ευχαριστώωωω ανβι :)
Printable View
ευχαριστώωωω ανβι :)
Xρόνια πολλά κι από μένα Pink!!!!
ευχαριστώωωω πολύ eve :)
Άντε βρε κοριτσάκια να επανέλθουμε σιγά σιγά;; Η βαρέσαμε διάλυση καλοκαιριάτικα;; χαχαχα
πινκ!αν και καθυστερημενα χρονια σου πολλααααα!!να εισαι παντα γερη κ ευτυχισμενη!
εκανα κ γω ενα μεγαλο διαλειμμα ,αλλα επιστρεφω απο σημερα γιατι η ζυγαρια εχει ηδη ανεβει..δεν ξερω ποτε θα αποχωριστω τελειως αυτο το φορουμ..μου κανει πολυ καλο τελικα!
τα φιλια μου!
ευχαριστώωωω πολύ giolia :) Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου :)
καλημέραααα, για εμάς που το πάμε λίγο πιο αργά έχω το παρακάτω να πώ ;)
Αχ βρε Πινκ.. Μα, που τα βρίσκεις; Πάνω που λέω να τα παρατήσω μου δίνεις κουράγιο να συνεχίσω.. Εγώ δεν έχω ιδιαίτερα νέα.. γι αυτό δε γράφω.. μια ξεκινάω, μια τα παρατάω.. Χτες ένιωθα τόσο σκατά που απέφυγα το γυμναστήριο.. Και να πω πως ήταν ένα από τα τελευταία μαθήματα ζούμπα που γουστάρω άπειρα.. Απλά ένιωθα τόσο πρησμένη.. Το ξέρω πως είναι λάθος τρόπος σκέψης.. Σήμερα έκανα πάλι μια καινούρια αρχή με βρώμη για πρωινό και ροδακινάκια και .. ελπίζω να πάω καλύτερα.. Εσείς πώς τα πάτε;
Χαίρομαι πολύ eve μου που λες ότι σου δίνω κουράγιο. Μην ανησυχείς δεν έχουμε όλες τις μέρες την ίδια διάθεση, την ίδια δύναμη... Ίσως χτες απλά να μην ήταν η μέρα σου. Κάθε μέρα είναι μια καινούρια αρχή :) Εγώ τα πάω καλούτσικα συνεχίζω γυμναστήριο με εντατικούς ρυθμούς (ποιος να το λεγε αυτο για μένα), ξεκίνησα και power plate. Να δούμε τι θα δούμε. Στη διατροφή έχω χαλαρώσει αρκετά και μια παρασπονδιούλα θα την κάνω κάθε μέρα αλλά ευτυχώς όχι κάτι που δε σώζεται μέχρι στιγμής. Την πέμπτη έχω διαιτολόγο και είναι μέρα λιπομέτρησης και μεζούρων. Ελπίζω να έχω να σας γράψω ευχάριστα!! Φιλάκιααα
Kι εγώ δεν άφησα να με πάρει από κάτω!!! Δεδομένων των συνθηκών (είχε σήμερα γενέθλια η αδερφή μου, οπότε υπήρχαν άπειρα γλυκά όλη μέρα, άργησα να ξυπνήσω,είχα και μάθημα μες στο μεσημέρι και το φαγητό δεν υπήρχε όταν έφυγα, οπότε βολεύτηκα όπως-όπως) τα πήγα άψογα!!!
πρωινό 11:00
4 κσ βρώμης
1 κούπα γάλα
2 ροδάκινα
μεσημεριανό (πριν το μάθημα) 13:30
1 τοστ (γαλοπούλα, τυρί)
σαλάτα ''χωριάτικη'' (ντομάτα, πιπεριά, σπιρτόκουτο φέτα, 1 κσ ελαιόλαδο, ξύδι)
στο μάθημα (14:00-16:00)
1 ποτήρι παγωμένο τσάι με μέλι
απογευματινό 16:30
το ''κολατσιό του μαθουσάλα''
1 φυσικό χυμό ανάμικτο
2 ώρες γυμναστήριο: 45' διάδρομο-ποδήλατο-ελλειπτικό (από 15' έκαστο)
100 κοιλιακούς+50 ραχιαίους
πόδια+ώμους (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έκανα όργανα!!!!)
βραδυνό
1 πολυσαλάτα (ντομάτα, μαρούλι, καρότο, 1/2 κονσέρβα τόνο, μοτσαρέλα, 4 αμύγδαλα ψιλοκομμένα, λεμόνι, κρίθινο παξιμάδι)
στο πάρτυ (σπιτικά όλα)
1 κομμάτι τούρτα
2 μεγάλες μπάλες παγωτό βανίλια-σοκολάτα
Καλημέρα!!!!!!!!!
κορίτσια σας παρακολουθώ αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για να γράφω κάθε μέρα!
