Καλημέρα κορίτσια. Ναταλία μου μη μας μαλώνεις που κοιμόμαστε και δεν ξυπνάμε πρωί πρωί όπως εσύ. Θα ξυπνούσα τόσο νωρίς αν ήθελα να αρμέξω αλλά το διαμέρισμά μου είναι μικρό και δεν χωράει μέσα η αγελάδα!! :lol:
Printable View
Καλημέρα κορίτσια. Ναταλία μου μη μας μαλώνεις που κοιμόμαστε και δεν ξυπνάμε πρωί πρωί όπως εσύ. Θα ξυπνούσα τόσο νωρίς αν ήθελα να αρμέξω αλλά το διαμέρισμά μου είναι μικρό και δεν χωράει μέσα η αγελάδα!! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Kαλέ τι είναι όλα αυτά στο πάτωμα;Μπήκα για μια καλημέρα και κόλλησα στα σορόπια σας...
Πωπω!Αγάπες και δηλώσεις!Πρώην ηδονοβλεψίες,ντεντέκτιβς και ξεματιάστρες,ιδρωμένα κορμιά
από προσωπικές εκγυμνάσεις και εξάψεις,καυγαδάκια και αγαπούλες...Όλα τα κάνατε σε ένα μόνο βράδυ πάλι!
Ανησυχώ μήπως αρχίσω να δέχομαι απειλές από παραμελημένους συζύγους,παιδιά και σκυλιά ή με τρέχουν στα δικαστήρια διαζυγίων.
Μόνο από τον γκόμενο της Μακ είμαι ασφαλής!Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια και δεν κλονίζεται από τίποτα!
Ξεσαλώσατε χθες πάλι και τώρα μου κοιμάστε του καλού καιρού!Μόνο η συνονόματη μονή δκαιούται
να κοιμάται 5:20',καλή ώρα....Οι υπόλοιπες σηκωθείτε να ξεκινήσουμε μια δημιουργική,ηλιόλουστη σε διάθεση ημέρα!
Καλημέρααααααααααααααααα!! !!!
Γιωτάκι μου δεν θέλει πολύ εγώ μέσα σε μία βδομάδα ένιωθα σαν στο σπίτι μου χιχιχιχι πάνε και οι ντροπές και όλα :DQuote:
Originally posted by giotaki
Καληνύχτα σε όλες σας γλυκιες και αγαπημένες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ να δείτε πόσο χαίρομαι αν και στην αρχή φοβόμουν για το πως θα ενταχθω πιστεύω πως σιγά σιγά όλα θα γίνουν!!!!!!!!!!!!!!! Ελλάκι,Τζινουλι,Ελενακι και λοιπο φορουμ να έχετε ένα υπέροχο ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eli τι να πω κι εγώ που ενώ γράφτηκα στο φόρουμ από τον περασμένο Ιούλιο σας ανακάλυψα το Νοέμβριο! Και πριν κανά δυό μήνες ανακάλυψα και τα "σημερινά μηνύματα"! Καλά λέει η αδερφή μου ότι από λάθος είμαι μελαχρινή! :lol:
Ήρθα κ εγώ!!!!!Τρεις ενέσεις έφαγα και τώρα άρχισαν να με πιάνουν όσο ήμουν εκεί τίποτα!!!!! Το πιο αστείο όμως είναι ότι δεν μπορώ να στερεώσω το τσιγάρο στα χείλη μου και με έχει πάρει στο ψιλό και ο μικρός:punk::punk:
Βρε Γιωτάκι τι σόι ενέσεις είναι αυτές και δεν σε πιάνουν; Με χρονοκαθυστέρηση; Την επόμενη φορά να πας στον οδοντίατρο την προηγούμενη μέρα του ραντεβού να σου κάνει την ένεση και την επόμενη μέρα να σου κάνει το σφράγισμα!:lol:
Καλημέρα!!!! Τί μου κάνετε?
