Mυρισε ε??:)
Printable View
Παστέλι, στείλε κι από εδώ λίγο αρνί στον ξυλόφουρνο.
Αν θέλεις στείλτο και ολόκληρο, δεν με χαλάει.
Τι μας κάνεις ρε συ παστελάκι απογευματιάτικα, μας αναστατώνεις, έρχεται και Μεγάλη Εβδομάδα νηστείας..
χαχαχα ρε μου φτιαξατε την μερα με το αρνι.πωπω τα σαλια μου τρεχουν ποτε θα ερθει το πασχα.κριμα το ζωο.λολολ
Δεν μπορω τιποτα να κρατησω στη ψυχη μου ζωντανο νεκρο .ζητω συγνωμη απ ολους
Δεν υπαρχουν λογια σοφτακι. Και μη ζητας συγνωμη βρε καλη μου.. Αγκαλιες μεγαλες..
Όταν αγαπάς δεν πρέπει να φωλιάζει η ανησυχία μέσα σου, γιατί πρέπει να γνωρίζεις ότι εκείνος που αγαπάς πραγματικά, θα αναζητήσει το ήρεμο και απάνεμο λιμάνι σου και θα έρθει να σε βρει. Εκείνο το λιμάνι της ευτυχίας…
Γ. Πασχαλιδης
ευχαριστω και δεν εχω προβλημα με την ηλικια σου. αλλα στο πατρικο και με γονεις ? εδω κανω αμαν και πως να ξεκουμπιστω απο το σπιτι και να γλυτωσω απ'τους δικους μου...
τεσπα σκεφτομαι οτι δε ταιριαζω με κανενα ατομο, και δε θα ξανακανω ποτε παλι σχεση, γιατι καμια δε με θελει και δε με αντεχει, και δεν αξιζω κι εγω φυσικα σαν ανθρωπος. μου χαλασε η ******* η πρωην μου τη διαθεση και την αρχισα στις χριστοπαναγιες βραδιατικα.
θα σου ρθει η εκπληξη εκει που δεν το περιμενεις.
και εκει που νομιζεις οτι εχεις πεθανει και εχουν ξεχασει να σε θαψουν, θα γινει και θα νιωσεις πιο ζωντανος απο ποτε.
αυτο το εχω απ'τον σεπτεμβριο. δε προκειται να ξανακανω σχεση, δε ταιριαζω ευκολα με ανθρωπους, δεν εχω καν φιλους. ειμαι δυσκολος και κακος ανθρωπος, καλα κανουν και με εχουν χεσμενο ολοι.
και συ χεσμενους δεν τους εχεις?
ναι τους εχω! πρωτα τους χεζω εγω και μετα αυτοι. με τις κοπελες ομως ειναι διαφορετικα. ειδικα τωρα...
Καλημέρα στα πλήθη.
..σκέφτομαι πως αποχώρησε ένα μέλος που συμπαθούσα πολύ και χωρίς σοβαρό λόγο...:(
κριμα!!!!!!παρασυρθηκανε ολες σε υβρολογιες!
σκεφτομαι τη 19χρονη που πρεπει να φαει ακυρο γιατι δε μου δινει αυτο που θελω, και γενικα δεν υπαρχει συνεννοηση και παιζει σαν μικρο κοριτσακι γιατι βρισκεται στο κοσμο της ακομα. ξυπνησα και με ασχημο πονοκεφαλο σημερα απ'την υγρασια (εδω βρεχει), πεθανε κι ο Παπαζογλου μαλακες κι ουτε μια κουβεντα τα καναλια.
ταξιδια εξωτικα
Σκέφτομαι να μπορούσαμε να παίρναμε ένα μεγάλο πούλμαν και να σας ταξίδευα σε Ελλάδα και εξωτερικό σε μέρει μακρινά και ονειρεμένα
Να ξελαμπικάρεται λίγο ο εγκέφαλός μας να σας έβαζα να ξεσπάτε στο παιχνίδι σαν όταν ήμασταν μικρά παιδιά και όχι στο να κονταροχτυπιέστε εδώ με τον πρώτο τυHONDA YAMAHA SUZUKI H γουατ έβερ
Φευγάτε, κάτι σαν διακοπές διαρκείας δηλαδή, δεν είν΄κακό..
