Χαχαχαχαχα ορίστε θελει και ο George τσάι , να μαθει αν ήταν καλό το σεξ
Printable View
Θα μπω σε κλειστό πρόγραμμα 3 μηνών ώστε να αποτοξινωθώ. Κάνω ψυχοθεραπεία αλλά πίνω όσο και να λέω ψέματα γιατί η ζωή μου κατά τα άλλα είναι χάλια.
Απλά έχω μικρές χαρές που τις επιδιώκω γιατί μπορώ και το ξέρω και το έχω μάθει πώς.
Τα φάρμακα με έχουν κάνει πλέον πια αναίσθητη σε λύπες ή χαρές.
HarleyQuinn φιλαρακι ευχομαι ολοψυχα ολα να παν καλα κι μια νεα ζωη να αρχισει για σενα μετα απ μια μπορα που θα φερει γαληνη στη ψυχη. η σκεψη μου μαζι σου κι σε οσους ανθρωπους που η ψυχη τους ποναει κι παλευουν για το καλυτερο.
τιποτε φιλαρακι μου σπιτάκι pc οπως καθε μερα ετσι τραγούδια ακουω περνα η ωρα κι μετα υπνακο. zzzzzzzzzz
Αφού ακούς τραγούδια και αφού παρακολουθείς τη Θεκλα που είναι και Κυπρια.. Άκουσε αυτό το τραγούδι https://m.youtube.com/watch?v=ibKpV4...z4XPhM6uz4I%3D
γιωργικο ναι ωραιο αυτο το τραγουδι τραγουδά η πιτσιρίκα πολυ ωραιο ετσι βγαζει αναμνήσεις απο παιδικές στιγμές.:cool:
Αισθάνομαι ότι θα έπρεπε να κοιμηθώ.
Αντ' αυτού θα πιω καφέ και τουλάχιστον θα χαρώ την αγρύπνια μου.
όντως πρέπει να περνάμε καλά αλλιώς δεν βγαίνει.
περασμένα ξεχασμένα και όχι συγχωρεμένα.
Πω ρε σήμερα ήπια πάλι τον κώλο μου
Ενιωσα μια συγκινηση για τη βασιλισσα Σοφια.
Συμφωνα με εγκυρα δημοσιευματα δεν την καλεσαν στα γενεθλια της πριγκιπισας και ξεσπασε δημοσιως σε κλαματα.
Τελικα εχουν ψυχη και οι γαλαζοαιματοι.Ειναι ημιθεοι
Νιώθω σκατά σήμερα... Μοναξιά, μελαγχολία και μιαν αναστάτωση γιατί χθες έβλεπα κάτι περίεργα όνειρα... Θα πάρω ένα ηρεμιστικό εκτός από τα τακτικά φάρμακα για να νιώσω λίγο καλύτερα... Πάλι καλά που υπάρχουν κι αυτά για τις δύσκολες ώρες...
Είναι κρίμα, ξέρεις τι ζημιά κάνει το ποτό στο ήπαρ και στο μυαλό σου? Ναι, ξέρω ότι δεν σταματάνε εύκολα οι εξαρτήσεις, αλλιώς δεν θα υπήρχαν εξαρτημένοι, αλλά είναι ωραίο το συναίσθημα να βλέπεις ότι δεν έχεις πλέον ανάγκη αυτό που σε καθόριζε παλιότερα! Σκέψου ότι, αν ζοριστείς ένα διάστημα, θα συνηθίσεις σύντομα στο να μη χρειάζεσαι το αλκοόλ. Εγώ δεν έχω τέτοια εξάρτηση, αλλά παλιότερα ήμουν εξαρτημένος από ζάχαρη, και έπαιρνα φραπέ γλυκό με γάλα, ή όλο σοκοφρέτες, και διάφορα τέτοια σκατολοίδια. Με έτσουξε ένα διάστημα, δεν μου άρεσε η γεύση πικρών καφέδων, αλλά τώρα παίρνω με ολίγη ή καθόλου ζάχαρη!
Καταλαβαίνω. Κι εγώ τους καφέδες κλπ τους πίνω σκέτους. Δεν τους αντέχω με ζάχαρη αλλά υπήρξε μια περίοδος που τους έπινα γλυκούς με γάλα και δεν μπορούσα να κρατηθώ! Αλλά επειδή από μικρή τους πίνω σκέτους όλους κατάφερα και τους σταμάτησα.
Το αλκοόλ είναι άλλη περίπτωση. Δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν είσαι αλκοολικός. Δεν μοιάζει με τίπότε. ¨Ασε είναι ένας τάφος που θα τον σκαλίσω ώστε να βγω με πολλή προσπάθεια.
Άρχισα να γυμνάζομαι και αισθάνομαι καλά, σκέφτομαι ότι σε ένα χρόνο από τώρα αν συνεχίσω να γυμναζομαι θα έχω τεράστια αλλαγή στο σώμα μου και έτσι συνεχίζω.
Θα φύγει λίπος και κιλά.
Σε λίγο καιρό θα πάρω και ζυγαριά φαγητών να μετράω μερίδες.
εγώ ζυγίζω πολλές φορές πριν μαγειρέψω όμως, ειδικά τα γλυκά. πρέπει να ζυγίζω και τα μαγειρεμένα, μπράβο σου!
Χαχαχα user, εγώ θα το κάνω για να μην χάνω πάνω από ένα κιλό και να βγαίνει σωστά η διατροφή.