Εδώ και 2 μέρες όλο meeting κάνουμε με το αφεντικό!! Εχει πολύ πλάκα το τί θέλει να κάνουμε και πως θα συντονίσουμε μία εταιρεία που εδώ και 20 χρόνια δούλευε με άλλο τρόπο και ξαφνικά πρέπει α αλλάξουμε μυαλά σε όλους!!!! χεχεχεχε το λατρεύω αυτό!!!!!
Η αφεντικίνα μου σήμερα (μαμά του αφετικού) όλο ότι αδυνάτισα μου λέει, και ότι μου πάνε πολύ τα φορέματα κτλ. Και να σκεφτείτε ότι με γνώρισε στα 92 κιλά και τώρα είμαι 90. που να με έβλεπε πέρυσυ τέτοιο καιρό στα 125 τί θα έλεγε?
Πάντος κορίτσια, κοιλιά τίποτα, ούτε για δείγμα!!! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι!!! Φιλάκια για την ώρα
Τζίνα δεν παίζεται αυτο το πράγμα!!!!!Ειλικρινα αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω γιατί απλά δε νιώθω το στόμα μου:flaming:
Καλημέρα Πωλινάκι, χαίρομαι που είσαι καλά.
Τώρα που το σκέφτομαι έχει καρό να σας ανεβάσω φώτο μου!!!!!! χμμμμμμ κάτι πρέπει να κάνω μεστις επόμενες μέρες!!!!
Τζινάκι μου :************ :love::love::love::love::love::love:
Γιώτα μήπως πήγες ανχωμένη? και εγώ τελευταία φορά που είχα πάει χρειάστηκα 4 ενέσεις για να μουδιάσω, και μετά 1 ολόκληρη μέρα για να ξεμουδιάσω!!!
Που είσαι γλυκό μου Πωλινακι?Να μπαίνεις να μας γράφεις τα νέα σου γιατί όλες χαιρόμαστε που όλα σου παν καλά!!!!!Όσο για την κοιλιά μην στεναχωριέσαι θα φανεί κ αυτή !!!!!Πως είσαι κούκλα μου με την εγκυμοσύνη όλα καλά?
Μην ανησυχείς γκρινιαροΓιωτάκι μέχρι να πάει στρατιώτης ο γιός σου θα σου έχει περάσει το μούδιασμα!:lol:
Δε με απασχολεί το μουδιασμα όσο το κάπνισα!!!!!Έχω σκάσει!!!!!
Γιωτάκι μου αν κρίνω από την προηγούμενη μου αγκυμοσύνη, τίποτα δεν θα φανεί :P 30 βδομάδων που γέννησα τον μικρό μου και κανείς δεν πίστευε πως ήμουνα καν έγκυος (ούτε καν στις πρώτες βοήθειες που είχα αποταθεί για να με στείλουν νοσοκομείο εισαγωγή).
Καλά πάει η εγκυμοσύνη, έχω κάτι εμετούς μερικές φορές αλλά οκ, το παλεύω!!!!!
Μπράβο Πωλινακι σου ευχομαι να πάει έτσι καλά μέχρι το τέλος!!!!!!!!!!Όσο για την παρακεντηση που έγραψες πιο πάνω μη φοβάσαι καθόλου στο λέω γιατί έκανα !!!!!
