Ένας φίλος μου ήθελε να βάλει "Το τελευταίο βράδυ μου. απόψε το περνάω"
Η γυναίκα του ήθελε Σελίν Ντιόν, χεστήκανε και τελικά παίξανε Ραμαζότι....όσο να πεις είναι κάτι ανάμεσα στον Καζαντζίδη και τη Ντιόν
Printable View
Ένας φίλος μου ήθελε να βάλει "Το τελευταίο βράδυ μου. απόψε το περνάω"
Η γυναίκα του ήθελε Σελίν Ντιόν, χεστήκανε και τελικά παίξανε Ραμαζότι....όσο να πεις είναι κάτι ανάμεσα στον Καζαντζίδη και τη Ντιόν
Quote:
Originally posted by NADINE
Ποιά άραγε οπτικοποίησα να τη ζουλάω,μήπως βοηθηθεί στο ζόρι της;Quote:
Originally posted by Nekky
ΑΑΑ να σας πω και ενα νεο? ΜΑντεψτε τα καινουρια μας κατοικιδια!!! ........2 γλυκητατα κοτοπουλακια!!! Ειναι τοσο χαριτωμενα! Η μικρη μου εχει ξετρελαθει απο την χαρα της! (ποιον εμοιασε αραγε?) Τα εχουμε μεσα σε ενα μεγαλο χαρτοκουτο και καθεται συνεχεια απο πανω τους και παιζει μαζι τους! Το μονο προβλημα ειναι οτι τα ζουλαει συνεχεια. Και οταν την ρωτησα:" γιατι τα ζουλας παιδι μου?" η απαντηση ηταν: "γιατι ετσι κουτσουλανε!!!"
Καλα ε εισαι φοβερή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιτα να δεις που δεν αντεχα και καρφώθηκε πάλιιιιιιιιιιιι
Ειπα να μπω μια στιγμη να ριξω μια ματια γιατί νομίζω έχω καιρό να γραψω και ουπς τι να δω!!!!
Αχ κοριτσακια μου μακαρι να ζουλιώμουν και να κουτσουλουσα, πιστέψτε με θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη και ξαλαφρωμένη βεβαίως βεβαίως
καλημερουδια στις ορθιες και τις ξαπλωμενες!
εχω πολλα να γραψω αλλά δεν τα προλαβαινω. θα σας πω μονο πως συνεχιζω τη διαιτα. το σαββατο δραδυ ειχα ελευθερο γευμα και σαν ελευθερο, εφαγα οτι βρηκα. χθες που ζυγιστηκα επαθα σοκ +2,4 κιλα ατο σαββατο αλλά σημερα παμε καλυτερα. 81,3. σαν να εχασα δηλ ακομη 100 γρ σε δυο ημερες. συνολικα μεχρι σημερα λοιπον 3,1 κιλα. αρα προβλεπω μειον 5 κιλα στις 2 εβδομαδες. το μετα δεν ξερω τι θα προκυψει αλλά προβλεπω τριημερο ακολασιας και μετα ξανα στον αγωνα!!
αλαλουμακι καλως να μας ερθεις. πες μου ημερομηνια να κανονισω να μην ειδοποιησω τις ζηλιαρες.
γεωργια γελασα πολυ μα πολυ!!
mairy-lou, οτι και να διαλεξεις τελειο θα ειναι, μη τρελαινεσαι κιολας!! και εσυ μια κουκλα θα εισαι!!
αννουλα εγω παλι οπως ειδες παρεξηγηθηκα πολυ για το τυπογραφικο σου!!
νεκταρινι μου καλη δουλεια ειναι αυτη. τετοια θελω κι εγω αλλά με τις τωρινες απολαβες μου!!! ακου τωρα. εχθες εβαφα τα νυχια του ποδιου μου (χερια δεν βαφω ποτε) ενα καρπουζοκοκκινο και σκεφτομουν κοτοπουλα. γιατι αραγε??
