σευχαριστω γλυκια μου
Printable View
σευχαριστω γλυκια μου
Οχι ελενη μου εχεις δικιο! Εξαλλου μια χαρα ευχαριστημενη και ευδιαθετη ειμαι! Ασε που μετα οταν ξαναζυγιστηκα με εδειξε - 300 αυριο το πρωι θα διαπιστωσω αν οντως ισχυει και θα σας πω. Σοκολατιτσα μου μην αγχωνεσαι! Κι εγω εχω ενα καρο ανωμαλιες με την περιοδο αλλα ο γιατρος μου δεν ανησυχει καθολου!
Στα ιδια σημερα!
53.6
Καλημερα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια!
Εγω σήμερα +1 !!!! Είμαι πρισμενη οσο ποτέ !!! τα ποδια μου τουμπανο και εγω εχω να φάω απο εχθες το απογευμα στις 17:30 ....
Περιοδο περιμενεις?
Εχω 2 μηνες να αδιαθετησω... αλλα για εμενα αυτο ειναι συνηθες δυστυχως
Ελενη αν τολμησεις και φας θα σε δειρω... Κανε υπομονη 2 μερες ακομα μεχρι την Κυριακη...
Καλημερα, σημερα 76,3 δηλαδη -700γρ απο Δευτερα. Δεν κανω ακριβως καθημερινο ζυγισμα...
σήμερα 62.7.παω πιο αργα κ απ τη χελώνα!!!!!!!!
Καλημερα.Σημερα η περιοδος αφαντη...Εχασα ομως μισο κιλο.
Kαι γιορταζουν οι Αννες σημερα...ουτε θελω να σκεφτομαι τι θα γινεται παλι στη δουλεια.Ελπιζω να κρατηθω στις 1200.
Καλημερα και χρονια πολλα στις Αννουλες του χιονια αν και εδω αυτη τη στιγμη ο υδραργυρος εξω δειχνει 21 βαθμους..
Σημερα με 1η μερα περιοδου,στα ιδια. 69.4 kg
onelife αντε να ξεφουσκωσεις κι αλλο με την περιοδο κι εγω αυτην περιμενω.
eleni σε καταλαβαινω αλλα αν μπορεις κρατησου ή μη το παρακανεις...
Αχ ελπιζω να κρατηθω 2 μερες και το Σαββατο να ειμαι 68...αν κ δυσκολο να χανω καθε μερα 400 γραμμαρια αν δεν αδιαθετησω...
Μιλαμε για πολυ φουσκωμα,δεν μου κανουν τα σουτιεν μου..
Ελενακι, ειναι πολυ σπαστικο οντως να προσεχεις και αντι εστω να μη χανεις αλλα να μενεις στασιμη,να παιρνεις κιολας..
Απλα σκεψου κ ποσες μερες μετα θα πολεμας να ξεφουσκωσεις..
Πω πω κι εγω φουσκωμα εχω αλλα πιο πολυ στην κοιλια.Τι ειναι αυτο το κακο ρε γμτ.Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Μιλαμε για πολυ φουσκωμα,δεν μου κανουν τα σουτιεν μου..
Ελενακι, ειναι πολυ σπαστικο οντως να προσεχεις και αντι εστω να μη χανεις αλλα να μενεις στασιμη,να παιρνεις κιολας..
Απλα σκεψου κ ποσες μερες μετα θα πολεμας να ξεφουσκωσεις..
Αυτο με το ξεφουσκωμα ξαναπεστο.Εγω ακομα να ξεφουσκωσω προσπαθω...αλλα 800!
Καλη συνέχεια σε όλες!