Quote:
Originally posted by zhto_o_madragoras
αυτην την /τον αλομπαρ που μου φερνει πολυ στον νικο αντιμιν απο που τον φερναε εδω απο κανενα μουσειο?
σταματα βρε και εσυ πια....
Printable View
Quote:
αυτην την /τον αλομπαρ που μου φερνει πολυ στον νικο αντιμιν απο που τον φερναε εδω απο κανενα μουσειο?
σταματα βρε και εσυ πια....
εε ξερεις δεν ειμαι αντρας αλλα κοπελα.
απλα η8ελα να το ξερεις γιατι νιωθω καπως να με λενε μαλακα.λολ μαλακιμσενη ναι αλλα μαλακα?:cool:
σταματω ας με βοηθησει κανεις αν εχει εμπειρια με το geodon.....please.ευχαριστω.Καλα ποσα χαπια παιρνει???:D
Quote:
Originally posted by Alobar
Κι εγώ νά \'χω τη γνώμη μου για το τί εστί αντικειμενικότητα.
αυτοοοοοοοοοοο ακριβως,
ωστοσο δεν ειδα να εχεις την τολμη να ζητησεις συγνωμη απο την αφρουλα που την μεταχειριστηκες για να δημιουργησεις εντυπωσεις....
Θα μου πεις αυτα τα κανουν ανθρωποι με ηθος....
συγνωμη κρινο.ειχα καιρο να γελασω ετσι.χχχαχαχαχα
αστο κρινο σε παρακαλω δε θελω συγγνωμες.Το προσωπο προκαλει μονο και σε προκαλει πολυ!!!
Οσο για μενα καλα να μαι μονο θελω.ΦΙΛΑΚΙΑ.
τεσπα ας το ληξουμε ετσι γιατι δεν εχει νοημα.
Αλλωστε ειμαστε γνωστοτατοι πια εδω μεσα,
και ειμαι της γνωμης, οτι σε τετοιες αναρτησεις θα πρεπει να τις αφηνουμε στη μιζερια τους.
Εχω την αισθηση οτι η απομονωση θα ηταν η καλυτερη απαντηση.
Παμ παρακατ.....
... όποιος/α θέλει να παρεξηγήσει Κλερ, είναι δικαίωμά του. Ωραία την έβαλες τη σκέψη σου. Αλλά δε βλέπω να λες για το πόσες φορές έχω γράψει ότι χρησιμοποιούνται ειδικά οι άνθρωποι που παίρνουν φάρμακα, ειδικά για ψυχικές παθήσεις. Να απολογηθώ Κλερ, επειδή το λέω με βάση τις εμπειρίες μου;... ή επειδή από μικρό παιδί συναναστρέφομαι κι έχω φίλους με τέτοια θέματα;... μήπως επειδή πολλές φορές ΕΚΕΙ ΕΞΩ έχω ρίξει σφαλιάρες σε μαλακοέμπορες παντός τύπου για να τους βοηθήσω να προφυλαχτούν;... ή θαρρείς ότι όλα αυτά τα κάνω επειδή τους θεωρώ \'ηλίθιους\';... έχω χρησιμοποιηθεί κι εγώ ως καρκινοπαθής αρκετά κι αυτό που ξέρω σίγουρα για μένα, είναι ότι στηρίζομαι ΠΑΝΤΑ στην εμπειρική μου γνώση και όπως την βγάζω όξω, τη βγάζω κι εδώ μέσα... Όχι Κλερ, δε θα απολογηθώ. Και τέλος εκπομπής με όλα όσα λέγονται και μάλλον δε σας κάνουν. Σεβαστό και απολύτως κατανοητό. Μερσί.Quote:
Originally posted by claire
αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί... θα σου πει ο άλλος δηλαδή εγώ δεν έχω δυνάμεις που δεν τα καταφέρνω? ή είναι τόσο κακό να παιρνω φάρμακα?Quote:
Originally posted by Alobar
Χαζή;... πότε σε είπα χαζή;... ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε όσοι ΘΕΛΕΤΕ να δείτε. Κοίτα εσύ από ποιούς κινδυνεύεις κορίτσι και άσε να λέω τις \'βλακείες\' μου εγώ...Quote:
Originally posted by afrula
ωπα ωπα.Ποτε με κοροιδεψε ο krino και δε πηρα χαμπαρι?Χαπια παιρνω οπως ολοι σας δε σημαινει ειμαι χαζη και δεν εχω κριση.Μεγαλη βλακεια αυτο που ειπες!!:D:D
Έντιτ:... όχι, δε παίρνουμε όλοι φάρμακα Αφρούλα... κάποιοι αρκούμαστε στις δυνάμεις μας και τα καταφέρνουμε... νά \'σαι καλά...
just a thought...