γκρινιαρα, ευχαριστω για την πληρεστατη απαντηση σε ολες τις αποριες μου. δεν σχολιαζω τιποτε. επισης ευχαριστω που μου θυμισες οτι τα παιδια μου ειναι και παιδια σου. ξεχασα να σε ρωτησω αν θελεις να ετοιμασεις εσυ την τουρτα!!
βασουλινι σταματησε το πλοιο ή οχι ακομη? τι τραβανε αυτες οι μανες....
tide που χαθηκες? αρχισες το διαβασμα?
καλησπερα σας κοκονες!
Επιτελους εχθες τελειωσα με την αλλαγη των ρουχων αλλα ρε κοριτσια αλλαξε ο καιρος και ξανακανε κρυο. Μηπως να τα καθυστερουσα λιγο ακομη?? ε? :D
Σχετικα με τα κοτοπουλακια τα "στειλαμε" στο χωριο και ετσι την γλυτωσαν απο τα χερια της μικρης μου. Φωτος φυσικα και βγαλαμε αλλα δεν ανεβαζω μη με κυνηγησει κανενας φιλοζωος! χεχε Τα νυχια δεν μας αφησε ο Δημητρης να τα βαψουμε (ευτυχως εχει και εναν σοβαρο και λογικο ανθρωπο αυτη η οικογενεια) και ετσι δεν τα στειλαμε ομορφα στο χωριο. (θα εχω παντα μια οζα στην τσαντα μου παντως μη χασω καμια ευκαιρια)
Μαιρη Λου αφησε την καρδια σου να διαλεξει τραγουδι γιατι εμεις θα σε μπερδεψουμε πιο πολυ!
Μπαρμπιτακι μειον 5 κιλα σε 2 εβδομαδες ειναι σουπερ!!! συνεχισε και το 7 ειναι πολυ πολυ κοντα!
Ναταλιτσα πως εισαι? παντως εγω σου εχω προτεινει να ερθω να κραταω το πλητρολογιο αλλα εσυ δε με ακους!
tide με ρωτησες για την διαιτα της Πεννυ αλλα τωρα το προσεξα. Σορρυ. Θα την βρεις στο θεμα με τις Πολυκυστικες Ωοθηκες και παχυσαρκεια. Αναλυτικα: Η 1η εβδομαδα ειναι στην 3 σελιδα στο ποστ 23/5/09 αναρτημενο απο Γλυκουλα
Η 2η εβδομαδα ειναι στη σελιδα 5 στο ποστ 27/5/09 αναρτημενο απο την Πεννυ
Η 3 εβδομαδα ειναι στη σελιδα 7 στο ποστ 4/6/09 αναρτημενο απο την Πεννυ
Καλο ειναι βεβαια να διαβασεις τις πρωτες σελιδες γιατι εχουν πολλες και χρησιμες πληροφοριες!
Αυτα ομορφουλες για σημερα παω να κανω και ενα αληθινο μπανακι να ειμαι αυριο φρεσκια και καθαρη στη δουλεια!
καληνυχτα!
θα κανω και μια αποπειρα να ανεβασω μια φωτογραφια και ελπιζω να πετυχει!
καλε πετυχε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kαλημέρα, κορίτσια...
ΝΈΚΥ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα το δώ! ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ! Και με τη φωτο και με τις κότες που τις πιάνετε...πώς τις πιάνετε, βρε; Ξέρετε, έχω πτηνοφοβία (ναι, υπάρχει αυτό το θέμα...) με οτιδήποτε πετάει (εξαιρούνται αεροπλάνα) και ΕΠΑΘΑ με τη φωτο με τα πτηνά που τα κρατάνε...το περίεργο είναι ότι τα πουλιά, αν και μένω ΑΘήνα, με παρακολουθούν (χωρίς πλάκα....και μην πιστέψετέ ότι τα έχασα, απλώς έιναι ο νόμος του Μέρφι) αλλη φορά που θα έχω χρόνο θα περιγράψω περιστατικά.
Μπάρμπι, χάθηκα χάθηκα...όταν υπάρχουν εξετάσεις στα σχολεία είναι το χειρότερό μου...τόσα χρόνια δίνω και ξαναδίνω εξετάσεις! Θεαματικές απώλειες, βλέπω! Καλή συνέχεια!
