Μama! Mama! Mama! Mama! Mama!Quote:
Originally posted by esceden
η απορια ειναι η εξης. το φασολι της προεδρου μεγαλωνει?
Printable View
Μama! Mama! Mama! Mama! Mama!Quote:
Originally posted by esceden
η απορια ειναι η εξης. το φασολι της προεδρου μεγαλωνει?
Γκουχ.. Οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια, ο Θεος χαμογελα!
Για καλοκαιρι παει κοκονα μου, δεν προλαβαινουμε για τωρα δυστυχως.. ολα θα σου πανε καλα, να το ξερεις! :)
KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ!!!! Ηρθα :P με την σειρα μου να σας ευχηθω ..... Ναι εχω συνδεση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣ! κοριτσακια μου ειστε καλα?? ολες??? εγω καλα ....... γενικα ..... ειδικα οκ .... και λεπτομεριακα καθολου..... αλλλααααα ολα θα περασουν . θα σας γραψω πιο αναλυτικα το βραδυ απο το σπιτι ... σας φιλω ολες μια μια ξεχωριστα ! :* καααααιιιιι <3 <3
Επιτέλους Τετάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλή χρονιά και σε σένα καρδούλα μου με υγεία!!!
ʼντε να σε ακούσουμε λίγο.. πές τα μας όλα...
ʼννα μου σε ευχαριστώ!!
Γεια σας κοριτσια!
τι κανετε?
Αντε ειδα λιγη κινηση και χαρηκα!!! :)
Ευγενιτσα μου δεν καταφερα να παω για αιματολογικες αυτην την εβδομαδα. Πολυ τρεξιμο και δεν προλαβαινα. Απο Δευτερα λεω να παω (σαν τις διαιτες της Δευτερας!χεχε) Εχει πεσει και η πιεση μου απο εχθες και ζαλιζομαι πολυ και δεν βλεπω καθαρα....αστα να πανε....Η μικρη μου με παρακαλαει να παιξω μαζι της και εγω σερνομαι απο καναπε σε καναπε....Στο τελος ξαπλωσα στο πατωμα και επαιζα ξαπλωμενη!!! χεχεχεχεχε
Αυτα για σημερα! Αυριο Πεμπτη εχω ενημερωση ζυγισματος! χεχε Τα υπολοιπα αυριο! :)
φιλακια σε ολες ! μουτς
εδω εισαι ομορφουλα?
εγραψα λεπτομερειες ...στο μπανιο!!! χεχεχεχε
γενικα οταν δεν τρωω καλα και κυριως οταν δεν κοιμαμαι αρκετα με πιανει. Πεφτει η πιεση και δεν βλεπω καθαρα. Κατι σαν μεσα απο κρυσταλλο. ακολουθει απιστευτος πονοκεφαλος και εξαντληση...
Ειμαι απο καναπε σε καναπε σημερα.... χεχεεχ και εφαγα και περισσοτερο αλατι σημερα. Οποτε ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο!
Αφου να φανταστεις πηγα για υπνο εχθες στις 10.30!!!!!! χαχαχαχαχαχαχ
φιλια
το μηνημα μου δειχνει τωρα λιγο ξεκαρφωτο αλλα δεν πειραζει!!! χεχεχχεεχ
Ναι,είδα που ήσουν στο μπάνιο και το έσβησα για να σε προλάβω εκεί...
Αν και μου αρέσει να σας έχω εκτεθειμένες,είπα να μη χάσω τα φιλιά μου
κι έτρεξα να τα μαζέψω!Χαίρομαι που ήδη φρόντισες τα απαραίτητα!
Ελπίζω από σήμερα κιόλας ν'αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα!
Φιλάκια κι από εδώ,ευαισθητούλικο μου!
Εύχομαι όλα να πάνε καλά Νεκταρινάκι μου!!! Αλλά κάνε μου τη χάρη να μην το αμελείς... θα σε μαλώσουμε όλες μαζί αν δεν το κάνεις και αυτή τη βδομάδα. Όσο για το παχνίδι στο πάτωμα είναι το αγαπημένο μου με τα ανιψάκια μου τα οποία λατρεύω μετά μανίας!!!
και όσον αφορά κάποιες όμορφες κυρίες που μας επισκέπονται μόνο για να μας την πουν ή για να εισπράττουν φιλιά.. μου φαίνεται θα τις χρεώνω ενοίκιο.. 3 φορές τηλέφωνο την εβδομάδα.. ή μάλλον θα το συζητήσω με την ''πενούλα μου'' για να πάρω και την έγκριση της προέδρου...
φιλάκια νυχτερινά σε όλες!!!
