ωραία αυτά που έγραψες πινκ! Ναι μπανάνα και γιατί αναπληρώνει άμεσα ενέργεια και για άλλους λόγους που αυτή τη στιγμή δε μου έρχονται.
Πινκακι τελικά τί έκανες με το power plate?
Printable View
ωραία αυτά που έγραψες πινκ! Ναι μπανάνα και γιατί αναπληρώνει άμεσα ενέργεια και για άλλους λόγους που αυτή τη στιγμή δε μου έρχονται.
Πινκακι τελικά τί έκανες με το power plate?
καλημερα κοριτσακια τι κανετε?
Αχ γυμναστηριακι τι καλα! Αν πανε καλα τα πραγματα απο Σεπτεμβριο μαλλον θα καταφερω να παω κ εγω!!!
Ναου μου μια χαρα η αναφορουλα σου μονο το απογευμα επρεπε να φας κατι.
Πινκακι στο πρωινο 1 μικρο παξιμαδακι τρως με το κασερι?εμενα μου εχει 2 οχι αυτα τα μινι εντελως αυτα που ειναι σαν φρυγανιες μεγεθος περιπου.Οντως τωρα το καλοκαιρι κ εγω το προτιμαω συνεχεια.Εχω κοψει κ την κρεμα βρωμης γιατι νομιζω με ζεσταινει δεν ειναι για καλοκαιρι. Πολυ χορταστικο ειναι κ αυγο +παξιμαδακι+φρουτο.
Εβε μια χαρα κ εσενα η διατροφουλα! μονο δεκατιανο δεν βλεπω
Να γραψω κ εγω τα χτεσινα
Π αυγο+παξιμαδακι+3 μικρα βερυκοκα
Δ 2 μικρα νεκταρινια+1κσ αμυγδαλα
Μ περκα λεμονατη με κολοκυθι-καροτο-πατατα με λεμονι +1κσ λαδι
Α καρπουζι + 1 κουλουρακι μικρουλι
Β φρουτοσαλατα με καρπουζι-πεπονι
Κοριτσια για πειτε καμια ιδεα για ελαφρυ βραδυνο,δροσιστικο κ γρηγορο.. Τωρα με την ζεστη προτιμω φρουτα,κανα γιαουρτι , αγγουρι -ντοματα με τυρι + παξιμαδι αλλα τα βαρεθηκα.Κ για πρωινο αν σας ειναι ευκολο...
τα φιλια μου σε ολες
Σ'ευχαριστώ πινκ μου!!! Mια διευκρίνηση μόνο: πηγαίνω 8-9 το βράδυ για ομαδικά συνήθως, όχι το πρωί.. Και όταν λέω νωρίτερα εννοώ πως πηγαίνω από τις 6-7 για να κάνω διάδρομο ή ελλειπτικό ή ποδήλατο καμιά ωρίτσα, αυτά εννοώ όργανα..
Αυτό με μπερδεύει, γιατί 6 φυσιολογικά θα έτρωγα το απογευματινό μου σνακ. Αλλά κάνει να το τρώω τόσο κοντά στην προπόνηση; Άσε που μέχρι να γυρίσω σπίτι να κάνω ντουζ κτλ πάει 22 00 για να φάω βραδυνό που δεν το συνήθιζα.. Τί να τρώω τότε για να μη με ''βαραίνει'';;
Mαζεύω λίγο τα χθεσινά και τα σημερινά μου μπας και με βοηθήσετε με το θέμα των γευμάτων πριν και μετά το γυμναστήριο..
χτες
πρωινό
1 κούπα γάλα
5 κ.σ. μίγμα κουάκερ
1/2 φρουτοσαλάτα (νεκταρίνι, βερύκοκο,μπανάνα)
δεκατιανό
3 βερύκοκα
2 κ.σ. καρύδια
μεσημεριανό
1 μερίδα γεμιστά (1 ντομάτα+1 πιπεριά φλωρίνης) με τριμμένο κεφαλοτύρι
σαλάτα μαρούλι-ντομάτα-πιπεριά (βασικά ψιλοκομμένα λαχανικά σκέτα γιατί φοβήθηκα να βάλω λάδι, δεδομένου του λαδερού μεσημεριανού)
απογευματινό
1 ροδάκινο
2 κ.σ. αμύγδαλα
*κάπου εδώ ανάμεσα πάω γυμναστήριο για κανα 2ωρο*
βραδυνό
σαλάτα με μίγμα από γεμιστά (περίπου 1/3 πιάτου) με τριμμένο κεφαλοτύρι, ντομάτα φρέσκια και μπόλικο μαρούλι
σήμερα
πρωινό
1 κούπα γάλα
5 κ.σ. μίγμα κουάκερ
1/2 φρουτοσαλάτα (νεκταρίνι, ροδάκινο)
δεκατιανό
1 ροδάκινο
2 κ.σ. αμύγδαλα
Για μεσημεριανό (που θα φάω γύρω στις 15:00) έχουμε κοτόπουλο ψητό στο φούρνο με πατάτες, το οποίο θα συνοδέψω φυσικά με την απαραίτητη σαλατούλα, το απόγευμα έχω ζούμπα 20:00-21:00. Για πείτε τί θα προτείνατε για απογευματινό και βραδυνό; Η ιδέα με τη μπανάνα αμέσως μετά την προπόνηση θα ήταν καλή αν πήγαινα πρωί, αλλά τώρα δε λέει να φάω στις 21:00+++ μπανάνα και στις 22 παρά βραδυνό.. Συγγνώμη αν σας ζάλισα, αλλά θέλω να το κάνω σωστά αυτή τη φορά!
