Κανείς δεν μου κάνει παρέα στην ατκινς;
Printable View
Κανείς δεν μου κάνει παρέα στην ατκινς;
Εγώ σου κάνω παρέα!!!!!!!!!!!!!!!!! Η απώλεια συνεχίζεται με πολύ αργούς ρυθμούς ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΧΩΡΑΩ:puzzled::puzzled: Μήπως ξέρετε κανένα κολπάκι για να επιταχύνω λίγο???????
Αλλά κι έτσι δε βαριέσαι......ΦΑΣΟΥΛΙ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ.......... που λέγαν κι οι γιαγιάδες μας!!!!
Πόσο καιρό την κάνεις; Κάνε μόνο πρωτείνη ή ένα ελεύθερο κ μετα μόνο πρωτείνη. Έτσι λέω δεν ξέρω. Κ γω είδα το 94 μπροστά κ έπαθα πλάκα. Ένα χρόνο είχα να το δω. Είχα πήξει στη γιόγκα κ στο περπάτημα κ στις σαλάτες αλλα ένα έχανα δυο έβαζα κ ψοφαγα της πείνας
Να με και εγώ....
Λοιπόν εγω ειμαι στασιμη εδω και μια εβδομάδα!
Μαλλον τρωω περισσότερους υδατανθρακες από το κανονικό.
Περισσότερες σαλάτες και μαλιστα διαφορα λαχανικα. Το ΣΚ ξεσκίστηκα...
έφαγα φασολάκια, έφαγα και ψητα λαχανικά...ήπια και κρασί, κατα τ άλλα οχι άλλους υδατανθρακες.
Τουλάχιστον δεν πήρα απλώς εμεινα στασιμη.
Αν είχα προσέξει θα εχανα κάτι μαλλον!
Χρύσα, λες αν 2 μέρες κάνω μονο πρωτεϊνη να παρω παλι μπρός? αλλα χωρις σαλάτα ξερεις το αποτέλεσμα...δεν θα έχει επισκεψη στην τουαλέτα...η να τωω και λιγο μαρουλάκι?
Ήθελα να ρωτήσω με την κυτταριτιδα πως τα πάτε ; Έχετε δει διάφορα; Εγω δεν έχω αλλα φοβάμαι μήπως απόκτησω με τα ζαμπόν κ τα λιπαρά τυριά.
παραδόξως και εγώ σκεφτόμουν το ίδιο και παρατηρώ τον εαυτό μου συνέχεια για αυτό το θέμα.
κατ αρχήν δεν έχω ιδιέταιρο πρόβλημα και με τη διατροφή δεν έχει αλλάξει κάτι μεχρι τώρα.
Αλλά το φιλοσόφισα και νομίζω οτι βοηθάει οτι πίνω πράσινο τσάι και πολλά μα πάρα πολλά νερά.
αυτά
Σήμερα πεινάω πολυ. Εφαγα κ δέκα πατατουλες του συζύγου δεν άντεξα η γυναίκα. Εφαγα κ κοκκινιστο μοσχαρακι γενικώς τα ξεπερασα όλα σήμερα. Κ τα πολλά νερά με κάνουν κ πεινάω Κ πινω πολλα μπουκαλάκια
Πως πάτε με την ατκινς. Πείτε κανένα νέο. Όλο οι ντουκαν λένε. Εγω είχα κολλήσει λόγω περιόδου κ τώρα πάλι κάθοδο. Εμείς βρώμη δεν κάνει να τρώμε; Εσείς τί τρώτε;
ξεκίνησα σήμερα και ελπίζω να δω φώς γιατι με βαρέθηκα....
σήμερα----> φασολάκια μισο φλ+30 γρ φέτα (2.1+1.2)
1 ποτήρι πράσινο τσάι+2 κσ λεμόνι (2.5)
1 καφέ σκέτο με κρέμα γάλακτος (1.0)
2 αυγά + μπέικον +ντομάτα+ 1/2 αγγούρι (1.2+2.5+1)
80γρ κοτόπουλο+ μαρούλι (ο.4)
σύνολο 11.7 γρ καθαρών υδατανθράκων
καλημερα ρια..τι εννοεις σε βαρεθηκες?βαρεθηκες την διατροφη?πρεπει (απο οτι ξερω)να τρως πιο πολυ πρωτεινη..γιατι μονο 80γρ κοτοπουλο?δεν πειναγες?
ria δεν έκανες διατροφή του Ζούμπι ή κάνω λάθος?
