Μανίτσα αυτή πάντα πετιμέζι ήταν...Γλυκό του κουταλιού...Τι να λέμε.....Λίγο να την ξεπετιμέζαρα ήθελα αλλά την δέχτηκα πια...Αυτό ήταν.....Το δέχτηκα το \"γλυκός με 4 κουταλιές ζάχαρη\".......
Printable View
Μανίτσα αυτή πάντα πετιμέζι ήταν...Γλυκό του κουταλιού...Τι να λέμε.....Λίγο να την ξεπετιμέζαρα ήθελα αλλά την δέχτηκα πια...Αυτό ήταν.....Το δέχτηκα το \"γλυκός με 4 κουταλιές ζάχαρη\".......
παλι καλα που ειναι στη γλυκα της απο το ναειναι στη μπιρλα της
αν μπορεις να βγαλειςακρη keep on....αλλιως αλλαξε γιατρο κ πηγαινε σε αντρα
ουτε στις γλυκες τους ειναι,ουτε γεννανε,κ βοηθανε καλυτερα
μακια
Όχι....Δεν αλλάζω...Ρε έκανα 6 μήνες να την εμπιστευτώ και να μου γεμίσει το μάτι....Τώρα που σιώσαμε θα την αλλάξω;Θα ήταν μια επώδυνη αλλαγή αυτή την φορά...Καλά να έφευγα στις μέρες του μίσους....αλλά τώρα;Θα μπω και σε ομάδα....Άσε.....Είμαι εξτασιασμένη!!!!??????!!!!!Η διάθεσή σου λέει ότι έπεσες στην τραμπάλα...Μωρή δεν κράτησες ισορροπία;Την χάσαμε πάλι την μπάλα;;;
ε-ε-ε-επεσα
χτυπησα
ε κ τι μ\'αυτο
παλι την ακρη θα βρω
κ θα ξανασηκωθωωωωωωωωω
Κι ο Ρέμος λέει πέφτει και ξανασηκώνεται και την ζωή δεν την φοβάται...Καλά πάμε....
ολοιν μπρος στον αγωνα
ρε συ ποιο τραγουδι ειναι αυτο του Ρεμου?δωσε κανα στιχο παραπανω
ομοιοπαθης ειναι
εμαθα κ για μια αλλη επιζωντα οντας οριακη τη madonna
το κανε κ τραγουδι borderline
ε αφου δεν γινεται τιποτα οσο κ να στεναχωριομαστε ας το κανουμε κι εμεις τραγουδι
Οριακιά και η Μαντόνα;;;Εχε.....Λίγο είχε ένα κάτι με την εμφάνισή της και την ήθελα νάρκισσο αλλά αφού την λένε οριακιά πάω πάσο...
Ένα από τα λίγα του Ρέμου που μου άρεσαν....
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ-\"Δεν τη φοβάμαι τη ζωή\"
Μόνος μου μεσ΄ στα σκοτεινά
μ\'αέριδες και κρύο
παλεύω με το ξαφνικά
που κάνει το ένα δύο
Ότι με πίκρανε πολύ
στα μάτια το κοιτάω
κι αφού του δώσω ένα φιλί
αντίθετα τραβάω
Δε τη φοβάμαι τη ζωή
τίποτα δε φοβάμαι
μου φτάνει μόνο μια στιγμή
στην αγκαλιά σου να ΄μαι(συμπληρώνω-στην αγκαλιά του χαπιού)
Δε τη φοβάμαι τη ζωή
στα δύσκολα αντέχω(αντέχω με τη συνδρομή του χαπιού)
και αν πέφτω κάτω σαν παιδί
σηκώνομαι και τρέχω
Πέρνω στα χέρια μου ξανά
του χρόνου το τιμόνι(της φρίκης το τιμόνι)
και ότι ακόμα με πονά
σε λίγο τρώει σκόνη
Δε τη φοβάμαι τη ζωή
τίποτα δε φοβάμαι
μου φτάνει μόνο μια στιγμή
στην αγκαλιά σου να ΄μαι
Δε τη φοβάμαι τη ζωή
στα δύσκολα αντέχω
και αν πέφτω κάτω σαν παιδί
σηκώνομαι και τρέχω
Αφού έβγαλε η Μαντόνα τραγούδι borderline θα το κατεβάσω.....
ναι ρε
απο τον πρωτο δισκο
ο Ρεμος δεν με επιασε
παλι ξενερωτοι ερωτες
αλλα απο ρεφρεν μια χαρα
στο κουπλε με χαλασε
ο ψυχ με συγκινησε αλλη μια φορα
ειμαι τυχερη στην ατυχια μου που τον εχω για γιατρο!
