-
καλημερα κοριτσακια τι κανετε?
Μπραβο Πινκακι μου για την απωλεια! Δεν περαζει που δεν ειναι πολυ αρκει που ειναι μειον! Εισαι αστερι εσυ κοριτσακι δεν σε φοβαμαι! Τα πας παρα πολυ καλα κ ειναι θεμα χρονου να φτασεις στον στοχο σου!
Εβε μου κ εμενα ενταξει μου φαινεται η διατροφη σου! Αν νομιζεις οτι δεν χορταινεις αυξησε λιγο την πρωτεινη να σε "πιασει".
Κ εγω αυτες τις μερες εχω λιγουριτσες.Κανα δυο απογευματα εφαγα κατι κουλουρακια που ειχα φτιαξει κ παλι καλα τελειωσανε κ δεν ξαναφτιαχνω γιατι ειναι πειρασμος να τα εχεις σπιτι.
Εγω σαν στοχο γι αυτο το καλοκαιρι εχω να μεινω στα κιλα μου κ να συνεχισω την καθοδο απο Σεπτεμβριο.Βεβαια αν καταφαερω να χασω ενα κιλο μεχρι τεελος Ιουλιου που φευγω γι αδιακοπες θα ηταν ευχης εργο αλλα δυσκολο βρε κοριτσια γιατι ενω ολη την βδομαδα τα παω περιφημα το Σαββατο ολο κ καπου θα παμε κ θα φαω κατι παραπανω κ στην ουσια συντηρουμε.Δεν ξερω γιατι αλλα απο περσυ που εκανα κυριως πρωτεινικη διαιτα απο διαιτολογο τρομαρα μου μου μαμησε εντελως τον μεταβολισμο.Ενω μεχρι περσυ οτραν ελεγα κανω διαιτα εχανα κιλο την βδομαδα αντε στα τελειωματα μισοκιλο τωρα χανω ελεινα αργα..... ενα χρονο με βλεπω ακομα να πεδευομαι αλλα δεν με πειραζει γιατι με τις τριαδες δεν αισθανομαι κ καμια τρομερη στερηση μιας κ τρωω σχεοδον τα παντα κ αν προσεξω τα γλυκα χανω κιολας οποτε συνεχιζουμε !!!
Εμενα βρε κοριτσια με πιανει πεινα καμια βδομαδα πριν την περιοδο για 2-3 μερες δεν παλευετε τρομερη λιγουρα ... αχ ατιμες ορμονες!
Τωρα για τις ποσοτητες που λετε θεωρω πως ειναι μια χαρα γιατι τρως κ την σαλατα κ χορταινεις!! Κ μετα σε 3 ωρες τρως παλι το σνακ κ συνηθιζεις! Αν περασει το πρωτο διμηνο μετα σου γινετε συνηθεια.Εγω τωρα που σας ειπα που τα απογευματα ετρωγα καμια λιχουδιτσα τυπου κουλουρακι μετα μονη μου εδω κ δυο μερες χωρις να πιεστω ο οργανισμος σαν να ζηταγε να γυρισει στις γνωστες δυαδουλες κ ετσι εγινε!
-
Καλύτερα για μένα να μην υπάρχουν πειρασμοί μέσα στο σπίτι τουλάχιστον. Είναι τόσοι πολλοί έξω που δε χρειάζεται να τους έχουμε και εκεί. Διαφωνώ εντελώς μ αυτό που λένε κάποιοι ότι αν θέλεις πραγματικά να κάνεις διατροφή ό,τι και να έχεις μπροστά σου δε σ απασχολεί και ότι είναι μια καλή ασκηση να τα βλέπεις και να μην ενδίδεις. Άνθρωπος είσαι θα λυγίσεις, ενώ αν δεν είναι εκεί θα πεις π.χ ποιος πάει τώρα ως το σουπερ μαρκετ να πάρει σοκολάτα έχει κ ζέστη και μπορεί να το γλυτώσεις. Δηλ. σε κπ που κάνει απεξάρτηση από το αλκοόλ θα του έβαζες μπροστά του ένα μπουκάλι ουίσκυ; Όχι. Έτσι δε το κάνεις και σε κάποιον που κάνει απεξάρτηση διατροφική. (αυτά με αφορμή τα κουλουράκια που έγραψες νάου). Κατα τ' άλλα τα πας πολύ καλά και μπράβο σου που συντηρείσαι αυτό είναι το σημαντικότερο. Αντί να κυνηγήσεις να χάσεις τα τελευταία κιλάκια προτείνω να πας γυμναστήριο και να κάνεις μυική ενδυνάμωση
:)
-
Σας παραθέτω και κάποιες εικόνες που με εμπνέουν:
-
-
-
Pink super inspirational!!!! Βάλε κι άλλες!!!!
-
Όργανα δεν εχω ξεκινήσει ακόμα, αλλά σήμερα σταμάτησαν τα ομαδικα για καλοκαίρι, οπότε από δευτερα αναγκαστικά.. :( Μακάρι να βρω κάποιο ενδιαφέρον κ να το παλεψω κάπως, γιατί δεν θέλω να χάσω τη σειρά μου.. Αν κάνω αποχή μέχρι τον Σεπτέμβρη κλαφτα
-
Κι εγώ περιμένω πως και πως να ξεκινήσουν τα ομαδικά στο γυμναστήριο (γράφτηκα με την προσφορά των 49?) αλλά θεωρώ πως είναι λίγο καλύτερο που θα ξαναξεκινήσουν Σεπτέμβρη και θα έχω χάσει κάποια κιλά ακόμα γιατί τώρα θα ντρεπόμουν άπειρα να πάω σε ομαδικό πρόγραμμα.
Όσο για το φαγητο θα σας γράψω κι εγώ τα χθεσινά μου να μου πείτε την γνώμη σας.