καλημέρα σας ατκινς λαβερς,
εγω ως γνωστόν είχα πάει το προηγούμενο ΣΚ στο φιλικό σπίτι που λέγαμε και ενω νόμιζα οτι έκανα διατροφή, η μαγείρισα έβαζε στο κοκκινιστό κοτόπουλο ουζο και ζάχαρη.... και μετα μου έλεγε οτι δεν έχει τσιγαρίσει το λάδι...χαχα
οπότε και εγώ μόλις το συνειδητοποίησα έφαγα και φρούτα και ψωμάκι και διάφορα και γαλακτομπούρεκο.
2 κιλάκια πηρα σε 4 μερες.
Τωρα ζορίζομαι να επανέλθω σε πρόγραμμα γμτ.
αλλά αποφάσισα να κάνω καθημερινά zumba στο σπίτι από το youtube.
Ξεκίνησα σημερα το πρωϊ με ένα 30λεπτο και θα κάνω και το βράδυ άλλο ένα 30λεπτο τουλάχιστον.
ο ιδρώτας ροδάνι και νιώθω και σουπερ καθωτι χορός!
αυτά.
κατα τ άλλα σημερα το πρωϊ έγαφα ένα πλούσιο πρωινό:
2 αυγά τηγανιτά + 2 λεπτές φετες σαλάμι αερος + ένα μικρό κομματι τυρί μιλνερ.
+ ένα καφέ με 3 ζαχαρίνες + 3 κουτ. κρέμα γάλακτος.
στη δουλειά για μεσημέρι
τονοσαλάτα με μαρούλι, ένα φρέσκο κρεμυδάκι, ξυδι, λάδι και λίγο τυράκι τριμμένο.
ενδιάμεσα
κρατάω μια μπάρα advanced μόνο στην περίπτωση που έχω λυσσάξει στην πείνα...
+πράσινο τσάι
και για βράδυ θα δω τι θα κάνω μηπως φτιάξω ψαρι ψητό...που θα κρατάω και αυριο στη δουλειά.
τι έχετε να πείτε?
herts zoumpi έκανα μέχρι που εφτασα πάλι 82 κιλά....
δεν έχω αλλη υπομονή θέλω μέχρι τον Δεκέμβρη να χάσω 20 κιλά.
Σήμερα 79 κιλά και συνεχίζω
πρωί
1 ντομάτα
1/2 αγγούρι
1 αυγο βραστό
1 λουκάνικο γαλοπούλας
1 πράσινο τσάι με 2κσ λεμόνι
1 καφέ σκέτο με κρέμα γάλακτος
μεσημέρι
1/2 αγγούρι + ντομάτα+1 λουκάνικο γαλοπούλας
το βράδυ ψητό κρέας με σαλάτα
maria αν και απειρη ακόμη εγω απο την atkins την οποία ακόμη προσπαθώ να μάθω μια χαρα μου φαίνονται!!!!
ο χορός είναι υπέροχη άσκηση , εγω κολυμπάω 30min τη μέρα και όταν δεν το καταφέρνω κάνω ελλειπτικό 20min
ok Ria μου όπως σε βολεύει...
πάντως ο Ζούμπι μου άρεσε αλλά και εγώ πάχυνα και δεν μου φταίει καμία δίαιατα
εδώ που τα λέμε..:puzzled:
φιλάκια και καλή συνέχεια
δεν παχυνα απο τη διαιτα εννοειται... απλως δεν έκοψα τα υπερφαγικά όπως ήλπιζα
edit κάθε μέρα πίνω μια ταμπλέτα ιχθυέλαιο και μια πολυβιταμίνη
τι είναι ρε παιδιά αυτός ο ζουμπι????
Εγω την ξαναχάλασα την ατκινς...έτσι οπως πάω με βλέπω να τα παίρνω πίσω....
:flaming:
πως θα γίνει να ξαναασχολιθω με τη διατροφή....να μου ξαναερθει η διάθεση????
εχω και εξεταστική...
εγω παιδια τελειωσα την άτκινς γραμμένη απο διαιτολόγο και τώρα που έχασα τα 13 που ήταν αρχικός στόχος και πρέπει να μπω στη φάση ισορροπημένης διατροφής, (τελείως διαφορετικό πλάνο απο ότι η άτκινς) δεν μπορω να επανέλθω και πήρα ένα κιλό παρόλο που προσλαμβάνω τώρα 1200 θερμίδες.... ελπίζω να μη φταίει στο οτι η άτκινς μου χάλασε το μεταβολισμό...
athena,
Μπορείς να μας πεις το διαιτολόγιο της Ατκινς ΄που σου έδωσε ο γιατρός???
