Προσπάθησε να τις δώσεις λίγη τροφή.Κάτι απλό.Δε χρειάζεται να ξεκινήσεις απ\'αυτές που ικανοποιούνται δύσκολα....
Έστω κάτι...να μαλακώσουν.
πρέπει να βγω τώρα,ίσως σου ξαναγράψω μετά,φιλιά.
Printable View
Προσπάθησε να τις δώσεις λίγη τροφή.Κάτι απλό.Δε χρειάζεται να ξεκινήσεις απ\'αυτές που ικανοποιούνται δύσκολα....
Έστω κάτι...να μαλακώσουν.
πρέπει να βγω τώρα,ίσως σου ξαναγράψω μετά,φιλιά.
:)ναι ετσι ειναι αρσι μου...σκεφτομαι πολυ καιρο τι τροφη να τους δωσω, αλλα ολες ειναι χρονοβορες και δυσκολες...αλλα αρχισα να τις ταιζω με μια και αυτο εχει μεγαλη σημασια...αυτες που μπορω πιο ευκολα να τις ικανοποιησω τις φοβαμαι, γιατι και στο παρελθον το εκανα και πληγωθηκα/απογοητευτηκα πολυ...ετσι αποφασισα να ακολουθησω το αγαθα κοποις κτονται...ψαχνω τον δρομο που θα ακολουθησω μονη μου χωρις να χρειαστω κανενα, παρολο που εχω αναγκη απο ανθρωπους...νομιζω οτι προσπαθω να κανω φιλο και συμμαχο και εραστη τον ιδιο μου τον εαυτο...ειναι δυσκολο αφου εχω μαθει αλλιως, αλλα και αλλοι ανθρωποι δεν ζουν ετσι μονο με τον εαυτο τους;;; Και ας εχουν κοσμο γυρω τους...και φαινονται ευτυχισμενοι...ας το δοκιμασω και εγω λοιπον...
ανοιξουλα μου,ειναι καιρος τωρα που παλευεις...μπορει ενας ειδικος να σε ξεκουράσει..να σου δωσει υλικο να σκεφτεις,να σου υποδειξει μεσα απο σενα ,σε ποιο σημειο σκονταφτεις..Ισως μετα απο κατι τετοιο το κουβαρι να ξετυλιχθει,το εχεις σκεφτει ετσι?
Καποιες φορες ειναι πιο ευκολο να το κανεις ,παρα να το σκεφτεσαι..:)
Φιλιά..!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι το πρώτο βήμα άνοιξή μου για να πας στο επόμενο...Quote:
Originally posted by anoiksi
...νομιζω οτι προσπαθω να κανω φιλο και συμμαχο και εραστη τον ιδιο μου τον εαυτο...ειναι δυσκολο αφου εχω μαθει αλλιως, αλλα και αλλοι ανθρωποι δεν ζουν ετσι μονο με τον εαυτο τους;;; Και ας εχουν κοσμο γυρω τους...και φαινονται ευτυχισμενοι...ας το δοκιμασω και εγω λοιπον...
Η βάση.Εκεί που άλα ξεκινούν και τελειώνουν.Ο εαυτός μας.
Άλλωστε πραγματικά κανείς δε μπορεί να μας βλάψει εκτός του εαυτού μας.Κ όταν είμαστε φίλοι μαζί του δεν έχει λόγο να το κάνει...
Νομίζω πως ξανακάναμε κάποτε παρόμοια κουβέντα.Και θυμάμαι στιγμές που έκανες κινήσεις αγάπης από σένα για σένα κ έβρισκες ομορφιά.Όπως κ κάνεις,ακόμα κι αυτή τη στιγμή που γράφεις..απλά επειδή το έχεις ανάγκη.Κ αν παρατηρήσεις κρύβεται ομορφιά κ στα πιο απλά πραγματάκια.
καλή συνέχεια:)
http://www.youtube.com/watch?v=B63I9X6rMlo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=iPFWEaMKts4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7TnV0Qybda4
γεια σου Ανοιξουλα!!!!
Εισαι καλά?
