-
καλημεραα!
σημερα εχω να δηλωσω οτι μου ηρθε περιοδος φυσιολογικα γι ακομα μια φορα!αν και ηθελα να παω θαλασσα και μου τα χαλασε λιγο :/ δεν πειραζει χαλαλι της :p
μπλακ ευχαριστω για τη συμβουλη σου!θα το εφαρμοσω απο σημερα γιατι οταν ξυπναω τετοιες ωρες συνηθως το παραλειπω το πρωινο σνακ
χθες:
11-γαλα με δημητριακα κ ξηρους καρπους
2-γαυρος στο φουρνο,σαλατα,1φ.ψωμι πολυσπορο
5-2κομματια μαυρη σοκολατα
8-γιαουρτι με δημητριακα,μελι κ 1 βερικοκο
τωρα που το βλεπω ισως πρεπει να ενταξω και τιποτα παραπανω..
-
Ναι pink μου κι όμως.. Μιλάμε για ετήσια.. Άσε, έχει μαζευτεί η Σάρα κ η Μάρα.. Εντωμεταξύ δεν έχουν στα άτομα που γράφουν όριο κ ο,τι ώρα κ να πας γινεται κακός χαμός... Περιττό δε να σου πω πως με τη γκαντεμια που με δέρνει γράφτηκα με τα διπλάσια.. Τώρα γύρισα από το πρωινό τμήμα, κάναμε ασκήσεις για ολο το σώμα με steps κ βαρακια.. Εγώ βέβαια σηκωνα 1-2 κιλά αλλά από τα ολότελα..
-
καλημΡΟ?Ξ±!Ξ½ΞΏΞΌΞΉΞ ΆΟ? ΞΊΞ±Ο?ΞΉ Ξ΅Ο?Ρι Ο?Ο?μβΡι ΞΌΞ΅ Ο?Ξ·Ξ½ ΞΉΟ?Ο?ΞΏΟ?Ρλιδα ΞΊΞ±ΞΉ δΡν Ξ±Ξ½Ξ±Ξ³Ξ½Ο?Ο?ΞΉΞΆΞΏΞ½Ο?Ξ±� �Ή ΞΏΞΉ Ρλληνικοι Ο?Ξ±Ο?Ξ±ΞΊΟ?Ξ·Ο?Ξ΅Ο?..ΞΌΟ?ΞΏΟ ?Ρι Ξ½Ξ± Ριναι Ο?Ο?οβλημα δικο ΞΌΞΏΟ? ΞΌΞΏΞ½ΞΏ!δΡν ΞΎΞ΅Ο?Ο?!
10ΞΊ30γαλα ΞΌΞ΅ δημηΟ?Ο?ΞΉΞ±ΞΊΞ± ΞΊΞ±ΞΉ Ο?Ο?Ξ±ΞΏΟ?λΡΟ?
2ΞΊ30 Ο?Ξ±Ο?ολακια ΞΌΞ΅ Ο?Ο?Ο?ΞΉ,Ξ½Ο?ΞΏΞΌΞ±Ο?ΞΏΟ?Ξ±Ξ� �Ξ±Ο?Ξ±,1Ο?Ξ΅Ο?Ξ± Ο?Ο?ΞΌΞΉ Ο?ΞΏΞ»Ο?Ο?Ο?ΞΏΟ?ΞΏ
5ΞΊ30 2 Ξ²Ξ΅Ο?ΞΉΞΊΞΏΞΊΞ±,10 Ο?ΞΏΟ?Ξ½Ο?ΞΏΟ?ΞΊΞΉΞ±
8ΞΊ30 Ο?ΞΏΟ?Ο? ΞΌΞ΅ λαβαΟ? Ο?Ο?Ο?ΞΉ,γαλοΟ?ΞΏΟ?λα,� �ΌΞ±Ξ½ΞΉΟ?Ξ±Ο?ΞΉΞ±,Ο?ΞΉΟ?Ξ΅Ο ?ΞΉΞ±,Ξ½Ο?ΞΏΞΌΞ±Ο?Ξ±
-
Τί κάνετε κορίτσια; Πώς είστε; Ομολογώ με αποσυντόνισαν λίγο τα ??????????, αλλά βρήκα την άκρη, να ναι καλά η need2loose!! Ήθελα να σας πω ότι συνεχίζω κανονικά με τις τριαδούλες μας και έχω κλείσει αισίως 3 μέρες χωρίς παρασπονδίες!!! Αύριο θα πάω για μπανάκι, αλλά κάποια στιγμή θα τα γράψω πιο αναλυτικά..