κοριτσια καλησπερα και απο εμενα.....ειπα κι εγω να χτυπησς τις μετα μοσονυχτιες ωρες .... τα νεα μου λοιπον... σε γενικες γραμμες καλα, τις γιορτες περασαμε σουπερ, δεν δουλευα τελικα γιατι ημουν αρωστουλα και επιτελους 1 χρονια εκανα γιορτες με φιλους και συγγενεις! υπεροχα ηταν μετα απο καποια χρονια που αυτες τις μερες δουλευα και περνουσαν οι μερες γρηγορα. ειδικα βεβαια , λογα πολλου και καλου φαγητου...πηρα κιλακια καααααι τα εκατοστησα :((( τωρα στον αγωνα να τα χασουμε.... αποφασησα και πηγα και εκανα εξετασεις παλι για τον θυρεοειδη και εαν αυτη την φορα δειξουν παλι οτι ειμαι στην αρχη του υποθυροειδισμου ε, αυτη την φορα θα ξεκινησω αγωγη και δεν θα το αναβαλλω αλλο. Αισθανομαι πτωμα 24 ωρες το 24 ωρο ... Η δουλεια ευτυχως καλα, ε, με καποια σκαμπανεβασματα αλλα μην τα θελουμε και ολα, και ποιος δεν εχει πανω κατω. τα οικονομικα εχουν στενεψει - μιας και δεν εχω δουλεψει στην δευτερη δουλεια εδω και καποιο καιρο και ετσι στενεψανε τα πραγματα αλλα τωρα τις αποκριες περιμενω να μαζεψω τιποτις ... :D Γενικα συμβαινουν και αλλα σε πρψσωπικο επιπεδο και μια ειμαι στα ψηλα και μια στα χαμηλα.... δνε θελω να πω περισσοτερα γιατι οσο τα λεω τα αναμασαω θα περασουν ολα.απλα τσαντιζομαι με τον εαυτο μου που εχω περασει στο παρλθον πολυ πιο δυσκολες καταστασεις και τωρα με "πειραζουν" μικρα πραγματα... ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!! πεννουλα μου τι κανεις εσυ? πως τα πας? σου στελνω πολλα φιλια απο εδω και συντομα - οταν ειμαι νορμαλ ωρα σπιτι θα σε παρω - ευτυχιτσα κρατα γερα και ολα θα γινουν - ναταλιτσααααα που σαι κοριτσακι μου εσυ??? θελω τοσο να μαθω νεα σου , μου φαινεται θα αρχισω να επισκεπτομαι και διπλανο τοπικ να μαθαινω τα νεα σας , εχετε δικιο κοντεψαμε να το κλεισουμε το μαγαζι .... αννουλα μου και σοφακι εσεις ψηνεστε να βρεθουμε εντως των ημερων εν αθηναις και οποια αλλη βρισκεται εδω?? νεκυ 9νεκταρια σωστα?? κατι ειδα πιο πριν γαι χαμηλη πιεση... νερο πινεις?? πιες πιες βοηθαει. κοριτσια τωρα τελευται ανακαλυψα στις υγιεινες τροφες το goji , θεωρειται απιστευτο αντιοξειδωτικο και εχει πολυ βιταμινη C , στο αδυνατισμα μπορει να μην βοηθαει βοηθαει ομως πολυ στα κρυολογηματα - λογω βιταμινων. αυτα.... σας φιλω πολυ πολυ γλυκα ολες σας παω για υπνο στις 6 το πρωι πρεπει να ξυπνησω θα φερουν το πετρελαιο για το καλοριφερ ..μας τελειωσε - αχ, και αλλα εξοδα :((( τελως παντων, να προσεχετε τους πολυτιμους εαθτους σας για να σας χαιρονται οι πολυτιμοι ανθτωποι σας , φιλακια πολλα πολλα πολλα :*
Νεκταρινάκι περαστικούλια σου και να προσέχεις έτσι? πες μας τα νέα σου.Quote:
Originally posted by Nekky
εδω εισαι ομορφουλα?
εγραψα λεπτομερειες ...στο μπανιο!!! χεχεχεχε
γενικα οταν δεν τρωω καλα και κυριως οταν δεν κοιμαμαι αρκετα με πιανει. Πεφτει η πιεση και δεν βλεπω καθαρα. Κατι σαν μεσα απο κρυσταλλο. ακολουθει απιστευτος πονοκεφαλος και εξαντληση...
Ειμαι απο καναπε σε καναπε σημερα.... χεχεεχ και εφαγα και περισσοτερο αλατι σημερα. Οποτε ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο!
Αφου να φανταστεις πηγα για υπνο εχθες στις 10.30!!!!!! χαχαχαχαχαχαχ
φιλια
Την καλησπέρα μου σε όλα τα κορίτσια !
απο εμενα φιλακια σε ολες.
Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα!!! Τι μου κάνετε;;; Για άλλη μια φορά έχω να μπω πολύ πολύ καιρό και ελπίζω να μη μου κρατάτε κακίες! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω σχεδόν τίποτε πέρα από την τελευταία σελίδα και συγχωρέστε με αν χάνω κάτι σημαντικό.. αλλά είμαι στη δουλειά τώρα και έχω απέναντί μου τα γνωστά παιδάκια που "βασανίζω ασύστολα" η σαδίστρια όπως λέει και η σύζυγος!! :)
Όσο για τα νέα τα δικά μου και του φασολακίου.. όλα βαίνουν καλώς... παρ'όλο που δεν μπήκαμε ακόμη στον πέμπτο μήνα έχω αρχίσει και το νιώθω κανονικότατα και φυσικά η κοιλιά έχει φτάσει όντως πια στο στόμα καθ'ότι μας δίνουν και τη σειρά τους οι άνθρωποι στην τράπεζα!! Κιλά έβαλα.. πάνω από 6 πρέπει να είναι τώρα.. αλλά πραγματικά προσπαθώ να μην αγχώνομαι γι αυτά! Θα τα κατατροπώσω όταν με το καλό έρθει η ώρα τους :) Το Φεβρουάριο θα κάνω αμνιοπαρακέντηση και υπέρηχο β' επιπέδου και θα μάθουμε επιτέλους τι χρώμα ρουχαλάκια να αρχίσουμε να φανταζόμαστε!
Πραγματικά μου λείπετε πολύ, αλλά μετά τις γιορτές έχω να αντιμετωπίσω και τα στραβομουτσουνιάσματα του συζύγου όταν με βλέπει μπροστά στον υπολογιστή.. που δεν μπορεί είναι βαλτός απ'τον πατέρα μου έχω να τονίσω... μου λέει πως δεν χρειάζεται να επιβαρύνομαι ΚΑΙ με την ακτινοβολία της όθόνης! Για το λάπτοπ δε.. ούτε λόγος! Μου απαγορεύει να το παίρνω αγκαλιά.. και εδώ που τα λέμε δεν διαφωνώ και εντελώς μ'αυτό!
Αύριο κανονίζεται καφές και θα δω μπαρμπουνάκι, Βάσια και ελπίζω και Νεκταρίνι.. για τη σύζυγο δε ούτε λόγος! Κρίμα που οι υπόλοιπες πέφτετε τόσο μακριά! Ειδικά ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος υπονοιάζομαι πως ένα καφεδάκι παρέα θα το χρειαζόταν ιδιαίτερα! Φιλάκια πολλά Ευγενούλι μου.. και θα τα πούμε σύντομα! Αρνάκι μου τσαχπίνικο.. άλλαξα συσκευή στο κινητό και ως διά μαγείας το τηλέφωνό σου εξαφανίστηκε μαζί με αρκετά άλλα! Στείλε κανένα μηνυματάκι αν θες!
Φιλιά πολλά πολλά σε όλες.. και κλείνω εδώ το συγκεκριμένο Α4! Θα επανέλθω το Σαββατοκύριακο για να καλύψω τις χαμένες σελίδες. Καλή ξεκούραση σε όλους μας :)
Κι ύστερα μιλούν για τις πύλες του ανεξήγητου...και καλά!
Μόλις κατάλαβα σήμερα γιατί έριξε το πρώτο χιόνι στην πόλη!
τα φιλια μου σε ολα τα κοριτσα εδω!!!
να ειστε καλα ομορφουλες!!!! :)
Γειά σας κοριτσάκια μου!!
όλα καλά ????
Πενούλα μου ερωτά μου επιτέλους εμφανίστηκες!!!! Κ έμαθα τα νέα σου έστω και έτσι. Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια στην αμνιοπαρακέντηση και στον υπέρηχο και να μπείς να μας πείς τι μωράκι να περιμένουμε. Να δώ πότε θα καταφέρω ένα βραδάκι να σε πάρω τηλ. Φταίω το ξέρω αλλά μου πέσανε πάλι όλα μαζεμένα και με πιάσανε τα γνωστά μου λυγίσματα... το πόσο πολύ με ξέρεις όμως δε λέγεται.. Θα έδινα τα πάντα για ένα καφέ με τον ερωτά μου..και το χρειάζομαι ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ... Αλλά δυστυχώς επιθυμώ πάντα τα ολίγον ανέφικτα..
Ναταλάκι μου, ούτε τσιγάρο έκοψα ούτε φαι .. όχι πες δεν είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως? Σε αγαπώ πολύ πάντως κ σε παρακαλώ πολύ αν μιλήσουμε μη μου βάλεις τις φωνές!!
Νεκταρινάκι μου φιλιά πολλά και σε σένα!! Ελπίζω να νοιώθεις καλύτερα..!!!!!!
Τετάκι μου σε φιλώ γλυκά και εύχομαι αυτά που έχεις δρομολογήσει να τα τηρήσεις πιστά και είμαι σίγουρη οτι θα πετύχεις όλους τους στόχους!!
Αρνάκι πάλι με άφησες μόνη μου??? φιλάκια μικρό μου ζουζούνι!!!!
και στις λοιπές απόυσες cysteroγαιδάρες...... φιλιά πολλά και ζουμερά!!
γεια σας και απο εμενα!
τα φιλια μου σε ολες!
Πεμπτη σημερα και εχει report!
Η μεζουρα επεμενε να δειχνει τα ιδια με την προηγουμενη εβδομαδα αλλα δε της κραταω κακια!
Η δε ζυγαρια με απογοητευσε λιγακι αλλα καλα να παθω αφου δεν κρατησα σωστα την διατροφη αυτη την εβδομαδα...:(
Δειχνει 800 γρ πανω. :( Βεβαια εχθες αδιαθετησα κιολας αλλα ...δικαιολογιες!!! Συνολικη απωλεια 10 κιλα και κατι ψιλα. Και οσο σκεφτομαι οτι την προηγουμενη Πεμπτη ημουν 11 κιλα κατω!!! τα παιρνω! :S
Απο σημερα ξανα φερμουαρ!
