Εγώ, Τζίνα μου, θα σου πως να πεις όλη την αλήθεια στο χειρουργό σου. Δε νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το σώμα μας συνήθως μας προειδοποιεί, όταν κάτι δεν πάει καλά. Μόλις πάρεις το οκ από κει, από μας έχεις την απόλυτη έγκριση για τη γυμναστική σου και μάλιστα μετά μουσικής!
Για το παρεάκι, ό,τι και να πω είναι λίγο! Ένα κέικ έκανα, δεν πήγα δα και στο φεγγάρι... Τι κομπλιμέντα για το άρωμα, τι να το χαζεύει καθώς ψηνόταν και φούσκωνε, τι να με παινεύει.. Όταν βγήκε, τότε έδωσε ρέστα! Το φωτογράφισε και μου έδειξε και τη φωτογραφία του προηγούμενου αποτυχημένου, για να κάνω τη σύγκριση και να καμαρώσω! Είπε ότι θα το πει στη μαμά του και ότι θα της πάρει κι αυτής φόρμα σιλικόνης, να μην παιδεύεται η γυναίκα στο ξεφορμάρισμα. Θα της στείλω να δοκιμάσει και αυτής.. Ήρθε η ώρα και το δοκιμάσαμε. Μόνο τούμπες δεν έκανε! Μπράβο και ξανά μπράβο και τέλειο και μμμ, αφράτο και εύγε και πήγε να με σηκώσει ψηλά! Διπλασίασε τη χαρά μου. Σωστά το λένε το "μοιρασμένη λύπη, μισή λύπη, μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά!