Quote:
Originally posted by NADINE
Έχει τέσσερις μέρες,που το παίρνω κι από κει που ήμουν απλά μελαγχολική έχω γίνει καταθλιπτική κι αρνητική!
Δε με χωράει ο τόπος,δεν ξέρω τι θέλω,έχω κλειστεί σπίτι,απομονώνομαι από τους δικούς μου...Μάυρα χάλια...
Και καλά που είχα και την Πέννυ(καλά για μένα,γίατί εκείνη άλλαξε πόλη να γλυτώσει,οπότε όχι και τόσο καλά για κείνη)
και ξεσπούσα τη χαζομάρα μου...Εκείνη μου επισήμανε πως από το χάπι μάλλον έγινα έτσι.Κι η αλήθεια είναι πως
και την πρώτη φορά,που το πήρα,κάτι μήνες πριν,πάλι έτσι περίεργα ένιωθα τις πρώτες μέρες(ανάμεσα στα άλλα).
Δεδομένου πως δρα στο κεντρικό νευρικό μας σύστημα δεν είναι και τόσο αδικαιόγητη η αλλαγή στη διάθεση μας.
Ελπίζω να μη διαρκέσει πολύ καιρό...όχι τόσο για μας...όσο για τη φουκαριάρα την...Πέννυ μας! ;)
Και πάνω που άρχισα να ψάχνω σε τί γιατρό να πάω γι αυτό που μου συμβαίνει.. η απάντηση έρχεται από το πουθενά!! Μετά από επίμονο κνησμό στο τριχωτό της κεφαλής που εδώ και μερικές μέρες δεν σταματούσε με τίποτα, χθες φύτρωσε πάνω στο κεφάλι μου ένα ξένο σώμα.. περίεργο πράγμα.. δεν το είχα ξαναδεί! Βρε τι είναι, βρε τι είναι.. τώρα καταλαβαίνω επιτέλους!!!