Originally Posted by
IVAN
Είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω, πολλές φορές θα ήθελα εκείνη.. ξέρω πως είναι αδύνατο όμως....άδικο και για τους δυο μας.
Εδώ και λίγες ώρες αισθάνομαι λίγο καλύτερα.. μάλλον έχω αποστασιοποιηθεί από τη θλίψη και το γεγονός του χωρισμού, σαν θεατής του εαυτού μου, που παρατηρεί χωρίς όμως να μπορεί να παρέμβει.
Φοβάμαι βέβαια πως τα άσχημα συναισθήματα θα επιστρέψουν πολύ βίαια στην ψυχή και το κορμί μου. Ελπίζω να κάνω λάθος.
Τώρα θα σου πω κάτι που προσπαθώ από την αρχή να γράψω εδώ. Ντρέπομαι πάρα πολύ,
Όχι γιατί με απέρριψε μια γυναίκα, όχι καθόλου, με έχουν απορρίψει και στο παρελθόν και εγώ το έχω κάνει...
Δε ντρέπομαι ούτε επειδή κλαίω, ούτε επειδή πονάω βαθιά και το βγάζω πολύ έντονα, έτσι είμαι, έτσι νιώθω πραγματικός άνθρωπος.. δε μπορώ να κάνω ''πέτρα'' την καρδιά μου.
Ο λόγος που ντρέπομαι είναι ότι, δε μπορώ να ζητήσω βοήθεια από την οικογένειά μου, θα κατέστρεφα άλλους, δικούς μου ανθρώπους, που τους αγαπώ και μ αγαπάνε..έστω κι αν δεν είναι αυτή η αγάπη αυτή που αξίζουν... τα γράφω λίγο μπερδεμένα και ακατανόητα, το ξέρω λυπάμαι που δεν μπορώ να γίνω ποιο συγκεκριμένος.. Αν βρω τι δύναμη και το θάρρος κι αν ακόμα μπορέσω να σου στείλω κάποια στιγμή πμ θα καταλάβεις... ελπίζω να καταλάβεις..και δεκτή και η όποια κριτική..
Αυτό: ''Θα μπορούσα να είμαι εγώ που το έχω γράψει αυτό το μήνυμα. Σε διαβάζω και πονάω. Νιώθω τον πόνο που νιώθεις.'' με συγκίνησε βαθιά, με βοηθά να συνεχίσω... ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε... όλοι κουβαλάμε ένα βαρύ φορτίο, ίσως με κάποιον τρόπο να μπορέσουμε να το ελαφρύνουμε...Σ ευχαριστώ ....