Διατροφικά συνεχίζω κανονικά και χάνω σαν to post της Pink αργά και βασανιστικά...
σας γράφω τα χθεσινά μου
11,00 κουλούρι ι+ τυρί+ ροδάκινο
15,00 2 γεμιστά +τυρί+ παξιμάδι
19,30 μαγείρευα και έφαγα 2 κ,.σούπας φακές πολτό + 1κ σούπας λουκάνικο κοτόπουλο με σάλτσα + 1 κ.γλ. κρέμα άνθος αραβοσίτου
22,00 κοκκινες ψητές πιπεριές με 1 κ.σούπας μελιτζανοσαλάτα+ κασέρι + παξιμάδι+ 1 κ.σούπας ενναλακτικό μουσακά+ 1 κομ.κουβερτούρα 25γρ
Χθες ένιωσα λίγο ότι ξέφυγα όχι τόσο διατροφικά αλλά λίγο σαν να χαλάρωσα έλα μωρέ δοκίμασε λίγη σάλτσα, δοκίμασε την κρέμα του μικρού έγινε καλή?
και σήμερα πήγα πρωι πρωί για μια ώρα περπάτημα παραλιακώς με ψιχάλα και αεράκι, σκέτη ανανέωση!!!
Pink καλά αποτελέσματα!!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου,
πέρασα να δώσω το παρόν μιας και με το ότι συμβαίνει στη ζωή μου τελευταία αναγκαστικά απουσίαζα από το φόρουμ. Σας σκέφτομαι συχνά πυκνά και μπαίνω να ρίξω κλεφτές ματιές να δω τι κάνετε που και που :)
Έχουμε μετακομίσει εδώ και ένα μήνα και κάτι στο χωριό μου στην Πιερία και παλεύουμε να ορθοποδήσουμε. Μας έχουν κάτσει πολλές αναποδιές υγείας που μας τσακίζουν το ηθικό αλλά όλα είναι περαστικά ευτυχώς. Ακόμη και σήμερα τρέχαμε στο νοσοκομείο γιατί ο άντρας μου έπαθε κολικό του νεφρού. Οι γιατροί το αποδίδουν σε πέτρα που δεν φάνηκε μεν αλλά μάλλον μετακινήθηκε από μία πτώση που είχε πριν από δύο βδομάδες. Έχουμε κάνει τις βόλτες στο νοσοκομείο λίγο συχνές... :mad:
Με το που φτάσαμε στο σπίτι μας με την προίκα μας η μάνα μου έπεσε και έσπασε το χέρι της και το έβαλε σε γύψο για 6 βδομάδες. Ευτυχώς μέσα σε όλη την τρέλα της μετακόμισης βρήκαμε και δουλειές. Όχι κάτι φοβερό, αλλά είναι αρκετό για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε οικονομικά. Γιατί τον τελευταίο καιρό τα έξοδα μας πήραν επικές διαστάσεις :crazy: . Βέβαια με το πέσιμο του άντρα μου και με τους κολικούς του περισσότερο αναρρώνει στο σπίτι παρά πάει στη δουλειά, ωστόσο ελπίζουμε ότι θα συνέλθει σύντομα και θα μπορέσει να επανέλθει.
Κατά τα άλλα μέσα από περιπέτειες, αγωνίες και κούραση, απολαμβάνουμε την εξοχή και ότι έχει να μας προσφέρει, την δροσιά του Ολύμπου και την θάλασσα, και βεβαίως τοπικά προιόντα όπως κατσικίσιο γάλα από την στάνη λίγο πιο κάτω από το σπίτι μας, ζαρζαβατικά αράντιστα από μπαχτσέδες, φρέσκα μυρωδικά και αυγουλάκια ημέρας χωριάτικα :D. Γενικώς με το θέμα της διατροφής δεν τα πήγα καθόλου καλά αυτούς τους δύο μήνες, ωστόσο οι τριάδες έχουν γίνει τόσο κομμάτι της ζωής μου που τις κάνω σχεδόν αυτόματα :). Επίσης λόγω κούρασης και αγωνίας πολλές φορές κατεύφευγα στα γνωστά μου comfort foods και έχω μείνει έκπληκτη από το γεγονός ότι όχι απλά δεν έχω βάλει βάρος αλλά τον τελευταίο καιρό έχασα και 1.5 κιλό :D μόνο και μόνο επειδή έχω αυξήσει κάπως τις δραστηριότητες μου (περπάτημα στην εξοχή και κολύμπι στη θάλασσα όποτε μπορώ).
Οπότε τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι δεν βάζω βάρος, γιατί αυτή η περίοδος ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη για κάτι τέτοιο.
