Το να μη ζυγίζεσαι κάθε μέρα είναι δύσκολο. Θέλεις να δεις τα αποτελέσματα της πείνας σου. Ίσως όμως να μην είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία. Παθαίνεις εμμονή.
Printable View
Το να μη ζυγίζεσαι κάθε μέρα είναι δύσκολο. Θέλεις να δεις τα αποτελέσματα της πείνας σου. Ίσως όμως να μην είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία. Παθαίνεις εμμονή.
Εγώ όταν έχω μέρες να ζυγιστω φοβάμαι να ανέβω. Προετοιμαζομαι πρώτα ψυχολογικά κ παίρνω βαθιές ανάσες.
nifitsa σε ευχαριστω πολυ!
δε με νοιάζει, προτιμώ την εμμονή μου, και τη μικροχαρά του να χάσω 100,200,300 γρμ. κ.ο.κ, παρά να ανέβω σε μια εβδομάδα και να την τηρώ ακίνητη!!! :PQuote:
Originally posted by Ava
να τα εκεφαλικά μετά,,, χα χα
Ναι betty βασικα συμφωνω.Χειροτερα θα φρικαρω και θα τα παρατησω αν μετα απο μια εβδομαδα διαιτας δω πχ οτι εχω κολλησει.
Φαντάσου εμένα, που είμαι μανούλα σκέτη στα κολήματα, λίαν προσφάτως ειχα κολήσει για 3 εβδομάδες και μόλις
χθές ξεκόλησα επιτέλους.
Σημερα 81,3!! Προχωραμε! Καλημερουδια σε ολους και σε ολες και καλα αποτελεσματα!
Kαλημέρα! Σταθερά... Κρίμα η πείνα χθες το βράδυ... Επιμένω.
καλημερα.......
σταθερα 82.. ουφ! με 3 μερες θεμα με την τουαλετα... και αναμονη περιοδου...
Καλημερα!
-200 γρ
60.4
Καλημέρα :)
Στα ίδια σήμερα.. 110,5.
Καλά να πάθω γιατί΄και έφαγα μ@λ@κίες αντί να μαγειρέψω και κρύωνα χθες και ακύρωσα το βραδινό περπάτημα.
Ελπίζω αύριο καλύτερα :)
Μη το λες.. καλύτερα σταθερά παρά χωρίς πείνα και +500 :PQuote:
Kαλημέρα! Σταθερά... Κρίμα η πείνα χθες το βράδυ... Επιμένω.
-200!
87,9
μακαρι να μην ξαναδω ποτε το 88
Θα ξεκουνήσει, δε μπορεί!
καλημερα...ακομα να αδιαθετησω!ουφ!κ χτες εφαγα μια χαρουλα σωστα αλλα δε θα ζυγιστω μεχρι αυριο!ελπιζω καποια στιγμη να αδιαθετησω κ να ξεπρηστω!αντε τι θα γινει!!!!!!!!!
αβα το χα παθει κ εγω αυτο με τη προηγουμενη μου ζυγαρια.πεταξε την να ησυχασεις!!!
Στα ιδια σημερα.
Semie μπορει λογο διαιτας να καθυστερει η περιοδος μου εχει συμβει εμενα στο παρελθον.
Καλημέρα κι απο μένα κοριτσάρες........
σας αναφέρω με χαρα οτι η ζυγαριά έδειξε 65!!!!!!!!!
ουαου!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΘΕΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ?
σε μένα δείχνει κανένα κιλάκι σλιγουρα πιο πάνω αλλα
όχι πιο πολλά!!
καλημερα
-200 μεχρι να ξανακολλησω παλι :P
κ σε μενα κανα κιλο η μπορει να ξερω οτι εχω χασει αλλα να μη δειχνει απωλεια κ μετα ξαφνικα τσουπ να δειξει οταν ξεφουσκωσω!Quote:
Originally posted by yppap
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΘΕΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ?
Καλημερα σας! bye bye ξεκουμπάει καταραμμένο 9!!!
Πρωινό ζύγισμα 89,7 δηλαδή -300!
+200 σημερα...και χαλασα τη διαιτα και εχω κατακρατηση 71,700 σνιφ...
