Αμαν βρε παιδιά...
δεν βαρεθήκατε πια???
φτάνει!
φ τ ά ν ε ι !!!!!
και στην τελική, αν έχετε προσωπικά προβλήματα μεταξύ σας, λύστε τα αλλού.
πού την έχετε αποθηκευμένη τόση πικρή χολή???
φτάνει! νισάφι! αρκετά!
Printable View
Αμαν βρε παιδιά...
δεν βαρεθήκατε πια???
φτάνει!
φ τ ά ν ε ι !!!!!
φτάνει! νισάφι! αρκετά!
Quote:
Originally posted by TC
εεεεε πωςςςςςςςςς......
8 χρονια αποθηκευε χολη η αλομπαρια...
να μην την εκτονωσει καποια στιγμη?
εμ θα σκασει η καημενη.....
Αλομπαρ,
αφου με ξερεις 8 χρονια,
θα επρεπε να γνωριζεις οτι η φτηνια που βγαζεις δεν με επιασε ποτε και δεν θα πιασει ουτε τωρα.
Και αμα τραβας και αλλο ζορι, μην αγχωνεσαι θα σε εξυπηρετησω.
αυτα που γραφεις ειναι δικα σου συμπερασματα που τα υποστηριζεις μονο εσυ στη μοναξια σου.η \"φατρια\" οπως λες,(εγω το λεω συμφορητες που συμφωνουμε σε ορισμενα θεματα και τελικα ειμαστε και πιο πολλοι απο οσο πιστευα) εχουμε διαφορετικη γνωμη.η οποια γνωμη μας βεβαια ποτε δεν σε ενδιαφερει αλλα γραφεις 30 σελιδες για να μας το αποδειξεις ποσο πολυ δεν σε ενδιαφερει.βεβαια το δικο σου αυτονοητο ειναι ισχυροτερο απο το δικο μας αυτονοητο των 20 ατομων οποτε τι να λεμε.στο εχω ξαναπει κρινο,ξυπνααααα ,δεν ειναι βροχη,αλλιως λεγεται...Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Empneustns
οταν τα περισσοτερα ατομα το βλεπουν με τον Α τροπο τοτε γινεται οφθαλμοφανες.
ποια ειναι τα περισσοτερα ατομα κυριε εξυονακιδη?
απο ποτε εγινες στατιστικολογος του φορουμ και δεν το καταλαβα?
και τοτε οι εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα.
ποιες ειναι οι εξαιρεσεις και ποιος ο κανονας?
αναρωτιεμαι νατουρ αν προτεινες εσυ να βοηθησεις μια κατασταση,αν ο κρινο ξεκινουσε σε εσενα τετοιου ειδους επιθεση.
μαθε λοιπον οτι ο κρινος ειναι αμεροληπτος σε οτιδηποτε σχολιαστει - απο οποιον σχολιαστει.
Ο κρινος δεν εμπλεκεται σε καμια φατρια, και δεν στηνει οτιδηποτε με κανενα.
καποτε πρεπει να καταλαβουν μερικοι πως δεν φτανει να κανουν μονο προτασεις για καλυτερο φορουμ αλλα να τις τηρουν κιολας.απο τα πολλα λογια εφτασε το φορουμ εδω που ειναι.
κανεις λαθος,
οι ωρες που συζητουσαμε και προσπαθουσαμε να βγαλουμε ακρη εχουν τελειωσει.
Οτι ηταν να πουμε το ειπαμε, ακρη δεν βρηκαμε και ο καθενας ας κανει οτι νομιζει - οπως το νομιζει.
Καθιστε λοιπον εσεις με τις προτασεις σας και εγω με τις δικες μου.
αν ειναι δυνατον!!,να γραφετε σελιδες για βελτιωση του φορουμ και οταν πρεπει να το αποδειξετε με πραξεις να γινονται τετοιες προσωπικες επιθεσεις που εγω στο κατω κατω δεν βλεπω κατι μεμπτο στο να βοηθησει καποιος εναν συλλογο η ενα φορουμ.
δυστυχως ουτε εσυ μπορεις να κατανοησεις τα αυτονοητα.
Δεν ελπιζα ομως κατι τετοιο.
νατουρ εσυ βλεπεις κατι κακο;αν θελεις σχολιασε και την σταση του κρινου και οχι μονο την σταση του νεου μελους γιατι ετσι μας συμφερει.