Η αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες προεκυψαν καποια θεματα και με σοκαραν/μπλοκαραν/αναστατωσαν/ στεναχωρησαν και ετσι χαλαρωσα στο θεμα της διατροφης. Τελος παντων χασαμε την μαχη αλλα ...οχι τον πολεμο!!! Συνεχιζουμε!!!!
Οσο για τον πολυγωνο κυκλο μου εχω να πω πως μετα την απωλεια των κιλων επανηλθε και αυτος στα φυσιολογικα του! Στις 30 μερες ακριβως (απο εφηβη ηταν ετσι!) και ειμαι πολυ χαρουμενη!
Ελπιζω να καταφερω αυριο να παω να δωσω αιμα για εξετασεις και την αλλα εβδομαδα να κλεισω και ενα ραντεβου με τον ενδοκρινολογο να δουμε τι γινετε! (σιγα μη παω τοσο γρηγορα και με τοσο κρυο.....αλλα λεμε τωρα! χαχαχα)
τα φιλια μου σε ολες τις κοκονες εδω!
και να αφιερωσω ενα τραγουδι στην Ευγενια με την υπεροχη ευγενικη ψυχη της!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cvr_8kVvJ8U
Ξερω οτι δεν θα μεινει ασχολιαστο απο την Ναταλια αλλα η Πεννυ δεν εχει προβλημα, αφηνει την Ευγενιτσα ελευθερη!!!!!!!! χαχαχαχαχαχ
Θα σου φανεί απίστευτο αλλά είναι ένα από τα τραγούδια μας με τον νόμιμο σύζυγο.. και το λατρεύω..!!!!! Σε ευχαριστώ..... και ανταποδίδω....
Νεκταρία .. αγάπη μου, αγάπη μου...
Αϊντάαααααααα
Ποιά Πέννυ να έχει πρόβλημα καλέ,που έχει αμολήσει ελύθερη την Ευγενία!
Τον σποτάκο μας,τον Μητσάρα με τ'όνομα πού τον πας;Τέτοιο άντρακλα δύο μέτρα;
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΧΑΛΑΣΜΟΣ! --->ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΠΟΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ
Για τον καλο μου τον Δημητρη εχω τα καλυτερα!!!! Αυτος ειναι η μεγαλη μου αγαπη και παθος!!!
Στον σποτακο μου λοιπον!!!
http://www.youtube.com/watch?v=av46yj3pX7I
http://www.youtube.com/watch?v=s4Rc-aiPAJI
Μωρο μου κανενας δεν μπορει να συγκριθει μαζι σου!!!!
Mάλιστα!Ήρθες στα συγκαλά σου και κατάλαβες τι πάει να γίνει κι είπες να προλάβεις το κακό!
Γυναίκες!Από δω το πάτε,από κει το φέρνετε,πάντα γίνεται το δικό σας!Πάντως αν ήμουν Μητσάρας
και μου έβαζες τραγούδι,που ξεκινά"Έρωτας είναι,θαρρώ",που βγάζει αμφιβολία και προβληματισμό
και όχι βεβαιότητα,δε θα μασούσα!Έναν ψιλοχαμό θα τον έκανα να είμαι σίγουρος!Σποτάκοοοοοο!
δεν παιζεσαι!!!!!! δε σου ξεφευγει τιποτε πια???? :D :P
Ελα τωρα μη με ξεσκεπαζεις και εσυ τεκνο Βρουτε! Ελεγα και εγω οτι δεν θα το προσεξει!!!!!!!! :P
Έβαλες τα χεράκια σου κι έβγαλες τα ματάκια σου!Ποιός σου φταίει;
Είναι δυνατόν να στηρίχτηκες σ'εμένα να λουφάρεις;Καθόλου δε με ξέρεις;
Σου αφιερωνω και εγω ενα τραγουδι και οπου λεει Γιωργο βαλε εσυ το Ναταλια!
http://www.youtube.com/watch?v=jNO6SsgD0RQ
:P :P
Γειά σε όλες όσες ακόμα επισκέπτονται το τόπικ τούτο..
Ναταλάκι μου υπομονή κοπελάρα μου και όλα θα πάνε καλά!!! έχεις και λίγο την μητσοτακική τύχη αλλά θα το προσπεράσουμε. έχουμε φάει το γαιδούρι..και θα κολώσουμε στην ουρά????
Πενάκι μου γλυκό ελπίζω όλα να βαίνουν καλώς. το μικρό μας μπουμπούκάκι ??? τελικά μαθαμε αν είναι αγοράκι η κοριτσάκι??
φιλάκια ζουμερά και ρουφηχτά σε ʼννούλα και Τέτα!!!!Κάντε ρε κορίτσια κανένα ποστ μπήκαμε στην δεύτερη σελίδα ..
εμ βέβαια αφού έχουμε έναν μητσοτάκη αναμεσά μας δεν θα το αποφεύγαμε...μας μάτιασε.. κακούργα...
