Καλημέρα και απο εδω!
01/12 ... 62,2
02/12 ... 62,1
04/12 ... 62,2
08/12 ... 62,4
Printable View
Καλημέρα και απο εδω!
01/12 ... 62,2
02/12 ... 62,1
04/12 ... 62,2
08/12 ... 62,4
53 στρογγυλό σήμερα αλλά σάβ-κυριακή και δευτέρα ξεσκίστηκα...
θα κατέβω στις 1000θερ.την ημέρα και ξεκινάω και γυμναστήριο σήμερα
προσεκτικά το βράδυ
γιαούρτι/ φρούτα!!
Ξανα στα ιδια... :-( γιατι; Σημερα εκλεισα μηνα. Μηνιαιος απολογισμος 4,4 kg. Μπορει να μην εφτασα τα 6 κιλα που ειχα θεσει ως στοχο αλλα ειμαι ικανοποιημενη. Φοβαμαι ομως μην κολλησω εδω. Απλα δεν το σκεφτομαι και επαναπροσδιοριζω το στοχο μου για τις 08-01. Αντε η νεα χρονια να μας βρει λιγο πιο αδυνατες!
Kαλημερα!
Πηνελοπακι μου εισαι αστερι,μπραβο!!
Και σε ολα τα κοριτσια! :)
Εγω σημερα, +500 γρ. ενω συνηθως οταν τρωω τονο,παντα ειμαι μειον την επομενη..Τελοσπαντων,περιμ� �νω σημερα να αδιαθετησω..
69.4 kg
Με τις υγειες μου..
καλημερα.....σε ολους.......η ζυγαρια επεσε 64.300 ειμαι γιαχου γιαχου σημεραhttp://www.google.gr/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=638
Πηνελοπάκι μου μπραβο!!!!!!!
εγω σήμερα 62.8 οποτε κατι ειναι κ αυτο!
Βλεπω τρελες απωλειες σημερα μπραβο κοριτσια.Εγω -100 σημερα, η περιοδος αφαντη και ειμαι πολυ πρησμενη.Αν δεν αδιαθετησω δε βλεπω να ξεφουσκωνω!
εγω εχω θεμα μεγαλο κοριτσια φοβαμαι κ που να τα πω
sokolatitsa εχασες σημερα ετσι δεν ειναι?τι θεμα εχεις, ασχετο με κιλα?
ναι εχασα.....εχω θεμα με την περιοδο μου ηρθαν 2 φορες τον 10μηνα καθολου τον νοεμβρη και τωρα τιποτα ακομα και ποναω χαμηλα εγκυμοσυνη δεν παιζει
Δε χανεις τιποτα να πας γυναικολογο για ενα τσεκαπ.
το καλοκαιρι περασα τα ιδια κ μου ειπαν δεν εχεις τιποτα απλα η 1 ωοθηκη ειναι μεγαλυτερη απο την αλλη...
και οτι θα φτιαξει...το θεμα ειναι οτι καθε μηνα ποναω τοσο πολυ κ χανω πολυ αιμα οταν ερθουν και οταν παλι δεν ερθουν ποναω χειροτερα:(
Α αμα το εχεις τσεκαρει οκ.Ταλαιπωρια απλως.Μονο υπομονη μπορεις να κανεις αλλα ειναι πακετο...
πηρα ον γιατρο μου κ θα παω αυριο ο πρωι να με δει παλι...ελπιζω να μην ειναι κατι αλλο
Καλα αποτελεσματα να εχεις.