μπορω να πω οτι μ αρεσει πολυ οπως μυριζουν οι σελιδες ενος παλιου βιβλιουQuote:
Originally posted by amarylis
ποια ειναι η αγαπημενη σας κολωνια
και το χωμα μετα τη βροχη
με τις κολωνιες ειμαι λιγο περιεργη...
Printable View
μπορω να πω οτι μ αρεσει πολυ οπως μυριζουν οι σελιδες ενος παλιου βιβλιουQuote:
και το χωμα μετα τη βροχη
με τις κολωνιες ειμαι λιγο περιεργη...
Είμαι ο μόνος που βρίσκει λίγο ως πολύ ψεύτικα τα αρώματα και τις κολώνιες? Σαν ευωδιαστά προσωπεία είναι... Εντάξει άλλο τα αποσμητικά και τα αρωματικά/αιθέρια για τις κοπελιές, εκεί δε φέρνω αντίρρηση. :P
Αγαπημένη ώρα της ημέρας ή και της νύχτας?
αγαπημενη ωρα το καλοκαιρι:την ωρα που πεφτει ο ηλιος και ο ουρανος περνει ενα κοκκινο χρωμα
αγαπημενη ωρα το χειμωνα:νωρις το απογευμα παρεα με μια ζεστη σοκολατα και κρουασαν βουτηρου
την ωρα που δυει ο ηλιος, την ωρα που η μερα δινει τη θεση της στη νυχτα...
και οι πολυ βραδυνες...που εχει πολυ ησυχια
αχχχχχχχ ποσο δικιο εχεις:)Quote:
Originally posted by olgaki82
αγαπημενη ωρα το χειμωνα:νωρις το απογευμα παρεα με μια ζεστη σοκολατα και κρουασαν βουτηρου
ανυπομονω να ρθει:):):)
κι εγω:)
To άρωμα του νυχτολούλουδου ή του βασιλικού από το μπαλκόνι (all time classic αρώματα):))Quote:
Τι χρειάζεσαι στη ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένος;
Εγώ λατρεύω το γιασεμί και τη μυρωδιά του, ας πούμε. Η κολώνια όμως? Ε, άλλη ιστορία πως να το κάνουμε :/ Δε φτάνει που κόβουμε τα λουλούδια, να κόβουμε και μυρωδιές ολόκληρες να τις βάλουμε στο πέτο? Πίσω απο το αφτι?
Δε ξέρω, είμαι μάλλον περίεργος :P (ποιά είναι η φυσική μυρωδιά, χεχεχ)
Τι χρειάζεσαι στη ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένος; [/quote]
αγαπη και και υγεια.
αχ, τί ειπες:)Quote:
Originally posted by anwnimi
To άρωμα του νυχτολούλουδου ή του βασιλικού από το μπαλκόνι (all time classic αρώματα):))
νυχτολουλουδο
γαζια
γιασεμι
γαρδενια:):)
Χεχε, ναι, καλύτερα στη γλάστρα, διαρκεί περισσότερο το άρωμά τους.Quote:
Originally posted by oboro
Εγώ λατρεύω το γιασεμί και τη μυρωδιά του, ας πούμε. Η κολώνια όμως? Ε, άλλη ιστορία πως να το κάνουμε :/ Δε φτάνει που κόβουμε τα λουλούδια, να κόβουμε και μυρωδιές ολόκληρες να τις βάλουμε στο πέτο? Πίσω απο το αφτι?
Δε ξέρω, είμαι μάλλον περίεργος :P (ποιά είναι η φυσική μυρωδιά, χεχεχ)
Λες να ξαναγυρίσουμε στα παλιά κλασικά αρώματα της γιαγιάς; Βασιλικός, λεβάντα...:)
τί ειναι αυτο που δεν βρηκες ποτε σε μια σχεση κ περιμενεις να το βρεις? [/quote]
τον τρελο ερωτα π υπαρχει στην αρχη.καρδιοχτυπι,πεταλουδε ς παντου,το να περιμενω πως και πως να τον δω και να τον σκεφτομαι καθε λεπτο [/quote]
πιστευετε στην αληθινη αγαπη??????την εχετε νιωσει ποτε????????
πιστευω αλλα δεν την εχω νιωσει ακομη..το ευχομαι:)