μπραβο θεοφανια,μακαρι να υπαρξουν και αλλα ατομα που ειναι διατεθειμενα να δωσουν κομματι απο τον προσωπικο τους χρονο για βοηθεια των συνανθρωπων μας.
νομιζεις οτι απλα προκειται για ενα δωσιμο του προσωπικου μας χρονου?
Νομιζεις οτι εγω δεν εχω προσφερθει για να βοηθησω απο τον προσωπικο μου χρονο?
Τοσο πολυ λοιπον κανετε τα στραβα ματια αρκει να βοηθατε την φατρια σας?
Πως φανταστηκες ποτε οτι με ενδιαφερει αν ειστε 20 η 200?
Πως νομιζες οτι μετραω κατι με το αν μαζευετε κοσμος?
Δεν εχω να ξυπνησω σε κατι αγαπητε εμπνευστη,
φυσικα και ειμαι μονος μου, γιατι ποτε δεν θα ηθελα να ειμαι με καποιον....
Ειναι επιλογη να εισαι μονος σου αγαπητε, και οχι αναγκη.
Μπορειτε να εχετε οσοι θελετε την γνωμη σας,
Εκεινο που με απασχολουσε παντα ειναι κατα ποσο εχω δικαιο αν εχω και οχι το ποσοι μαζευεστε.
Επειδη ατυχως με γνωριζεις ελαχιστα,
πληροφοριες αρκετες για μενα μπορει να σου δωσει η αλομπαρ.
Σιγουρα θα σε πληροφορησει οτι υπηρξαν και αλλοι σαν και σενα στο παρελθον που μουρμουραγαν ξυπναααααααα.....
Τα χρονια περασαν και τωρα πια εχουν σωπασει.....
Οσο για την βροχη, ο βρεγμενος δεν την φοβαται.
Αρκει να πιστεψεις στον εαυτο σου φιλε μου, και ολα τα αλλα, ειναι απλα.... μα παρα πολυ απλα....
;)
ειναι αυτο που λεμε κρινο, τον αραπη και αν τον πλενεις ;) εισαι μονος γιατι δεν σε ανεχεται κανενας.οποτε συνεχισε την πορεια σου που τοοοσα χρονια ακολουθεις και ασε εμας που πιστευουμε πως εχεις εντελως λαθος πορεια να το λεμε.
Θέλω να σε ρωτήσω Κρίνο δεν κάθεσαι να σκεφτείς καλά όλοι άδικο έχουν και εγώ είμαι ο σωστός;λες και πάμε να λύσουμε το Κυπριακό.Πες ότι έχεις δίκιο τι πρόβλημα θα υπάρξει να βοηθήσουν και άτομα που δεν παίρνουν θεραπεία;για να μπουν στο φόρουμ αυτό μήπως ΄εχουν κάποιες ευαισθησίες;υπάρχουν και άτομα καταθλιπτικά που καταπολεμούν το πρόβλημά του χωρίς φάρμακα.Που ξέρεις εσύ γιατί θέλει να βοηθήσει κάποιος;Πρώτον είναι τελείως δικτατορικές οι αντιλήψεις σου,εγωϊστικές παριστάνεις τον ξερώλα και τελικά δείχνεις ότι έχεις ανάγκη θεραπείας γιατί δεν βρίσκω λογικά τα επιχειρήματά σου και γενικότερα την αντίδραση σε όσα λέγονται.Ποιός σου είπε ότι έχεις το αλάθητο;μακάρι να υπάρξουν και άλλοι να ευαισθητοποιηθούν να βοηθήσουν.
Quote:
Originally posted by TC
Αμαν βρε παιδιά...
δεν βαρεθήκατε πια???
φτάνει!
φ τ ά ν ε ι !!!!!
φτάνει! νισάφι! αρκετά!
