θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Πολλες φορές η αντιγραφή είναι καλυτερη απο την φωτογραφια και αυτο βεβαια θεωρειται αριστουργηματικο..
Printable View
μαμησε τα φιλε......δε λεω και γω το σκεφτομαι αυτο......βεβαια ανακαλυψα τροπουσ να φευγουν τετοιεσ σκεψεισ απο το νου......αρχικα θα σ πω πωσ αν σκεφτεσαι κατι τετοιο λογω αλλων και επειδη αλλοι ειναι οι μαμακεσ/μαμακισμενεσ....απλωσ γραψτουσ στ @@ σου και εισαι κομπλε....αν τωρα εχεισ αλλα προβληματα...κανε κατι που σε ανεβαζει ή σε απασχολει(προσωπικα δε θυμαμαι ποτε εκανα κατι τελευταια και ενοιωσα χαρουμενοσ)..αλλα..προσωπικ� � βαζω καμια ταινια.....ή μαγειρευω κανα φαι..κατι για να απασχολουμε δλδ..;)
Ότι τελικα δεν είναι καθόλου άσχημα εδω( στοκχολμη ) αν εξαιρέσεις το κρύο. Προσαρμοζομαι
Γρήγορα:-) Μου λείπουν φίλοι κ συγγενεις απο Ελλάδα αλλα τι το'χουμε το σκάηπ κ το μσν;;
Βέβαια όση τεχνολογία κ να υπάρχει δυστυχώς τίποτα δεν αντικαθιστά την αίσθηση της αγκαλιας...
Αχ αδελφάκια μου ανηψακια μου κουμπαρο-κολλητουλα μου μου λειπετε πολυ !!
Πάντως ενω φοβόμουν ότι θα δεν θα αντεχα εδω , τελικα μια χαρα περνάω :-)
Πω πω ρε παιδια όσοι μπορείτε να φύγετε απο Ελλάδα κάντε το!!
Δεν έχετε ιδέα πόσο καλο θα σας κανει( κυρίως στην ψυχολογία) κ πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα εκτός ελλαδος!!
Δόξα το Θεό αν κ είναι πολυ νωρίς, ήδη έχω δει τρομερή βελτίωση σε όλους τους τομείς!!:-)
Λοιπόν, εγώ σκέφτομαι πόσο πολύ θέλω να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά μου.... Επίσης σκέφτομαι πολύ τα λεφτά... Θέλω πολλά λεφτά!!!
σκέφτομαι ότι χρειάζομαι ένα μπουκάλι βότκα ή τεκίλα
Μπλιάχ.... Κρασάκι! :-)
Άντε και κανα τζινάκι....
Καληνύχτα σε όλους κ όλες να έχετε ένα όμορφο βράδυ / ξημέρωμα κ μια ακόμα πιο όμορφη μέρα:-)
Κ να θυμόμαστε πως κάθε μέρα είναι διαφορετική .. Κ κάθε μέρα που περνάει η ελπίδα θα είναι όλο κ πιο δυνατή κ η ευτυχία όλο κ πιο κοντά μας:-)
Δεν μου αρέσει καθόλου να ξυπνάω μέσα στη νύχτα...τί θα κάνω τώρα;
ζαλιζομαι σημερα.........ταξιδευα ολη τη νυχτα.
Ενα δεντρο μεγαλωνει στο μπρουκλυν!
9 μήνες και τέλος
Σημερα ειχα παει στην τραπεζα για κατι δουλειες και μια κυρια ζητησε να δει αν της εχουν βαλει τα χρηματα απ'τη δουλεια της, καποιο επιδομα... (θα σας γελασω) αλλα το ζητουμενο ειναι οτι δεν ειχαν μπει ακομα και το παιδακι της που το ειχε μαζι της, μ'ενα βλεμμα τοσο καθηλωτικο γυρναει και λεει "και τωρα τι κανουμε?". Πραγματικα, ενιωσα τρισαθλια κι εμεινα καμποση ωρα εκει να κοιταω σαν μαλακας!
πως πρεπει να την κανω σιγα σιγα....τσα χαχαχου ολα μελιγαλα στα αχβαχ λουις
Οτι δεν μπορω να κανω κατι για τις φαντασιωσεις μερικων! Απλα, τις αγνοω...
Σκέφτομαι ότι δεν βλέπω να με πιάνει ύπνος απόψε κι αύριο θα είναι δύσκολη μέρα...ουφ...
Αναρωτιέμαι αν κάνει να πιω ένα ποτάκι χωρίς να έχω φάει βραδινό...
κυκνακο ποτέ ποτό χωρίς φαϊ
θα σε πειράξει
Ότι η οικογένεια των Αλβανών μεταναστών που έμεναν στο ισόγειο
έφυγαν γιατί έμειναν άνεργοι και δεν είχαν να πληρώσουν τα νοίκια.
Δεν είχαμε πολλά, αλλά μ' άρεσε που έμεναν εδώ,
γιατί ήταν οι μόνοι που είχαν δυο μικρά αγόρια που έπαιζαν μπάλα όλη μέρα
και σήκωναν την ψόφια γειτονιά στο πόδι με τις κλοτσιές και τις φωνές τους.
Έφτιαξαν και πέργκολες στον ακάλυπτο με μπουκαμβίλιες και κληματαριές
και τον χρησιμοποιούσαν για αυλή τους και πίνανε τα βράδια μπίρες.
Τώρα τα φυτά ξεράθηκαν -γιατί ποιος θα τα ποτίσει;-ούτε κλοτσιές, ούτε φωνές.
Βουβαμάρα. Ψοφαμάρα.
Σκεφτομαι οτι για ολα υπαρχει μια λυση... κ ενα σκανδαλο ξεπερνιεται με ενα αλλο.. να το ξερω next time...
πρέπει να συνηθίσω να γελάω με τις πουτάνες και να πάψω να θυμώνω κάθε φορά που κάποια δείχνει ενδιαφέρον και μετά προκαλεί με την αδιαφορία της.
δεν εχω όρεξη για τίποτα
Θέλω να βγω έξω από το σπίτι και να αρχίσω να γελάω μέχρι να σκάσω!
Να πω καλημέρα σε όποιον συναντώ μπροστά μου κι ας με περάσει για τρελό!!!
σκεφτομαι μακαρι να ειχα ενα οπλο και να γαζωνα μερικα αμαξια εδω εξω απ την δουλεια και μετα να γαζωνα και καμια σφαιρα στο μλκ το αφεντικο μου .
τελος να του στειλω (αμα ζησει) τον λογαριασμο του ψυχιατρου μου
lol ΗΛΙΑΝΝΑ μολις ξεμπερδεψω με τον δικο μ πες μ που θα βρω τον δικο σου, θα γινω ο μασκοφορος τιμωρος των εργαζομενων σε γραφεια!!! γιατι ΝΑΙ κ εμεις εχουμε βασανα!!!!:p
εχω λεφτα και δεν εχω τι να τα κανω και ο μαλακας δουλευω και μαζευω και αλλα απο πανω και μου δινουν και πολλα
σοβαρα μιλαω τωρα. ολοι μιλανε για κριση και εγω βαριεμαι να τους ακουω. χμμμ μηπως να κανω θρεντ για αυτο?