Αχ βρε παιδιά σηκώνομαι το πρωί από το κρεβάτι και σκέφτομαι πώς το έκανα εγώ αυτό να κλέψω τον γκόμενο της φίλης μου. Μου έρχεται να σκάσω λέτε τελικά να αυτοκτονήσω????
Printable View
Αχ βρε παιδιά σηκώνομαι το πρωί από το κρεβάτι και σκέφτομαι πώς το έκανα εγώ αυτό να κλέψω τον γκόμενο της φίλης μου. Μου έρχεται να σκάσω λέτε τελικά να αυτοκτονήσω????
Μάρα λες να έγινα χοντρή και να άφησα τον εαυτό μου επειδή έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου???? Γιατί μόλις το έκανα αυτό αισθάνθηκα πολύ άχρηστη και βρώμικη ....
http://www.pillowfights.gr/logia_kai...83%CE%B1%CE%B9
Όσους έχουν εύκολο το μπινελίκι μην τους φοβάσαι
Σκύλος που γαβγίζει δε δαγκώνει, λένε. Ή δαγκώνει, αλλά δεν αφήνει σημάδι.
Υπάρχουν αυτοί οι χαρακτήρες που θα στα χώσουν με κάθε ευκαιρία, είτε το αξίζεις είτε όχι, που θα σε βρίσουν κατάμουτρα και δε θα κρατήσουν ούτε τα προσχήματα, ούτε θα καταλάβουν ότι ίσως σε προσβάλουν μπροστά σε άλλους. Συνήθως είναι φίλοι ή συγγενείς που νιώθουν μεγάλη οικειότητα, σε ξέρουν χρόνια και πιστεύουν πως οποιαδήποτε συμπεριφορά τους είναι δικαιολογημένη από σένα, επειδή γνωρίζεστε χρόνια.
Τις περισσότερες φορές όντως αυτοί οι χαρακτήρες δεν είναι κακοπροαίρετοι, απλώς να έχουν έναν πιο ιδιαίτερο και διαχυτικό τρόπο για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για κάτι. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν ότι ο έντονος τρόπος με τον οποίο εκφράζονται μπορεί να πληγώσει τον άλλον, γιατί έτσι είναι αυτοί και όλοι τους ξέρουν, επομένως δεν υπάρχει και αιτία παρεξήγησης.
Οι άνθρωποι αυτοί παρεξηγούνται πολύ εύκολα από τους άλλους, κυρίως από εκείνους που δεν τους γνωρίζουν καλά. Όχι ότι τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη των άλλων, βέβαια. Αν τους γνωρίσεις καλύτερα, καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ καλόψυχοι και συμπονετικοί. Ότι παίρνουν πολύ προσωπικά τα ζητήματα που αφορούν τους άλλους, σαν να είναι δικά τους προβλήματα. Γι’ αυτό είναι πολλές φορές εριστικοί και οξύθυμοι και «τα χώνουν» χωρίς ενδοιασμούς. Γιατί νιώθουν σαν να συμβαίνει στους ίδιους, νιώθουν ότι πρέπει να υπερασπιστούν το δίκαιο.
Υπάρχουν βέβαια και οι πραγματικά πικρόχολοι που δεν έχουν καλή κουβέντα στο στόμα για κανέναν. Αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τα σκυλιά που γαβγίζουν. Είναι τσουχτεροί και χαιρέκακοι.
Όλοι οι άλλοι, αυτοί που σας σπάνε το τύμπανο με τις φωνές τους, που έχουν την ατάκα στο στόμα για να στην πουν μόλις κάνεις την κουταμάρα, που το παίζουν σκληροί και ασήκωτοι, λιώνουν σαν το βούτυρο μόλις καταλάβουν ότι πραγματικά χρειάζεσαι τη βοήθειά τους. Τότε κόβονται τα αστεία και τα μπινελίκια –ή τουλάχιστον περιορίζονται- και στέκονται πλάι σου. Σε νταντεύουν με τρυφερότητα, αλλά μπορεί να σου χώσουν και κανένα βρισίδι στο μεταξύ. Κι εσύ κάθεσαι κι αναρωτιέσαι πώς γίνεται ένας άνθρωπος να είναι τόσο αναίσθητος και ευαίσθητος ταυτόχρονα.
Μην τους φοβάστε αυτούς τους χαρακτήρες, γιατί είναι ανοικτό βιβλίο. Ό,τι βλέπεις παίρνεις. Ίσως να σου βγουν και καλύτεροι από αυτό που βλέπεις, αν ασχοληθείς να τους γνωρίσεις περισσότερο. Τους άλλους να φοβάσαι, τους μουλωχτούς, που η γλώσσα τους στάζει μέλι και η καρδιά τους φαρμάκι.