(..."...Έφτιαξε ο Μιτσοτάκης Facebookkk...γιαυτό κολλάει..."...)xaxaxa filakia!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα σε ολα τα κυστοκοριτσα εδω!
τι κανετε?
Ευγενια μου οπως βλεπεις εμεις οι δυο κραταμε το μαγαζι ανοιχτο! χεχε
Πενουλα τωρα θα εχεις μαθει και το φυλο του μωρου οποτε θα τα ετοιμαζεις ολα στο αναλογο χρωμα!! Πες μας και εμας καλε να ξερουμε!!! κοριτσακι ή αγορακι???? Πανω απο ολα ευχομαι να εισαι καλα και υγειεις! Να ξεκουραζεσε και να εισαι ηρεμη!
Εγω ειμαι καλα και συνεχιζω να αναβαλλω τις αιματολογικες μου εξετασεις!!! χαχαχαχαχαχχα Δεν υποσχομαι πότε αλλα μεσα στο Φλεβαρη θα παω!!! χαχαχαχαχαχαχ
Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια εδω!!!!!
Μια γλυκια καλημερα και απο εμενα! πεννουλα ολα καλα με την επισκεψη στο γιατρο?? οσο για το οτι δεν μπαινεις για οοολοοους αυτους τους λογους, θα συμφωνησω με τον συζυγο και ας σε χασαμε! να εισαι καλα αυτο ειναι το πιο σημαντικο. ευγενιτσαααα μου, αννουλααα ζεν αρνακι , σοφακι που εισαι οεο? ναταλιτσα μου γλυκια, barb???νεκυ καλα εισαι?? μπραβο μπραβο για την επιτευξη του συνεπης κυκλου !
πω πω χαθηκα σας εχασα ειπα οτι θα μπω σε διπλανο ποστ να μαθαινω νεα σας αλλα δεν το εκανα ... ακομα .... γιατι οτι πω το κανω , απλα λιγο μεταχρονολογιμενα...τα σ/κ μου αυτα γεματα δουλεια, αχ μια πατρα εν καιρο καρανβαλιου θα ηταν οτι επρεπε να ανεβουμε! ευγεντισα ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ;P τα νεα μου .... εχασα 3 κιλα 97 πλεον απο 100) με πολυ πεινα - συστηματικα λιποτοξ - 3 την ημερα - και ενα τσαι με λουιζα , αψιθια, και ταραξακο που εκανε καλη δουλεια. αυτα ειναι τα καλα τα ασχημα ειναι οτι εκανα εξετασεις αιμοατος και ..... εχω χοληστρερινη, τριγλυκεριδια και ζαχαρο :((( ωραια ε??? η χοληστερινη 290 παρακαλω .... ο γιατρος κοντεψε ο κακομοιρης να παθει εμφραγμα οταν ειδε τις εξετασεις και το αντιμερωπησε οπως ολοι οοι γιατροι .... δινοντας μου χαπια . εγω ομως - οντας ξεροκεφαλη - ξεικινησα διαιτα ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ, για 1 μηνα θα ξανακανω εξετασεις και εαν ΔΕΝ δω βελτιωση θα ξεκινησω τα χαπια. ας εχω προσπαθησει...ειναι γεγονος οτι και ο μη ρυθμισμενος θυρεοειδης τα κανει αυτα κι ετσι εκανα και εξετασεις και θα παω σε ενδοκρινολογο παλι να με δει. αυτα. ηθικο καλο , λιγο να σας πω τα χρειαστηκα .... δεν ειναι κατι χρονια που ειχα πετυχει μια κυρια 35 ετων να κανει 'μπαλονακι" στην καρδια και η προοπτικη στα 33 μου να χρειαστει να κανω το ιδιο .... ε, τα χρειαστηκα... αλλα προσεχουμε για να εχουμε.... κεφαλια μεσα και προσοχη!!! συνεχιζω σε λιγο ...
Tετάκι μου προσοχή μεγάλη στην υγεία σου καρδια μου, και αυτο το καμπανακι να ειναι θετικό τελικα.. Να σε βοηθησει να παρεις δυναμικες αποφασεις και να γινεις ότι καλυτερο μπορείς!!
Φανταζεσαι τι θα κανει η Πατρινια μας στο Καρναβάλι? Εεεεεεεεεε ρε θα καουν καρδιες!!
Την μελλουσα μαμα την εχουμε χαμενη, αλλα μαθαινω νεα απο σατανικες πηγες (ξερετε τωρα.. χαρ χαρ) και ειναι μια χαρα η κουτσουνα μου. Αντε να την πετυχουμε καμια φορα να μας συμμαζεψει!
Τα συγχαρητήρια μου στην Νεκκυ που κρατάει με την ευγενουλα παλικαρισια το φορουμ για κατι αχαιρευτες σαν την αφεντια μου! αληθεια, εχουμε καμια ιδεα που εχει χαθεί η Σόφη μας, και η Γλυκουλα? Πειτε ρε κορίτσια!