Τα κοριτσάκια, χάριν των οποίων έμπαινα τις προηγούμενες εβδομάδες, πού είναι οεο;;;;;;; Ελπίζω να συνεχίζει σταθερά η βελτίωση...δώστε μας νούμερο απώλειας να χαρούμε κι εμείς, άντε!
Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια με ένα μεγάλο χαμόγελο...ποιος ξέρει! Μπορεί και να το ξορκίσουμε το κακό!
κοριτσακια μου καλησπερα,
τι μου κανετε? εγω ειμαι καλυτερα, αρχισα να περνω τα πανω μου, το καραβι εχει ψιλοσταματησει, τρωω καλυτερα, διαφορα παχυντικα πραγματα, δεν προσεχω καθολου, αλλα δεν με νοιαζει κιολας, θα ασχοληθω αργοτερα με αυτο.
ελπιζω να ειστε ολες καλα, η συμπεθερα να φτασει γρηγορα το 7 και το ναταλακι μου να αρχισει να τρωει το κατιτις του, αληθεια σε ζυγαρια ανεβηκες? ειμαι σιγουρη οτι θα αρχισει να σου μιλαει απο εδω και περα.
ολα τα αλλα κοριτσακια μου τα στελνω ενα γλυκο φιλακι και ευχομαι καλη επιτυχια σε οποια προσπαθεια και να κανετε...........
ωστε συμπεθερα το καραβι αρχισε να σταματαει? επιτελους. τετοια κρουαζιερα ουτε ωνασης να ησουν!!! αντε ανεβα στη ζυγαρια να μας εκπληξεις! τωρα δηλ να ετοιμαζομαι για καφε? οχι το τριημερο ομως ε? το αλλο σβ ισως?
οι τρυπιες μας γραφουν?
η αλεξανδρα φανταζομαι αρχισε να κυκλοφορει εξω και μας ψιλοξεχασε? χαλαλι της...
tide τι κανει η κορη με τις εξετασεις? καλη συνεχεια και καλο βιαδασμα σου ευχομαι
η φοιτητρια τι κανει? κυκλοφορει παρεα με την τρυπα? αληθεια, καλα ρωταει η συμπεθερα: η ζυγαρια σου μιλησε? μαλλον ναι. πες μας...
αλαλουμακι ποτε ερχεσαι? δεν μας λες? εγω συνεχιζω. 81,1 σημερα -200 απο χθες και συνολικα μειον 3,1. μια χαρα τα παω.
αννεζινα φιλακια.
νεκκυ μου οι κοτουλες θα ηρεμησουν μου φαινεται ε? δεν μου λες? αυτο το κουτσουλισμα, μηπως αδυνατιζει κιολας? να βαζω να με τσιμπουν δηλαδη!!!!
καλα, κι εγω με τα ρουχα το ιδιο σκεφτομουν σημερα. μολις τα τελειωσα ολα κι εγω, επλυνα και τις κουβερτες και χθες τις ξαναεβγαλα!! καλε ειχε κρυο το βραδυ!
το αλλο σας το ειπα? εβαλα ξεκουραστικα γυαλια για την οδηγηση. ωστε ετσι βλεπετε οταν οδηγητε ε? και μου ελεγε ο συζυγος....εισαι σιγουρη οτι βλεπεις καλα? πανε στον γιατρο. μια χαρα βλεπω, γιατι να παω? ξεροκεφαλη μεχρι αηδιας....αλλες θελουν γυαλια, αλλες τα χρειαζονται. ε ναταλια?
κουκλες που σας ξεχναω, σορυ. τα φιλακια μου σε ολες
γιατι να σας εκπληξω καλε? 66 ημουν την προηγουμενη βδομαδα που ανεβηκα, αλλα τωρα πρεπει να το εχω παρει το κιλακι μου. ειχα φτασει μεχρι και 65.
τωρα που αρχισα να τρωω ομως να δεις.............
