εσύ για ποιες ηλικίες λες?
υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο αλλά μπορεί να βρεις και αληθινά
άλλοι ψάχνουν για sexting, ερωτική επαφή, σοβαρή σχέση, απλώς για συζήτηση
σου φέρεται άσχημα σε τι?
Printable View
Εγώ προτείνω να αφήσεις τον παντρεμένο εντελώς, και ενδεχομένως να αφήσεις και τον φίλο σου αφού πια δεν σε γεμίζει πολύ, να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου.
Οκ.το πιάσα.αρα καλά εκανα και τον εδιωξα αφού έγω δεν θέλω να κάνω σεξ.
Το ξέρω ότι βρίσκουμε σεξ εύκολα. Απλά δεν θέλω σεξ και με έναν τυχαίο και χωρίς να νοιώθω κάτι. Και γενικά δεν ξέρω αν θέλω τελικά να κάνω σεξ η θέλω να μείνω σε αυτά που κάνω.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν μπορώ να λειτουργησω έτσι εγώ. Και προφανώς όπως μου είπαν και πιο πάνω μάλλον δεν θέλω να κανω σεξ εφόσον δεν έκανα και με τον παντρεμένο .
Δεν ξέρω πως σας μοιαζει τόσο απλό να κανετε σεξ με εναν που δεν νιώθετε κάτι τουλάχιστον την πρώτη φορά. Εγώ δεν μπορώ.
Τον παντρεμενο τον εδιωξα χθες.του έκανα αποκλεισμο κλήσεων μου εστειλε κάποια μήνυματα και του είπα να μη με ξανά ενόχλησει και ότι ότι έγινε θα μέινει μεταξυ μας.μη έχει το φόβο ότι θα πω κάτι σε κανεναν η στη γυναικα του κρίμα είναι και αυτός.
Τον φίλο μου δεν τον δίωχνω γιατί δεν με ενοχλεί πουθενά. Στην ουσία είμαι σαν ελεύθερη δεν θα αλλάξει κάτι αν χωρίσω.
Τώρα για την αυτοπεποιθηση που λες δεν πρόκειται να ερθει ποτέ.άλλωστε τι αυτόπεποιθηση να έχει μια γυναίκα που είναι 34 και δεν έχει κανει σεξ?Νοιώθω μιση.δεν νοιώθω γυναίκα.
Δεν είπα ότι είστε σούπερ ηρωες.απλώς πρέπει να καταλάβεις ότι ο κάθε άνθρωπος ανάλογα με τα βιωματα του και τον χαρακτηρα του είναι διαφορετικός και θέλει διαφορετικά πράγματα.
Πολλοί με κρίνουν που δεν μπορώ να κάνω σεξ.τι να κάνω δηλαδή.μπορεί να μη μπορώ να μη θέλω καταβαθος αλλά και εγώ μπορώ να διεκδικησω αυτά που θέλω. Δηλαδή τα υπόλοιπα εκτός από σεξ.οποίος θέλει τα δεχεται οποίος θέλει φευγει.
Κάνε αυτό που θες. Μη σε νοιάζει για τα υπόλοιπα. Όσο δίνεις σημασία τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα, τόσο χάνεις το σκοπό σου. Δε σημαίνει αυτά που σου είπα μόλις τώρα, ότι θα εφαρμόζω κι εγώ
Σού λέω τι έχω διαβάσει και είναι σωστό να γίνεται γιατί κάποια πράγματα είναι στάνταρ. Οπότε.
Το ξέρω ότι ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα. Απλά προτείνω λύσεις όπως όλοι εδώ. Εσύ μάλλον έχεις κατασταλάξει. Τι να πω.
Αν δε θες να κάνεις σεξ ή δεν μπορείς, μην κάνεις. Απλώς όταν μιλάμε εδώ όλοι μαζί, προσπαθούμε να σου βρούμε λύση, όχι να σε κρίνουμε.
Αποφάσισε τι θέλεις ή αν ήδη αποφάσισες τότε αυτό είναι θετικό και θα πας παρακάτω.
Το 《κρίνουμε 》δεν το είπα προσβλητικα.απλά επειδή καποιοι θέλουν αλλα μερικοι μοιαζουμε σαν εξωγιηνοι στα μάτια τους.
Σίγουρα ήθελα να κάνω με τον παντρεμενο αυτά που εκανα και λιγααα παραπανω.μέχρι εκεί τρελαίνομαι να τα κάνω.
Τωρα το σεξ λέω ήθελα να κάνω στη σκεψη.αλλά όταν μου λένε σου δόθηκε η ευκαιρία και δεν εκανες σεξ αρα δεν θες και δεν θα κάνεις ποτέ μάλλον εσείς που τα βλέπετε πιο καθαρά να έχετε δίκιο.
Δεν ξέρει κανείς για σένα. Εσύ ξέρεις. Πάρε τον έλεγχο της ζωής σου. Μη δίνεις βάση και μην πετάς το μπαλάκι στον άλλον ότι ο άλλος ξέρει καλύτερα για σένα.
Βλέπουμε κάποιες συμπεριφορές και κρίνουμε αναλόγως. Η κοινή λογική είναι ότι αν κάποιος δεν κάνει κίνηση δε διεκδικεί και δεν κυνηγάει ένα θέμα, σημαίνει ότι δεν το θέλει αρκετά δεν το θέλει τόσο ώστε να κοπιάσει. Μερικά πράγματα είναι σίγουρα. όπως πχ αυτό
Πχ αν σε φοβίζει αυτό ή εκείνο, δε θα το κάνεις. Θα προτιμήσεις να κάτσεις στ'αυγά σου και θα πεις προτιμώ να μη ρισκάρω. Άμεσα καταλαβαίνεις ότι για να μη ρισκάρεις για να μην κοπιάζεις σημαίνει ότι δεν το θες πραγματικά.