Τωρα μαλλον καταλαβα τι ακριβως γινεται στο φορουμ.Μπηκα στον κοπο να το διαβασω με αφορμη καποιο αλλο ποστ εδω περα με καποιο μελος που μου ελεγε οτι γινονται διαφορα εδω και θα τα δω στην πορεια.Τελοσπαντων αυτο που εχω να πω εγω ως νεο μελος ειναι αφενως οτι τελικα σε ολα τα φορουμ τα ιδια γινονται.Ειμαι στη γυρα για ενα φορουμ που να με ευχαριστει να συμμετεχω σαυτο εδω και καιρο.Μαλιστα αυτη η ιδεα του να βρω φορουμ γεννηθηκε απο τη συμβουλη μιας γνωστης.Μου ειχε πει οτι η ιδια προκειμενου να ¨πρηζει΅ φιλους και συγγενεις με τα προβληματα της και να τη λενε γραφικη η να κοροιδευουν καθεται και κανει ποστ σε φορουμ οπου ειναι αγνωστη μεταξυ αγνωστων.Μεχρι τωρα να πω την αληθεια αυτο εμενα δε μου βγηκε σε καλο γιατι παντα μα παντα γινονταν καυγαδες, υπηρχαν καποια μελη που συνεχως εκαναν παρεμβασεις μονο για να ειρωνευτουν, υπηρχαν διπλες εγγραφες μονο και μονο για κραξιματα, κουτσομπολια κατινιες και αλλα πολλα.Και απο οτι βλεπω χωρις να ξερω τα ακριβη γεγονοτα που ηταν η αρχη του κακου, γινονται και εδω.Διαβαζοντας το τοπικ αυτο και αν θελετε τη γνωμη μου πραγματικα δεν ξερω ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο, εχω χασει τη μπαλα.Ισως ο καθενας να εχει και τα δικια του δεν ξερω.Παντως θελω να θυμισω σε ολους οτι με το γραπτο λογο ειναι πανευκολες οι παρεξηγησεις διοτι δε μπορεις να δεις με τι ύφος, τι τόνο φωνης κλπ σου λεει ο αλλος αυτα που σου λεει.Κριμα παντως που γινονται ολα αυτα παιδια κοιταξτε να τα βρειτε γιατι οσοι καινουριοι μπαινουν εδω μεσα με προβληματα επενδύουν στο φορουμ και εχουν ελπιδα οτι θα καλυτερέψει η κατασταση τους.Θα θελα να πω στον θεματοθετη και διαχειριστή οτι αφενος διαφωνω στην καταργηση των προσωπικων μηνυματων.Μια τετοια καταργηση κατα τη γνωμη μου θα αυξησει τα δημοσια ξεκατινιάσματα και δε φταινε σε τιποτα τα μελη του φορουμ να διαβαζουν τετοια.Απο κει και περα επειδη θίχτηκε το θεμα διαγραφης μελων.Οι moderators στα φορουμ συχνα πυκνα κανουν ban σε μελη που νομιζουν οτι δε βοηθουν στη σωστη λειτουργεια τους.Αυτη ειναι η εννοια του moderator.Τα κριτηρια τωρα για το ban ειναι οντως υποκειμενικά αλλα απαξ και μπαινεις σε ενα φορουμ το δεχεσαι με τους mods που ηδη υπαρχουν και τους κανονες τους πως να το κανουμε.Πρεπει να υπαρχουν παρεμβασεις εγκαιρες απο τους υπευθυνους και να μην αφηνουν το ξεκατινιασμα να εκτιλίσεται δινοντας ευκαιριες επ απειρον.Δεν ξερω αλλα πρεπει να σταματησει αυτο γιατι στο τελος θα μεινουν μονοι τους οσοι συμμετεχουν στον καυγα και θα τσακώνονται.Δυστυχως ολα αυτα μου θυμιζουν καταστασεις που προσφατα εζησα (και δεν εννοω σε φορουμ αλλα στην προσωπικη μου ζωη) και θελω να τις βγαλω απο το μυαλο μου...εχω σκαλωσει λιγο αυτη τη στιγμη...ισως βιαστηκα να ενθουσιαστω τελικα.Θεμιτο θα ηταν καθε φορα που βλεπετε οτι καποιος εχει ποσταρει κατι που σας προκαλει να κραξετε να μην μπαινετε καν στον κοπο να απαντησετε.Μην ασχολειστε ρε παιδι μου.Οσοι απαντουν με ειρωνίες επανειλημενα μου δινουν παντα την εντυπωση οτι διψανε για καυγαδες.Αν ειναι να δοσει καποιος μια απαντηση ας τη δωσει για να βοηθησει και οχι να ειρωνευτει, ας τη δωσει επισης μονο αν ξερει κατι επι του θεματος.Δε μπορουμε ολοι να ειμαστε γιατροι ή ψυχολογοι.Ισως τελικα θα ηταν καλο να υπηρχαν περισσοτεροι moderators....Ειπα πολλα αλλα ηθελα να τα αναφερω γιατι νομιζω ειναι η τελευταια μου προσπαθεια να συμμετασχω σε μια τετοια online κοινότητα.Αν και εδω γινουν τα ιδια, μαλλον θα εγκαταλείψω την ιδεα που μου χε προτείνει εκεινη η γνωστη...