Νέα μέλη των τριάδων καλωσορίσατε και από εμένα, εύχομαι στη διατροφή των τριάδων να βρείτε τη χαρά της διατροφής και να μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας και την καλή σας διάθεση :)
Πινκάκι μου βλέπω τραβάς μπροστά με σταθερά βήματα, νιώθω να σου έχει φύγει το αρχικό άγχος που είχες τραβήξει και να αφήνεσαι στη διατροφή σου πιο χαλαρά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Συνέχισε να τρως κάθε μέρα καλές θρεπτικές τροφές και να κάνεις το γυμναστήριο σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, είσαι σε πολύ πολύ καλό δρόμο :kiss:
Σας φιλώ γλυκά, να προσέχετε και να φροντίζετε ψυχή και σώμα με καλή τροφή και καθημερινή κίνηση. Και ας τρώμε και το γλυκάκι μας και το μεζεδάκι μας που και που δεν έχει σημασία, σημασία έχει να δίνουμε πρώτα στο σώμα μας αυτό που έχει ανάγκη και μετά ας κάνουμε και το κομμάτι μας ;).
Elaki μου γλυκό πόσο χαίρομαι που πέρασες να μας πεις τα νέα σου. Εύχομαι άλλες αναποδιές να μην σας βρούν και περαστικούλια στους ασθενείς. Συγχαρητήρια και για την απώλεια, είδες τι σου είναι η φυσική δραστηριότητα. :) ΄Οσον αφορά εμένα η αλήθεια είναι πως το αρχικό άγχος μου έχει φύγει και αυτό έχει ως συνέπεια να έχω χαλαρώσει... βέβαια σε καλό δε μου βγήκε γιατί τσίμπησα 2 κιλάκια και μ έδειξε 70 κιλά σήμερα. Βέβαια μπορεί να ναι κ άλλο λογοι γιατί δε πιστεύω ότι σε μια βδομάδα έβαλα 2 κιλά δε το δικαιολογεί ο τρόπος διατροφής μου. Ίσως φταίει η πολλή γυμναστική γιατί ξεκίνησα και πάουερ πλέητ ίσως ένα έντονο στρες που βιώνω αυτές τις μέρες. Θα ναι πιο ξεκάθαρο στην επόμενη μέτρηση. Η λιπομέτρηση έδειξε 600 γρ κάτω. Τι να πω.. θα προσπαθήσω να μαζευτώ περισσότερο, έχω και σαν "ασκηση" αυτή την εβδομάδα να κάνω τη δική μου διατροφή. Σας φιλωωω :)
Ελιο μου πολυ χαρηκα που ειδα νεα σας !!! Ολα καλα θα πανε η αρχη μονο η δυσκολη...
Πινκακι μια χαρα σε βλεπω.... ολα οκ...
Τα δικα μου με τα πανω-και τα κατω μας στα 63 εκαστη... ολα καλα αρα...
Οι υπολοιπες που χαθηκατε? Φλωρα? Μπλακ?
Φιλιαααααααααα
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!
Μπήκαμε και στον Αύγουστο, στον μήνα των διακοπών για τους περισσότερους!
Για μένα φέτος δεν έχει διακοπές ωστόσο δεν με πειράζει μιας και ήμουν άνεργη για τόσο καιρό που έκανα διακοπές διαρκείας :lol:
Επιτέλους μπήκαμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς και έχουμε αρχίσει να εγκλιματιζόμαστε με τη νέα μας ζωή και τις νέες μας δουλειές. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστιμένη από τα επαγγελματικά μας, μιας και ο εργοδότης μου εκτός του ότι με πληρώνει πολύ λίγα, έχει και απίστευτες απαιτήσεις και είναι και αγριάνθρωπος. Ωστόσο δε μασάω και κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και να επικεντρώνομαι στον σκοπό μας, που είναι να ορθοποδήσουμε και να στήσουμε τη νέα μας ζωή. Προς το παρόν λέω δόξα το Θεό που ξεπεράσαμε τις δυσκολίες υγείας και έχουμε έστω και τις δουλειές που έχουμε και μας προσφέρουν τα προς το ζην και κάτι παραπάνω. Όχι τίποτα άλλο άλλα έχουμε και εξωσωματική από φθινόπωρο να υποστηρίξουμε!