Γειά σας, κορίτσια των 40.. κυμάτων!!!!!
τι μου γίνεστε??? εγώ ξεκίνησα (.. επιτέλους) !!! είμαι στην 5ή μέρα και συνεχίζω ακάθεκτη!! Αναφορά θα σας δίνω κάθε Τετάρτη που με επισκέπτεται ο διαιτολόγος μου!! Πάω όμως πολύ καλά και είμαι χαρούμενη!!! Ηδη έχω χάσει κάτι...
φιλιά σε όλες τις αγαπημένες μου.. Ναταλινάκο, Νεκταρίνι, Μπαρμπουνάκι, Βασουλίνι, tidekpe, Μαρικάκι, Αlalumaki, Αλεξάνδρα, Αnnezina, Γεωργία και σε όλες τις όμορφες που πιθανόν ξεχνάω..συγχωρήστε με!!
Φιλιά ζουμερά σε όλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα πρωινη πρωινη
μπηκα να καταγραψω τη νεα μου απωλεια 80,9 σημερα. ευχομαι να δω το 7 μπροστα το σαββατο το πρωι. 3 μερες ειναι, που θα παει, δεν θα κατεβει? και μαλιστα το 7 μπροστα το ειδα καθως επαιζε η ζυγαρια μεχρι να στεθεροποιηθει και ενα κατι το ενιωσα, δεν μπορω να πω. μαλιστα μου υποσχομαι μολις γυρισω απο το ασωτο τριημερο και συνεχισω την ιδια προσπαθεια γιατι στις 19 ιουνιου φευγω διακοπες και θελω να μη ξεπερασω τα 80 γυρνων τας...ονειρα θερινης νυκτος? μπορει.
παντως κοριτσια, αν θελετε φθηνες διακοπες, αμμουλιανη. δεν θα το πιστεψετε αλλά εκλεισα διαμερισμα με κουζινακι, aircondition, τηλεοραση, δυο δωματια (το ενα με κρεβατι διπλο, το αλλο με 2 μονα) με μπαλκονι μπροστα στην θαλασσα μονο 35 τη βραδυα και μαλιστα μου ελεγε και αν θελω αυτο που εχει μπαλκονι στο δρομο και λοξα στη θαλασσα το εδινε 30 τη βραδυα!!!! καλε 4 ατομα 30 τη βραδυα? και δεν ειναι χαλια. ειδα φωτος στο site!
πορωθηκα τωρα που το θυμηθηκα! ετοιμαζομαι για διακοπες. και το σβ αραγε στην αλεξανδρουπολη να παρω μαγιω? αν δεν βρεχει δηλ θα ειναι αραγε ζεστη η θαλασσα? μπα δεν το βλεπω να κανω μπανιο....δεν πειραζει. θα τα κανω μαζεμενα στην αμμουλιανη. τι αλλο θα μπορουσα να κανω εκει δηλ?
καλημερα!!!
μια γρηγορη καλημερα και απο μενα!
Μπαρμπιτα πολυ χαιρομαι για τα κατορθωματα σου!!! μπραβο! με ξεσηκωνεις και με ενθαρρυνεις!!! Αντε λιιιγο ακομη και το 7 θα γινει πραματικοτητα!!! Σε ακολουθωωωωω
Αντε βρε Βασια να ηρεμησεις λιγακι!!! Σε καταλαβαινω παντως! (5 μηνες στην μικρη μου σαν αρρωστη ημουν...) Αχ τι τραβαμε εμεις οι μανες!!!
Ναταλια επεστρεψες στη βαση σου? Πες μας καλε μια κουβεντα!!!
Φιλακια σε ολες, μια μια χωριστα!
(τι να κανω που ειμαι και πρωτο γραφειο πιστα και ολοι με βλεπουν, στα κλεφτα η καλημερα σημερα)
Καλημέρα κι απο εμένα την αργοπορημένη και απούσα (κοριτσια sorry αλλά πνίγομαι)
τι κάνετε βρε??