Εγω με την διατροφή εχω ξαναμπει σε προγραμμα αν κ περιμενω να αδιαθετησω για να ζυγιστω. Ξερω πως αυτα τα 10 κιλα που θεω ακομα θα μου βγαλουν την πιστη για να φυγουν.. αλλα κανω υπομονή. Θα θελα μόνο μέχρι τα γενέθλια μου φέτος να χω ξεμπερδεψει με αυτο.. Ετοιμαζομαι και για την αφιξη της σατανικής μου πηγης (που προανεφερα) στην Αθηνα, και η χαρά μου δεν περιγράφεται!!
άντε κουτσουνες μου, βγειτε σιγα σιγα σαν τα σαλιγκαρακια μετά την βροχή!
το πηρα ζεστα λοιπον το θεμα και ξεκινησα και περπατημα καθημερινο και οταν εχω την ευκαιρια ανεβαινω εκτος απο τις σκαλες του σπιτιου μου και στην δουλεια μου ..... και μιας και τωρα που αντι για 8 ωρο δουλευουμε 6 ωρο ... σας το ειπα?? αμ δεν σας τα ειπα ... την προηγουμενη εβδομαδα το αφεντικο μου μας ανακοινωσε οτι απο εδω και περα θα δουλευουμε 6 ωρο και οχι 8 ωρο ΟΛΟΙ και φυσικα με μειωση αποδοχων :S αυτο το εκανε για να μην χρειαστει να απολυσει κανεναν... ευτυχως γιατι την φοβομουν την καμπανα . Ετσι λοιπον μιας και πλεον θα σχολαω λιγο μετα τις 4 και θα εχω αρκετο χρονο στην διαθεση μου ειπα να τον εκμεταλευτω και να κανω κατι για την υγεια μου οπως το περπατημα η παραπανω γυμναστικη ... αυταααα . κατ τ'αλλα ολα καλα .... :D ντυθηκατε τιποτα τις αποκριες πηγατε πουθενα??? καλα πλην της ευγενιτσας που ζει στην καρδια της αποκριας.... κοιτα κακομοιρα μου μην τυχον και ΔΕΝ βγεις ΔΕΝ πιεις και ΔΕΝ διασκεδασεις θα κατεβω ακτω αν σε σπρωξω σηκωτη! ναταλιτσα μου εσυ τι κανεις??? θα μπω , θα μπω στο διπλανο ποστ ελπιζοντας να μαθω και δικα σου και της μπαρμπ και της βασιας νεα ...
σας φιλω ολες ολες ολες ολες ολες σταυρωτα και ενα στο μετωπακι πεταχτο ;) mats mouts
ΑΝΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΣΤ , ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ
κατι για σατανικη πηγη διαβασα .... και οτι θα κατεβει αθηνα , θα την δουμε κι εμεις??? ε??? να κανονιζαμε συναντηση?? με το σοφακι ειχα μιλησει καποια στιγμη και ειπαμε να βρεθουμε οι εν αθηναις, αλλα δεν προκαμα να σας μαζεψω και να οργανωθουμε.... συντομα- συντομα, η γλυκουλα αληθεια, τι να κανει??? εαν μας διαβαζεις δωσε σημα .....
οσο για το δικο το ... 10 αρακι καλα κανεις και το προσπαθεις , υπομονη υπομονη και παλι υπομονη ...επειδη σε εχω δει απο κοντα αληθεια και με αυτα +10 κουκλα δειχνεις ! τοσα καταφερες (σε προσκυνω ....)να χασεις και μειναν χαμενα ..υπομονη και θα τα στειλεις και τα υπολοιπα στα .... απωλεσθεντα
χαιρετω ολες τις πολυασχολες και εξαφανισμενες κοριτσαρες!
τι κανετε?
εγω ειμαι καλα και τελειωσα και τις αγορες για το σαρακοστιανο τραπεζι και καθησα λιγο να ξεκουραστω και να σας διαβασω!
Τετα να μας κρατας ενημερες σχετικα με τις εξετασεις σου και την χοληστερινη σου, και να προσεχεις τον εαυτο σου. Τελικα μονο οταν μας ζορισει γιατρος παιρνουμε σοβαρα την υγεια μας και στρωνουμε σωστη διατροφη. Ευχομαι να τα κατεβασεις ολα και να μην χρειαστει να παρεις φαρμακα. :) (Και ο γιατρος ειναι ενα δυνατο κινητρο και αυτος!)
Αρνακι γλυκο θαυμασα για ακομη μια φορα το τικερακι σου και το αποτελεσμα σου!!! μπραβο σου και παλι μπραβο!!!! τι υπεροχο αποτελεσμα! αληθεια ποσο καιρο σου πηρε να τα χασεις? κανεις την διατροφη της Πεννυς? Αξιοθαυμαστη!
Πενουλα περιμενουμε ριπορτ για το φυλο του μωρουλι σου και για την υγεια σου!
Την Πεμπτη δεν εδωσα παρων οποτε ...αναφερομαι!
Αυτη την εδβομαδα δυστυχως δεν ημουν πολυ συνεπης στη διατροφη. Εχασα βεβαια και τις κατακρατησεις της προηγουμενης εβδομαδας και συνολικα εχω χασει 12 κιλα!!! (σε 3 μηνες και 10 μερες)
Μεχρι εδω ολα πηγαν καλα, ελπιζω και απο εδω και περα να αντεξω και να συνεχισω με δυνατη θεληση! Εχω αρχισει και 'συμβιβαζομαι' με καποιες παρασπονδιες....:( Αχ και παλι αχ!!!!
Ευτυχως μπαινω εδω σας διαβαζω και παιρνω δυναμη να συνεχισω! Ξαναβλεπω το τικερακι του αρνιου και ενθαρρυνομαι! Να στε καλα βρε κοριτσια!
Η αληθεια ειναι οτι τωρα εχει αρχισει και αλλαζει το σωμα μου και το χαιρομαι πολυ! Το προσεχουν και οι αλλοι τωρα πια! Ειναι ενθαρρυνση!
Αυτα για σημερα!
Σας χαιρετω ολες με ενα γλυκο φιλι και σας ευχομαι τα καλυτερα!
Καλησπέρα κορίτσια, είμαστε ομοιοπαθείς, έχω κι εγώ ένα σωρό προβλήματα
από τις πολυκυστικές.
Σας θαυμάζω τόσο καλά που ταιριάζετε μαζί και θέλω κι εγώ να μπώ στην ομάδα σας.
Καλώς σας βρήκα όλες..
Παιδιά αυτή τη δίαιτα που έχει στη 3 σελίδα η glykoyla, την έχετε ολόκληρη? γιατί νομίζω λέει οτι είναι μόνο η πρωτη
εβδομάδα.
Την κάνετε ακόμη, και πέστε μου αν έχει αποτέλεσμα, επίσης εάν μπορεί καποια να μου τη δώσει ολόκληρη.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά....
Καλησπέρα κοριτσουδια μου.. μαζεύτηκα από Αγιους Βαλεντινους, κυριακές Αποκριάς και λοιπά ξεμυαλισματα και ειπα να σας γράψω με ηρεμια!
τι μου κανετε βρε? Πεννυ, τετα, σοφακι εξαφανιζολ, ευγενιτσα που σε καποιο αρμα θα σαι η βασιλισσα.. πως μου ειστε? Αλλα και το Νεκταρινακι που κρατά τα σκήπτρα δεν το ξεχνω!!
Νεκκυ μου, το αποτέλεσμα αυτο κρατάει κάποια χρόνια προσπαθειών.. Από τα 108 όμως στα 82 έχω φτάσει τον τελευταίο χρόνο (από 1/1/2009) και δεν σκοπευω να τα ξαναδώ στη ζυγαρια!! Δεν ακολουθω την διατροφη της Πενουλας, αλλα μια απο εναν διαιτολογο.. τωρα που το σκεφτομαι ομως, επειδη ειμαι ολιγον κολλημενη τον τελευταιο καιρο, παιζει να το ριξω σε πεννοδιατροφη για να δω αν ξεκολλαω! :) Να σαι καλα για τα συγχαρίκια, αν κ να σου πω την αληθεια μου, ολο αυτο πηγαζει εν τελει απο μεσα μας, κ ποσο καλο μπορουμε να νιωσουμε με τους εαυτους μας ανεξαρτητως περιτυλιγματος!!
Καλησπέρα Μπεττυ μου! Καλως μας ηρθες στην παρεα! μην μας βλεπεις ξενερωτες τον τελευταιο καιρο.. θα ανασυγκροτηθουμε, που θα παει? Κουκλιτσα αυτη ειναι η περιβοητη διατροφη της Πεννυς!! Δεν θυμαμαι αν αναρτηθηκε παραπανω απο μια εβδομαδα εδω περα, αλλα γενικως ειναι μη στερητικη και βοηθαει αρκετα!!