Στα της διατροφής τώρα. Μπαχαλάκι είμαι αλλά δε βαριέσαι! :lol:
Έχω φάει αρκετές σαβουρίτσες τον τελευταίο καιρό αλλά όπως βλέπετε και απο το τικεράκι μου δεν έχει αντίκτυπο αρνητικό. Εννοείται πως τρώω θρεπτικά και δεν παραμελώ τα γεύματα μου, προσπαθώ μάλιστα να μαγειρεύω τακτικά και να κάνω τα γεύματα μου και τα σνακ μου. Ωστόσο υπάρχουν και μέρες που δεν προλαβαίνω να προσέξω τη διατροφή μου και τρώω σαβουρίτσες. Μία μέρα μάλιστα το παράκανα και ευτυχώς το στομάχι μου μου θύμισε ότι οι κακές συνήθειες έχουν και το αρνητικό τους αποτέλεσμα, βαρυστομαχιά και δυσπεψία... Είχα τόσο καιρό να πάθω που μου κακοφάνηκε απίστευτα! Η διαφορά είναι ότι εδώ κινούμαι περισσότερο. Κάνω πάντα τις δουλειές μου με το ποδήλατο και ας έχει πολλές ανηφόρες - κατηφόρες, περπατάω και ωωω τι χαρά κολυμπάω τακτικά :D
Γενικώς διαπιστώνω ότι μετά από τόσα χρόνια που προσέχω τη διατροφή μου κάποιες συνήθειες έχουν γίνει πλέον κτήμα μου. Π.χ. δεν χρειάζεται να σκεφτώ για να φάω φρούτα, οι μερίδες μου εκ των πραγμάτων έχουν μικρύνει πολύ χωρίς να πιέζομαι και τα συχνά μικρά γεύματα είναι πλέον ανάγκη και όχι αγγαρεία.
Τελικά κορίτσια μου το παν είναι να μην κάνουμε δίαιτα αλλά να κάνουμε διατροφή εφ όρου ζωής. Θα έχουμε όπως πάντα λέω τις καλές και τις κακές μας μέρες. Το σημαντικό είναι οι καλές μέρες να υπερτερούν των κακών και βεβαίως να μην βαριόμαστε να κινούμαστε κάθε μέρα!
Νάου μου χαίρομαι που είσαι καλά και σταθερή στο βάρος σου. Η σταθερότητα είναι υπέροχο πράγμα!
Πινκάκι δεν πειράζει που χαλάρωσες, είναι και καλοκαιράκι και απολαμβάνουμε και άλλα πράγματα ;). Κοίτα να χαίρεσαι τα όσα έχεις καταφέρει ως τώρα και να κάνεις πράξη όσα έχεις μάθει για τη διατροφή τον τελευταίο χρόνο. Αν τα κάνεις πράξη δεν έχεις φόβο να βάλεις βάρος. Καλή ψυχολογία και καλή θρέψη, παράλληλα με άσκηση και θα καταφέρεις και τον στόχο σου αργά ή γρήγορα όταν θα νιώσεις έτοιμη να κάνεις το τελευταίο ντού ;)
Σας φιλώ και εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο υπόλοιπο Αυγούστου, με πολλά μπάνια, πολύ ήλιο (μην ξεχνάμε και τη βιταμίνη D μας :) ) και ανεμελιά!
Ελιο μου πολυ χαρηκα που ειδα νεα σας!
Ολα βαινουν καλως κοριτσαρα, μπαινεται σιγα-σιγα σε ενα ρυθμο απο θεμα δουλειας και αφου εχεις την δυνατοτητα και για φυσικη ασκηση θα δεις αυτο θα σας βοηθησει παρα πολυ και ως προς το βαρος (που ειναι το τελευταιο) αλλα κυριως στην διαθεση να κανετε πραγματα αμα ειναι κοντα στο φυσικο περιβαλλον ο ανθρωπος νιωθει πολυ πιο αισιοδοξος και γεματος!
Ενας ενας οι στοχοι και ολα θα γινουν εδω θα ειμαστε να τα γραφουμε!!!!
Διατροφη τωρα, εγω μια απο τα ιδια σταθερα, με λιγες παρασπονδιες που και που (χρειαζονται καλοκαιρι ειναι) που εχω μαθει ομως να τις ισσοροπω και πολυ χαιρομαι... Οι βασικες αλλαγες λογο καλοκαιριου ειναι η βρωμοκρεμα οτι μου πεφτει κομματακι βαρια οποτε την αντικατεστησα το πρωι με φρουτοσαλατα+γιαουρτι και το απογευματινο οπου μαζι με το φρουτακι μου χτυπαω 2-3 φορες την βδομαδα και ενα παγωτακι κρεμα απο αυτα τα μικρα τα παιδικα :) Το πολυ θετικο... καποια πραγματα μου εχουν γινει τοσο συνηθεια που αν δεν εχω σαλατα στο τραπεζι νιωθω πως κατι παει λαθος οπως κι αν δεν φαω τοσο ωστε να νιωσω πληρης ( ουτε να πειναω-αλλα ουτε και να νιωθω φουσκωμα/βαρος)
Σε γενικες γραμμες τωρα, ολα βαινουν καλως μετα απο μια αρκετα αγχωτικη και στεναχωρη περιοδο ολα αρχισαν να πηγαινουν ευτυχως καλυτερα!!!
Φιλια σε ολες κοριτσια μου και αναμενω νεα σας!!!