Τι εγινε παλιμε τα χειρουργεια? Τι θα πει λιδορησω? Ειχα να ψαχνω στα αγγλικα τα φαγητα για το φιτντει, τωρα θα ψαχνω και την καθαρευουσα? :P Δε σας ειπα αρχιζω γυμναστηριο μολις παραδωσω, ειμαι πανευτυχης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Τι εγινε παλιμε τα χειρουργεια? Τι θα πει λιδορησω? Ειχα να ψαχνω στα αγγλικα τα φαγητα για το φιτντει, τωρα θα ψαχνω και την καθαρευουσα? :P Δε σας ειπα αρχιζω γυμναστηριο μολις παραδωσω, ειμαι πανευτυχης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο σουιτάκι!! Σου εύχομαι να καταφέρεις ότι επιθυμείς και το γυμναστηριο δε, τέλεια επιλογή!! :D
Ριξε μια ματιά στο Thread για τα βαριατρικά χειρουργεία και θα καταλάβεις ΧΔ
Και πολύ διακριτικά το χειριστηκε ο Τάσος μπορώ να πω :-P
Λοιδωρία είναι η κοροϊδία ας πούμε, ο χλευασμός!!
Σκέφτομαι τον έρμο την ανθρώπινη ηλιθιότητα. Αλήθεια ώρα ώρες νιώθω πως δεν μπορώ να την χειριστώ......(και φυσικά δεν βγάζω την ουρά μου απ'έξω).
Επίσης σκέφτομαι πως σε λίγο θα μπορέσω να ξεκινήσω γυμναστική :D Και πως εύχομαι να χάσω και τα 7 κιλά που υπολείπονται για να πέσω απο τα 100 και να μπορέσω να ξεκινησω χορό που μου αρέσει αντί για γυμναστηριο που το βαριέμαι κάμποσο :D
σκεφτομαι οτι εχω παρατησει σχεδον καθε προσπαθεια να διατηρηθω, τα γευματα μου ειναι χαλια και οι θερμιδες μου πολλές ημηρεσίως και δυστηχως σχεδον καθολου γυμναστικη, ολο διαβαζω, εχω στοχο να περασω τα μαθηματα μου και δεν βλεπω περα παο αυτο. ομως οταν τελιωσει η εξεταστικη θα τρεξω κατευθειαν γυμναστηριοοοοοοοο
βρε μην τα παρατάς!!! Η ουσία έχει να ενσωματωσεις την υγιεινή ζωή στην ηδη υπαρχουσα ζωή σου!!! :)
σκεφτομαι οτι θα μου λειψετε αλλα με χαλαει να διαβαζω τα νεα σας με 10 ασχημιες αλλων μαζι. Θα τα πουμε σε λιγο καιρο παλι, αυτο ειναι εμπολεμη ζωνη οχι φορουμ, και δεν εχω σκοπο να δινω ανουσιες μαχες. get a life σκεφτομαι!
Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες :D
Που πας σουιτ???????? μην φευγειςςςςςς!!!!!!!! τοσο καιρο γραφουμε εδω!!! :sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
Σκέφτομαι το πολυπόθητο 9 *_*
Νιώθω πως του κλείνω το μάτι σιγά σιγά :D
Επεσα να κοιμηθω το μεσημέρι γιατι το είχα πάρει σερί απο χθες, κι είδα έναν εφιάλτη πως έκανα υπερφαγικό και πόναγε το στομάχι μου κλπ.....πω πω....φρίκαρα λιγάκι :S Ξυπνησα κι αναρωτιομουν τι έχω φάει σημερα σε φάση απόλυτου πανικου....(χωρις να φάω κάτι λάθος, ή ότιδήποτε σχετικό....). Αναρωτιέμαι γιατί είδα τέτοιο όνειρο.....
Καλησπερα, τι εγινε ηρεμησε το κλιμα εδω? Τι κανεις εσυ σκαρλετακι? Εχεις κανει μεγαλα βηματα δωσε χρονο στον εαυτο σου και θα σου φυγει καθε φοβος!
δεν ξερω τι γινετε με το κλιμα, αλλα γυρνα πισωωωωωωω!!!:duh::duh:
εμενα εφυγε το αγορι μου η διατροφη μου τις 3 τελευταιες μερες ειναι χαλια και νιωθω απαισια, ειμαι μονη μου και αισθανομαι ακομη πιο χαλια....
Ναι ναι ηρέμησε το κλιμα :) ωρα να γυρίσεις ^_^
Σε ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια, μας έλειψες!!!
Αίγλη γιατί πουλάκι μου; Γιατι δεν βγαίνεις λιγάκι εξω;;
Θα δειξει περναω πολυ δυσκολες μερες ψυχολογικα και το κλιμα εδω δεν ευνοει. Δε μπορω να συγχιζομαι γρια γυναικα :D :D
γεια!!! βαφτισαμε το μικρο κι εφαγα καλα. Ηρθε η ωρα να μπω σε προγραμμα :( ωραια ηταν δε λεω. Αυριο ζυγισμα και ο Θεος να βοηθησει :P