-
Καλημέρα Κορίτσιααααααααααα
λίγο το τριημερο λίγο τα ?????????@@@@@@@ , λίγο κάτι λαχτάρες που περάσαμε τις τελευταίες μέρες χάθηκα....
συνεχίζω κανονικά, αύριο πάω για μέτρηση στη διαιτολόγο...νιώθω πιο ανάλαφρη να δούμε τι θα πει η ζυγαριά και η μεζούρα
θα επιστρέψω αύριο με νεότερα!
Φιλιαααααααα
-
καλημέρα κορίτσια!
άλλη μια προσπάθεια να μπώ σε πρόγραμμα
πρωινό~~~>γάλα+δημητριακά+1 φρούτο
δεκατιανό~~~>1 φρούτο+1 μπισκότο πολυδημητριακών
μεσημεριανό~~~> κοτόπουλο+σαλάτα μαρούλι+1 κριθινο παξιμάδι
απογευματινό~~~>1 γιαούρτι 0%+ μέλι+5 αμυγδαλα
βραδινό~~~>κοτόπουλο+σαλάτα+ 1 κρίθινο παξιμάδι
καλη συνέχεια σε όλες και όλους!
-
ria είσαι η γνωστή ria που άνοιξε το τοπικ κ μας άνοιξε τα μάτια; wellcome back!!! Πολύ καλό το πρόγραμα σου σήμερα, αν κ ένα φρουτακι το ήθελες το απογευμα..
-
Καλησπέρα όμορφες!!
Τι κάνετε;; Ελπίζω να τα πηγαίνετε όλες υπέροχα!!
Εγώ από την άλλη όχι και τόσο. Νομίζω είμαι σε φάση παραίτησης. Νιώθω κάθε δευτερόλεπτο που αναπνέω ότι παχαίνω. Ξέφυγα πολύ διατροφικά όταν πήγα χαλκιδική.. Για 3 μέρες έφαγα σαλάτες δε ξέρω αν το σωσα. Σταμάτησα και από τη δουλειά που είχα το θετικό ότι περπατούσα συνέχεια οπότε ήμουν πιο ενεργητική. Τώρα τίποτα μόνο στο γυμναστήριο ότι κάνω. Νιώθω συνεχώς μια λαιμαργία. Αύριο θα φανεί στη διαιτολόγο αν όλα αυτά είναι ιδέα μου ή όχι. Άντε να δούμε.
Σας φιλώ κοριτσάρες, να προσέχετε τον εαυτό σας!
-
Pink don't you dare give up!!!! Τουλάχιστον για μένα είσαι φωτεινό παράδειγμα!!Ακόμα κ με μηδαμινες απώλειες δεν τα έβαλες κάτω κ ανταμοιφτηκεε
ς.. Σκέψου θετικά..
-
Καλημέραααα
Χθες πήγα διαιτολογο, τη ζάλισα λίγο, είχα και μαζεμένες απορίες .. 1 ώρα + επίσκεψη..αλλά είναι πολύ καλή και δεν δυσανασχέτησε καθόλου χθες πήρα και εργασία για το σπίτι..μου έβαλε κάτι ασκησούλες πιο πολύ ψυχολογικού χαρακτήρα νομίζω.
