Τωρα που το λες ειδα και γω καπου στο ιντερνετ οτι κατι ειπε γι αυτο και το παστ λαιβς.Αλλα τοση πληροφορια που να τη χωρεσω.Καποια πραγματα διαγραφονται αυτοματα.Με το βραχο τι εννοεις?!
Printable View
Τωρα που το λες ειδα και γω καπου στο ιντερνετ οτι κατι ειπε γι αυτο και το παστ λαιβς.Αλλα τοση πληροφορια που να τη χωρεσω.Καποια πραγματα διαγραφονται αυτοματα.Με το βραχο τι εννοεις?!
είναι η φράση που λέμε συνήθως σε κάποιον όταν δεν ξέρει τί παίζει γενικώς ή δεν ξέρει κάτι δημοφιλές πχ. "δεν έχεις ακούσει ποτέ beatles? πού ζεις, κάτω από κανένα βράχο?"
ναι όντως. και το παστ λάιβς.
οκ τωρα βγαζει νοημα.Και γω απο κει κατω ειμαι
Εγώ κάθε βράδυ βλέπω ταινίες του Τζέιμς Μποντ τις παλιές να η τελευταία που είδα ήταν ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι
Είδα το john wick 4.
Εργαρα με μπόλικη δράση.
Το προτείνω σε όσους θέλουν να δουν πιστολιδια , ξύλο κ.λ.π.
Κάποια εφαρμογή με ταινίες και σειρές πέρα από το Netflix; Να έχει και ελληνικούς υπότιτλους.
cinobo mubi Ξέρω, vodafone tv ίσως;
εγώ μπαίνω έρτφλιξ γιατί είναι τσάμπα. έχει υπότιτλους.
Είδα επιτέλους το περιβόητο Poor Things του Λάνθιμου....τελικά βλέπεται,δεν είναι κακό..Φανταστικά σκηνικά και κοστούμια σίγουρα θα πάρει αυτά τα 2 όσκαρ.
Το φαρσοκωμικό ύφος καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας και το επιτηδευμένο παίξιμο των ηθοποιών μπορεί να απωθήσει κάποιους,αλλά αν το παραβλέψουμε είναι άκρως διασκεδαστική.
https://www.youtube.com/watch?v=zC0P5-z52Yk
σε μια συνέντευξή του είχε πει πως προσπάθησε να διηγηθεί την ιστορία με πρωταγωνίστρια την Μπέλλα, στο βιβλίο υπάρχει μόνο από περιγραφές.
δεν την είδα ακόμη, κατα το πάσχα το κόβω να την δω.
είδα μια χαλαρή κωμωδία στο έρτφλιξ Late Night λέγεται, τίγκα στα κλισέ, δε με νοιάζει εγώ την Έμα Τόμσον την βλέπω και με κλισέ .
Είδα το poor things και το σταμάτησα 4 φορές μεχρι να το τελειώσω.
Από τις πιο αδιάφορες ταινιες εβερ
Ξαναείδα πρόσφατα μια παλιά ταινία και μου άρεσε τόσο όσο και την πρώτη φορά...
https://www.youtube.com/watch?v=aHASWXlET04
Καταπληκτική η ερμηνεία της Brittany Murphy στο ρόλο της ψυχασθενούς, κρίμα που έφυγε νωρίς...
έχω πονέσει κι εγώ για την Μπρίτανι Μέρφι, κακόπεσε και δεν ήξερε και αυτή ήταν η μόνη της ευθύνη.
είδα killers of the flower moon και το Οnce upon a time.. in Hollywood.
μου άρεσαν και οι δύο, πιο πολύ η πρώτη, αλλά και η δεύτερη πολύ.