Πωλινάκι μου η κορούλα σου συνωμοτεί στο να μην πάρει χαμπάρι κανείς τίποτα στην δουλειά!!! :lol:
Μου φαίνεται θα τους πεις ότι φεύγεις για διακοπές στο τέλος και θα πας να γεννήσεις κυρία χωρίς να το καταλάβουν καν!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:3
καλημέρααααααααααααααααα
Εθνική μας ξεματιάστρα Γιωτάκι ty :))) με έσωσες χτες!Πάντως το μάτιασμα από μακρυά μια χαρά φτάνει,εγώ σε πολύ δύσκολες στιγμές (κυριώς αργά το βράδυ που δεν μπορώ να πάρω τηλ την μαμά μου ή την γιαγιά του άνδρα μου ) αυτο-ξεματιάζομαι :lol::lol::lol:
και εκεί που λέτε κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου,αξημέρωτα ακόμα ακούω μέσα στον ύπνο μου κάτι γέλια και φωνές!!!στο διπλανό δωμάτιο έχουν έρθει κάτι Κ@λόπαιδα που είχαν μαζευτεί όλα μαζί και γινόταν του Κουτρούλη ο γάμος!και μην μου πείτε και εμείς είμαστε κάποτε νιάτα,γιατί εγώ έχω μάθει να σέβομαι τους διπλανούς μου,όλο το μεσημερο-απόγευμα κάνανε τα ίδια και δεν πολυεδωσα σημασία αλλά το βράδυ θέλω να κοιμηθώ με την ησυχία μου,να σκεφτείτε εμείς είμαστε στον 3ον και ένας συνάδελφος του άνδρα μου που είναι στον 5ον τους άκουγε καθώς είχαν την φαενή ιδέα να βγαίνουν και στο μπαλκόνι.αφού ξύπνησε ο άνδρας μου και με βρήκε να κοιτάω το ταβάνι και μου λέει παιδί μου τι έπαθες,άσε λέω με ξύπνησαν οι δίπλα,αφού πέρασε κανένα τέταρτο και ο κακός χαμός συνεχιζόταν αποφάσισα να φορέσω την ωραία μου ρομπίτσα και να κατέβω μέχρι την ρεσεψιόν!όλα αυτά στις 5.30 το πρωί!Μόλις με βλέπει ο ρεσεψιονίστας και του λέω το και το ναι ξέρετε μου λέει για αυτό τρέχω γύρω-γύρω,υποθέτω είχαν και άλλοι ενοχληθεί απλά δεν ήξεραν από που ακριβώς ήταν αυτή η φασαρία.Τους πήρε τηλ,ηρέμησαν για λίγο και μετά τους ακούγαμε να τρέχουν στους διαδρόμους και να φωνάζουν.ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ� �ΝΝΝΝΝΝΝ,και εδώ και μία ώρα κάνουν πάλι τα ίδια,έχουν μαζευτεί στο χωλ του ορόφου και φωνάζουν και γελάνε,τουλάχιστον τώρα είναι μέρα και δεν κοιμόμαστε!
Πολινάκι πολύ χαίρομαι που όλα σου πάνε καλά και με την δουλειά και με την εγγυμοσύνη!
Εγώ όμως γιωτάκι μου αποφάσισα πως δεν θα κάνω. Αποφάσισα πως απλά ήταν λάθος μετρίσεις λόγω στάσης του μωρού. Ετσι αποφάσισα και έτσι θα είναι!!!
Ελι μου αυτό σκεφτόμουνα και εγώ!!!!! Οτι θα με πιάσουν οι πόνοι ξαφνικά μέσα στον Αυγουστο και θα πάω για γέννα και θα τους πω μα δεν είχα ιδέα!!!!!
Πωλινακι έχεις απόλυτο δίκιο.Στο γιο μου έβγαζαν 1:876 κ 0, 7 αυξημένο αυχένικο υγρό,έτσι αποφάσισα να την κάνω!Όταν τελικά γέννησα συζητώντας με το γιατρό μου είπε ότι ήταν αυξημένο γιατί το μωρο ήταν μεγάλο 4480 γαρ,αρκουδακι σχετο,δεν κατάφεραν να το ζύγισουν σωστά κ έτσι έτρεχα πανικόβλητη!!!!!Οποτε μη στεναχωριέσαι τελικά όλα για το χρήμα γίνονται ,μας έχουν τρέλανει!!!!!