Φωτεινη μου εσυ τι κανεις;;;...μου ελειψε η στοργικη γωνια σας...ο τοπος που μπορω να λεω τα συναισθηματα μου, οσο μελα, ηλιθια και κολλημενα και αν ειναι...ο τοπος στον οποιο αυτα που λεω και νιωθω εχουν αντικρισμα...επελεξα το τελευτεο διαστημα ομως να μην το κανω και ας μου λειπει πολυ...δεν θελω να επαναλαμβανομαι και ας ξαναεπαναλαμβανεται ξανα το ιδιο σκηνικο, σκηνικο που εχω ζησει ξανα και πιθανο να το ζω για μια ζωη...επελεξα να παρω τον δρομο του αγωνα, ωστε να μην χαθω...χτες βραδυ ειχα ενα πολυ ασχημο ονειρο...πιστευω οτι ειναι το υποσυνηδειτο μας τα ονειρα και γιαυτο τρομαξα....τρομαξα απο μενα...ποσα ασχημα συναισθηματα, ποσους δυνατους φοβους κρυβω μεσα μου...τρομαξα, με λυπηθηκα και με θαυμασα ταυτοχρονα που ακομα εχω δυναμη και μπορω να γελαω...τι πολεμο κανω καθημερινα μεσα μου!!!...πρεπει σιγα σιγα να διωξω οτι με στεναχωρει και με πληγωνει, ειναι χρεος μου, δεν το αξιζω ολο αυτο...
Φωτεινη μου...σε ευχαριστω που υπαρχεις, δεν ξερεις και ισως να μην μαθεις ποτε ποση δυναμη μου χαρισες και μου χαριζεις...απο την καρδια μου στο λεω αυτο αν θελεις το πιστευεις...ευχομαι να εισαι εσυ, ο αντρας σου αλλα το πιο σημαντικο τα παιδακια σου καλα και παντα ευτυχισμενοι...
MARIAVAS σε ευχαριστω μαλλον σου αρεσει το βιντεο πιο πολυ ε;;;
http://www.greektube.org/content/view/112617/2/
Soft σε ευχαριστω πολυ πολυ...οχι μονο για το νοημα του βιντεο που μου μετεφερες αλλα και για το γεγονος που με σκεφτηκες και το ποσταρες εδω...σε ευχαριστω...και παρεπιπτοντος λατρευω τους ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ....:-)
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Σε περίπτωση που συνεχιστεί η δημιουργία νεών προφίλ από το συγκεκριμένο πρόσωπο, οι συκοφαντικές δυσφημίσεις και οι προσβολές προς την προσωπικότητα διαχειριστών και μελών του φόρουμ, ενημερώνω πως θα απευθυνθω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και θα προχωρήσω σε μήνυση, ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα.
ΝίκοςD.
anoiksiQuote:
Originally posted by anoiksi
παρεπιπτοντος λατρευω τους ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ....:-)
παρεπιπτοντος και γω, λατρευω την φιλοσοφια τους :)
και ξερεις,γενικα στους ινδιανους δεν αρεσαν οι παγιωμενες αποψεις.
αυτο για αρχη ,γιατι μ αρεσει πολυ :)
Ω! Μέγα Πνεύμα
χάρισέ μου την ηρεμία να δεχτώ
ό,τι δεν μπορώ μες στη ζωή ν\'αλλάξω,
δος μου το θάρρος ν\'αλλάξω
ό,τι είναι δυνατόν ν\'αλλάξει...
και δωρισέ μου τη φρόνηση
να μπορώ να διακρίνω τη διαφορά.
Preghiera Cherokkè
http://www.youtube.com/watch?v=3aS3yN3cQ7c
απλα υπεροχα τα λογια σου πιο πανω και το μαγευτικο τραγουδι που μου ποσταρες...σε ευχαριστω τοσο πολυ...συνεχισε να μου ποσταρεις τετοια...:-)...ειναι απλα υπεροχα...
ξεχασα ειναι ακριβως τα λογια που πρεπει να ακουω αυτην την στιγμη...νομιζω πως θα τα γραψω ομορφα σε ενα χαρτι και θα τα κρεμασω στο υπνοδωματιο μου...!!!