Καλησπέρα κορίτσια!!
Μπλακ μου τρώω ένα μεγάλο παξιμάδι περίπου των 50 γραμ. είναι. Ιδέα για βραδυνό εγώ προτιμάω 1 ποτ.κεφίρ+1μπανάνα+1χ.αμύγδα λ, ελαφρύ και δροσιστικό.
Σουιτ ακόμα δεν άρχισα το power plate σκέφτομαι τελικά για vacu power που ενδεικνυται περισσότερο για κάψιμο λίπους και κυταρίτιδα. Αν δεν μείνω ευχαριστημένη θα τ αλλάξω σε παουερ.
Eve σόρρυ νόμιζα εννοούσες 8-9 το πρωι. Για το πρόγραμμα που κάνεις έχεις συμβουλευτεί κάποιον γυμναστή ή το κάνεις επειδή εσύ πιστεύεις ότι θα 'ναι καλύτερα; Σε ρωτάω γιατι κ εγώ εστίαζα στην αερόβια αρχικά αλλά εν τέλει ο καλύτερος λιποδιαλύτης είναι ο μυς. Αυτό που κάνω εγώ είναι να κάνω βάρη για κάνα 45' και μετά κάποιο ομαδικό αερόβιο. Τα αποτελέσματα με εξέπληξαν θετικά. Δες το και εσύ :). Πριν το τζιμ κάνε δυαδικό σνακ και μετά φάε τη μπανάνα σκέτη αν πεινάς και μετά κάνε κανονικά το βραδινό σου ή αλλιώς ένταξε την στο βραδινό σου.
Καλησπερα κοριτσιααα!!!τα χθεσινα μου:11-γαλα με δημητριακα
2-φακες,μια φετα ψωμι ολικης,λιγο τυρι φετα,σαλατα
5-κερασια και μια μπαλα σπιτικο παγωτο
8-γιαουρτι,1συκο,3κριτσινια
εχω καιρο να μπω λογω εξεταστικης κυριως μεσα στην οποια συνεβησαν πολλα υπερφαγικα..
τωρα που γυρισα και παλι στο σπιτι μου,στο πατρικο μου, θα αρχισω και παλι να γραφω τα καθημερινα μου για να αποφυγω καθε υπερβολη γιατι εδω ειμαι πολυ επιρρεπης στα υπερφαγικα επεισοδια..στοχος μου να διατηρηθω στα κιλα μου και να βρω επιτελους την ισορρπια στις μεριδες..ελπιζω να με βοηθησει αυτο..
Σ' ευχαριστώ pink!!! Θα δοκιμάσω τα περί διατροφής σήμερα κιόλας!!! Το πρόγραμμα μόνη μου το επέλεξα, τα βάρη τα βαριέμαι απίστευτα.. άσε που δεν την παλεύω να περιμένω στην ουρά μ' όλους αυτούς τους φουσκωτούς.. Με τα ομαδικά την έχω καταβρεί!!! Έχει ζούμπα και πιλάτες από 2 φορές την εβδομάδα και από 1 abs&hips και tae-box. Από βάρη ό,τι κάνω στα ομαδικά (στο abs&hips ας πούμε μας βάζει να παίρνουμε βαράκια ή μπάρα που τα βιδώνουμε στην άκρη). Το ξέρω ότι δεν αρκεί.. Θα τα εντάξω κι αυτά στο πρόγραμμα μου αναγκαστικά γιατί σε λιγότερο από 2 βδομάδες σταματάνε τα ομαδικά.. :( Εσύ πώς την παλεύεις; Εννοώ σ΄αρέσουν όντως τα βάρη ή πας αναγκαστικά για να επιταχύνεις την απώλεια;
Εμένα μου χει γίνει συνήθεια πλέον να κάνω βάρη πριν το ομαδικό. Μ αρέσει μπορώ να πω, εντάξει εννοείται ότι δεν την βρίσκω όπως στη ζούμπα αλλά με ιντριγκάρει :P γιατί βλέπω το σώμα μου να αλλάζει από τότε που τ άρχισα. Όσο έκανα μόνο τα ομαδικά δεν έβλεπα ιδιαίτερη διαφορά. Μη τα φοβάσαι τα βάρη, φιλική συμβουλή :) Βέβαια μη φανταστείς λίγα κιλά βάζω. Το γυμναστήριο που πάω είναι κ μεγάλο οπότε δεν έχω ποτέ ιδιαίτερη αναμονή. Συμβουλέψου ένα γυμναστή να σου βγάλει πρόγραμμα. Για αρχή ζήτα του να σου βγάλει ένα κυκλικό (δηλ. να κάνεις από λίγο για όλες τις μυικές ομάδες) σε συνδυασμό αν κάνεις μετά και ζούμπα ή tae bo π.χ τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα απ όσο αν έκανες διάδρομο και ζούμπα. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με το βάρος μου και αυτός ο συνδυασμός με έσωσε γι αυτό και επιμένω!! Καλή επιτυχία, κάνε τη γυμναστική μέρος της καθημερινότητάς σου και να δεις πως θα σου λείπει μετά αν δεν κάνεις!! Φιλάκιααα
Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου για την άμεση απάντηση και το ενδιαφέρον! Μ' έψησες!!! Θα το δοκιμάσω από σήμερα κιόλας!!! Κι εγώ σε μεγάλο πηγαίνω, σε πολύ γνωστή αλυσίδα μάλιστα.. Ξεφτίλισαν όμως το ετήσιο (69 ευρώ..) και γίνεται της κολάσεως..