Με την διαφορά ότι εγώ δεν πληρώνω στο δημόσιο καλή μου, και αν είναι να το κάνω τελικά, θα το κάνω δημόσια και όχι στον ιδιώτη γιατρό που πάω!
Μη στεναχωριέσαι κούκλα μου όλα καλά θα παν είμαι σίγουρη !!!!!!!!!!Θα'ρθει στον κόσμο και θα είναι μια κούκλα σαν τη μαμά της!!!!!!!!!!!!!!!
Ιωάννα όταν το μάτι είναι σαν αυτο που είχες εσύ πρέπει να σε ξεματιάσουν τρεις φορές .Πάντως το καλύτερο ξεματιασμα γίνεται με κάρβουνο και πιστεύω πως απ'το μάτι ο άλλος μπορεί να σκάσει !!!!!
γεια σας κοπελούδες μου, παλιές καραβάνες και νέες αφίξεις!
Είμαι καλά, ψώνισα δώρο για το βαφτιστήρι μου, μπλουζάκια στην εξωφρενική τιμή των 8 ευρώ( και τα δυο!) , πήρα και σε μένα ένα ωραιότατο πράσινο μπλουζάκι, μην ξεχάσουμε ότι έρχεται άνοιξη και δεν υπάρχουν ρούχα ανοιξιάτικα στο μέγεθος που είμαι τώρα! Έδωσα στον εαυτό μου διορία ως την ενάτη του Απρίλη οπότε και θα μειώσω το στήθος, όσο χάσω έχασα μέχρι τότε και μετά τέλος, δεν βάζω λοιπόν στόχο το 68 ή το 65 κτλ. Όσο πάω σε ενάμιση μήνα και τέλος! Μετά θα χαίρομαι το νέο μου εαυτό, όπως κάνω και τώρα!
θα σας ξαναγράψω το βραδάκι, να σας πω τι ειδα και στον ύπνο μου, μάκιααααα
Καλημέρα κι από εδώ όμορφες!!!
Πωλινάκι, όλα με το καλό γλυκιά μου!!!Μην αγχώνεσαι και καταλάβει τίποτα η μικρούλα!!!
Γιωτάκι, πώς γίνεται το ξεμάτιασμα με το κάρβουνο?Χχαχαχ από φόρουμ διατροφικών διαταραχών θα του αλλάξουμε ταυτότητα, αλλά τι να γίνει και το μάτι μες στη ζωή είναι...Προσωπικά, πιστεύω πολύ σε αυτό και όχι αναίτια ... :regan:
Για σου συνονοματη κουκλίτσα και καλό ύπνο!!!!!!!!!!Αστεροσκονη γεία και σ'εσένα,το ξεματιασμα με το κάρβουνο δεν ξέρω πως ακριβώς γίνετε αλλά είδα ότι αλλάζει μορφή και γίνετε σκόνη!!!!!Μάλλον έχει δίκιο η Ναταλία που μας κυνηγάει τον κάναμε τον οίκο της να μην πω τι ακριβώς!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
Ήταν ωραία μέρα για περπάτημα σήμερα χωρίς να τουρτουρίζω. Γιώτα καλόν ύπνο και πες μας για τα όνειρά σου μόνο αν είναι πικάντικα χιχιχι. Αν τυχόν σε ματιάσουμε πάλι και δεν μπορείς να κοιμηθείς πες στο Γιωτάκι να σε ξεματιάσει!:lol:
aaaa ξεμάτιασμα με κάρβουνο κάνει η γιαγιά του άνδρα μ αλλά μόνο όταν είσαι κοντά!τελευταία φορά που την είδα να το κάνει έβαλε τρία καρβουνάκια από το τζάκι με λιβάνι,είπε μία προσευχή με έβαλε να στέκομαι προς ανατολάς με λιβάνισε με συγκεκριμένο τρόπο και μετά τα κάρβουνα τα έριξε σε ένα ποτήρι με νερό κ μου είπε πως όταν πάνε στον πάτο τότε θα είμαι εντελώς καθαρή!Και η αλήθεια είναι πως ένιωσα αρκετά καλύτερα και τα κάρβουνα μόνο την επόμενη ημέρα πήγαν στον πάτο!Η γιαγιά μου ξεμάτιαζε και με ένα μαντήλι και γαρύφαλλο ή με ένα σπίρτο αν θυμάμαι καλά!Εγώ έχω μάθει να ξεματιάζω με νερό κ λάδι αλλά έχει τύχει να πω την ίδια προσευχή και χωρίς αυτά και αν κάποιος είναι ματιασμένος να το νιώθω.