Εμένα με πιάνει όλο το τραγούδι
αν ειχα ακουσει τον γιατρο μου τωρα θα τα χα με το αντρα των ονειρων μου τι παθαινει οκσμοσ οταν ακουει για ψυχιατρο?
δεν μπορω να εχω τον αντρα που θελω
Γιατί Λίνα μου?Τι έγινε?Του είπες οτι πας σε ψυχίατρο και εξαφανίστηκε?
στο καλο κ να μας γραφει αν εφυγε για αυτο!
εχουμε το πονο μας με τα ψυχο μας σαν πολυ παει να μας τρωει κι αλλο σαρακι!
ημαρτον!
παιδια αν δεν ειχα το γιατρο μου............................................ ............τωρα δεν θα εγραφα εδω!ναι τον εχω κανει θεο κι ισως οχι αδικα
ειναι το μονο στηριγμα μου κι οσο καχυποπτη κ να ειμαι περι επαγγελματισμου ερχονται στιγμες που νιωθω οτι μειωνει την ανασφαλεια μου πολυ καλυτερα απο τον καθε γκομενο που θα μου καλυβε μια κ γω με την δυσλειτουργεια μου θα ανοιγα αλλες 10!
δεν θα μπορουσα να μην πω δημοσια ενα επισης μεγαλο ευχαριστω στον ψυχιατρο μου που σταθηκε στο υψος τον περιστασεων σαν τον καλυτερο καπετανιο!
θελω να του πω οτι μεσα σε ολα οσα συνεβησαν ειμαι τυχερη που με παρακολουθει
τα λογια ειναι περιττα με εχει συγκινησει με ολη την εννοια της λεξης
κλαιω μια πο τα γεγονοτα μου κ μια απο συγκινηση για το γιατρο μου
κ για φιλους που ηταν μαζι μου σε αυτες τις δυσκολες στιγμες
ναι
υπαρχουν κ ανθρωποι ακομα!
φυσικα κ υπάρχουν:)Quote:
Originally posted by interappted
υπαρχουν κ ανθρωποι ακομα!
στα δυσκολα η σχεση με τον ψυχιατρο δεν ειναι μονο εξαρτση
ηταν 24 ωρες στο πισω μερος του μυαλου μου τωρα ειναι μπροστα
θα ον δω την Τεταρτη κ περιμενω
δεν εσπασα εκει καθολου
ειναι το πιο σιγουρο καταφυγιο στη ζωη μου
Λοιπόν γενικά ένα Ευχαριστώ στους ψυχιάτρους μας!!!χαχα Ρε μου θυμίζει απονομή που όλοι ευχαριστούν και από κάποιον...Εγώ αν κάποτε σταριλιαστώ σε αυτούς θα πρωτοπω ευχαριστώ....για την τόσο ευαίσθητη δουλειά που κάνουν...........
Μέχρι τότε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από εδώ......
επαυξανω
αν δεν ειχα το δρ μου
τι θα ημουν στη γη
μπορει να ειχα πιο πολυ
αυτοκατατραφει
σημερα με ολη αυτην την αυτοκαταστροφικη κατρακιλα
πηρα τηλ το δρ μου να με δει εκτακτα
δεν μπορεσε αλλα καταλαβα οτι θα ηθελε
ειλικρινα αν δεν ειχα το γιατρο μου θα ειχα παει ηδη σε τοπο χλοερο
enas kalos giatros einai to grigoro xemperdema apo to vasanisthrio:)
enas kakos kai asxetos giatros....to<<podi>>pou se sproxnh pio vathia sto vourko! ! !:(
δεν συμφωνω με αυτα τα ευχαριστω......
προτιμω να ακουσω να λετε ευχαριστω στον εαυτο σας,
παρα σε εκεινον - η που συντηρει την μιση πλευρα του εαυτου σας....
Το γραφω και στην υπογραφη μου, αλλα θα το πω πιο αναλυτικα,
οι ψυχολογοι κανουν ολη την βρωμοδουλεια που αρνουμαστε να κανουμε εμεις....
:)
Quote:
επαυξανω
αν δεν ειχα το δρ μου
τι θα ημουν στη γη
μπορει να ειχα πιο πολυ
αυτοκατατραφει
Τ άγόρι μου τ\'αγόρι μου τ\'αγόρι μου τ\'αγόρι μου είναι γλύκα είναι ΤΡΕΛΑ...Τ\'αγόρι μου τ\'αγόρι μου τ\'αγόρι μου γλυκό και τραγανό σαν ταβορέλια........Χειλάκι ψυχομετρικό και μάγουλο Φροϋδικό Ρίκο ρίκο ρίκοκοκο χάνω το βερίκοκο.....ρίκοκο ρίκοκο δος μου ένα ζανάξ.....
Γιατρέεεεεεεε....Τα ταβόρ να είναι ΜΙΣΚΟ....
Quote:
σημερα με ολη αυτην την αυτοκαταστροφικη κατρακιλα
πηρα τηλ το δρ μου να με δει εκτακτα
δεν μπορεσε αλλα καταλαβα οτι θα ηθελε
ειλικρινα αν δεν ειχα το γιατρο μου θα ειχα παει ηδη σε τοπο χλοερο
Σε τόπο χλοερό σε τόπο αναπαύσεως...........Έπαθα δηλητηρίαση γιατί μπέρδεψα τα ψυχοχάπια με άλλα χάπια και έχω υποστεί τρελό νευρικό κλονισμό...Δεν λέω να συνέρθω πέντε μέρες τώρα....Η χειρότερη φορά μετά τις πρώτες μέρες θεραπείας μου το 2003................Δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα..........και θα κάνω και μέρες ακόμα να συνέλθω καθώς δεν μπορώ να πάρω αντικαταθλιπτικά λόγω δηλητηρίασης και την βγάζω με αγχολυτικά.....Η μάνα μου φροντίζει την δόση......Ειλικρινά δεν πέρασα ποτέ κάτι αντίστοιχο στα τόσα χρόνια μου...Να μην θυμάμαι που πάω και τι κάνω......Να με ξυπνάει η μάνα μου να μου δίνει το χάπι και να κοιμάμαι.......και όλα αυτά γιατί έκανα μαλακία με τα χάπια....Το λέω στην γιατρό...Μου λέει αν δεν με ακούς Μαρία δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη.....Ποτέ δεν πίστεψα ότι φοβάμαι την απόρριψη και ότι είμαι οριακή...Σου λέω έλεγα ιδέα μου είναι..........Αλλά εν τέλει δεν αποδείχτηκε άδικο το οριακό μου...........Δεν πήγα να αυτοκτονήσω αλλά διέκοψα τα χάπια ένα χρόνο τώρα γιατί με μαστούρωναν και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα ούτε να διαβάσω, έπεσα σε κατάθλιψη, άρχισα να παίρνω ότι να\'ναι από χάπια και ναι ήταν αυτοκαταστροφικό.....και όλα αυτά γιατί με εγκατέλειψε ένας ψυχίατρος και γιατί τα κωλοχάπια βγάζουν από την κατάθλιψη και σε ξαναβάζουν γιατί δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.Αντέδρασα λοιπόν σε όλο αυτό αλλά μάλλον αυτοκαταστροφικά..............Δε ν περίμενα ποτέ η εγκατάλειψη ενός ψυχιάτρου να με σκοτώσει τόσο πολύ.........Ήταν βαρύ χτύπημα για εμένα και δεν το περίμενα.......Συνειδητοποίη� �α πολλά......και συνειδητοποίησα ότι όντως δεν αντέχω την απόρριψη............Είναι η αδυναμία μου.......Τρέμω αλλά οκ...Πρέπει να εξασκηθώ στην απόρριψη......Πρέπει να έχω δικλίδες.......Δεν πάει άλλο..........
Τώρα πια γιατρέ απαξιώ....................και θέλω να ξεχάσω πως τρισίμισι χρόνια που ερχόμουνα σε εσένα δεν μου είχες πει για το οριακό μου κομμάτι....Ή είσαι άχρηστος ή το έκανες εσκεμμένα...και η σιωπή στα μηνύματα που σου έστειλα δείχνει την ενοχή σου.....................Ίσως μια μέρα σε πάω στα δικαστήρια............Για να μάθεις να μου το παίζεις πιο έξυπνος.......
ενα ψυχιατρο στο 3 παρακαλω....
keeper κατι ξερεις εσυ....κατι ξερεις.....υπηρξα ο ασθενης καποτε που υπεστει το ποδι για το λακκο
κι ο τωρινος χρειαζεται γερανους για να με βγαλει απο κει μεσα
μαγικο ραβδι οπως κι ο ιδιος λεει δεν εχει αλλα κανα γερανο ισως κ να βρει
krino!!!!κ το δικο μου μενου στο 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
σημερα θα παω 8 ηωρα
8κ 50 παπα
εν αναμονη της επομενης συνεδρειας το τι εχω να περασω ο ασθενης............
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου
αγνωσται αι βουλαι του Κυριου
αιι βγαλε συμπερασμα!!!!!!!