Να 'σαι καλά κορίτσι μου :) 69 ευρω για ενα χρόνο; αποκλείεται κάτι λάθος θα εγινε :shocked2:
Άστα Πινκ μου.. Σήμερα είδα τη νέα προσφοα κ πήγε να μου ρθει εγκεφαλικό. 49.. Σήμερα πάντως το κατευχαριστηθηκα!!! Στη ζούμπα μας έκανε το φωτιά με φωτια του κιαμου!!!!!
49 ευρω για ενα ολοκληρο χρόνο; Η 49 το μηνα για ενα χρονο; σε ξαναρωταω γιατι μου φαινεται εξωπραγματικο! εμεις το φωτια με φωτια το καναμε στο οριενταλ, εχουμε κ τετοια :)
έχεις προτίμηση για γλυκό ή αλμυρό μπλακ;
καλημερα κοριτσακια τι κανετε?
Καλο κουραγιο στα κοριτσια που εχουν εξεταστικη.Λιγες μερες μειναν θα περασουν κ μετα διακοπουλες! Καλη διατροφη αυτες τις μερες ειναι πολυ σημαντικο για να εχετε καλη μνημη κ κουραγιο για διαβασμα ! Γιολια μια χαρα η αναφορα.Αφου δεν εφαγες το πρωι σνακ, μπορεις αν κοιμασαι αργα να το φας μετα το βραδυνο!
Ανβι μου δεν εχω καποι ιδιεταιρη προτιμιση σε γλυκο η αλμυρο .
49 ευρω το χρονο ε? τσαμπα ειναι εντελως!
Πινκακι ωραιο ακουγετε το βραδινο σου!
Να γραψω κ εγω τα χτεσινα μου
Πρωι 2 παξιαμδακια με μιλνερ κ 3 μικρα βερυκοκα
Σνακ ροδάκινο Κ αμύγδαλα
Μεσημεριανο κοτοπουλο στηθος με 5 κομματια πατατα φουρνου κ αγγουροντοματα με 1κσ λάδι
Α γιαουρτι με ζελε light κ ανανα *
Β φρουτοσαλάτα με καρπούζι -πεπονι
* Κοριτσια το απογευματινο δοκιμαστε το ειναι πολυ πολυ ωραιο ,ελαφρυ κ καθολου παχυντικο.
Πηρα δυο γιαουρτακια τοταλ 0% ( δεν βρηκα 2 %) .Εφτιαξα 2 φακελακια ζελε λαιτ ανανα κ τον εβαλα στο ψυγειο μεχρι να αρχισει να πηζει λιγο.Οταν αρχισε να πηζει πηρα τα 2/3 κ τα ανακατεψα με το γιαουρτι κ εκοψα κ μερικα κομματακια ανανα απο κομποστα( αν θελετε βαζετε κ φρεσκο) κ τα εβαλα ξανα στο ψυγειο να πηξουν.Μολις αρχισε το μειγμα να πηζει εβαλα κ απο πανω 3-4 φετες ανανα κ το υπολοιπο ζελε κ ξανα στο ψυγειο.
Ολο αυτο το εβγαλα 4-5 μεριδες.Στην ουσια 2 γιαουρτακια των 150 γρ, 3 μεριδες φρουτο, κ το ζελε δια 5 νομιζω ειναι μια χαρα για απογευματινο κ ξεγελαει κ τις λιγουρες για γλυκο.Τι λετε κ εσεις?