τα 13 σε πόσο καιρό τα έχασες?
τα 10 τον πρώτο μήνα και τα 3 μετά... τώρα που βρίσκομαι σε μία φάση ισορροπιμένης διατροφής δυσκολεύομαι να χάσω κι αλλα και αντ' αυτου πήρα και 900γρ..... ενω πριν με την ισορροπημένη έχανα 2 κιλά το μήνα... απλα μάλλον ηταν αρκετά αυστηρή και τώρα ο μεταβολισμος απορποσανατολιστηκε.... αν θέλεις στείλε γιουτουγιου
Και εγω εδω και λιγες μερες κανω ΑΤΚΙΝΣ ,μετα απο αρκετο διαβασμα και ψαξιμο.Νιωθω πολυ καλυτερα αυτες τις μερες, εγω που ετρωγα καθημερινα ο,τι εχει σχεση με γλυκο ουτε καν το σκεφτομαι.Γιατι ως γνωστον οσο περισσοτερο τρως υδατανθρακες τοσο περισσοτερο τους αναζητας.Κοιταξα απο περιεργια στο σουπερ μαρκετ κατι μπισκοτα που ετρωγα και ελεγαν απο πισω οτι ενα μονο μπισκοτο ειχε κοντα στα 100 γραμμαρια υδατανθρακες!!!Και εγω σε αλλη περιπτωση ενα πακετο μπισκοτα το ετρωγα σε μερικα λεπτα.Επισης οσο λιγοτερο τρως υδατανθρακες τοσο λιγοτερο πεινας,ειδικα τις δυο τελευταιες μερες να πω την αληθεια τρωω σχεδον με το ζορι γιατι πρεπει αναγκαστηκα,αλλιως δε θα καιει ο οργανισμος.Αυτααααα!!!!
Destiny22 για την ντουνκαν δε ξερω και πολλα,νομιζω στην αρχη τρως μονο πρωτεινη.Για την ατκινς που κανω μπορεις να τρως κανονικα σαν ανθρωπος,σα να μη κανεις διαιτα,απλως αποκλειεις τους κακους υδατανθρακες και τη ζαχαρη και παιρνεις 20γρ στην αρχη ,απο λαχανικα ως επι το πλειστον.Λενε ειναι ανθυγιεινη αλλα αν σκεφτειτε 20 γρ υδατ, τη μερα ειναι πανω απο τρεις κουπες σαλατα...ε δε νομιζω.Εγω τουλαχιστον τωρα τρωω πιο υγιεινα τωρα,τρωω και χορτα βραστα,που ουτε που να τα δω σε αλλη περιπτωση κτλ!Το καλο ειναι οτι υπαρχουν και αρκετα γλυκακια που μπορεις να φτιαξεις,μετα τη πρωτη φαση βεβαια.Μπες εδω http://www.lowcarblife.org/ και διαβασε τα τοπικ αλλα και τις συνταγες για lowcarders θα σου λυθουν οι αποριες πιστευω.Ομως να ξερεις οτι αν δεν αντεχεις χωρις ψωμι,μακαρονια,ρυζι,πατατε� � τοτε θα ειναι αδικος κοπος να τη σπασεις μετα απο καποιες μερες.Αυτα θα τα βαλεις πολυ αργοτερα στη διατροφη σου,οταν θα εχεις χασει το μεγαλυτερο ποσοστο των κιλων.
καλημερα σας κοριτσακια μου....εδω ειμαι κ εγω μετα απο διακοπες κ εξεταστικη που λογω φορτου εργασιας δεν εμπαινα..... τι μου κανετε???? εγς αισιως εφτασα τα 84 κιλακια και ειμαι πολυ χαρουμενη κυριως γιατι τα εφτασα πανευκολα....δεν ειναι η αναμενομενη απωλεια δεδομενου οτι μονο ατκινς δεν ειναι αυτο που κανω αλλα ειναι απωλεια....2-3 κιλακια το μηνα εμενα μου φτανουν και νμου περισσευουν...κ ετσι κ δινω χρονο στο σωμα μου ν επανελθει και δεν πιεζομαι και τα διαλειμματα μου τα κανω κ οοολα τελεια.... destinity22 αν θες ν διαλεξεις η migg μας τισ εχει κανει κ τισ 2 με τεραααστια επιτυχια οποτε μπορεις να την συμβουλευτεις.....δεν θα συμφωνησω με την αστεροπη μας γιατι εγω αγαπουσα μακαρονια κ γλυκα κ παρολα αυτα δεν δυσκολευτηκα ν σταματησω...υπαρχοθν ομως και ατομα που δεν μπορουν....το θεμα ειναι παντα τι ταιριαζει σε σενα......