Kαλημερα σε ολα τα κυστοκοριτσα και μη!Τι κανετε ρε κοριτσια?Το ξερω χαθηκα,και νιωθω καπωs αλλα ηρθα για να επανορθωσω για ακομα μια φορα!Τι κανετε?Σαs διαβαζω η αληθεια,αλλα μια με αποροφησε η καθημερινοτητα,μια με την απελπισια μου,οσο αφορα την διαιτα,λεω τι να μπω,να επαναλαμβανομαι?Οποτε ειπα σημερα να μπω,ζεν αρνακι τι κανειs βρε εσυ.Διαβασα οτι ρωτησεs που χαθηκα,και λεω κατσε παει πολυ,αs δωσω το παρον.Μια και διαβασα για εξετασειs,εκανα και εγω αιματολογικεs ολα καλα μου λεει ο γιατροs και εκει ειναι που τα περνω στο κρανιο.Μα γιατρε μου δεν ειναι ολα καλα του λεω,μου λεει δεν εχειs τιποτα!Μα δεν μπορω να χασω βαροs με TIΠOTA,μου λεει δεν δειχνει να εχειs θυρεοειδη.Εν το μεταξυ προσεχω πολυ την διατροφη μου.ουτε αναψυκτικα,ουτε γλυκα,ουτε τηγανητα,ουτε delivery,ουτε fast food.Ρε γαμωτο αυτο που μου συνβαινει μου εχει κανει τα νευρα τσαταλια,και ευτυχωs που οσοι ειναι κοντα μου,οικογενεια-συγγενειs-φιλοι το βλεπουν οτι κανω σωστη διαιτα,και απορουν και οι ιδιοι.Τωρα ανοιξα ενα θεματακι για να δω αν συμβαινει και σε αλλεs κοπελεs αυτο,και μια συγκεκριμενα μου εβαλε ιδεεs για την προλακτινη.Ειχα πριν 5 χρονια περιπου υψηλη και την ρυθμισα με κατι μικρα χαπακια.Τωρα για να ειμαι ειλικρινειs δεν εκανα τετοιου ειδουs αιματολογικεs.θα παω παλι να κανω για προλακτινη!Εχω και μια θεια στο νοσοκομειο,και το τι ειδα τιs τελευταιεs 3 ημερεs εκει μεσα,δεν λεγετε.Κοριτσακια την υγεια σαs ``Πανω απο ολα``,28 ετων,30 ετων,35 με καρδιολογικα προβληματα,αναπνευστικα λογο παχουs.Ειναι οδυνηρο να καταπονουμε ετσι τον ευατο μαs,να αυτοκαταστρεφομαστε.Η ριζα του κακου ειναι σιγουρα στα συναισθηματικα μαs κοματια,αν δεν νοιαστουμε εμειs για εμαs,κανεναs δεν μπορει να βοηθησει.Τα εχω εμπεδωση ολα αυτα εδω και 2,5 χρονια,κανω πολλεs προσπαθειεs,αλλα αποτελεσμα μηδεν.Λεs να γραφτω στο βιβλιο giness με τιτλο``Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ``.Τι να πω τα εχω χαμενα,και θελω ρουχα καινουργια,θελω και εχω τοσο ορεξη να ανανεωθω,και τα κολοκιλα εμποδιο!Αυτα περι υγειαs.H δουλεια παει περιφημα,σκεφτομαι να προσλαβω κοσμο να καθομαστε παρεα για καφεδακι.ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ σκετη και εκεινη.Την πατατα αυτη περι οικονομικηs κρισηs την εχουν κανει οι δημοσιογραφoi,τα μμε.Ο κοσμοs αρχιζει πλεον και μαζευει τα χερια του,δεν ξοδευει,και αs βρει τιs πιο συμφερουσεs τιμεs!Παμε και στα αισθηματικα,και εκει απελπισια χαχαχα,γενικα ολη η ζωη μου απο οτι θα εχετε καταλαβει ειναι ολοκληρη μια απελπισια!Να φανταστειτε οτι ειμαι ενα απο τα πιο θετικα ατομα,για να γραφω εδω ετσι οντωs υπαρχει προβλημα.Η αληθεια δεν βγαινω πολυ εξω,εκτοs απο εχτεs που πηγα για φαγητο και μετα για παγωτο,καλα ακουσατε επιτηδεs εφαγα και εσκασα θα ελεγα.(Θα διαβασετε στο θεμα που ανοιξα)ετσι λοιπον αφου δεν πολυβγαινω που θα βρω τον πριγκιπα??στο σαλονι μου δεν νομιζω!Αλλα με πεσμενη ψυχολογια για τα κολοκιλα πωs???και ολα αυτα ειναι αλληλενδετα και παει λεγονταs!!ΦΙΛΙΑ για σημερα σε οοολεs καλη σαρακοστη!Θα μπαινω συχνοτερα κουκλεs `υποσχομαι`εχω πλεον και συνδεση,γιατι δεν ειχα.φιλακια πολλα!Ν α προσεχετε!
http://www.ticker.7910.org/wg__115__...3VyIHRleHQ.gif
γεια σας κοριτσια!
καλωσηρθες Betty στην παρεα των κυστοκοριτσων!
Σχετικα με την διαιτα της Πεννυ που ρωτας μπορεις να την βρεις στις πρωτες σελιδες αυτου του τοπικ αλλα για να σε βοηθησω λιγακι (γιατι και εγω διαβαζα με τις μερες)... θα στα πω αναλυτικα :)
Η 1η εβδομαδα ειναι στην 3 σελιδα στο ποστ 23/5/09 αναρτημενο απο Γλυκουλα
Η 2η εβδομαδα ειναι στη σελιδα 5 στο ποστ 27/5/09 αναρτημενο απο την Πεννυ
Η 3 εβδομαδα ειναι στη σελιδα 7 στο ποστ 4/6/09 αναρτημενο απο την Πεννυ
Καλο ειναι βεβαια να διαβασεις τις πρωτες σελιδες γιατι εχουν πολλες και χρησιμες πληροφοριες!
Θα διαβασεις και τις ιστοριες των αλλων κοριτσιων. Εγω την ξεκινησα 3/11/09 και εχω χασει μεχρι στιγμης 12 κιλα σχετικα ευκολα. Να σκεφτεις οτι στις γιορτες Χριστουγεννων την χαλασα και παλι το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικο!
Χαιρετω και τα υπολοιπα κοριτσακια της παρεας και στελνω τα φιλια μου!!!
Πεννουλα περιμενουμε να μας πεις τι χρωμα δωρο να διαλεξουμε για το μωρακι σου!!! :) :)
φιλακια σε ολες!!!