-
Πφ παιδιά δεν ξέρω τι σκατα συμβαίνει αλλά έχω τρελά μουντ σουινγκς. Απο την μία είμαι μεσα στην τρελή χαρα για τα κιλά, απο την άλλη μεσα στην τρελή κατάθλιψη για ολα τα άλλα που συμβαίνουν.....θέλω κάπου να ξεσπάσω και ειλικρινα δεν εχω ιδέα που. Ούτε καν σε ποιον να τα πω να ηρεμήσω :(
-
α εγώ είμαι όλη αυτιά(μάτια στην συγκεκριμένη περίπτωση).
-
Αχ σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ, είσαι πολύ καλή :)
Απλά δεν μ'αρέσει να γκρινιάζω τόσο πολύ για τόσο άσχετα θέματα σε ένα φόρουμ που ασχολειται με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Δηλαδή θα αρχίσουν να μου πετάνε ντομάτες τα υπόλοιπα μέλη.... Το ανέφερα κυρίως για να δειξω πως τελικά τα κιλά δεν είναι το κυριοτερο προβλημα μας μιας και εκεί καταλήγω εγώ. Το δικό μου προβλημα π.χ πλέον είναι κοινωνικό, και δεν μπορώ να ρίξω την ευθύνη σε τίποτα πλέον, πέρα απο την ίδια μου την προσωπικότητα.....(κοινώς τα έχω κάνει λίγο σκατά....)
-
δν βρίσκω κακό στο να συζητάμε κ κάτι άσχετο πέρα από τα κιλά, την διατροφή κτλ.ειδικά σε ένα τόπικ που προτρέπει να γράψουμε το τι σκεφτόμαστε. αλλωστε η ενασχόληση μονάχα με το βάρος καταντάει ,ακόμα κ σε ένα φόρουμ που αφορά αυτό ,κουραστικό.
οπότε ελπίζω να μην σε προέτρεψα να κάνεις κάτι που θα σε οδηγήσει στο να φας...ντομάτες
ναι το βάρος δν είναι το κυριότερο πρόβλημα αλλά έχει υπεραναλυθεί ,ανοίξει μίλιον τόπικ σε αυτό το φόρουμ που ακριβώς αποδεικνύει κ αυτό που λες.
πάντως σε καταλαβαίνω κεγώ κοινωνικά δν είμαι στα καλύτερά μου
-
Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει ποτέ, αλλά έχω αυτή την αίσθηση πως το εγώ μου, ως προσωπικότητα κυρίως, δεν είναι "άξιο" για καλές φιλίες κλπ......
-
οι καλές φιλίες θέλουν χρόνο και χώρο στην ζωή μας. δν θέλουν να περιορίσουμε το εγώ μας. δν μου χει τύχει αυτό που λες. μου χει τύχει το ανάποδο, να γίνομε πολύ διαθέσιμη και δεδομένη περιορίζοντας το εγώ μου και στο τέλος βγάζοντας ανασφάλειες και πικρία.
δν μπορώ να ξέρω πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις αλλά το γεγονός οτι κάνεις αυτοκριτική είναι καλό. μιλώντας για μένα, μια ζωή όλα τα αντιμετωπίζω με παράπονο κ πάντα μου φταίνε οι άλλοι. πολύ λάθος.
-
Επίσης πολύ λάθος είναι να τα βάζουμε με τον εαυτό μας μονίμως, γιατι δεν γινεται πάντα να φταίμε εμείς. Εγω το αυτομαστιγωμα το έχω κάνει καραμέλα και νομίζω πως δεν μου κάνει καλό.
Και μιας και μιλάμε για φιλίες, πραγματικά μου έχει λείψει ένας πραγματικός φίλος :(
-
α να μην αυτομαστιγωνόμαστε κιόλας!μια αυτοκριτική φτάνει. πιστεύω scarlet οτι σου αξίζει ένας καλός φίλος και δύο και δέκα.αν σκέφτεσαι οτι κάτι δν σου αξίζει τότε πως θα το έχεις? καμιά φορά είναι κ θέμα τύχης κ συνθηκών.σύντομα θα βρεις ένα φίλο να σε καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνεις. δώσε λίγο χρόνο και αν είσαι ανοιχτή σύντομα θα κάνεις πολλές κ καλές φιλίες.δν ξέρω πόσο χρονών είσαι. εμένα πάντως οι αληθινές κ καλές μου φιλίες δημιουργήθηκαν μετά τα 23. άλλοι κάνουν φίλους από μωρά παιδιά κ τους κρατάνε για πάντα πολύ τύχη αυτό. εμένα οι παιδικοί κ εφηβικοί μου φίλοι έμειναν εκεί πίσω κ καμιά φορά τους βλέπω ίσα ίσα για να κρατάω μια επαφή. αλλά στην πραγματικότητα δν έχω τίποτα να πω.
-
21 είμαι, και απο παρέες δόξασι ο θεός άλλο τίποτα. Εγώ μιλάω για πραγματικές φιλίες όμως, κι όχι απλά παρέες. Ελπίζω να έρθει σύντομα κι αυτό :)
-
Χριστός Ανέστη!
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Να έχουμε όλοι μας ό,τι επιθυμούμε! :thumbup:
-
Χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Υγεία κ πολύ πολύ αγάπη!!! :) <3
-
Αληθως Ανεστη!!!! Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και χαρα!!!!!!
(Ας φαμε σημερα και αυριο, και απο μεθαυριο ξαναρχιζουμε τη προσπαθεια μας!!!)
Καλα να περασετε ολοι!!!!!!!! :bouncy:
-
Αχ παιδιά δεν πάει έτσι! Να φάμε και σημερα και αύριο και μεθαύριο, και για πάντα αλλά να μην ξεκοιλιαζόμαστε. Τι έχουμε πει; Είναι τρόπος ζωής όχι ένα διάλειμα απο την καθημερινότητα. Άντε και καλή μας μέρα :)
-
μωρε ετσι ειναι Scarllet, αλλα αν τρωω τσουρεκια και μωσαικα καθε μερα θα γινω πιο μπαλα απο ο,τι ειμαι...Οποτε θα το ριξω λιγο εξω σημερα, και μετα θα μαζευτω...:yes:
-