Eγώ συμφωνώ μαζί σου και δεν χρειάζονται αυτές οι κόντρες αλλά μιλάει η λογική ότι όσο περισσότεροι ασχοληθούν ενεργά τόσο καλύτερο για τον σύλλογο.Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να βοηθήσει αλλά να σέβεται και τις απόψεις των άλλων γιατί είναι τελείως εγωΙστικό να μην σκέφτεσαι και την άποψη των άλλων.
Για το όνομα του θεού και της παναγίας (και δεν πιστεύω κιόλας) σταματήστε αυτή τη τρέλα...φένεται πως αυτό που έχετε φτιάξει είναι πλέον πάνω από εσάς και σας έχει κυριέψει...κρίνο...αφού βλέπεις ότι όλοι σου λένε σταμάτα...τώρα εγώ πιστεύω ότι έχεις επίγνωση έτσι? Αντί να κάνεις αυτό κάθεσαι και γράφεις σειρές επι σειρών με μοβ γραμματάκια για να κερδίσεις ΤΙ? Αφού σε όλους φαίνονται κινέζικα αυτά που γράφεις τώρα τελευταία-εσύ και ο πανος12345 γράφεται μια ξένη γλώσσα εδώ μέσα-αυτή είναι η ψυχρή αλήθεια τι να κάνουμε? Αλλά όπως φαίνεται σε έχει κυριέψει ο εγωσιμός σου και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και κάθεσαι και αναλώνεσαι σε ένα διαδυκτιακό φαντασιακό πόλεμο δίχως αίτια που έχεις πλάσει με το μυαλό σου...παίρνει νόημα η ζωή σου έτσι? (Φαντάζομαι ότι έχεις να κάνεις ποιο δημιουργικά και ουσιαστικά πράγματα ξέρω ότι δεν είσαι πιτσιρικάς). Ελπίζω πως όχι...και αφού δεν παίρνει και αφού η πλειοψηφία λέει σταμάτα...ΣΤΑΜΑΤΑ!
Quote:
Originally posted by PETRAN
και αφού δεν παίρνει και αφού η πλειοψηφία λέει σταμάτα...ΣΤΑΜΑΤΑ!
καλημερα πετραν,
ποτε μου δε εμπιστευτηκα τις πλειοψηφιες.
Μεχρι στιγμης στη ζωη μου, δεν εχω βρει κατι λαθος σε αυτο, το αντιθετο θα ελεγα....
Τελος οταν ξερω οτι εχω δικαιο, δεν με ενδιαφερει αν συμφωνουν μαιζ μου πολλοι η κανενας.
Φανταζομαι γνωριζεις περι ψυχολογιας του οχλου....
ΥΓ....... ευτυχως ποτε μου δεν ανηκα σε καποια ομαδα για να πρεπει να μαζεψω συμφωνουντες, ετσι ωστε να εχει δυναμικη η αποψη μου.
Οπως ειπα μου ειναι αδιαφορο ποσοι μαζευονται, ειτε ενας ειναι ειτε εκατο, δινω την ιδια βαρυτητα στο λογο που εχει αυτο που διαβαζω.
είσαι σίγουρος ότι στην προκειμένη περίπτωση έχεις δίκιο;;;;;;Quote:
Originally posted by krino
[Τελος οταν ξερω οτι εχω δικαιο, δεν με ενδιαφερει αν συμφωνουν μαιζ μου πολλοι η κανενας.
ή έχεις πλάσει στο μυαλό σου το δικό σου δίκαιο;;;;;;;
το οποίο επίτρεψέ μου δεν χρειάζεται να το ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.....
είσαι σίγουρος ότι στην προκειμένη περίπτωση έχεις δίκιο;;;;;;Quote:
Originally posted by λίτσα
- φυσικα.
ή έχεις πλάσει στο μυαλό σου το δικό σου δίκαιο;;;;;;;
- οχι βεβαια.
το οποίο επίτρεψέ μου δεν χρειάζεται να το ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.....
