική έκφανση της πίστης προς το Θείο κι όχι την αγνή της εκδοχή..Άλλο θρησκοληψία κι άλλο αγνή πίστη..Μ\' αυτό το σκεπτικό δεν διαχωρίζω την αγάπη μου ως προς πιστούς και τους άπιστους. Από τους πιστούς προς το παρόν όμως, μόνο μισαλλοδοξία κι εμπάθεια έχω εισπράξει (βλέπε Holbold, Εμπνευστής κλπ..). Με τους άπιστους , π.χ. Κρίνο, τυχαίνει να βλέπουμε τον κόσμο με τα ίδια ανθρωποκεντρικά κριτήρια. Μισαλλοδοξία από απίστους δεν έχω εισπράξει...
- Έχω εισπράξει σύμπραξη ετερόκλητων προσωπικοτήτων ενάντια μου, θαρρείς κι έχω βρίσει κάποιον...Ένα φόρουμ σχεδόν, καταφέρεται εναντίον μου γιατί προσπάθησα να επαναφέρω την ποιότητα ενός \"βλακώδους\" θρεντ - ως προς το γεγονός που περιγράφει - γιατί ηλιθιωδώς πίστεψα πως με τη συμμετοχή όλων σ\' ένα εποικοδομητικό διάλογο, θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε ανώτερα επίπεδα διαλογικής συζήτησης...
- Ο Εμπνευστής έχει καταραστεί τα παιδιά μου, ο Κρίνο όχι...
- Ο Εμπνευστής προσπάθησε να υπερασπιστεί τον δολοφόνο Κορκονέα που καθάρισε εν ψυχρώ τον 15χρονο Αλέξη Γρηγορόπουλο, και προς τιμή του η πλειοψηφία του φόρουμ ήταν αντίθετη...
Αν λοιπόν, ένας άνθρωπος σαν και μένα με συγκεκριμένη ιδεολογία και αρχές, καταστρέφει την ισορροπία μέσα στο φόρουμ - όπως τουλάχιστον διαφαίνεται πως συμβαίνει - δεν νομίζω πως έχει επί πλέον λόγους να υφίσταται σαν διαδικτυακή προσωπικότητα..
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο για εσένα.
Πίστεψα πως κάτι έχω δώσει εδώ μέσα , αλλά τελικά μάλλον λάθεψα...
Δεν μπορώ να καταλάβω, πως τα λόγια μου, οτι ενδεχομένως να ήσουν σε κάποιες στιγμές προκατειλημμένος απο το ποιός μιλούσε ( κάτι που είναι ανθρώπινο, όπως είπε και η Αρση) , σε οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα..
Μάλλον είμαι pain in the ass και δεν το κατάλαβα..
Σάββα,
για μένα δεν είσαι ενοχλητικός.
Ϊσα ϊσα μου αρέσουν πολύ οι αφορμές που έχω να τοποθετηθώ στα γενικότερου ενδιαφέροντος θέματα που ανοίγεις. Θεωρώ μια φωτεινή δέσμη την συμμετοχή σου στο φόρουμ....
όσο για την παρατήρησή μου, έίχε να κάνει με μια γενικότερη παρατήρηση, που ως ερέθισμα είχε τον διάλογό σας ...
Πόσο καθαρά ακούμε κάποιον, όταν δεν συμπλέουμε ιδεολογικά, συναισθηματικά κτλ?
Το βρήκα να με προβληματίζει έντονα και γι αυτό το κατέθεσα, όχι σαν κριτική εναντίον σου.