Και τώρα νιώθω ξαλαφρωμένη... :) :) :)
Printable View
Και τώρα νιώθω ξαλαφρωμένη... :) :) :)
τι αλλαξε και νιωθεισ ξελαφρωμενη?να βοηθησω προσπαθω αν θεσ μου απαντας κυκνε
δεν σε καταλαβαινω, μου το κανεισ πιο λιανο σε παρακαλω? καταρχην γιατι εισαι εδω? π.χ εγω ημουν και λεω ημουν γιατι τωρα σχετικα 'ρυθμιστηκα' διπολικος, εσυ?
Δεν θα ήθελα να το θυμηθώ τώρα γιατί με είχε στεναχωρήσει οπότε δεν θέλω να χαλάσω τη διάθεση μου, συγγνώμη :)
Εγώ είμαι εδώ για άλλου είδους διαταραχή, ιδεοψυχαναγκαστική, καταθλιπτικά στοιχεία και φοβίες...απ' όσο έχω καταλάβει δηλαδή γιατί έχουμε γίνει και λίγο κουλουβάχατα, έχω στοιχεία κι από αγχώδη διαταραχή και τρέχα γύρευε...τουλάχιστον εσύ έχεις μόνο μία, lol :p
φαινεται δεν εχεις ορεξη για συζητηση κυκνε, οκ καλο σου βραδυ!
σορρυ βιαστηκα να απαντησω, πρωτα αναγνοριζεισ το προβλημα και μετα ενα ενα το αντιμετοπιζεις . τελοσπαντων ας αλλαξουμε συζητηση... βλεπω απο θεσαλονικη , φαινεται και η δικη μου πολη? γιατι σημερα μπηκα πρωτη φορα στο φορουμ
δεν ειμαι αναλφαβητος (για τα ο ω εννοω) απλα προσπαθω να συνηθισω τα ελληνικα απτα greeklish απο fb που συνηθισα
απο τον ομορφο μακρινο εξοτικο βολο :) λολ
1 2 κυκνος λαμβανει? over!
θεσσαλονικη τι κανεισ δουλευεισ σπουδαζεισ? με τι ασχολεισαι? φανταζομαι θα εχεις ερθει κιολας βολο, πηλιο τσιπουραδικα κτλ...
να σε ρωτησω κατι? το e mail που εβαλα στην αρχη για εγγραφη φαινεται στο profil μου ή εναι για την αποστολη μηνυματων?