Επειδη τρωνε (και γω επισης αφου και γω ετσι ξεκινησα) λαχανικα οσοι κανουν ατκινς δεν την κανει αυτοματα μη ανθυγιεινη.Ανθυγιεινη την κανουν τα επιτρεπομενα λιπη που εχει.Μπεικον,κιτρινα τυρια,κρεμες γαλακτος,βουτηρο κοκ.Η ατκινς βασιζεται στα λιπη.Οποιος δεν τρωει λιπη στην ατκινς απλα δεν κανει ατκινς.Quote:
Originally posted by asteropi
Λενε ειναι ανθυγιεινη αλλα αν σκεφτειτε 20 γρ υδατ, τη μερα ειναι πανω απο τρεις κουπες σαλατα...ε δε νομιζω.
10μερες?Οχι ψωμι μεχρι να χασεις τα κιλα, οχι 10μερες :starhit:Quote:
Originally posted by Destinity22
αν κ εχω φρικαρει στο οχι ψωμι για δεκα μερες
Αγαπουλες μου γλυκες καλημερα και καλη εβδομαδα.Στην ατκινς κι εγω απο τον Μαιο νομιζω,δεν ειχα την απωλεια που θα μπορουσα να εχω αλλα καλα ητανε 15 κιλα,δεν την χαλασα καθολου στις διακοπες αλλα απο τοτε που γυρισα ολο την χαλαω ,ολο καποια δικαιολογια βρισκω.Αυριο λεω ναξαναρχισω,για να δουμε τι και αν θα τα καταφερω.Φιλια πολλα σε ολες σας και καλη δυναμη!!
Γεια σε ολες κι απο μενα...
και εγω τη χαλάω καθε τοσο...
αλλα τωρα αποφασισα να την κανω ολη τη βδομαδα και να τη χαλαω το ΣΚ.
το εκανα αυτο το ΣΚ και πηρα μονο 400 γρ.
οποτε δεν ειναι τραγικό νομιζω και δεν με κουραζει...τι λετε εσεις που ειστε οι παλιές?
Καλύτερα να μη στερείσαι για να χεις δυνάμεις να την κρατήσεις όσο πιο πολύ μπορείς.
kalhmera chrisa etsi skeftika ki ego...kai de nio8o oti kano diaita
Χωρίς να είμαι ειδικός(δεν έχω κάνει ποτέ ʼτκινς...) απ'όσο ξέρω η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης δίαιτας έγκειται στο γεγονός οτι εξαναγκάζεις τον οργανισμό σου να μπει σε διαδιακασία κέτωσης και να καίει λίπη για τη καθημερινή σου δραστηριότητα. Επειδή χρειάζονται 2-3 24ωρα για να μπει ο οργανισμός σε κέτωση αν κάθε ΣΚ κάνεις διάλειμμα ουσιαστικά 2-3 μέρες την εβδομάδα κάνεις ʼτκινς.
Πολυ σωστα.Ακομη και 1μερα να τη χαλασεις(οχι τοσο αν φας παραπανω λαχανικα αλλα να φας ψωμι ή μακαρονια), την χαλας και δεν κανεις ατκινς.Η ατκινς και η Ντουκαν ουσιαστικα ειναι χημικες διαιτες και ενα γευμα να φας απο τα "απαγορευμενα" σε περνει πισω και χαλας τη διαδικασια.Quote:
Originally posted by filipparas
Χωρίς να είμαι ειδικός(δεν έχω κάνει ποτέ ʼτκινς...) απ'όσο ξέρω η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης δίαιτας έγκειται στο γεγονός οτι εξαναγκάζεις τον οργανισμό σου να μπει σε διαδιακασία κέτωσης και να καίει λίπη για τη καθημερινή σου δραστηριότητα. Επειδή χρειάζονται 2-3 24ωρα για να μπει ο οργανισμός σε κέτωση αν κάθε ΣΚ κάνεις διάλειμμα ουσιαστικά 2-3 μέρες την εβδομάδα κάνεις ʼτκινς.