Συνήθως συνδυάζουμε το φωνακλά με άνθρωπο άξεστο και χωριάτη, ενώ ο εκλεπτυσμένος με καλούς τρόπους χαρακτήρας εκφράζεται πιο συγκρατημένα και χαμηλόφωνα. Έτσι χαμηλόφωνα όμως ξεστομίζονται οι πιο μεγάλες κακίες. Τις κακίες δεν μπορείς να τις φωνάξεις, φοβάσαι κι εσύ ο ίδιος που τις ξεστομίζεις να τις ακούσεις. Ο άνθρωπος που φωνάζει και είναι πιο πληθωρικός στις εκφράσεις του δεν μπορεί να σε προσβάλει τόσο πολύ, όσο εκείνος που θα σου μιλήσει με ήρεμη φωνή.
Επιμέλεια Κειμένου Βασιλικής Γραμμένου: Σοφία Καλπαζίδου
Οχι!
παχυνες γιατι δεν εκανες γυμναστικη και ετρωγες μεγαλη ποσοτητα θερμιδων.
Και αφησες τον εαυτο σου πιστευω επειδη δεν ειχες κινητρο να προχωρησεις... Ειχες συγκροτησει την προσωπικοτητα σου με βαση την αποδοχη του παλαιου, και οταν αυτο εξελιπε, εσυ κατερρευσες.
Ηθελες να εισαι Η πρωτη και Η καλυτερη, ολοι να σε αναγνωριζουν, να σε αποδεχονται, να λενε ΩΩΩΩΩ το Δελφινι ειναι το καλυτερο κοριτσι απο ολες. Και επειδη εκανες μια βλακεια, νομισες οτι εχασες τον 1ο αριθμο του λαχειου απο την ξεπετα ενω ουσιαστικα δεν ειχες κερδισει ποτε τον 1ο αριθμο στο λαχειο......αυτο πρεπει να καταλαβεις.
Ενιωσες αχρηστη γιατι εχασες την αποδοχη των παλ/των. Σε αυτο σορρυ κιολας αλλα φταινε οι γονεις που σε γαλουχησαν να ζεις για να σε παινευουν, να εισαι η πρωτη κλπ, αντι να τα βρεις με τον εαυτο σου και τις ισορροπιες σου.
Ποσες φορες θα τα ξαναματαεπαναλαβουμε Δελφινι?? ειπαμε, ψαχνω ρουχα...
http://www.e-psychology.gr/health-ps...-symptoms.html
Εδώ λέει ότι το αυχενικό, η βουλιμία, και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης είναι ψυχοσωματικά προβλήματα που τα έπαθα επειδή έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου :(
Ωχ τι κακό έκανα στον εαυτό μου...κλαψ!!!
νομιζω οτι ψαχνεις να βρεις αφορμες για να κατηγορησεις αλλους ενω στην ουσια φταιει ο τροπος σκεψης σου....
Βαλε ενα τελος στο αναμασημα του παρελθοντος και ξεκινα να χτιζεις τη ζωη σου οπως τη θελεις και μπορεις τωρα !!
Δεν βγαινεις εξω να κανεις καμια βολτα? να διαβασεις ενα βιβλιο? βαλε και κανενα στοχο, προγραμμα !!!
Η μπουκια δεν προκειται να σου πεσει στο στομα εξ ουρανου, παρτο αποφαση!
ε καλα ψυχοσωματικα ολοι εχουμε...
τι να πω και εγω που κατεληξα με αυτοανοσο οεο?? και δεν ξερω πως θα ειμαι αυριο μεθαυριο??
Τελικά παιδιά εγώ με αυτά που τραβάω θα ανακηρυχθώ σε αγία , δεν βρίσκετε ????
Τι τραβας βρε Δελφινι??
Τόσα ψυχολογικά βρε Μάρα μου. Ψυχοσωματικά από όμορφη έγινα άσχημη. Του Χριστού τα πάθη πέρασα από κορυφή (που νόμιζα που ήμουνα) έπιασα πάτο και δεν λέω να ξεκολλήσω και από εκεί. Τώρα κάνω μια προσπάθεια να αδυνατίσω αν τα καταφέρω, αλλά θα γίνω τόσο όμορφη όσο ήμουνα πριν???? Δεν νομίζω!
Μάρα,τα άρθρα που ήθελα να σου στείλω μέσω πμ,επειδή είναι κλειστό το gym αυτήν την περίοδο.
Ελπίζω να μην έστειλα βλακείες.
http://www.parisandreou.net/askhseis...ath-sto-spiti/
http://www.queen.gr/well-being/fitne...-koilia-sanida
http://www.queen.gr/well-being/fitne...ei-to-soma-sas
http://www.fitshop.gr/gumnastiki-gia...nu-id-124.html
http://www.tlife.gr/fitness/55/fitne...loutwn/0-81075
Εγκεφαλικό θα πάθω πώς το έκανα εγώ αυτό να κλέψω τον γκόμενο της φίλης μου???
Τι να κάνω βρε παιδιά .....
Δελφινι, αλλη δουλεια δεν εχεις απο το αναμασας τι εγινε προ εικοσαετιας??
Δεν βρισκεις κανενα ιδρυμα να πας εθελοντικα να βοηθας?? αφου εισαι και νοσηλευτρια...
βρε η ζωη ξεγλιστρα απο τα χερια σου σα νερακι και εσυ καθεσαι και σκας για μια ανοητη ξεπετα της μιας βραδιας...
Και η θρησκεια λεει οτι αφου το εξομολογηθεις, η αμαρτια ειναι λυμενη. Εσυ γιατι την εδεσες κομπο??
Το πρωί που ξυπνάω πάντα έχω δυσάρεστες σκέψεις επειδή δεν είμαι ευτυχισμένη μάλλον.
Επειδή έκανα αυτό και στενοχωρήθηκα τόσο πολύ για αυτό πήγε η ζωή μου τόσο χάλια και είμαι σε αυτήν την κατάσταση???
Τι ήθελα και το έκανα ??? Βλάκας ήμουνα??? Αν ήξερα ότι θα περνούσα όλα αυτά??
Αν δεν το έκανα τουλάχιστον αυτό τώρα θα ήμουνα ανάλαφρη και δεν θα σκεφτόμουνα τίποτα άσχημο. Αχ θα χάσω την ζωή μέσα από τα χέρια μου.
τωρα με αναγκαζεις να σου πω οτι αυτα ειναι δικαιολογιες.........
αν δεν σου αρεσει κατι στη ζωη σου, απλα αναλαμβανεις δραση να το διορθωσεις.
Ειπαμε, ο γαμος και τα παιδια δεν ειναι ευτυχισμενο παραμυθακι...
Τα παντα σε αυτη τη ζωη θελουν αγωνα και προσπαθεια.
Βλακας δεν εισαι. Ή αρρωστησες Ή τεμπελα εισαι. Ενα απο τα δυο, διαλεξε και παρε!!
Αχ Μάρα μου να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ έκλεισα ένα ραντεβού με ψυχίατρο να κάνψ ψυχοθεραπεία. Πιστεύω ότι δεν τρελάθηκα αλλά τεμπέλα είμαι μάλλον. Εγώ θέλω να αδυνατίσω αλλά είναι δύσκολο. Κάνω 2 βδομάδες διατροφή και δεν έχασα ούτε γραμμάριο. Κόλλησα πάλι!
Δελφινι αυτο που σου χρειαζεται θεωρω ειναι να βγεις εξω στον κοσμο, να αλλαξεις παραστασεις, να δει το ματι σου κινηση, νεους ανθρωπους, να ζησεις νεες εμπειριες.
Μαζι με την ψυχοθεραπεια και το γυμναστηριο σε λιγα χρονια θα εισαι αλλος ανθρωπος!
Στο μηνα θα δεις διαφορα, αλλα και παλι απο τοσο νωρις μην περιμενεις συγκλονιστικα αποτελεσματα. Θελει υπομονηηηη!!
Βρε δελφινάκι γιατί βασανίζεις έτσι τον εαυτό σου; Άσε πια το μακρινό παρελθόν και προσπάθησε να ζήσεις το σήμερα. Γιατί έχεις κολλήσει σε μια βλακεία που έγινε πριν πολλά χρόνια; Δεν μπορείς να βάλεις μπροστά την λογική;
Τί νόημα έχει πια όλο αυτό το αναμάσημα του παρελθόντος; Σε βοηθάει κάπου; Όχι!
Ξέχνα το επιτέλους! Κάθε φορά που σου έρχεται αυτή η σκέψη διώχνε την από το μυαλό σου, μην κάθεσαι και την επεξεργάζεσαι. Μόνο έτσι θα πάει η ζωή σου μπροστά.
Βλέπω στο φβ τους παλαιοημερολογίτες πώς φέρονται αναμεταξύ τους και ζηλεύω. Έβγαλε μία φωτογραφία μία κοπέλα με τον εαυτό της και όλοι τρέξανε να της κάνουνε like. Εγώ αισθάνομαι άσχημα όταν πηγαίνω στην εκκλησία και τους θεωρώ όλους αυτούς καλύτερους από μένα γιατί δεν έχουνε τα δικά μου προβλήματα. Γενικώς οι παλαιοημερολογίτες είναι καλύτεροι από μένα και δεν το ανέχομαι ζηλεύω.
Μεγαλη ευθυνη εχει η μητερα του δελφινιου που ολο θελει να πηγαινει η ιδια και το δελφινι σε αυτην την εκκλησια,και ολο της παινευει τους παλαιοημερολογιτες.Ενας λογος που δεν τους ξεχνα ειναι και αυτος,τους της θυμιζει η μανα της.
Δελφίνι πρέπει να ξεκολλήσεις από όσα σου λέει η μάνα σου.