Άμα θες να τα ζυγίζεις καλύτερα μαγειρευτά, να μετράς θερμίδες και τέτοια.
όντως οι θερμίδες στα μαγειρευτά μετράνε. :rolleyes:
Λοιπόν, έχουμε και λέμε , αισθάνομαι χάλια γιατί δεν βλέπω πρόοδο με το άγχος και απογοητεύομαι.
Ίσως πρέπει να πάρω και άλλο χαπακι τι να πω.
Αισθάνομαι χάλια γιατί μετά το γυμναστήριο και το τρέξιμο , δυστυχώς με έπιασε ο εθισμός με τα τζανκ φουντ και χτύπησα δύο πιτογυρα, πισωγυρισμα τεράστιο.
Είναι φυσιολογικό. Μη το βλέπεις πισογύρισμα.
Δεν είμαι ειδικός απλά επειδή κι εγώ προσπαθώ και έχω μειώσει τα κιλά μου για πρώτη φορά τόσο πολύ (είμαι άνω των πενήντα και τόσα λίγα κιλά πρέπει να είχα όταν ήμουν μικρό παιδί στο γυμνάσιο), θα σου πω περίπου τι κάνω.
Όπως σου είπαν, συνήθως η πρωτεϊνη μας κόβει την όρεξη αλλά ταυτόχρονα αυξάνει και τη μυϊκή μάζα.
Εγώ παίρνω πρωτεϊνη με 2% γιαούρτι και μετά από λίγο νιώθω εντάξει. Άσε που έχω πάρει πρωτεΐνη με γεύση cookies και νιώθω σα να τρώω παγωτό.
Άλλες φορές επειδή κάνω δύσκολη εργασία θα πιω καφέ πριν πάω στη δουλειά για να μου δώσει ενέργεια, σκέτο καφέ με πρωτεϊνη μέσα και θα το συνοδεψω με μια μπανάνα.
Επίσης αγγουράκια έτοιμα κομμένα στο ψυγείο με λίγο ρίγανη επάνω , ίσως και με κρεμμυδάκι για τις στιγμές που με πιάνει λιγούρα και θέλω οπωσδήποτε να φαω κάτι.
Από ψάρι σολομό και τσιπούρα και καμιά φορά λαυράκι. Κυρίως από λιντλ γιατί έχει χαμηλές τιμές ή τα πρωινά τα έχει στη μισή τιμή σχεδόν ( όταν λήγουν σύντομα).
Ανανάς και γενικότερα φρούτα αντί για ψωμί ή μακαρόνια. Σαλάτες τις έτοιμες και από κρέας κοτόπουλο και γαλοπούλα φιλέτο χωρίς λάδια στο air fryer.
Όσπρια κυρίως τις κονσέρβες αγοράζω, αυτές με τα φασόλια που έχουν λίγες θερμίδες και τα τρώω με ανθότυρο και ίσως φρυγανιές από αυτές που είναι χωρίς αλάτι και ζάχαρη.
Τρέξιμο και γενικότερα άσκηση και καθημερινή καταμέτρηση θερμίδων με ρολόι που δείχνει πόσες θερμίδες ξόδεψα και πόσες πήρα. Βασικά υπάρχουν και μέρες που δε καταγράφω, αλλά στο περίπου υπολογίζω.
Και κάποια συμπληρώματα μόνο όμως κατόπιν άδειας του γιατρού ή του ειδικού.
Προσπαθώ και αν δω πως πήρα δύο τρία κιλά, να κάνω περισσότερη άσκηση ή να μειώσω τις θερμίδες για να μη ξαναξεφύγω στα κιλά.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως χαλάω πλέον αρκετά λιγότερα χρήματα στο φαγητό!
Μιλάμε για αισθητή διαφορά εξοικονόμησης χρημάτων.
Παρότι σε σχέση με παλιότερα είναι συνήθως ποιοτικό και ακριβό το φαγητό που τρώω όμως γλυτώνω χρήματα από το επιπλέον φαγητό , τις επιπλέον δηλαδή ποσότητες φαγητού που έτρωγα, μετά γλυτώνω χρήματα από το γεγονός πως δε θα φάω έξω σε εστιατόρια, ταβέρνες, η ποτό σε μπαρ κτλ παρά σπάνια μόνο, και επίσης γλυτώνω πολλά χρήματα και από το γεγονός πως δεν αγοράζω, σοκολάτες, γλυκά, τυρόπιτες, σουβλάκια, πίτσες, μπύρες κτλ.
Έχω κόψει και το τσιγάρο, ο οργανισμός δουλεύει καλύτερα, μειώνονται οι επισκέψεις σε γιατρούς και φάρμακα, οπότε βλέπεις πως η προσεγμένη διατροφή και υγιεινή ζωή, εκτός των άλλων σε βοηθά αρκετά και στα οικονομικά σου.
Καλή συνέχεια σου εύχομαι. Προσπάθησε καπως να γίνει τρόπος ζωής η διατροφή σου για να μη ζοριζεσαι και τα παρατήσεις.
Αν σου πω πόσα τέτοια σκουπίδια έχω φάει τα τελευταία δυόμιση χρόνια θα καταλάβεις ότι δυστυχώς πλέον είναι εθισμός, άμα δεν φάω τζανκ φουμτ πέφτω ψυχολογικά.
Αλλά άρχισα μια προσπάθεια και θα την συνεχίσω.
Δεν ξανατρωω. Σκέφτομαι τον ιδρώτα που ρίχνω και έτσι κρατιέμαι.