Μη με δινεις παιδι μου.....
Printable View
Μη με δινεις παιδι μου.....
Να προσεχετε κοκονες τι λετε απο αυριο!Ιδιως για σεξ,λαλαγκωματα....
Γιωτούλα μου, τα ίδια όνειρα έβλεπα και εγώ!!! Και πίστεψέ με, το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο και από τα πιο τρελλά μου όνειρα!!!! Το η μία θυλή να πέσει λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω από την άλλη δεν είναι πρόβλημα, πίστεψέ με κανείς δεν θα το βλέπει παρά μόνο εσύ. Και σε εμένα η μία είναι ελάχιστα πιο πάνω από την άλλη. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαι ξαπλωμένη επομένως λογικό να χαθούν μερικά χιλιοστά. Από κει και πέρα, αυτό σταματάει να φαίνετε μετά το 6μηνο που πια το στήθος παίρνει την τελική του μορφή και μαλακώνει (επειδή στην αρχή είναι σκληρό σαν πέτρα και ψηλά λες και είναι στον λεμό:P:P:P:P). Νομίζω σου είχα δείξει φώτο μου πριν και μετά?Quote:
Originally posted by monahoiot
Σκέφτομαι λοιπόν: "πως στο καλό θα μοιάζει το στήθος μου μετά την μείωση/ανόρθωση?" και τσουπ εμφανίζεται το όνειρο στο βραδυνό ύπνο και βλέπω να γίνεται η επέμβαση, να πηγαίνει καλά, να κοιτάζω το νέο μέλος στην οικογένεια του σώματός μου και να μου αρέσει αλλά μόνο μια μικρή λεπτομέρεια (...) να τα χαλάει, η μια ρ@#α ήταν στραβή :lol::lol::lol:
Καλημέρα σας! Το βραδάκι έβλεπα όνειρο την γιαγιά και τον παππού μου, και ξύπνησα γύρω στις 3 κλαίγοντας και δεν μπορούσα να σταματίσω να κλαίω... Με είχε πιάσει το παράπονο που δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον παππού που μας έφυγε τελείως ξαφνικά, που δεν μπόρεσα να χαρώ την γιαγιά και θυμόμουνα συνεχώς την μοναδική φορά στην ζωή μου που την είχα ακούσει να λέει "πονάω". Ήταν και οι 2 τόσο υπέροχοι άνθρωποι, και έφυγαν πολύ νορίς..... Ούτε τα στέφανά μας δεν πρόλαβαν να φιλίσουν, ούτε να μας καπνίσουν στην ετοιμασία γαμπρού και νύφης, ούτε να αγκαλιάσουν τα δισέγγονά τους.......
Θυμίθηκα επίσεις την τελευταία φορά που είχα δει την γιαγιά μου όνειρο, και ήταν τα ξυμερώματα της μέρας που μου είχαν πει πως ο μικρούλης μου βγαίνει από την εντατική νεογνών και πάει σπίτι επιτέλους... Θυμάμαι που την είχα δει να κάθετε σε ένα καναπέ στην εντατική και να παίρνει τον μικρό αγκαλιά, να βγάζει το στήθος της και να τον θυλάζει, και να τις λέω γιαγιά τί κάνεις? ο μικρός δεν θυλάζει, δεν επιτρέπετε, και να μου λέει μην ανυσιχείς κόρη μου, ο μικρός είναι μια χαρά, και συνέχισε να τον θυλάζει κανονικά. Εκείνη την μέρα όταν πήγα στο νοσοκομείο να δω το μωρό μου, μου ανακοίνωσαν λοιπόν πως μπορεί να φύγει και να πάει σπίτι γιατί είναι πια καλά.
Έβλεπα και τον παππού, και είχα συνεχώς στο μυαλό μου την τελευταία μέρα που τον άκουσα να μιλάει. και μετά τον χάσαμε.... :sniffle::sniffle::sniffle::sniffle::sniffle::snif fle:
πάλι άρχισα να κλαίω...... Μου λείπουνε τόσο μα τόσο πολύ....
Πωλινακι μου, τι όμορφο να βλέπεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα που έχουν φύγει , στον υπνο σου.
Είσαι στην δουλειά τωρα?
Καλημέρα κουκλίτσες !!!!!!!!!!Πωλίνα όταν βλέπεις στον ύπνο σου πεθαμένο ,αν φοράει μαυρα άσχετα με τη μορφή που εμφανίζεται λεν πως είναι ʼγιος !!!!!Φορούσε κάνεις?
Καλημέρα σας κορίτσια. Ναι Κατερινάκι μου στην δουλιά είμαι.
Γιώτα μου δεν θυμάμαι τί φορούσαν, απλά θυμάμαι πως η παρουσία τους ήταν πολύ έντονη λες και ήταν εκεί δίπλα μου, δίπλα από το κρεβάτι μου όλη την ώρα.
Πωλίνα μου ήρθαν να σου πουν ότι όλα θα πάνε καλά διότι φαίνεται διαισθάνονται οτι ανυσηχείς ξανα αυτή την φορά για το νέο παιδάκι που έρχεται και ηρθαν να σε καθυσηχάσουν. Θεωρώ ότι είναι καλό σημάδι. Μην κλαις , χαμογέλα τους!
Μόλις τώρα πήρα τηλ και το είπα τώρα της μαμάς και μου είπε ότι τώρα είναι "των ψυχών" και ότι μάλλον ήθελαν να μου δέιξουν πως είναι δίπλα μου και οι δύο.
Θα πάω το Σάββατο να αγοράσω καινούρια καρβουνάκια, θυμιατό και λάδι και θα πάω με τον μικρό να τους καπνίσουμε και να τους ανάψουμε το καντύλι τους.
Εχω προσέξει πως όποτε πάω με τον μικρό εκεί, ο ίδιος λάμπει από χαρά όταν βλέπει τις φώτο τους κιας μην τους έχει γνωρίσει ποτέ, λες και αναγνωρίζει την μορφή τους.
Εδώ και 4-5 μέρες, βλέπω την σκιά μου όταν περπατάω, και η πρώτη σκέψη που μου περνάει από το μυαλό ξέρετε πια είναι?
"Τί ωραία καλύγραμμη φιγούρα, πραγματικά θυλικιά με την περιφέρειά της κτλ" Και μετά σηνηδητοποιώ ότι είμαι εγώ αυτή η φιγούρα!!!
Αστε που βλέπω πολλά βλέμματα να πέφτουν πάνω μου, και όχι του τύπου "κοίτα μία χοντρή" αλλά του τύπου "Τί ωραία κοπέλα είναι αυτή, με τα πιασιματάκια της, με τον αέρα της!!!"
Μπράβο Πωλινακι!!!!!!!!!Μετά από τόσους αγώνες έφτασες τελικά στο τέλος του τούνελ!!!!!Το αξίζετε όλες σας γιατί ο αγώνας σας ήταν τεράστιος ,και πάλι μπράβο σας!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Δεν έχω φτάσει ακόμα Γιώτα μου, θέλω να φτάσω τα 78, κιας λένε οι άλλοι πως είμαι πολύ καλή και έτσι. Αντε αν δεν είναι 78, τουλάχιστον 80. Αυτή την στιγμή φοράω μπλούζες 10-12 ή 14 αν είναι πολύ στενή γραμμή, ενώ παντελόνια 16. Θέλω και η περιφέρειά μου να μπει στο 14 τουλάχιστον. και οι μπλούζες μου να είναι σταθερά στο 10-12 και όχι κάποτε και 14.
Καλημέρα κορίτσια. Κίνησε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι κι ήταν ημέρα Σάββατο! Πήρα τηλέφωνο το χειρούργο μου και μου είπε να μην κάνω έντονη γυμναστική, όχι βάρη, όχι κοιλιακούς. Μετά το 6μηνο μπορώ να γυμναστώ και πάλι θέλει προσοχή γιατί δεν μου έχει βάλει πλέγμα στην κήλη λόγω του διαβήτη μου. Επίσης μου τόνισε ότι δεν πρέπει να πάρω βάρος γιατί θα ανοίξει πάλι η κήλη, αλλά τον καθησύχασα υπενθυμίζοντάς του ότι έχω κάνει sleeve και λέγοντάς του ότι από τότε που με χειρούργησε έχω χάσει και άλλα 10 κιλά. Οπότε επειδή το step είναι έντονη γυμναστική θα αρκεστώ προς το παρόν στο περπάτημα, κλαψ.
Εσύ τουλάχιστον περπατάς Τζίνα μου. Εμένα μου απαγόρευσαν ΚΑΙ το περπάτημα!!!!
Πωλινάκι γιατί στο απαγόρευσαν, προληπτικά λόγω του ιστορικού της προηγούμενης εγκυμοσύνης σου;
OH yeah baby!!!!!!!!!! Λόγω κοντού τραχύλου που είχα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη απαγορεύετε το περπάτημα και το καθημερινό σεξ! Επιτρέπετε το σεξ μόνο μία ανά μία μέρα και χωρίς να τελειώνει μέσα. Οταν μου το είπε ο γιατρός του λέω "γιατί, φοβάσαι μην μίνω έγκυος?" χαχαχαχαχαχα
Καλημέρα από τα μισά μιας βροχερης διαδρομής!
Όλα θα πανε μια χαρά Πωλινακι μου,μη μου ανησυχείς!
Καλημέρα Ναταλάκι μου!!!! Καλα να περάσεις στο Πατρινό Καρναβάλι!!!!!!!!!!!
Καλημέρα Ναταλία. Καλό δρόμο νά'χεις.
Καλημέρα Ναταλάκι!! Ελπίζω να μην πέτυχες κανένα "μοσχομυριστό " συνεπιβάτη και να έχεις ένα άνετο και ξεκούραστο ταξίδι! Ποιός σε πιάνει!!! Πατρινο Καρναβάλι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!
Eli Eli είσαι εδώ; Μου λείπει η καλημέρα σου. Νόμιζα ότι το πάπλωμα πλακώνει μόνο εμένα!:lol:
Καλημέρα αργοπορημένη!
Τζινάκο μου σε έχω παραμελήσει λίγο το ξέρω! :lol:
Έχω πιάσει τα τηλέφωνα από το πρωί και δεν σώνω! Και έχω και δουλειές να κάνω και τίποτα δεν έχω κάνει ακόμη και έχει πάει μεσημέρι!!!:o
Ναταλία μας καλό σου ταξίδι και με το καλό να φτάσεις στην όμορφη Πάτρα!
Πωλινάκι μου μην στεναχωριέσαι για τους παππούδες σου, χαίρομαι που τους είδες στο όνειρο σου. Στις δύσκολες στιγμές μας έχουμε ανάγκη από υποστήριξη από τους αγαπημένους μας και να που ήρθαν στο όνειρο σου να σου δώσουν την αγάπη τους και να σε υποστηρίξουν τώρα που αγχώθηκες με το μωράκι σου! Και εγώ ως καλό οιωνό το βλέπω ;).
Μερσι!Ευτυχώς δίπλα μου έχω την τσάντα μου!
Τώρα Μπραλιαζομαι παρέα με την Τανια και τη Δημητρα.
Σε κανά δίωρο υπολογιζω να Πατραφτασω.Το απογευμα
επιτέλους θα ακούσω το Τηρακι μου να ντραμιαζεται.Ελπίζω
να στγκρατηθω η γριογκρουπυ μπροστά στο υπόλοιπο συγκρότημα
να μην του ορμηξω.Τα υπόλοιπα αργότερα γιατί μου τελειώνει η μπαταρία
Καλημέρα όμορφες!!!
Πωλινάκι κι εγώ που τους υπεραγαπούσα τους έχω δει μία δύο φορές στον ύπνο μου...Νομίζω ότι είναι μόνο για καλό...Όσες φορές τους είδα, ξυπνούσα με άλλη διάθεση, ήταν σαν τονωτική ένεση...Είναι δίπλα μας και μας προσέχουν και πάνταθα μας αγαπούν...
Συνονόματη, καλό ταξίδι και προπαντός καλά να περάσεις στο ομορφότερο καρναβάλι της Ελλάδας!!!!
Υπόλοιπες ομορφιές, καλή συνέχεια στη μέρα μας να έχουμε!
Καλησπέρα κορίτσια!
Nadine καλά να περάσεις στην όμορφη Πάτρα!
Polinaki εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!
I'm singing in the rain!! Εγώ βέβαια δεν τραγουδούσα στη βροχή αλλά τσουλούσα το καροτσάκι με τα ψώνια της λαϊκής στη βροχή, γυρνώντας από τη μητέρα μου. Στο ένα χέρι την ομπρέλα και στο άλλο το καροτσάκι. Προκειμένου να πάρω τα ψώνια δεν με σταματάει όχι η βροχή αλλά ούτε ο τυφώνας Κατρίνα!:lol: Σήμερα επειδή είναι μουντή μέρα σκέφτηκα να βάλω λίγο χρώμα στη ζωή μου και φόρεσα ένα παντελόνι σε χρώμα ροζ, ζεστό, τύπου μάλλινο, κοντό έως τη μέση της γάμπας, με μπότες από κάτω, το οποίο είχα χρόνια να φορέσω. Το πρωϊ που το σιδέρωνα αναρωτιόμουνα τώρα εγώ το σιδερώνω για να το φορέσω κιόλας; Δηλαδή μου κάνει; Το μυαλό μου δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στα νέα δεδομένα κι απ'ότι φαίνεται θ'αργήσει να προσαρμοστεί χιχιχι.
Ναι αλλά δεν είναι υπέροχο συναίσθημα να χωρας σε παλιά ρούχα???Εγώ κρατάω κάποια με το σκεπτικό, θέλω να ξαναμπώ εδώ μέσα!!!!
Αυτό λέω κι εγώ Αστερόσκονη. Ότι φοράω σε αυτά τα κιλά τώρα είναι ότι έχω από παλιά που ήμουνα αδύνατη και επειδή έχουν γίνει όλα γρήγορα μου φαίνεται απίστευτο ότι τα φοράω χιχιχιχι.
Αχ αυτό το ροζ παντελονάκι πάνω σου πόσο θα ήθελα να το δω!!! Σαν καραμελίτσα θα ήσουν! Μπράβο μπράβο! Κρίμα που έχεις χαρίσει τα περισσότερα από τα παλιά σου ρούχα, τώρα θα έκανες πάρτι που θα σου ξαναμπένανε! Εγώ τα είχα κρατήσει όλα με την πίστη ότι σίγουρα θα τα ξαναφορέσω. Ακόμη δεν τα έχω καταφέρει αλλά ευτυχώς βρήκαν χρήση στα χεράκια της αδερφής μου η οποία δεν είχε ρούχα να φορέσει και ήταν τζάμπα λεφτά να πάει να παίρνει δικά της που σε 3 μήνες θα της ήτανε πάλι φαρδιά. Έτσι το καλοκαίρι την έβγαλε ως επί το πλείστον με την δική μου παλιά καρταρόμπα και το φθινόπωρο και τώρα σιγά σιγά αγοράζει τα δικά της μιας και έχει φτάσει και στον στόχο. Χαιρόμουν πολύ που και πάλι τα ρουχαλάκια μου ξεσκονίστηκαν και φρεσκαρίστηκαν και κάναν και τη βόλτα τους! :lol: Είχανε σκάσει 3 χρόνια στην ντουλάπα μου! ʼντε και στα δικά μου τώρα μπας και τα ξεκάνω να πάρω και καινούρια!
Εγώ πάλι δεν θέλω να κρατίσω τίποτα, και όλα θα τα δώσω κάπια στιγμή γιατί δεν θέλω να ξαναμπώ σε κανένα από τα παλιά μου ρούχα!!!!Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Ναι αλλά δεν είναι υπέροχο συναίσθημα να χωρας σε παλιά ρούχα???Εγώ κρατάω κάποια με το σκεπτικό, θέλω να ξαναμπώ εδώ μέσα!!!!
ʼσε μωρέ Eli το έχω σκυλομετανοιώσει που τα έδωσα. Και τα θυμάμαι ένα ένα, και παλτά και μπουφάν, άσε γιατί φουντώνω πάλι! Εκτός από ένα δερμάτινο μακρύ παλτό που το αγαπούσα πολύ και ευτυχώς δεν το έδωσα και το φοράω τώρα! Καλά που η μητέρα μου είχε κρατήσει ένα μπουφάν μου και ένα παλτό και μου τα έδωσε πάλι για να βγάλω το χειμώνα δηλαδή! Έχω κρατήσει αυτά που αγαπούσα πιο πολύ κι έχω και κάποια ρούχα για όταν χάσω άλλα 7 κιλά. Τότε βέβαια ας είναι καλά η ντουλάπα της αδερφής μου χιχιχι. Θα βρει το μπελά της! Eli μου εύχομαι να σου ξαναδώσει κάποια στιγμή η Κατερίνα τα ρουχαλάκια σου πίσω και να τα ξαναφορέσεις αλλά να πάρεις και καινούρια που θα τα φοράτε μαζί.
Εγώ έχω κρατήσει φούστες και παντελόνια που είναι σχεδόν καινούρια απ'όταν ήμουν παχιά και μόλις φτάσω στα κιλά που θέλω θα τα πάω να μου τα στενέψουν, γιατί το οικονομικό δεν μου επιτρέπει να ανανεώσω όλη την γκαρνταρόμπα μου. Βέβαια με τόσα κιλά χαμένα, το πιο πιθανό είναι ότι η μοδίστρα από τη μία φούστα θα μου φτιάξει δύο!!:lol:
Ναι Τζινάκο μου σε νιώθω. Εγώ δένομαι πολύ με τα ρούχα μου. Τα βλέπω και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να τα φορέσω αλλά είχα επενδύσει τόσα χρήματα για να τα πάρω οπότε δεν τα δίνω ο κόσμος να χαλάσει! Θα τα ξαναφορέσω οπωσδήποτε!!!! Χαίρομαι που τα χάρηκε και η αδερφή μου και που καταφέραμε με αυτόν τον τρόπο να κάνουμε οικονομία γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και δεν είμαστε για έξοδα. Μωρέ ας φτάσω εγώ ξανα στα 70 κιλα και ας μην έχω ρούχα να φορέσω που λέει ο λόγος!
Σας αφήνω πάω γυμναστήριο και το βράδυ σεμινάριο. Πάλι θα με χάσετε! Μωρέ πως θα έχω καταφέρει και παρόλο που είμαι άνεργη δεν προλαβαίνω να κάτσω σπίτι ένας Θεός το ξέρει :lol:!!!
Eli από ζούμπα σε ζούμπα είσαι πάλι σήμερα! Καλή συνέχεια. Φιλάκια.
http://www.youtube.com/watch?v=yNP7-iGr-nc
Έλα, παιδί της Πάτρας, έλα να κουνιόμαστε στο ρυθμό!
Ελπίζω να είχες ένα όμορφο ταξίδι, χωρίς βρωμιάρικες εκπλήξεις και τώρα πια να ξεκουράζεσαι..
Από το πρωί οργανώνομαι για το δικό μου φευγιό. Δεν θα είναι τόσο συναρπαστικό και περιπετειώδες, θα το χαρακτήριζα μάλλον οικογενειακό και σπιτογατίσιο. Ετοίμασα τα περισσότερα από τα πράγματά μου και αύριο μένει να λουστώ και ... ταρατατάμ, τατάμ! Να ετοιμάσω το κέικ Νο3! Ήταν να μην πάρω φόρα! Σκέφτηκα ότι το μισό κέικ δεν είναι δώρο της προκοπής. Ψώνισα, λοιπόν, τα υλικά και αύριο έχω μία επανάληψη του γλυκίσματος, που τόσο χαρούμενη με έκανε χθες. Επίσης, παραπήρα θάρρος και τους πηγαίνω γλυκίσματα. Φλόκες, που αρέσουν στο μπαμπά και κουλουράκια πορτοκαλιού για τη μαμά. Παλιότερα θα μου τα πετούσαν στο κεφάλι και θα έκαναν οργισμένα οικογενειακά συμβούλια, προκειμένου να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι αυτά κάνω και παχαίνω. Τώρα, που δεν έχω πια τέτοιο κίνδυνο, αποθρασύνθηκα και τολμάω και τους τα μοστράρω με καμάρι! :)
Καλή επιτυχία ʼβα και στο επόμενο κέικ που θα φτιάξεις. Δεν είπες όμως το σημαντικότερο, ότι όχι μόνο θα τους πας ολόκληρο κέικ αλλά θα σου μείνει και το μισό που έχεις τώρα για να το τσακίσεις!
Χε χε χε!! Πώς με καταλαβαίνει, η Τζίνα μου! Πάω τάχα μου να παραστήσω το νοικοκυροκόριστο, αλλά από πίσω κρύβεται πάντα http://www.youtube.com/watch?v=tC3Rw6r1LiQ Χε χε χε!! Έμεινε το μισό για μένα, γιούπιιιι!!!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Τζίνα, μάλλον πρέπει να περιοριστώ στα κέικ, γιατί, μη ξεχνιόμαστε, πηγαίνω στη ζώνη της πείνας! :o :o :o :o :o :o
ʼβα βλέπω τη Γλαύκη-Χαφιέ να σε κυνηγάει με τη ζυγαριά υπό μάλης κι εσύ να τρέχεις γύρω γύρω τρώγοντας ταυτόχρονα κέικ και να της φωνάζεις δε θα με πιάσεις, δε θα με πιάσεις!:lol: