Γεια σας παιδιά! Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με τα lipotox!
Εϊμαι νέο μέλος και με λένε Φαίνια. Είδα το διάλογό σας για τα lipotox και ομολογώ με βοήθησε πάρα πολύ.
Εγώ είμαι 1,64 ύψος και ήμουν 60 κιλά. Το κατώτερο που έχω φτάσει είναι 59 μιας και αθλούμαι και ο οργανισμός μου από μόνος του συντηρείται σε αυτά τα κιλά αν και κάνω 2 χρόνια διατροφή και εντατική γυμναστική. Τις τελευταίες ημέρες κάτι δεν πήγαινε καλά και ξαφνικά βρέθηκα να είμαι 63 κιλά! Είμαι βαρυκόκαλη και έχω πολύ μυϊκό ιστό για αυτό και στα 59 που είχα φτάσει όλοι με έλεγαν ότι φαίνομαι αδύνατη [η ευλογία της γυμναστικής παιδιά 4 φορές την εβδομάδα ένα 2ωρο!]. Τέλος πάντων, φρίκαρα απότομα και αποφάσισα να ξεκινήσω χάπια μιας και με τις κοινές δίαιτες δεν μπορούσε με τίποτα να ξεκολλήσει η ζυγαριά όσο νερό κι αν έπινα. Κόντεψα να κάνω μύθο αυτό που λένε ότι ο καλύτερος λιποδιαλύτης είναι το νερό γιατί έφτασα να πίνω νερό σε συχνότητα 1,5 με 2 λίτρο τη μέρα! Μέσα από την αναζήτησή μου για το XS - express έφτασα να δω τα lipotox που είναι και πιο φτηνά και απ' ότι φαίνεται αποτελεσματικότατα!! Ξεκίνησα την Τετάρτη και σήμερα μετά από 3 ημέρες ζυγίστηκα. Κάθε ημέρα ζυγιζόμουνα αλλά η ζυγαριά δεν κούναγε! Παρόλα αυτά είδα από την δεύτερη μέρα [Πέμπτη] όταν ξύπνησα ότι το σώμα μου άρχιζε να αλλάζει και να ξεφουσκώνω σε όλο μου το σώμα! Σήμερα λοιπόν Σάββατο πρωί, ύστερα από 3 ημέρες ανέβηκα και είχα χάσει 700 γραμμάρια!!! Αυτό κι αν είναι πρόοδος! Να πω ότι τηρώ τη δοσολογία: ένα χαπάκι το πρωί όταν ξυπνάω μαζί με ένα ποτήρι νερό [250ml], 2 χαπάκια μια ώρα ακριβώς πριν φάω με ένα μπουκαλάκι νερό 750ml, και 2 χαπάκια ακριβώς μια ώρα από το βραδινό μου γεύμα μαζί πάλι με ένα μπουκαλάκι νερό 750ml. Το θέμα είναι ότι το νερό βοηθάει πολύ! Γιατί έχω και εφίδρωση πολλή από την ζέστη. Όμως τώρα το ζητάω χωρίς να διψάω. Επίσης να πω ότι δεν στερούμαι! Απλά βάζω το κρέας που θα φάω ή τα όσπρια σε ποσότητα μιας φλυτζάνας τσαγιού, μαζί με 1,5 φλυτζάνα τσαγιού λαχανικά ωμά ή βραστά όποιας προτίμησης μου αρέσει! Επιπλέον ενδιάμεσα μου έχει κοπεί η όρεξη και τρώγω γιατί πρέπει βάσει της ώρας και όχι γιατί πεινάω! Έτσι δεν πέφτω με τα μούτρα πια και χορταίνω με τη μισή ποσότητα! Να πω ότι σε κάθε γεύμα μου ποτέ δεν παραλείπω μία φετούλα του τοστ ψωμί ολικής άλεσης [τα σίκαλης δεν βοηθάνε καθόλου στις καύσεις]!! Πλέον γυμνάζομαι μέρα παρά μέρα 45 λεπτά με 1 ωρίτσα και κάνω στατικό ποδήλατο, βαράκια και κοιλιακούς [3 φορές την εβδομάδα } Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή].
Αυτά από εμένα! ΣΚοπεύω να συνεχίσω γιατί πήρα πολύ κουράγιο σήμερα και εύχομαι το καλύτερο και σε όλους τους άλλους που κάνουν προσπάθεια! Πάντως πρέπει να σας πω ότι χθες ήμουν για καφέ με τις φίλες μου και περνούσαν οι βάφλες από μπροστά μου! Μα ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ δεν τις λιμπίστηκα! χιχι ;) Ήμουν εντελώς χορτάτη! Πάντως αν σε 3 μέρες κατά μέσο όρο τα lipotox καίνε στον οργανισμό 500γρ λίπους, η συχνότητα καύσης είναι σε μια εβδομάδα 2 ολόκληρα κιλά! και με το τέλος του κουτιού 4 κιλά έχουν γίνει παρελθόν!!!
Καλό κουράγιο σε όλους μας για την συνέχεια μιας δίαιτας και μιας καλής διατροφής!! Και μην ξεχνάτε! ΑΝ τρώμε σωστά, ΌΛΑ είναι στο μυαλό!!! ;)