ΣΥΓΓΝΩΜΗ για αυτα που εγραψα για σενα πλακα εκανα αλλα το μετανιωσα alobar.συγγνωμη ειλικρινα.φιλακια σε ολους.:)
κοίτα δεν μπορώ να πω για άλλα που έχεις γράψει, γιατί ομολογώ δεν κρατάω αρχείο :)
επίσης δεν σου λέω να απολογηθείς, σε καμία περίπτωση.
απλά επειδή έχουν γίνει πρόσφατα κουβέντες για τα φάρμακα τη χρησιμοτητα τους, τα βιολογικά και μη αίτια κτλ κτλ κτλ και έγιναν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, απλά το σκέφτηκα.
όπως έγραψα και πριν ήταν απλά μια σκέψη.
στον alobar απευθυνομουν οχι σε σενα claire.
Μπορω να σας ζητησω να βγειτε ΕΞΩ?
Εχω σεβαστει ολων σας τα θεματα..
Παρτε τα μιση τις αντιπαθειες και τις βρισιες ΕΞΩ απο το θεμα!!!
Οποιος ΔΕΝ θελει να βρισει ειναι ευπροσδεκτος..
Φτιαξτε ενα θεμα που να λεει ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΛΩΝ αν το εχετε αναγκη..
Mη χαλιεσαι αδικα. Κανε αλλαγη τιτλου στο τοπικ του στυλ \'\'για τα παιδακια του δημοτικου\'\' και ξεχνα πως ανοιξες αυτο το θεμα
Και εγώ που νομίζα ότι τα έλεγε για μένα στην πανικούλα αναφερόσουνα;Quote:
φαρμακι ρεμεντι 16 δεν ειμαι αλλα ουτε και 35.30 ειμουν και ειμαι ακομη απο τοτε π εφαγα το μπαν.πονηρουλα ποσο εξω επεσες.χιχιχιQuote:
Originally posted by Remedy
υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα ξερεις, να σου εσβηνε τα νικ γιατι εισαι ενα ατομο που εχει φαει μπαν απο το φορουμ...Quote:
Originally posted by janet
αγαπητή μου έτσι νόμιζα και εγώ ότι ξεχνούσα τον κωδικόQuote:
Originally posted by arktos
α, αυτό δεν μας το είχες πει.Quote:
Originally posted by janet
Η αλήθεια είναι ότι μια μικρή ενόχληση την ένοιωσα από την επίθεση που δέκτηκα αλλά προσπάθησα να την αντιμετωπίσω με χιούμορ. Βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να έχεται δίκιο κάνω χαβαλέ δεν μιλάω σοβαρά αυτό ίσως να δίνει κάποια δικαιώματα ακόμη και τα 15 νικ μου δίνουν δικαιώματα. Την αρχική επίθεση την δέκτηκα όμως από την διεύθυνση πού κατα εμένα χωρίς λόγο έσβηνε τα νίκ μου και αναγκαζόμουνα να κάνω καινούρια γιατί δεν καταλάβαινα το λόγο.
ο admin φταίει μωρέ που σου έσβηνε τα νικ.
εσύ δεν μας έλεγες πως δεν θυμόσουν τον κωδικό κάθε φορά ?
για δες το κι ετσι....
και δεν μας λες \"αγαπητη μας\"
νομιζες οτι ξεχνας τον κωδικο....
νομιζες κι οτι ξεχνας την ηλικια σου?????
η εχεις μια παθηση που σε κανει να νομιζεις ποτε οτι εισαι 16 και ποτε 35?
ξεχνας οτι αλλαζεις νικ και μας δουλευεις? γιατι μπαινοντας δεν ενημερωνες οτι εισαι η ιδια , παρα μονο οταν σε ειχε παρει χαμπαρι ολο το φορουμ και σε εκραζε με το καλημερα?
σαν πολλα να ξεχνας..
βρε τι μου θυμιζει αυτη η αμνησια....
α ναι!!!!
μια που ειχε ξεχασει οτι δεν ειναι εγγυος και δουλευε επι ωρες δεκαδες καλοπροαιρετα ατομα που προσπαθουσαν να την βοηθησουν για να διασκεδασει την πληξη της...