μακγιωτ τι βλέπω αστέρι μου 70αρίσες!άντε είμαι σίγουρη μέχρι την επέμβαση του στήθους θα έχεις φτάσει στο τελικό σ αποτέλεσμα.αχ κ εγώ δεν έχω ανοιξιάτικα ρούχα σε αυτό το μέγεθος,μόνο κάποια καλοκαιρνά από παλιότερα κ όσο σκέφτομαι το "λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν" απελπίζομαι,τουλάχιστον δεν πρέπει πια να πληρώσουμε μία περιουσία για να ντυθούμε όπως προ επέμβασης
Αχ, Ιωάννα μου κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τα ρούχα. Δεν έχω πολλά ανοιξιάτικα, μόνο καλοκαιρινά, οπότε εύχομαι να πιάσει απότομα ζέστη γιατί είμαι κι εγώ του club λεφτά δεν υπάρχουν! Στενοχωριέμαι δε όταν σκέφτομαι ότι έχω δωρίσει πολλά ρούχα που φορούσα κατά καιρούς που ήμουν αδύνατη γιατί ως παχιά με έπιανε κρίση απελπισίας και δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω! Πάλι καλά που κράτησα και μερικά κι έχω τώρα να φοράω. Περνάω με ότι ρούχα και εσώρουχα έχω από παλιά και δεν έχω ψωνίσει τίποτα απολύτως, μόνο καλσόν χιχιχιχι. Επίσης πρέπει να φτάσω στο στόχο μου για να μπορέσω να φοράω και ρούχα της αδερφής μου γιατί η άτιμη είναι 60 κιλά.
Πιος ξέρει να ξεματιάζει???????? Θέλω και εγώ να με ξεματιάσουν για καλό και για κακό..... Μπορεί καμιά από σας να το κάνει?
Εγώ Πωλινακι ξέρω να ξεματιαζω.Και είσαι φορτωμένη από μάτι,αυτά τα φουστανακια που φοράς τραβαν μάτι!!!!!:o:o:o
E? Τωρα μου κανεις πλακα η μιλας σοβαρα καλη μου? Δηλαδη απο αυριο να κικλοφορω με κελλαπιες? Τωρα σοβαρα μπορεις να το κανεις και για μενα? Χρειαζεσε καπιο στοιχιο η κατι?
Πλάκα σου κάνω καλέ!!!!!Σε ξεμάτιασα και ήσουν χαμένη στο μάτι!!!!! Το όνομα σου είναι Πολυμνια ναι?(συγνώμη αν το έγραψα λάθος)Χθες που το έκανα στην Ιωάννα πάντως ένιωσε καλύτερα άρα μάλλον πιάνει ιντερνετικα!!!!!!!!!!
Ναι πολυμνια ειμαι καλη μου! Για να δουμε αν θα πιασει και με μενα! Σε ευχαριστω πολυ πολυ!
Τίποτα κούκλα μου ,χαρά μου αν μπορώ να βοηθήσω!!!!!
Καλησπέρα!
