Μια χαρά θα είσαι είμαι σιγουρη :)
Printable View
Μια χαρά θα είσαι είμαι σιγουρη :)
5-6 πανω με κοβω!!! Πολυ μαγειρεα, πολλα γλυκα, πολυ ποτο, αλλα αξιζε!!! Μια φορα βαφτιζεις! τι κανεις κοριτσι εσυ πως εισαι?
να σου ζησειιιιι!!!!!! μια χαρα θα ειναι η ζυγαρια
εγω σημερα ειμαι πολυ χαλια το βραδυ δεν μπορουσ ανα κοιμηθω με αποτελεσμα να παρω ενα χαπακι να κοιμηθω, το πρωι σηκωθηκα σα ζομπι, θελω να φαω τα παντα μεχρι στιγμης κρατιεμαι δεν εχω ορεξη να διαβασω, μου τη δινει που ειμαι μονη μου μου τη δινει που εχω καθυστερηση 3 μερες και φοβαμια και για περισσοτερο βασικα μου φταινεεεε ολαααααααααα και ειμαι απασια και το μονο που θελω ειναι να φαω γλυκο τωρα το απογευμα..... οχι οτι θα με βοηθησει
Ε και 5-6 να ειναι θα φύγουν, no worries ^^
Εγω είμαι κρυωμένηηηηη και υποφέρω!! Αλλά διατροφικά ειμαι μια χαρά :D
Να σας ζησει!!!Quote:
Originally posted by sweetOctober
γεια!!! βαφτισαμε το μικρο κι εφαγα καλα. Ηρθε η ωρα να μπω σε προγραμμα :( ωραια ηταν δε λεω. Αυριο ζυγισμα και ο Θεος να βοηθησει :P
Ότι είμαι πολύ χοντρή!!!! και δεν μπαίνω σε πρόγραμμα με τπτ!!!!! :rolleyes:
Γιατί δεν δοκιμάζεις μικρές μικρές αλλαγες για να μην σου χτυπησουν όλες μαζι;;
Σκέφτομαι το σύντομο της ζωής μας.
Δεν μετανιώνω και δε λυπάμαι που πέρασα πολλά χρόνια της νεαρής μου ζωής χορτασμένη από πολλά σκουπίδια, είτε τροφής είτε συναισθημάτων.. Δεν μετανιώνω γιατί όταν ήμουν έτσι, ήταν το μόνο που μπορούσα να είμαι βάσει του χαρακτήρα και της συναισθηματικής μου κατάστασης. Άρα ήταν αληθινό και αναπόδραστο.
Σκέφτομαι όμως το τώρα και το φευγαλέο του. Που ακόμη δυσκολεύομαι να αδράξω τη μέρα και τη μοναδικότητά της και αναλώνομαι σε σκέψεις για το αύριο και το μεθαύριο. Που δεν είμαι τόσο σοφή ώστε να αγαπώ και να αγαπιέμαι χωρίς δισταγμούς και μαύρες σκέψεις.
Σκέφτομαι πως για μια στιγμή θα ήθελα να είμαι το παιδάκι αυτό
http://www.neolaia.gr/2014/02/07/i-o...laiatv-content
που για πρώτη φορά γεύεται πάνω στο δέρμα του το νερό της βροχής. Η ευτυχία που έχουν τα μάτια του και η γλώσσα του σώματος , με κάνει να ζηλεύω που είμαι ενήλικη και διαβρωμένη από την καθημερινότητα.
Σκέφτομαι Μακ είναι μόνο μία!
Διαβρωμένη μου,ενήλικη Μακ μου,εγώ το έχω δει πάντως το κοριτσάκι αυτό στο γεμάτο χαρά βλέμμα σου
κι είναι ανάσα δροσιάς σε κάθε τυχερή σταγόνα που το αντικρίζει καθώς το προκαλεί.Δεν απέχεις όσο νομίζεις,μην ανησυχείς.
Όσο για τις υπόλοιπες σκέψεις...τι θα'χαμε να λέγαμε αν δεν τις είχαμε;Ποιό κουλουράκι θα συνόδευε τους καφέδες μας;Μου λες;
με πιασαν οι αμυγδαλες μου και ειμαι χαλιαααα και αντιβιωση δεν θελω να παρω, εγω επενδυσει σε ολα τα γιατροσοφια για να αποφυγω την αντιβιωση!!! αν εχετε καμια προταση ελευθερα!!:starhit:
Στο δικο μου κρύωμα βοηθησε κάτι το οποιο δεν εξρω αν θα κανει για αμυγδαλές....στο τσάι που έπινα έλιωνα μέσα δυο halls! Αυτες με το λεμόνι. Επίσης έπινα τις strepsils τις μπλε, + αφωνία όσο γίνεται. Επισης μου ειπαν ένα γιατροσοφι που εγω δεν τολμησα λογο στομαχου αλλα λενε να βρασεις χυμο απο ενα λεμόνι με μια κουταλιά μέλι και να το πιεις έτσι. Αυτα! Δεν ξερω αν κάνει και για αμυγδαλές ομως....
ευχαριστω να σαι καλα!!! κατι θα κανω, οτι χειροτερα να ποναει ο λαιμος :mad:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εμένα με ε΄χει στείλει αδιάβαστη :( Τουλάχιστον κάπως κουτσοτρώω σήμερα.....
Σκέφτομαι το ανθρώπινο σώμα.....είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο...
Άντε να περάσουν και οι τελευταίες δυο βδομάδες να μπορέσω επτέλους να αρχίσω άσκηση..... πως και πως το περιμένω :D