εκανες φιλε εξετασεις για σκπ ?
Printable View
τελικα μπορει το cipralex να με εχει φρικαρει τωρα στην αρχη αλλα τελικα μου εκανε καλο που το ειχα σταματησει 2 χρονια..... τωρα που το αρχισα αρχισε να πιανει ξανα το ιδιο...!!!!!! νομιζω οτι θα καταφερω να κοψω το xanax......!!!!!!!! :D
μου φερνει πολυ υπνο το cipralex γιαυτο το περνω και βραδυ και μεσα σε 30 λεπτα χωρις να το καταλαβω κανω νανι νανι.... χαχαχαχα
αν το παρω πρωι θα πεσω κατω απο την νυστα.... παντως ξυπναω με ενα βαρη κεφαλι..... αλλα μπορω να πινω οσους καφεδες γουσταρω χωρις να τρεμω καθολου.....! :P
αν περιμενα απο τον γιατρο να μου πει να το παρω αστο.... αν δω οτι παρω κιλα θα το κοψω ξανα θα χασω τα κιλα και θα το αρχισω παλι.... αν και βεβαια θα σταματησω εντελως την ζαχαρη.....
Πιστεύω να σας πάνε όλα παιδιά!
nightwalker77777 , καταρχήν θα πρέπει να χαλαρώσεις . Μην πιέζεσαι ούτε να προσπαθείς να κάνεις ότι ορίζει η κοινωνία και οι παρέες . Τι πάει να πει σου είπε ο αδερφός σου να βγαίνεις ; Αμα δεν γουστάρεις δεν θα βγεις . Δεν σου λέω να κάτσεις σε ένα δωμάτιο και να κλαις αλλά μην ψάχνεις σόνι και καλά να κάνεις ότι κάνουν όλοι διότι εσύ μπορεί να είσαι διαφορετική . Αν θες την γνώμη μου , για αρχή ακου λιγο μουσικούλα σπίτι και να βγαίνεις οπωσδήποτε κάθε μέρα για περπάτημα και καθαρό άερα κυρίως το βράδυ που ειναι και πιο ήσυχα . Προσπάθησε να ηρεμήσεις και μην σκέφτεσαι τι θα κάνεις τα επόμενα 50 χρόνια . Για αρχή μείνε στο σήμερα και μόνο . Προσπάθησε να βελτιωθείς και να εισαι ενα χιλιοστό καλύτερα αύριο και ασε τις μακροχρόνιες σκέψεις και πλάνα .
Σήμερα ξύπνησα με πονο στα πνευμόνια και λιγο βηχα και με μουδιασμενη ολη η δεξια μερια στην γλώσσα φρικη......
Παρόλαυτα εκανα τον καφέ μου και άραξα...
Δεν ξέρω τι να κάνω.... Ασε που εχω ένα στομάχι γαμησετα που αυτο ηταν ανανεωμένο όταν ξεκινάς αντικαταθλιπτικά ο οργανισμός τρελαίνεται μεχρι μα συνιθιστη η ουσία και επιδεινώνει και το ανχος νομιζω στην αρχή.... Μάλλον γιαυτο ειμαι τοσο χαλια τωρα....
Πήρα διπλή δόση λαντος χθες παιδιά χθες νομίζω ότι πήρα δύο φορές τα λαντος μου δηλαδή 120 μιλιγκραμ το είπα στον γιατρό δεν μου απάντησε εγώ μια χαρά νιώθω πάντως ΧΑ ΧΑ