εσυ απο πανω κατσε καλα και σταματα την γκρινια...
:P
δεν ειμαι γκρινιαρα :Ρ
ειμαι σκληρη κ μαλακη μαζι!!!
fragile stone ενα πραμα
πηγε η συνεδρεια σουπερ
αλλα δεν μπορω νατον αποχωριζομαι ευκολα το γιατρο μου!!!:(
για να ειμαι πιο ειληκρινης
δεν μπορω καθολου ευκολα να αποχωριζομαι το γιατρο μου
ιωαννα, του το είπες?του το δειχνεις αυτο?ποσο δύσκολο ειναι για σενα?
το ειπα αφου ειχα σηκωθει να φυγω σημερα τωρα τι θα μου πει??την Τεταρτη???
αλλα δεν
δεν ξερω ειναι δυσκολο οταν κλεινει η πορτα καθε φορα που φευγω
ιωάννα, μην προκαταβάλεις τον εαυτό σου κ τις διαθέσεις σου...καθε φορα,δεν σημαινει οτι θα ναι η ιδια. κ παντα έτσι...
Quote:
Originally posted by krino
ενα ψυχιατρο στο 3 παρακαλω....
Αϊ γαμήσου...Μου βγήκε αυθόρμητα.....Σκέψεις λάγνες ακόλαστες ψυχαναγκαστικές.........
Μια απαλλαγή από ΙΨΔ....Δεν μπορώ άλλο να σκέφτομαι.......Κολλώ κολλώ σαν τσίχλα κολλώ.........
Πραγματικά δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερό μου εχθρό-άντε μόνο σε αυτόν ίσως-την ΙΨΔ........Παιδιά με έχει γαμήσει η σκέψη και το πρόβλημα είναι ότι με γαμάει καλά....
Quote:
krino!!!!κ το δικο μου μενου στο 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
σημερα θα παω 8 ηωρα
8κ 50 παπα
εν αναμονη της επομενης συνεδρειας το τι εχω να περασω ο ασθενης............
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου
αγνωσται αι βουλαι του Κυριου
αιι βγαλε συμπερασμα!!!!!!!
Η δικιά μου είναι στα λεχωνικά.....μιαρ μιαρ ακούγεται το μωρό από μέσα -απ\'το τηλέφωνο...............\"Γεννήσατ� �;;;\" της λέω με χαρά......Τα δικά μου τα ψυχαναγκαστικά πότε θα τα ξεγεννήσετε;;;;;Αντί για πλαστική θα τρέχω για νευροχειρουργική....Γαμώ την OCD.....που με γαμά.........Πάει πρέπει να αλλάξω γιατρό...Το λέω και το ξελέω.........Ξύπνα μωρή...Ψυχαναγκαστική είμαι...Και εδώ που το σκέφτομαι και τοβουλιμικό ψυχαναγκαστικό μοιάζει....Τόση σκέψη κάπου πρέπει να ξεσπάσει........Για αυτό μου δίνουν χάπια.......Για να μην μιλάω......Τον καίω τον σκληρό.......Ρε κυκλοφορώ στον δρόμο και χασκογελάω κατά καιρούς..Άντε μετά να περαστώ νόρμαλ........Είμαι Posting freak...Γιατί άραγε;;;έχω τα περισσότερα μηνύματα από όλους;;Γιατί άραγε;;;;;
OCD OCD το έχω κάψει το CD....
Quote:
πηγε η συνεδρεια σουπερ
αλλα δεν μπορω νατον αποχωριζομαι ευκολα το γιατρο μου!!!:(
για να ειμαι πιο ειληκρινης
δεν μπορω καθολου ευκολα να αποχωριζομαι το γιατρο μου
Χωρίς τον ψυχαναγκασμό μου,χωρίς τον ψυχαναγκασμό μου είμαι ένα τίποτα...........Μλκ προσπαθώ να θυμηθώ τα μη OCD χρόνια...και δεν μου βγαίνουν...Είχα πετύχει έναν τύπο ο οποίος μου έστελνε και 40 μηνύματα την ημέρα....Τον έπαιρνα και έλεγε αντε στείλε κανά μήνυμα ενώ πριν του είχα στείλει...Μιλάμε OCDed και αυτός...........
Εγώ κάνω ξουτ στην ψυχαναγκαστική αυτή μου έρχεται....ξανά...Ο μόνος πιστός μου γκόμενος...ο ψυχαναγκασμός...Τέτοια πίστη που λέω να του πάρω και βέρα.........Βασικά πότε θα πάρουμε διαζύγιο;;;;;;;;;;;;