Τα αποτελέσματα ενθαρρυντικά, πήρα λίγο τα πάνω μου. Κατέβηκα στα 95,9. 6 κιλά σε τρεις μήνες...ελπιζω απο δω και εμπρος να μην κολλησω και να συνεχίσω να κατεβαίνω σε λίπος, πόντους και κιλά!!!
ria μoυ, πάντα ήθελα να σου πω ότι σε ευγνωμωνώ για αυτό το topic... Πες μας πως είσαι τώρα στα κιλά; είσαι σταθερή;
pnk_90 όλα είναι παιχνίδια του μυαλού μας, σταμάτησες και απο τη δουλειά και όλο αυτό μπορεί κάπως να σε επηρέασε, θα επαναλάβω το σύνθημα της eve don't you dare to give up!!!
γράφω και τα χθεσινά μου
08,15 ½ -3/4 παξιμάδι + 1 φετα ζαμπόν + 1 νεκταρίνι
11,40 ½ κουλουρι + ροδάκινο
14,45 φασολάκια με καρότα + πατατούλες+ τυρί + 1 μπουκιά κουλούρι
19.30 1 κομ.κουβερτούρα + κεράσια + 1 χούφτα ξηροί καρποί
βραδυνό δεν έφαγα, κοιμήθηκα μαζί με τον μικρό απο τις 21,30.....
-
Eve και eve30++ σας ευχαριστω πολύ. Τελικά έχασα μισό κιλάκι πήγα στα 68. Θα μου πείτε τι είναι μισό κιλό για ένα μήνα αλλά πάλι καλά λέω. Είχα την αίσθηση ότι είχα παχύνει. Ελπίζω σιγά σιγά να βρω το κέφι που ειχα.
αχ eve πραγματικά μηδαμινές απώλειες από τα 95 κιλά ακόμα που ξεκίνησα και έτρωγα λιγότερο απ΄οσο τρώω τώρα νομίζω δεν έχασα πάνω από 2 κιλά. Με συγκινείς που θεωρείς ότι είμαι παράδειγμα, σ' ευχαριστώ :)
eve30++ συγχαρητήρια για την απώλεια!! Και εις κατώτερα :)
-
pink μάζευε (ή στη δική μας περίπτωση ''χάνε'') κι ας ειν' και ρόγες.. :) Σε θυμάμαι και πιο παλιά που περισσότερο διάβαζα παρά έγραφα πόσο παιδευόσουν. Όμως οι τριαδούλες είναι η πιο ωραία διατροφή και είναι για ΠΑΝΤΑ.. Να φύγουμε και πού να πάμε; Απαπα.. :lol: Εγώ πάλι κορίτσια χάνω εύκολα, αλλά δυσκολεύομαι πολύ να μπω σε πρόγραμμα.. Αν μπω και το τηρήσω το ξέρω ότι οι απώλειες είναι καλές (1 κιλό την εβδομάδα, άντε στις 10 μέρες..) αλλά από τη μία πεινάω ΠΟΛΥ (απόρροια των κακών συνηθειών του παρελθόντος όπου έτρωγα μόλις 2 γεύματα τη μέρα, αλλά ενισχυμένα, οπότε τώρα οι μερίδες των τριάδων μου φαίνονται λειψές..) και απ' την άλλη δεν μπορώ να αντισταθώ εύκολα στους πειρασμούς.. (έχω την πειθαρχεία να μην αγοράζω πια από μόνη μου, άλλα όταν μου προσφέρουν ή το βρω διαθέσιμο πχ στο σπίτι δεν μπορώ να αντισταθώ..)
-
σας παραθέτω τα χθεσινά και τα σημερινά μπας για να πάρετε μια ιδές.. Οποιαδήποτε πρόταση για πιο ''χορταστικές'' λύσεις είναι ευπρόσδεκτη!
