σε ευχαριστω:)
ισως να ναι στο υποσυνειδητο μ πιος ξερει?
Printable View
σε ευχαριστω:)
ισως να ναι στο υποσυνειδητο μ πιος ξερει?
ναι βρε ολγακι,ολα τα ονειρα μας πηγαζουν απο το υποσεινηδητο
(εδω mister freud):P
την καλησπερα μου σε ολους......
Σασ παραθετω ενα ενδιαφερον αρθρο που ειδα οτι εβαλε το e-psychology.gr στην κεντρικη σελιδα του..
για της εξαρτησεις....
http://e-psychology.gr/addictions/401-addictions
Με εκτιμηση Θοδωρης
Ολγάκι μπορεί να είναι το ασυνείδητο σου που λειτουργεί υπόγεια και σου βγάζει πράγματα. Την απόκτηση ενός παιδιού και την επαγγελματική σου αποκατάσταση, τη σκέφτεσαι συχνά?Quote:
Originally posted by olgaki82
ειναι δεκα μερες τωρα που βλεπω μονιμα τα εξης ονειρα:οτι ειμαι εγκυος και γενναω αλλα το παιδι παντα μ το παιρνουν αλλοι,και οτι βρισκω στο δρομο χρηματα παρα πολλα χρηματα.
ποτε δεν εβλεπα επαναλαμβανομενα ονειρα ωστε να τα θυμαμαι και με εχει προβληματισει
θεοφανια και στα 2 επεσες μεσα η δημιουργια οικογενειας ειναι απο τα βαθυτερα θελω μου αλλα οχι αμμεσα, και οσον αφορα την επαγγελματικη αποκατασταση με αγχωνει το γεγονος οτι θελω να κατευθυνθω σε κατι που ουδεμια σχεση εχει με το αντικειμενο που σπουδασα.
Έχεις τεράστια αποθέματα ψυχής. Θα τα καταφέρεις σε όλα. Μην το βάζεις κάτω. Πιστεύω σε σένα και σε όσα θες να πετύχεις.
narnia μου σε ευχαριστω πολυ,να σαι καλα:)
ολγακι μου πως εισαι κοπελα μου?
ολα οκ?
φιλακια!!!!
παιδιά γειά σας. πιστεύω ότι ο αγώνας καλά κρατεί, στο χέρι μας είναι που να πάρει!! δε λέω, υπάρχουν διαβόλοι που δεν σε αφήνουν ν\' αγιάσεις. ας τους γυρίσουμε τη πλάτη. ας κοιτάξουμε μόνο μπροστά. ας ζήσουμε το μέλλον που μας αναλογεί και μας αξίζει.
θοδωρή τι κάνεις; ελπίζω να είσαι πολύ καλά.
το ίδιο εύχομαι και για ΄σένα Ολγάκι μου στον ωραίο σου αγώνα. τα νέα τα δικά μου δεν είναι και ιδιαίτερα σημαντικά, αλλά είναι ήσυχα. καλά είμαι, θα μπορούσα να είμαι και χειρότερα. καληνύχτα. θα δει κανείς το ντιμπέιτ; ήδη το ακούω από το σαλόνι. κανα DVD ρε παιδιά, έλεος!!!!!
εγω βλεπω το ντιμπειτ χα χα:)
ο αγωνας μια χαρα κρατα και θα συνεχιστει ...
αριστειδη εγω αρρωστησα ειμαι με πυρετο και συναχι χαλια μαυρα:(:(
καλο βραδυ να εχουμε:)
Περαστικα σου ολγακι και απο εμενα. Με εχεις εντυπωσιασει με την προσπαθεια σου και την δυναμη του χαρακτηρα σου.Quote:
Originally posted by olgaki82
εγω βλεπω το ντιμπειτ χα χα:)
ο αγωνας μια χαρα κρατα και θα συνεχιστει ...
αριστειδη εγω αρρωστησα ειμαι με πυρετο και συναχι χαλια μαυρα:(:(
καλο βραδυ να εχουμε:)
Υ.Γ μην παρακολουθεις τα debate γιατι σου προκαλουν την επιθυμια να πιεις για τους ξεχασεις!!!! χαχαχαχαχα.
Στο λεει μια βαμμενη ΝΔ!!!!
μπουμπουρινα δεν ξερω αν εχω τοση δυναμη προσπαθω ομως οσο μπορω.σε ευχαριστω..:)
Απο οσο σε διαβαζω, βλεπω οτι εχεις δυναμη και πιστη και βαθος ψυχης!
Απλα ηθελα να σου πω οτι ακομα και φορουμιστες που δεν σου απαντουν στο θεμα σου ειτε γιατι ειναι ασχετοι ειτε γιατι καλυφθηκαν απο τους προηγουμενους, σε παρακολουθουν στον αγωνα σου και σε θαυμαζουν
παμε αισιως για τους 2 μηνες και εχω παρει τοσα θετικα απο ολο αυτο που σιγουρα αξιζει ο αγωνας,δεν ειναι ευκολο αλλα και μονο που βρισκω ξανα τον εαυτο μ το αξιζει..καποια στιγμη οταν θα χω κερδισει τη μαχη αυτη θα καθησω και θα γραψω πολλα που ισως βοηθησουν καποιους αλλα ειναι ακομη νωρις..και φυσικα φοβαμαι μηπως καποια στιγμη πισογυρισω αλλα εχω την εντυπωση πως θα τα καταφερω να κρατηθω μακρυα ξεροντας το ποσο εχω ματωσει για να φτασω μεχρι εδω..
Δεν αξιζει να πισωγυρισεις ολγακι82,
Το περασα το προβλημα πριν απο 12-13 χρονια.
ημουν 24-25 χρονων φοιτητρια.
Επινα οτι εβρισκα μπροστα μου, ενα μπουκαλι την ημερα τουλαχιστον βοτκα ή τζιν, μαρκας τυπου Lidl μπομπα.
Καμμια φορα το αλλαζα με ενα 5λιτρο κρασι την ημερα.
Εαν δεν με εφταναν τα λεφτα στο ταμειο, αφηνα κατι απο τα τροφιμα πχ ελεγα θα φαω μακαρονια χωρις τυρι, αλλα το μπουκαλι θα το παρω οπωσδηποτε.
Μου κρατησε 1 χρονο!
Και δεν επασχα απο τιποτα να πεις οτι ειχα καποια δικαιολογια οπως εσυ.