Originally posted by Tassos67
Μεχρι προσφατα ντυνομουν σαν κρεμμυδι λογω ψυχους. Δυο μερες που εκανε καλο καιρο τα πεταξα και δεχτηκα αυθημερον τεσσερα σχολια για το βαρος μου. Η πρωτη περιπτωση απο κοπελα 50+ κιλων που με ρωταγε τι εκανα γιατι θελει να χασει αλλα δυο κιλα και δεν τα χανει! Στη δευτερη περιπτωση με ρωτησαν αν εχω προβλημα υγειας γιατι εχω χασει υπερβολικα. Στην τριτη περιπτωση με συμπονεσε γιατι νομιζε οτι αδυνατισα επειδη εχει αντιληφθει οτι μου εχουν ξεπατωσει στη δουλεια. Και η τελευταια περιπτωση ειναι συναδελφος που εχει κι αυτος σοβαρο ορθοπαιδικο προβλημα λογω βαρους αλλα δεν μπορει να χασει βαρος και καθε φορα που με βλεπει χαιρεται με τη δικη μου απωλεια!
Προσωπικα μου προκαλουν τρομερη αμηχανια και δεν μου αρεσουν καθολου οι ερωτησεις και οι επιδοκιμασιες.
Οπως τους ξενιζε η εμφανιση μου στα 150+ και δεν μιλαγαν ετσι προτιμω να μην μιλανε και για την απωλεια. Ο ιδιος ανθρωπος ημουν και ειμαι.
Ειπα στην κοπελα οτι μαλλον δεν φορεσε τους φακους επαφης και δεν βλεπει καλα αλλα ειπε οτι το εχουν δει κι αλλοι! Οποτε καταλαβα οτι ο σχολιασμος παει συννεφο πισωπλατα.
Quote:
χαχαχαχα οι πρώτες 3 περιπτώσεις τραγικές , ειδικά η πρώτη ! ο τέταρτος παρ' όλα αυτά μου άφησε πολύ θετική εντύπωση έτσι όπως τα περιγράφεις τουλάχιστον ! Σίγουρα πάντως υπάρχουν και αυτοί που όταν χάνεις πολλά κιλά απο κει που σε έβλεπαν αδιαφορα ή και αρνητικά σου κάνουν τεμενάδες ! Δεν το χω συναντήσει προσωπικά ακόμη αλλά το περιμένω οτι θα συμβεί ... εκεί είναι θέμα του καθενός πως θα το αντιμετωπίσει και πως θα "φιλτράρει" όλες αυτές τις νέες πληροφορίες . Τα καλά σχόλια κι εμένα μου φέρνουν μια αμηχανία δε λέω αλλά με κινητοποιούν κιόλας για να προσπαθώ περισσότερο ωστε να ακούσω και άλλα καλά σχόλια :smilegrin:
Απο χαλαρωση μονο στο πισω μερος του βραχιονα (τρικεφαλος). Πουθενα αλλου;;;!!!
Η κοιλια εχει μπει τοσο που ολη την ημερα εχω σκυψιμο μεχρι το εδαφος με ελαφρα λυγισμενα ποδια για διαδοχικα παρατεταμενα διαστηματα και δεν εχω κανενα προβλημα. Αυτο στα 150+ το καλοκαιρι ηταν απλως αδυνατον.