Πρωινο: Μια μεγάλη μπανάνα με 2κ.γ μερέντα
Δεκατιανό: 2 ακτινίδια
Μεσημεριανό: 2 καλαμάκια (σπιτικά) + 1 πιτάκι (τα μικρά) + 5 κομμάτια πατάτες + Σαλάτα (χωρίς λάδι)
Απογευματινό: 1 μπάρα δημητριακών + 1 βερίκοκο
Βραδυνό: 2 κομμάτια πίτσα + 1/3 σουφλέ σοκολάτας με παγωτό (το μοιραστήκαμε 3 άτομα)
Μεταβραδυνο (έτσι ονομάζω τις βραδυνές μου κρεπάλες :-P): 2 σφηνάκια (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) + 1 μπύρα.
Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω κάθε Σάββατο βράδυ και το γαμάω τόσο πολύ :-(
-
Κοριτσακια μου γλυκα, εχω χαθει το ξερω αλλα πολλες οι υποχρεωσεις και τα τρεξιματα!!
Στα δικα μας τωρα... ολα κατω απο ελεγχο... τα χασαμε σιγα σιγα τα 2 κιλακια και γυρισαμε πανυγηρικα στα 63 ... αντε αλλο ενα εμεινε και μετα παλι σταθερα... δεν ειναι το βαρος απο 60-65 εγω θεωρω οκ ειμαι... απλα εχω το νου μου...
Πινκακι μου μπραβο και παλι μπραβο βλεπω τερματιζουμε σιγα-σιγα και πολυ το χαιρομαι!!!
Μπλακ μια χαρα και συ...
Στα καινουργια κοριτσια καλη αρχη!!!
Φιλια σε ολες !!! και ολα γινονται!!
-
Now μου συγχαρητήρια για την απώλεια!
Εγώ κορίτσια σήμερα κλείνω τα 23, έχω γενεθλιάκια οπότε νομίζω ότι δικαιούμαι λίγο να ξεφύγω από το πρόγραμμα. Όχι ότι τις άλλες μέρες δεν ξέφυγα καθόλου χεχε Σας φιλώωω :)
-
pinkaki μου γλυκο χρονια σου πολλα! Να τα εκατοστισεις κ οτι καλυτερο για σενα! Κοιτα να περασεις τελεια σημερα!!!
ναου μου χιλια μπραβο γι ατην απωλεια! Οχι οτι δεν ημουν σιγουρη οτι θα τα καταφερνες!!
φιλια κοριτσια
-
Πινκακι μου πολυχρονη και ευτυχισμενη!!!! Οτι ποθεις!!
Οχι απλα να ξεφυγεις επιτρεπεται αλλα μπορεις μετα τιμης να πανηγυριζεις περα απο τα γεννεθλια και τα πρωτα γεννεθλια μακρια απο την παχυσαρκια!!!! (και επειδη ξερω οτι θα μου πεις εχω λιγο δρομο ακομα να φτασω το στοχο κτλ, τον μεγαλο στοχο Πινκακι μου τον εφτασες, δεικτης μαζας σωματος φυσιολογικος!!!! Χιλια μπραβο!!!!! Και να περασεις τελειαααααααααααααααααααα ααα σημερααααααα
Μπλακ, ευχαριστω... δεν ειναι η απωλεια το θεμα... το θεμα για μενα πλεον ειναι να μενω σταθερα απο το κοντα στο 60... 2-3 πανω, 2-3 κατω δεν εχει σημασια ... Σημασια εχει να βαλει κανεις ενα ανωτατο οριο (το δικο μου 65) και μολις δει οτι πλησιαζει να λεει στοπ...
Το λεω για ολους μας ειναι ευκολο κανεις να ξεφυγει... η παχυσαρκια και το σωμα θυμαται (ειτε εχεις κιλα να χασεις ειτε εχεις περασει απο αυτη, μειωσες το βαρος και διατηρεις τωρα) πρεπει να περασουν περιπου 5-6 χρονια απο την απωλεια ωστε το σωμα να προσαρμοστει πληρως και να μην θυμαται το παλαιοτερο βαρος και να θελει να επιστρεψει εκει... οποτε λιγη προσοχη θελει και ολα γινονται υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα ευκολακια !!!
Φιλια κοριτσια μου !!!
τιπ για τα καινουργια κοριτσια: Χρεισιμοποιηται κανελα, κοβει την ορεξη!
Αν πεινατε αναμεσα στις 3αδες τωρα που ειναι καλοκαιρι αγγουρακια, ζελε λαιτ! προκαλουν κορεσμο με σχεδον μηδενικη ενεργειακη αξια!
-
Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τις ευχές σας!! Να στε καλά κ εσείς ότι επιθυμειτε!! Καλά αν πάρεις το ΔΜΣ μου ακόμα στον πρώτο βαθμό παχυαρκίας είμαι αλλά δε μ απασχολεί γιατί απλά ένας αριθμός που βγαίνει μέσα στατιστικής αφού μετράει το βάρος της ζυγαριάς σε σχέση με το ύψος και όχι το λίπος. Πάντως είναι τα πρώτα γενέθλια μου εδώ και 6-7 χρόνια που είμαι κάτω από 70 κιλά κ αυτό σίγουρα αξίζει να γιορταστεί.
Εντάξει εχτές τα κανε μαντάρα και πολύ τούρτα έφαγα και το κοκτέηλ μου το ήπια... το αποτέλεσμα ήταν ένα χάλια στομάχι που επιβεβαίωσε πόσο μακρυά είμαι πλέον απ αυτό το μοντέλο διατροφής που κάποτε ήταν καθημερινότητα! Φιλιαααα
-
-
χρόνια πολλά! ο,τι επιθυμείς!