ναι είναι γεγονός! το καβατζωσα το 69, είναι η τρίτη μέρα που με δείχνει σταθερά 69 !
Βettaki σκιζεις!:) Λιγο ακομα θες και τελειωσες.:)
αδιαθετησα!τι καλα! ποσα κιλα παιρνεται κοριτσια κατα την περιοδο και ποτε φευγουν?
εγω περνω μισο κιλο περιπου...
σκέψου οτι είχα κολλήσει 3 εβδομάδες στα 71 και κατέβηκε 2 κιλά σε 3 ημέρες, !Quote:
Originally posted by Constance
Βettaki σκιζεις!:) Λιγο ακομα θες και τελειωσες.:)
κι εσύ καλά πας Constance μου :)
εγώ μπορεί και 1,5 -2 πρίν την περίοδο και φεύγουν σταδιακά αφού τελειώσει η περίοδοςQuote:
Originally posted by petallouditsaa
αδιαθετησα!τι καλα! ποσα κιλα παιρνεται κοριτσια κατα την περιοδο και ποτε φευγουν?
[qκέψου οτι είχα κολλήσει 3 εβδομάδες στα 71 και κατέβηκε 2 κιλά σε 3 ημέρες, !
κι εσύ καλά πας Constance μου :)[/quote]
πολυ χαρηκα με αυτό...να μην αγχωνομαι όταν κολλάω!!!
αλήθεια κίλά παραπάνω φαίνονται μόνο κατά την περιοδο ή και κατά την ωορηξία ?? ελπίζω το κόλλημα μου να οφείλεται σε αυτό είμαι στην 14 ημερα!!!!!!
+1 κιλο
θα αδιαθετησω αυριο η μεθαυριο
αμαν και αυτο τωρα!!
πολυ χαρηκα με αυτό...να μην αγχωνομαι όταν κολλάω!!![/quote]Quote:
Originally posted by VIVIKAKI
[qκέψου οτι είχα κολλήσει 3 εβδομάδες στα 71 και κατέβηκε 2 κιλά σε 3 ημέρες, !
κι εσύ καλά πας Constance μου :)
να μην αγχώνεσαι (ποιος μιλάει τώρα, κατάθλιψη πηγα να πάθω) το σίγουρο είναι οτι το φαινόμενο αυτό του κολλήματος , συμβαίνει σε όλους μας στις δίαιτες, και εφόσον επιμένουμε θα ξεκινήσει πάλι.
Είναι τα διάφορα σταδια, όπου ο μεταβολισμός μας τροποποιείται για να τρέφει και το ανάλογο βάρος μας όσο χάνουμε.
Υπάρχουν και τα ορμονικά, που όλες μας ταλαιπωρούν, οπότε υπομονη να έχουμε και θα τα καταφέρουμε :)
Καλημέρα :)
-400γρ σήμερα! Από 110,5 σε 110,1 :D
Επιτέλους ξεκινάμε την κατηφόρα πάλι..
Σκατα ρε πουστη! +300 γρ
ΑΠΟ ΤΙ?
60.7
σημερα ειπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεε
80,8!!!! απο 82 που ημουν μεχρι χθες το πρωι.... τα vie βοηθησαν!
1.2 σε μια μερα! WOW
Καλημέρα! Πολύ μ' αρέσει Πενέλοπε όταν βρίζεις! Το τόπικ αποκτάει ζωντάνια! Εγώ όμως σήμερα επιτέλους ξεκόλλησα (-1,2 κιλά από χθες) οπότε δεν μπορώ να σου κάνω δεύτερη φωνή! Εγώ θέλω να φωνάξω "γιουουουουπιιιι!!!"
penelope μη στεναχωριεσαι, θα πέσει πάλι η ζυγαρια.. κατακρατήσεις χωρίς λόγο καμιά φορά... τα έχεις πάει τόσο καλά, είσαι αξιέπαινη:)
μπράβο και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!
εγώ δε συμμετέχω στο συγκεκριμένο θέμα παρόλο που ζυγίζομαι καθημερινά, γιατί η ζυγαριά μου είναι αναλογική οπότε βλέπω μόνο διακυμάνσεις του μισόκιλου.
καλημέρα κι απο μένα κούκλες..... σταθέρα στα 65 και σήμερα!!!!!!!