- σαφως.
Επιπλεον πιστευω οτι το εχουμε παρασυζητησει το θεμα.
Καλο δε ειναι, να κλεισουμε την κουβεντα σχετικα με το τι θα κανει το φορουμ.
Εχουμε μιλησει παρα πολυ και οτι ηταν να ειπωθει, σιγουρα εχει γινει.
Η συνεχιση αλλα και η ανακυκλωση της συζητησης, οχι μονο δεν προσφερει αλλα στο τελος απαξιωνει οτι προηγουμενως εχει ειπωθει.
Καποια πραγματα ειναι πλεον δεδομενα και φαινεται οτι ετσι θα πορευτουμε.
Οποτε ειμαστε ολοι αναγκασμενοι να σεβαστουμε το υπαρχον καθεστως και να προχωρησουμε στα σοβαρα θεματα που πραγματευεται το φορουμ και οι χρηστες του.
[/quote]
Quote:
..............................εγω το λεω συμφορητες που συμφωνουμε σε ορισμενα θεματα και τελικα ειμαστε και πιο πολλοι απο οσο πιστευα) ..........................
..................................βεβαια το δικο σου αυτονοητο ειναι ισχυροτερο απο το δικο μας αυτονοητο των 20 ατομων .......................................
Quote:
Αγαπητοί προλαλήσαντες, δεν συμφωνώ με την καταμέτρηση των μελών που έχουν μια Α γνώμη, γιατί αυτό όντως οδηγεί σε φατρίες. Αν μπούμε σ’αυτή τη λογική και αρχίσει να ενδιαφέρει το κάθε μέλος πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός των άλλων μελών που συντάσσεται με τις απόψεις του, τότε το επόμενο βήμα είναι ένα u2u και ένα δεύτερο και γρήγορα να γίνει μια ομαδοποίηση, απέναντι στον ανύπαρκτο συνήθως κοινό εχθρό.
Οδηγούμαστε έτσι σε μια ατελεύτητη «στρατολόγηση» μελών με την ομάδα μας.
Προσωπικά είμαι TEΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ στην καταμέτρηση υποστηρικτών και συμβουλεύω τους ΩΡΙΜΟΤΕΡΟΥΣ εδώ μέσα να πράξουν το ίδιο. Να μην φτάνουν ποτέ στο σημείο να λένε είμαστε περισσότεροι που τα βλέπουμε με τον Α τρόπο, άρα είσαι τρελός, άρα σκάσε.
Εδώ είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης και αλίμονο αν φτάσουμε στο σημείο κάποιος να φοβάται να εκφραστεί γιατί θα νοιώσει μειοψηφία. Πιστεύω ότι η πολυφωνία και η ποικιλία απόψεων πρέπει να είναι επιθυμητές και όχι υπό διωγμό.
Προσωπικά, χαίρομαι που ο κρίνο δεν μπαίνει στη λογική να αποδείξει ότι έχει και αυτός οπαδούς και δεν έχει την ανάγκη να στρατολογήσει μέλη. Καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο εγωιστικό σε μερικούς, ότι δηλ. δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, όμως στη συγκεκριμένη συγκυρία, η πρακτική αυτή είναι οφέλιμη.
Ας μη ξεχνάμε άλλωστε: «Ουκ εν τω πολλώ το ευ»
που έλεγαν και οι αρχαίοι.
ομολογω οτι μου δινειπερισσεια χαρα καθε φορα που βλεπω το ονομα σου διπλα σε ενα θεμα φυση γιατι ξερω εκ πειρας πλεον οτι υπαρχει μια σοβαρη και υπευθυνη τοποθετηση στην συζητηση!Quote:
Originally posted by nature
Quote:
..............................εγω το λεω συμφορητες που συμφωνουμε σε ορισμενα θεματα και τελικα ειμαστε και πιο πολλοι απο οσο πιστευα) ..........................
..................................βεβαια το δικο σου αυτονοητο ειναι ισχυροτερο απο το δικο μας αυτονοητο των 20 ατομων .......................................