χτες
πρωινό
1 κούπα γάλα
5 κ.σ. μίγμα κουάκερ (το φτιάχνω μόνη μου με κουάκερ, all bran sticks και ξηρούς καρπούς ανάλογα με τα γούστα, πάντα όμως ωμούς κ ανάλατους)
1 ροδάκινο
δεκατιανό
1 νεκταρίνι
2 κ.σ. αμύγδαλα
*και κάπου εδώ φρίκαρα όταν συνειδητοποίησα πως αν και πεινούσα ακόμα έπρεπε να περιμένω άλλες 3 ώρες για να φάω μεσημεριανό.. κρατήθηκα όμως και έφαγα μόνο 1/2 φέτα light τυρί του τοστ*
μεσημεριανό
2 γεμιστά (1/2 βαθύ πιάτο) με τριμμένο κεφαλοτύρι (2 χούφτες)
σαλάτα χωριάτικη ''ενισχυμένη'' (1 μεγάλο βαθύ πιάτο με μαρούλι, ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι, σπιρτόκουτο φέτα, ξίδι, 2 κ.σ. ελαιόλαδο)
*παρόλο που ''άδειασα'' τα πιάτα μου είτε το πιστεύετε είτε όχι δεν χόρτασα *
απογευματινό
σάντουιτς (2 φέτες ψωμί του τοστ, 2 φέτες τυρί του τοστ, 1 φέτα γαλοπούλα, 1/2 ντομάτα, 1 κ.γλ. μαγιονέζα)
*να πω επίσης πως γενικά αποφεύγω τα πολλά ψωμιά τις μέρες που έχω μπόλικο υδατάνθρακα το μεσημέρι, όπως γεμιστά ή μακαρόνια, αλλά κάτι μ' έπιασε και ήθελα όπωσδηποτε ψωμί..)*
βραδυνό
γιαούρτι 0% με 2 κ.γλ μαρμελάδα και 1 κ.σ. αμύγδαλα
1 νεκταρίνι
-
σήμερα
πρωινό
1 κούπα γάλα
5 κ.σ. μίγμα κουάκερ
φρουτοσαλάτα κεράσι-ανανάς (φρέσκος)
δεκατιανό
3 cookies
1 ποτήρι χυμό motion
μεσημεριανό
1 μπούτι κοτόπουλο (χωρίς πέτσα) ψητό με χρωματιστές ταλιατέλες
σαλάτα ''χωριάτικη'' (μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, σπιρτόκουτο φέτα, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, ξίδι)
απογευματινό
1 κουακερομπισκοτάκι (made by me!)
1 κρουασανάκι σκέτο (τα έφερε η αδερφή μου και υπέκυψα..)
1 νεκταρίνι
-
Γεια σου κοριτσι!! Τελικά με το γυμναστήριο τι έκανες; Ξεκίνησες όργανα;;
Χμ εμένα το πιο χορταστικό σνακ που μ αρσει κιολας πολυ είναι ένα βρωμομπισκότο με 1 μπανανούλα. Το χεις δοκιμάσει. Όσο για τις ποσότητες σου είναι καλές πιστεύω. Π.χ να σου γράψω τη δικιά μου χτεσινή μέρα... Βέβαια δε ξέρω πόσο καιρό είσαι σε πρόγραμμα αλλά φαντάζομαι σταδιακά θα σου "κλεινει" η όρεξη.
Τα χτεσινά μου:
Πρωινό 11:00 1 μεγάλο κριθαρένιο παξιμάδι+2 φ.κασέρι μίλνερ+1 ποτ.χυμό απο 2 μεγάλα πορτοκάλια
Μεσ. 14:30 1 μικρό πιάτο φασολάκια 250γρ με 1κ.σ λάδι+2κομ.πατάτα βραστή+1 παξιμάδι+60 γρ φέτα(2 δάχτυλα)
Απογ. 19.00 1 μπολ μεγάλο σχετικά καρπουζι + 1 χουφτίτσα αμύγδαλα
Βραδ 23:00 (πήγα γυμναστήριο ενδιάμεσα) 4 κ.σ βρώμη+γάλα+ 1 μικρή μπανάνα
Από γυμναστική έκανα όργανα για 1 ωρα περίπου + 1 ώρα οριενταλ
Πάνω κάτω αυτές είναι οι ποσότητες μου. Εντάξει δε βαρυστομαχιάζω κιολας :Ρ αλλά δεν νιώθω και να πεινάω ιδιαίτερα.