Μαλλον έχετε δικιο, αλλά μου σηνέβει το πολυ περίεργο να κάνω για 3 βδομάδες Ατκινς με πολύ συνεση και να χάνω 2 κιλά (κόλησα) και με το που τη χαλάω ΣΚ (παγωτάκι φρούτα παστίτσιο) παίρνω το 1 κιλό και στη συνέχεια ξαναρχίζω και χάνω 2 κιλα στις 5 μέρες, σταματάω την κυριακή με (παγωτάκι+ γλυκο) το βράδυ, παιρνω 400 γρ και σήμερα έχει αρχίσει και πάλι η απώλεια.
Να σημειωθεί οτι παρόλο που έφαγα γλυκά κ.α. οι θερμίδες που πήρα στη μέρα μου δεν ξέφυγαν τις 1500.
Δεν υπήρξαν υπερφαγικά.
Α, και πριν τη χαλάσω ένιωθα πολύ αδυναμία...ενω μετά συνήλθα.
Ισως να την σταματαω μονο οταν δω τη ζυγαρια κολλημενη...
Με προβληματισατε παρολο που δεν ήθελα να το παραδεχτω...:smug b:
ακριβώς το ίδιο κ γω. Κ μετά τ α κιλά έφευγαν. Παρακολούθησε τον οργανσμό σου κανένα μήνα ακόμη κ δες μετά. Όλα σχετικά είναι απο οργανισμό σε οργανισμόQuote:
Originally posted by mariao
Μαλλον έχετε δικιο, αλλά μου σηνέβει το πολυ περίεργο να κάνω για 3 βδομάδες Ατκινς με πολύ συνεση και να χάνω 2 κιλά (κόλησα) και με το που τη χαλάω ΣΚ (παγωτάκι φρούτα παστίτσιο) παίρνω το 1 κιλό και στη συνέχεια ξαναρχίζω και χάνω 2 κιλα στις 5 μέρες, σταματάω την κυριακή με (παγωτάκι+ γλυκο) το βράδυ, παιρνω 400 γρ και σήμερα έχει αρχίσει και πάλι η απώλεια.
Να σημειωθεί οτι παρόλο που έφαγα γλυκά κ.α. οι θερμίδες που πήρα στη μέρα μου δεν ξέφυγαν τις 1500.
Δεν υπήρξαν υπερφαγικά.
Α, και πριν τη χαλάσω ένιωθα πολύ αδυναμία...ενω μετά συνήλθα.
...
thanks Chrisa
Καλησπερα σε ολους βλεπω εχετε καιρο να γραψετε...και πολυ φοβαμαι πως μονη μου ξεκιναω προσπαθειαααα!!!Το εχω σκεφτει αρκετα και αποφασισα να ξεκινησω μια διατροφη πλουσια σε πρωτεϊνες<κρεας,ψαρι,κοτοπ� �υλο,αυγα>,μετρια καταναλωση γαλακτοκομικων(ξυνογαλα,τυ ρι,γιαουρτι)γιατι εχω και οστεοπορωση που κληρονωμησα απο την 2 ετη νευρικη ανορεξια και πλουσια σε σαλατες πρασινες κυριως και λιγα λιπη καλα π.χ. λαδι και ξηρους καρπους.Με λιγα λογια σκρφτομαι να κοψω τελειως οτι εχει αμυλο:ψωμια,δημητριακα,οσπ� �ια και τα συναφη...Ευχομαι να με δεχτητε στην παρεα σας...
Καλώς όρισες. Δεν είσαι μόνη σου. Κ μεις στην προσπάθεια. Καλη συνέχεια
chrisa74 μου σε ευχαριστω πολυυυυ που μου απαντησες...καλως σας βρηκα λοιπον και ευχομαι καλη αρχη σε οσους τωρα ξεκινουν την προσπαθεια και καλη συνεχεια σε οσους ηδη εχουν ξεκινησει...
Καλώς το το κορίτσι.
Να σου πω για την ωστεοπόρωση ξεκίνα γυμναστική!!!
Ειχα μια θεια που στα 50 εσπασε το χερι της και της είπαν οτι εχει ωστεοπόρωση πολύ βαριας μορφής κλπ κλπ.
Ξεκινησε γυμναστική τρέξιμο και λιγα βάρη. Τωρα ειναι 60, κανει 12-13 γυρους στο γυπεδο μονοκοπανιά και ως εκ θαυματος δεν εχει ωστεοπόρωση!
Οι γιατροι δεν πιστευουν στα ματια τους...χωρια και τα άλλα οφέλη της γυμναστικής