Quote:
Αγαπητοί προλαλήσαντες, δεν συμφωνώ με την καταμέτρηση των μελών που έχουν μια Α γνώμη, γιατί αυτό όντως οδηγεί σε φατρίες. Αν μπούμε σ’αυτή τη λογική και αρχίσει να ενδιαφέρει το κάθε μέλος πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός των άλλων μελών που συντάσσεται με τις απόψεις του, τότε το επόμενο βήμα είναι ένα u2u και ένα δεύτερο και γρήγορα να γίνει μια ομαδοποίηση, απέναντι στον ανύπαρκτο συνήθως κοινό εχθρό.
Οδηγούμαστε έτσι σε μια ατελεύτητη «στρατολόγηση» μελών με την ομάδα μας.
Προσωπικά είμαι TEΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ στην καταμέτρηση υποστηρικτών και συμβουλεύω τους ΩΡΙΜΟΤΕΡΟΥΣ εδώ μέσα να πράξουν το ίδιο. Να μην φτάνουν ποτέ στο σημείο να λένε είμαστε περισσότεροι που τα βλέπουμε με τον Α τρόπο, άρα είσαι τρελός, άρα σκάσε.
Εδώ είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης και αλίμονο αν φτάσουμε στο σημείο κάποιος να φοβάται να εκφραστεί γιατί θα νοιώσει μειοψηφία. Πιστεύω ότι η πολυφωνία και η ποικιλία απόψεων πρέπει να είναι επιθυμητές και όχι υπό διωγμό.
Προσωπικά, χαίρομαι που ο κρίνο δεν μπαίνει στη λογική να αποδείξει ότι έχει και αυτός οπαδούς και δεν έχει την ανάγκη να στρατολογήσει μέλη. Καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο εγωιστικό σε μερικούς, ότι δηλ. δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, όμως στη συγκεκριμένη συγκυρία, η πρακτική αυτή είναι οφέλιμη.
Ας μη ξεχνάμε άλλωστε: «Ουκ εν τω πολλώ το ευ»
που έλεγαν και οι αρχαίοι.
Θα προσθετα μονο μια συχνη παρεξηγηση σχετικα με το νοημα της \"πλατειας \" και της οποιας ωφελιμοτητας της στην επικοινωνια ....
Πριν απο πολλα χρονια στην προσπαθεια της Ε.Ε να κανει επιμορφωση των Εληνων ειχα την τυχη να συμμετεχω σε αυτο το επιχειρημα και να ζησω απο κοντα το μεγεθος του προβληματος των στερεοτυπων που εμποδιζουν τον λαο μας να βγει απο τα καλουπια της σκεψης παρερμηνευοντας και αυτην ακομα την εννοια της δημοκρατιας !
Η πλειοψηφια λοιπον ειναι σχετικη και οχι απολυτη εννοια ...
Θα σας φερω ενα κλασσικο παραδειγμα
Επι 15 χρονια ρωτουσα καθηγητες ιατρικης απο ολα τα πανεπιστημια του πλανητη να μου πουν κατα την αποψη τους ποιο ειναι το πιο σημαντικο ανθρωπινο οργανο
Οι απαντησεις τους συνοψιζονται στα εξης 3
1. η καρδια το 80%
2.ο εγκεφαλος το 15%
3.το ηπαρ το 5%
Οταν τους εξηγουσα γιατι εσφαλαν ολοι τους εμεναν αναυδοι !
Τους ρωτουσα το εξης απλο
Αν δεν υπηρχε η μητρα και οι ωοθηκες , θα μπορουσε να υπαρχει ζωη ?
Πως λοιπον ειναι δυνατον να ειναι πιο σημαντικο οργανο η καρδια , ο εγκεφαλος η το ηπαρ απο αυτα ?
Το γεγονος οτι ολοι απαντουσαν λαθος οφειλεται σε ενα στερεοτυπο το οποιο συνδεεται με το ενστικτο επιβιωσης .
Απο την ημερα που γεννηθηκαμε , παυουμε να δοξαζουμε την φυση που μας εδωσε το δικαιωμα της ζωης και προσπαθουμε νοερα να το διατηρησουμε ακομα και οταν φτανει η ωρα του τελους ! αυτη ειναι η φυση μας να επαναστατουμε στους,
η στον δημιουργο μας !
Αν λοιπον δεν ειχα την δυνατοτητα απο κοντα να τους εξηγησω που εκαναν λαθος , σαν πλειοψηφια σαφως και ειχαν την δυναμη να εξαφανισουν την δικη μου φωνη ακομα και αν σκεφτεται καλυτερα απο την δικη τους στο συγκεριμενο θεμα !