Σκέφτομαι τη συναυλία του Παπάζογλου πριν χρόνια στη Θεσσαλονίκη, σκέφτομαι τα βράδια που άκουγα τις κασέτες του, σκέφτομαι πόσοι άνθρωποι έφυγαν τους τελευταίους μήνες, και μεις μείναμε πιο φτωχοί.
σκεφτομαι οτι θα μεινω μονη σαυτη τη ζωη-τρελη κ αδεσποτη παρολη την αγαπη-
μονο αν το θες...:)
"τρελη κ αδεσποτη παρολη την αγαπη, ετσι σε θελω κι ετσι εισαι αληθινα"...ελεγε ο Παπαζογλου κ ο Ρασουλης...με τα καλα μας κ τα ασχημα μας,ολοι μας....
Σκεφτομαι πώς γινεται να νιωθω πώς εχασα καποιον δικο μου ανθρωπο κι ας μην τον γνωρισα ποτε...Φαινεται τοσο πολυ με αγγιξε η φωνη του, ο τροπος του...
τοτε ηταν μια αλλη εποχη, κι εσυ χωρις τα βιωματα που χεις μαζεψει μεσα σου μεχρι σημερα. τώρα ειναι πολυ πιθανο να εισαι αλλιως...να μπορεις να δωσεις και αλλα πραγματα, να μπορεις να δεις πραγματα που στο παρελθον δεν ησουν ικανη κ να πραξεις αναλογως...
ολοι φοβομαστε Κατερινακι...απο αποτυχιες του παρελθοντος...κ ολοι εχουμε αποτυχει καπως καποτε...αυτο ειναι το μονο σιγουρο!
{{Σκεφτομαι πώς γινεται να νιωθω πώς εχασα καποιον δικο μου ανθρωπο κι ας μην τον γνωρισα ποτε...Φαινεται τοσο πολυ με αγγιξε η φωνη του, ο τροπος του... Sofia }}
Σκεφτομαι πως δυσκολευομαι να γραψω κατι,,,,, ολοι νοιωσαμε το ιδιο σημερα........., , Οι ανθρωποι που με τη τεχνη τους, την εμπνευση τους , το ταλεντο τους ,μας αγγιξαν καποια στιγμη την ψυχη μας, εγιναν τελικα και δικοι μας ανθρωποι ! Το ιδιο νοιωσαμε πριν λιγες μερες και για τον Ρασουλη , τυχαιο που εφυγαν με λιγες μερες διαφορα ; ισως οχι. Ισως συνεχιζουνε μαζι το ομορφο 'ταξιδι' τους και περα απ τον γνωστο κοσμο , στον κοσμο της φαντασιας και του ονειρου !
Θα ζουνε για παντα στα χειλη των ανθρωπων που θα σιγοτραγουδαμε τα τραγουδια τους και θα ονειρευομαστε μαζι τους,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,και ισως και αυτοι μαζι μας, απο κει που ειναι.
..........
Σκέφτομαι τον παλιό μου συμμαθητή και φίλο, που σε έναν από τους τελευταίους καφέδες που πήγαμε, ένιωσε την επιθυμία να μου αποκαλύψει πως είναι ομοφυλόφιλος, κάτι που έκρυβε καλά όλα αυτά τα χρόνια από όλους
Και παρά τον αρχικό μου αιφνιδιασμό (γιατί μέχρι και το ότι παλιότερα είχε αρραβωνιαστεί μία κοπέλα ήξερα) αισθάνθηκα μια απέραντη χαρά που εμπιστεύτηκε σε εμένα κάτι τέτοιο και πλέον τον νιώθω ακόμα πιο κοντά μου
Και ακούγοντας όσα είχε να μου πει σε αυτά που γεμάτος περιέργεια τον ρωτούσα, σκέφτομαι πως είναι άδικο γι’ αυτόν και τόσους άλλους που είναι αναγκασμένοι να κρύβουν την πραγματική τους σεξουαλική ταυτότητα και να νιώθουν στο περιθώριο, γιατί πολύ απλά η κοινωνία μας είναι ανώριμη να τους δεχτεί ως ίσους
Και στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Ολλανδία που σε κάτι τέτοια θέματα είναι τόσο πιο προχωρημένη από εμάς, κατάλαβα πόσο αυτονόητο είναι για ανθρώπους με τα ίδια χαρακτηριστικά με τον φίλο μου, να ζούνε ευτυχισμένοι και να χαίρονται τον έρωτά τους, χωρίς να έχουν taboo και να υποκρίνονται