Χαλιααααα, οπως παντα
Printable View
Χαλιααααα, οπως παντα
μην ανυσιχεις ιοαννη θα το λυσουμε το προβλημα :-)
πες μας κάποια από τις ευφάνταστες λύσεις τις οποίες συνήθως προτίνεις, αφού το φόρουμ αποτελεί το χώρο στη ζωή σου στον οποίο κάνεις καριέρα. Μου φαινεται πως ο δημιουργικος χρόνος της κάθε σου μέρας βρίσκετε εδώ, και με καποια καλα σχόλια για σενα πήρανε τα μυαλά σου αέρα.
Οι ευφάνταστες λύσεις σου φτιάχνουν το κεφι, αλλάζει η διάθεση κι έτσι βρίσκονται και οι λύσεις. Άρα βοηθάς.
..κρατας πικρίες μέσα σου τελικα. Κατι που σου ειπε καποιος και δε σ' αρεσε άμα σου δοθει η ευκαιρια πρέπει να πεις κάτι για ανταπόδοση. Εισαι κι απ τα καλα παιδια.....
Καλημέρα :)
Χθες πήγα για ύπνο, ένιωθα ότι ήταν η μόνη λύση με τα χάλια που είχα ώστε να μην σκέφτομαι και να μην νιώθω τίποτα...οπότε τώρα είδα το μήνυμα σου και σ' ευχαριστώ πολύ για την καλή σου πρόθεση...
Ούτε σήμερα νιώθω καλά, κοιμήθηκα χάλια, έβλεπα συνέχεια όνειρα και δεν άφησαν το μυαλό μου να ξεκουραστεί και νιώθω λες και δεν κοιμήθηκα...συν του ότι έχω τρομερό πονοκέφαλο...τί να κάνω για να περάσει αυτό το άσχημο συναίσθημα; Γιατί δεν νιώθω καλά ούτε ψυχολογικά...είμαι ακόμα επηρεασμένη από τη χθεσινή άσχημη διάθεση...
Δεν ξέρω πως να προχωρήσω.. να πάω μπροστά, να δω το μέλλον... είμαι σε απόγνωση.. θέλω να κλάψω... αλλά κι αυτό θέλει προσπάθεια.. κι εγώ νιώθω πως δεν έχω τι δύναμη πια, για τίποτα...
θέλω να συνεχίσω να ζω σαν άνθρωπος... να βρω πάλι το μονοπάτι μου κι ας βαδίσω μόνος.. δε με τρομάζει τόσο αυτό... η ατελείωτη αγωνία με τρομάζει...
Σκιάζει τα πάντα, όπως ένα σύννεφο, ένα συναίσθημα μελαγχολικό. Στο βαθος είναι τα μακροχρόνια αίτια που το δημιούργησαν, τα οποία έχουν δωσει τη θέση τους στο συναίσθημα αυτο, το οποίο ωστόσο έχουν προκαλέσει.
Δεν μπορω να βγαινω για καφε με τον καθε μαλακα, να προλαβαίνει να κτυπάει γκόμενες που γουστάρω, άτομο που δεν έχει υπόθεση και μετά να μου το παίζει ήρεμος και να μου παριστανει οτι νιάζεται για μενα. Κοπελες με τις οποιες σίγουρα έχω πιθανότητες να δεχτουν να κανουν κατι μαζι μου. Απλα επειδη εκανα λίγο υποχώρηση επειδη μίλησε αυτος πρωτος. Καλυτερα κανεις αμα εχει τετοιους σκοπους ας βγαινει μόνος.
Δε νομιζω οτι σ κλέβει τις γκομενες. Οι γκομενες έχουν μυαλό ζωή γούστο επιλογές γνώμη κ γενικά είναι άνθρωποι.
απομακρυνσου αν είναι μαλακες. θα γλιτώσεις κ την ανταγωνιστικότητα π νιώθεις κ θα σκεφτείς τ πράγματα αλλιώς.
πάντως όσο πιο μισητα -- σε εισαγωγικά-- αντιμετωπιζεις τον κοσμο έτσι σ συμπεριφέρεται κ αυτός.
ο κόσμος έχει διαίσθηση κ ένστικτο.
Κ για να μην είμαι off topic :
Νιώθω καλά. :)
Τίποτα, δεν νιώθω τίποτα.... τώρα δε με νοιάζει τίποτα... σε μια ώρα μπορεί να ξαναγυρίσουν όλα τα επώδυνα συναισθήματα αλλά τώρα, τίποτα
Μπαινει αυτος στη μεση και κανει φαση και συνεπώς μου τα χαλάει, νοειται πως δεν τις κλέβει, αφού εννοείται πως ισχύει αυτό που λες. Καλυτερα να βγαινω μόνος ή με κάποια παρέα αδιάφορη από τέτοια.
Είναι να μην μου συμπεριφερθει κανεις με άκομψο τροπο ή να προσπαθησει να με ξεγελάσει. Τότε δυστυχώς αντιμετωπίζω τον κόσμο με τον τροπο που περιγραφεις.
Νιώθω καλύτερα από χθες...
Νιωθω μοναξια, απελπισια, θλιψη.
Νιωθω αχρηστη, ανικανη για αυτοβελτιωση.
Νιωθω πως οτι μου συμβαινει μου αξιζει.
Νιωθω οτι εχω προβλημα που εχω προβλημα (κανενα νοημα?).
Νιωθω πως δε θα αλλαξει κατι... και η ευθυνη δικη μου. Δε μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου και η ηλιθια περιμενω να βοηθηθω απο αλλου. Περιμενε ζωον...
τελευταια ξυπναω ασχημα, τη μια λογο τσακωμων των γειτονων, την αλλη λογο ενος σκυλου που εχουν παρατημενο στη ταρατσα, την αλλη με τη φασαρια απ'τα βρωμογατα, την αλλη απο μουσικες που βαζουν τα σκατομαγαζα, μη πουμε για τα κωλαμαξα που δε σταματουν ποτε να περνουν. αρρωστη ζωη σ'αρρωστημενη πολη.
Χάλια...πάλι δεν κοιμήθηκα καλά...