Πηνελόπη RESPECT!
Printable View
Πηνελόπη RESPECT!
Thanx αλλα πιο πολυ respect σε σενα π εφαγες μακαρονια βραδυ και δεν πηρες....
Το βραδυ φαε ενα γιαουρτι και θα αυριο θα'σαι σιγουρα μειον.
;) να σαι καλα... θα ακολουθησω τη συμβουλη σου !
Ακολουθα την εσυ γιατι εγω δεν παιζει να την ακολουθησω...
μα εσυ που να πας βρε Πηνελοπη? κοιτα μη φτασεις στην ανορεξια :P
Απο ορεξη αλλο τιποτα... μην ανησυχεις... ρωτα Eleni, granita και Constance να σ πουν τρομακτικες ιστοριες...
Καλημέρα! :)
Ζυγίστηκα σήμερα και προς έκπληξη μου είμαι (τυχαίο πιστέυω) 52kg!! :o
οπότε το παίρνω απο εκεί και ξεκινάω για μια ακόμα φορά την προσπάθεια μου!...
άντε διότι με βαρέθηκα πια!!!!
μετα απο τόσα κιλα που εχεις χάσει δεν εχει μειωθεί η όρεξη δηλ? δεν εχω καμια ελπιδα η γυναικα??? :shocked2:
Οχι καμια μειωση... Ολη την ωρα το φαι σκεφτομαι... Εχουν ομως αυξηθει κατακορυφα οι αντιστασεις... Μερικες φορες μ φαινεται φοβερο σε τι λεω οχι...
:thumbup: πολυ βασικό αυτό! Να σε ρωτησω κάτι που με προβληματιζει? τελικά αλλάζει η ζωη μετα απο απώλεια τοσων κιλών? γιατι ολες μας λεμε αχχχχ ας ημουν χ κιλά κ θα ημουν αλλος ανθρωπος!!! Πηνελόπη αλλάζει κάτι?
Ναι... αλλαζει ο τροπος π σε βλεπει ο κοσμος παρα πολυ... οχι μονο οι αντρες αλλα και οι γυναικες... και αλλαζει και πρακτικα η ζωη, βρισκεις ρουχα, περπατας και αθλεισαι πολυ πιο ευκολα, δεν ιδρωνεις, εχεις αυτοπεποιθηση (αν και αυτο εχει να κανει με τον ανθρωπο) αλλα δεν αλλαζει και τπτ απο την αλλη αν δεν βγεις απο τη ψυχολογια της χοντρης...
πολύ σωστό αυτό!! :thumbup:Quote:
Originally posted by penelope1985
αλλα δεν αλλαζει και τπτ απο την αλλη αν δεν βγεις απο τη ψυχολογια της χοντρης...
σε ευχαριστω για την απάντηση! Είχα ανάγκη να τα ακούσω αυτά :blush:
Παιδακια... σας αφηνω! Παω για πρωινη yoga... μια μερα που μπορω...
αγωνιστικα HUGS !! :thumbup: κιπ γουοκινγκ! :saint2:Quote:
Originally posted by eleni1201
Εμένα πιστεύω μου αυξήθηκε κιόλας η όρεξη λόγω στέρησης... Αλλά αυτό με τις αντιστάσεις θα συμφωνήσω, αν και σε μένα ειναι σε μικρότερο βαθμό.