εγώ προσπαθώ να είμαι καλά γιατί έχουμε μαστόρους στο σπίτι και μια ψιλουστερία την έχω πάθει!!!
δίνει και ο γιός μου εξετάσεις και ήρθε και έδεσε το γλυκό...
καλά που έχω και το γυμναστήριο και πάω και εκτονώνομαι γιατί θα πάρω τα βουνά!!!!
μπαρμπουνάκι ΜΠΡΑΒΟ!ΜΠΡΑΒΟ ! και πάλι μπράβο τελικά ρε κορίτσια όλα μέσα στο μυαλό μας είναι αγόρασα εχθές ένα βιβλίο ψυχολογίας που αφορά το αδυνάτισμα στο λίγο που πρόλαβα να διαβάσω βασικη αρχή είναι να είμαστε πάνω από όλα καλά ψυχολογικά και μετά η διατροφή, όλα είναι μέσα στο μυαλό μας..
όσο για το τριήμερο μπαρμπουνάκι μου εγώ που είχα πάει Αλεξανδρούπολη Σεπτέμβριο έκανα τα ωραιότερα μπάνια, σκέψου το!! θα σου συνιστούσα αν προλαβαίνεις να πεταχτείς για ένα καφεδάκι ΚΟΜΟΤΗΝΗ έχει ένα υπέροχο ζαχαροπλαστείο δεν θυμάμαι τώρα το όνομα του αλλά είναι πολύ γνωστό για ΣΟΥΤΖΟΥΚ ΛΟΥΚΟΥΜ και θεικό μπακλαβά!!!!
βασουλινάκι μου η εγκυμοσύνη σου μου θυμίζει την δικιά μου στην κόρημου , έλα κάνε κουράγιο και σε λίγο καιρό το μωράκι σου θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα!!!!
ευγενίτσα μου μπράβο για το δυνατό ξεκίνημα καλή συνέχεια power κοριτσάκι έλα να κατεβαίνουμε..
αλεξάνδρα και ναταλία φρεσκοχειρουργημένα μου και αρρωστίλικα πως πάτε βρε?? έλα σιδερένιες και οι δυο..
νεκταρινάκι είσαι καλύτερα τώρα??? περάσαν οι δύσκολες μέρες σου??? όλα καλά???
αλαλουμάκι χαμένο και tide πως περνάτε??
όσο για απώλεια κιλών κρατειθείτε 78 και να καίει,
ζυγίστηκα εχθές στο γυμναστήριο απώλεια πόντως 28 τελικά το γυμναστήριο ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στην ζωή μου, κάνω και διατροφή βέβαια , όχι αυτή που είχα πει από το γνωστό site, μετράει γραμμάρια κ.λ.π ΄πάω καλά ΄΄αντε άλλα 13 κιλά θέλω ακόμα πολλά είναι??????
πάντως με την γυμναστική έχω μαζέψει απίστευτα μπούτια κοιλιές στήθος και δεν συμμαζεύεται .....
ξέρει καμμία κανένα καλό ξενοδοχείο για τριήμερο στην Ιθάκη??? θα πάω τον Ιούνιο με τον άντρα μου για πείτε μου έχετε τίποτα υπόψην
να περνάτε καλά πολλά φιλιά .....
Γειά σας κοριτσάκια!!
Μπράβο Αννεζίνα!! κ πάλι μπράβο!! 78 θηρίο??? Συνέχισε με την γυμναστική.Είναι ότι καλύτερο πραγματικά. Εγώ κάνω διάδρομο κάθε δεύτερη μέρα.Προς το παρόν δεν αντέχω άλλο. αα Κ καλά ξεμπερδέματα με τους μαστόρους..
και σε σένα Barb μου μπράβο!!σε λιγάκι θα δεις το 7 που τόσο επιθυμεις.. θα τα καταφέρεις είμαι σίγουρη !! εγώ αρχικα να πέσω σε διψήφιο θέλω....
Τετάρτη σήμερα και είχα το επίσημο ζύγισμα από τον διαιτολόγο. εβδομάδα 1η: 2.7kg και συνεχίζω..
Φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!