Originally Posted by
nikosnikos98
εχω αλαξει πολυ. πολλες φορες στην ζωη μου αλαζα συνεχος τον εαυτο μου. οχι απο ανάγκη προσαρμογής αλλα κυριος στην προσπαθεια μου να ωρημασω και να ταυτιζωμαι καλύτερα καθε φορα με το κοινωνικό πλαίσιο στο οποιο βρισκωμαι. εχω περασει το μεγαλύτερο μερος της ζωης μου με ψυχολογικα. με λιγες καλες στιγμές και σχεδόν καθόλου εμπειρίες αποστην ζωη. ενω σαν ατομο ειμουν απντα αθλητικος ηθελα ναμαι κοινωνικος ενθουσιώδης και μπορουσαν να κατανοω και να αισθανωμαι τον κομσο γυρο μου. πιστευω οτι η συγκεκριμένη θεση αυτου του ατομου που κληθηκα να στελεχωσω στην ζωη μου. ηταν για ενα ατομο ανοιχτο κινητικο και σηγουρα αυτοδημιουργητο μεσα απο την ζωη οπου και απο αυτην θα μαθει και θα φτιαξει τον χαρακτήρα του. ομως παντα κατι ελειπε και ημουν ενα βημα πιο πισω απο το πως επρεπε να ειμαι. αν με ρωτουσαν αν ηθελα αλλη ζωη θαλεγα οχι. μονο αν ξαναζουσα αυτην απ την αρχη αλλα ναμαι αρκετος εγω. ειμαι ατομο που αν και γενιθηκα με μια επιπλοκη στην γενα με αποτελεσμα μια πολυ μικρη τοπικη νεκρωση νευρολογικών κύτταρων. (ναι περα απο αστειο συμβαινει και στα αληθεια αυτο). και μια οικογενεια οπου νοιαζόταν με το ναχουμε στεγη φαϊ και υπνο καλο. πολυ καλα αλλα μεχρι εκει. αλλα αρκετα στοκ κοσμο του καθε γωνεας και αρκετη τοξικότητα μεχρι πρότινος. αλλα γενικα οκ σαν ατομο παντα πιστευω μπορουσα ναμαι στον μεσο ορο των ανθρώπων και δλδ να εχω λιγα δικαιωματα κια βιωματα ανταξια με το επιπεδο που βρίσκεται ενα μεσο ατομο. εγω ζοριστικα(μην πω την αλλη λεξη). και το βλεπω και σε αλλα νεαρα ατομα αυτο. εκει που λες οτι εχουν ολες τις ικανοποιητικες συνθήκες ωστε ναχουν λιγο μια ζωη εστο λίγο αξιοπρεπες. εχουν η σοβαρα προβλήματα. η καταληγουν να δημηουργουν σοβαρα προβληματα και η ζωη τους χανεται και αυτοι μαζι. ας πουμε ηθελα και πίστευα. πως αυτα τα χρονια μεχρι και τα λιγο προϊγουμενα δλδ 20+ μεχρι 26-27 θα τα ζουσα πιο ωραια. και σιγα σιγα και με μια σχετικη ωρημοτητα. ειναι που ανοιγεσαι ακόμα περισωτερο στον κοσμο και περνεις εμπειριες. ως νεαρος ενηληκας. εγω τον περιαοτερο καιρο το περασα με καθυστερημενους ρ σεις. ναι ακουγεται κακο ξερω. ναναι καλα το φορουμ που μπορουμε να μηλαμε ειληκρινα. να πω εδω οτι ειχα και εγω τα θεματα μου. που ομως λιγο μετα τα22-23 αρχισα να ξεπερναω. και στην συνεχεια ηθελα να εχω ατομα που θα μηλαμε και θα καταλαβαινωμαστε στα ισια. η αλησθια είναι πως ειχα τετοια ατομα αλλα πολυ σπανια. οι πιο πολλοί ηταν ο καθενας με ενα κουσουρι. δλδ να γο πως και οπως το αντιληφθηκα εγω. δεν ημασταν στο ίδιο αντιληπτικο επίπεδο. και σαν να μεβαλε η ζωη σε μια κατασταση να μαθω ακομα καποια πράγματα. δλδ σαν να ήθελα εγω να ανεβω και να εξεληχθω και συναμα αν γινωταν το δικο μου να ειχα αφησει κενα πισω μου. τα οποια δεν θα πρέπε. με αυτο το σεναριο θα συμφωνήσω.