Σήμερα τα νέα μου είναι καλύτερα, το ίδιο και η διάθεσή μου. Καταρχήν κανόνισα να φύγω τετραήμερο. Θα πάω να δω τους δικούς μου, να αλλάξω και λίγο παραστάσεις, γιατί αρκετά έσκασα εδώ. Αυτό και μόνο μου ανέβασε τη διάθεση. Ενόχληση δεν είχα, άλλο ένα καλό. Ψώνισα ένα ωραίο κυλοτάκι μάρκας, με έκπτωση 50%. Πήρα μία απλή ενυδατική για το πρόσωπό μου. Έκανα μπάνιο, έβαλα την κρέμα, το κυλοτάκι και άρχισα να δημιουργώ... Παιδιά, το κέικ Νο 2 ψήνεται! Για να δούμε τι θα βγει αυτή τη φορά!: crazy:
Κορίτσια, τέλειο το κέικ! Όμορφο, ψηλό, αφράτο, πεντανόστιμο!
Πολύ χάρηκα τώρα! Το κυριότερο είναι ότι πήρα το κολάι και το έφτιαξα σε χρόνο ρεκόρ, από μνήμης, χωρίς συνταγές και χάος στην κουζίνα. Ό,τι λέρωνα το έπλενα αμέσως, ώστε τελείωσα σε δέκα λεπτά και με την κουζίνα πεντακάθαρη. Τελικά είναι πανεύκολο, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τα σωστά υλικά.
Καλησπέρα κι από εμένα. Αβούλα κέικ μου μυρίζει! Έγινε καλό αυτή τη φορά ή θα βαρυστομαχιάσει πάλι το παρεάκι; :lol:
Πήρα τελικά την απόφαση κι ανέβηκα στο step! Επειδή βαριέμαι να κρατάω ώρα το μετράω με τραγούδια. Οπότε έκανα 3 τραγούδια προθέρμανση με ελαφρύ αερόμπικ, 6 τραγούδια step και 2 τραγούδια χαλάρωση. Για αρχή μετά από τόσα χρόνια καλά ήταν. Κι εκεί που σκεφτόμουνα τι ωραία, άντε να ξαναρχίσω να γυμνάζομαι, τρώω φλασιά ότι την άλλη εβδομάδα κλείνω 3 μήνες από το χειρουργείο κήλης και δεν ξέρω αν κάνει να κάνω γυμναστική ακόμα και πόσο μάλλον να χορομπουλάω ντούπου ντούπου πάνω στο step!! Φρίκαρα και όση ώρα έκανα μπάνιο έπιανα την κοιλιά μου να δω αν είναι στη θέση της και αν φουσκώνει πουθενά! Τι να πω; Μου φαίνεται ότι κάποιες φορές τρέχω πιο γρήγορα από την εξυπνάδα μου και δεν με προλαβαίνει η κακομοίρα! Αύριο το πρωί θα πάρω τηλ. το χειρούργο μου να τον ρωτήσω αν κάνει να κάνω γυμναστική (χωρίς να του πω βέβαια ότι έκανα ήδη).
Γεία σου Αβακι!!!!!Χαίρομαι πολυ με τα νέα σου όσο για το καινούργιο σου απόκτημα καλοφορετο!!!!!Τι λέει το κέικ νο2 έτοιμο?
Και ναι κυρίες και κύριοι η ʼβα ανακάλυψε την Αμερική!!:lol::lol::lol::lol: Σε πειράζω φιλενάδα. Είδες τελικά που μπορείς να τα κάνεις όλα άμα θέλεις; Και θα φάει και το παρεάκι ένα νοστιμότατο κέικ!
Γεια σας ομορφοκοριτσα!Θα εισηγηθω στην προεδρο να απαγορευει αν δεν ειμαι μεσα να γραφετε πανω απο τρεις σελιδες!ξεκινησα στις 7 να διαβαζω κ με μικρες διακοπες τωρα μολις τελειωσα!Κ θελω να διαβασω κ τα αλλα τοπικ!Περιμενω νεα απο το κεικ της Αβας κ τα υπολοιπα μετα.Πηρες φαρινα Γιωτης αυτη τη φορα?:yes: